28
nov
Seneste opdatering: 29/11-13 kl. 0841
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The BBC did a typical pro-immigration propaganda news segment. However, at the end of the segment things go bad for the BBC propagandists. They made the mistake of letting the public call in to whether they supported more immigration in Britain. 89% of callers said they are against any more immigration. BBC humiliated by their own immigration poll

Skoleklassen som ikke måtte komme til Malmø

Har foranledigt en større presseoffensiv fra Sydsvenskan. Idag har avisen ladet menige Malmøboer komme til orde:Debattera fördomar och bilden av Malmö

Kommentar från Alexander

Jag har sett en kvinna bli mördad mitt på dagen utanför kvarteret “lugnet”. jag har sett 3 upplopp, jag har sett ett gisslandrama när en man satte en kniv mot ett barns strupe i tullens lokaler mitt i centrala Malmö. Flera av mina kompisar har blivit misshandlade och rånade. En gång när jag skulle gå hem så hade polisen spärrat av gatan för att 3 personer hade blivit skjutna.

Kommentar från Stefan

KS, JAG bor i Malmö sedan drygt tio år. Ett försök till rån, två inbrott, fem cykelstölder och ett flertal, i brist på bättre ord, konfrontationer på krogar för att man talar med “fel” tjej. Judesvin är ett ganska vanligt utrop till mig även om jag inte är jude… Notera att jag bor i centrum. Påstår du seriöst att Malmö är en säker stad?

Kommentar från Alex

Flera ungdomar har under hösten blivit utsatta för personrån i de västra delarna av Malmö, bl.a på Regementsgatan, i Rönneholmsparken, Erikslust och tidigare utanför Fair Play. Dessa rån har, ofta under vapenhot, skett dagtid på skolraster och i direkt anslutning till att skolan slutat på eftermiddagen. De ungdomar som utsatts för de här brotten tycker nog inte det bara handlar om fördomar. Många ungdomar i Malmö känner andra ungdomar som utsatts för rån. Malmö är en liten stad utan förorter och brottligheten finns därför äver hela staden. En annan sak är att den mediala rapporteringen inte är helt rättvisande, men att påstå att det inte på flera sätt är värre i Malmö än på andra håll är att blunda för problemen. Läs även BRÅ-rapporten från 2012.

se også Fordomme eller bagdomme?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10
Deltag i debatten...

avatar
5 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Hr. Naturli'NilsDroklesBjovulfLarsS Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Drokles
Guest

Stor fejl at spørge folket. Var de løbet tør for eksperter?

Hr. Naturli'
Guest
Hr. Naturli'

Det handler nok mere om manglende realitetssans.

LarsS
Guest
LarsS

“Der vil i løbet af den næste generation, eller deromkring, opstå en farmakologisk mulighed, som vil få mennesker til at elske deres trældom og som vil få dem til at acceptere diktaturet, uden at en tåre fremtvinges hos nogen, så at sige. En slags smertefri koncentrationslejr for hele samfundet, og hvor folket får frataget deres frihed, men faktisk nyder det “.

– Aldous Leonard Huxley (26. juli 1894 – 22. november 1963)

Manden havde ret, så meget ret – bortset fra, at farmakologisk skulle have være erstattet med journalistisk!

Santor
Guest
Santor

Soma 🙂

Bjovulf
Guest
Bjovulf

Er det så også lavet af en plante, man dyrker i Soma-lia? 😉

Nils
Guest
Nils

iPhone?

En vis velstand, så skider folk på styreformen. Demokrati er fra begyndelsen “elitens” projekt og uden “högt beskydd” avløses det af noget andet.

Santor
Guest
Santor

Jamen, det svenske politi stiller vel med 200 mand som det Danske gjorte da en anden kunstner “udstillede” (sig selv) i Odense!

Filippa
Guest
Filippa

Som jag har förstått saken så är det enbart originalmålningarna av rondellhunden som inte ska ställas ut. De ställdes inte heller ut på Malmögalleristen Henrik Rönnquist galleri i somras heller. Det är helt nymålade konstverk av Vilks – parafraser med rondellhundsinspiration – som ska visas i Stockholm.

Metroartikeln är från 18 nov. Jag ser inget på varken Vilks eller Rönnquist bloggar som nämner att utställningen är inställd.