29
nov
Seneste opdatering: 30/11-13 kl. 1428
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vent p√• Tarek Fatah midt i. Lee Rigby trial: Killing ‘cowardly and callous’, court hears, ‘I did it for God. I wish the bullets had killed me’: Suspect ‘thanked’ police for shooting him after Lee Rigby’s death. Dramatic final seconds of Lee Rigby’s life. Begge jihadister ben√¶gter al skyld og alle anklager.

Voldtægt af mænd i Sverige

Man kunne tro, at n√•r nu voldt√¶gt af svenske kvinder er s√• relativt tabuiseret under et statsfeministisk regime, s√• ville de tage lidt lettere p√• voldt√¶gt af m√¶nd, men det er ingenlunde tilf√¶ldet. Det er noget af det sv√¶reste at tr√¶nge ned i, selvom der som man ser forekommer ikke s√• helt f√•, og man kan nok roligt regne med, at m√łrketallet er st√łrre end for kvindernes vedkommende. Omr√•det er underrapporteret, som man kan l√¶se i M√§n som v√•ldt√§ktsoffer. I den aktuelle sag skulle der tolkes p√• – surprise – arabisk. Jeg mindes om min tid som sexchikane offer i Beirut i 1969:

En bosatt i N√§ssj√∂ √•talas nu vid Eksj√∂ tingsr√§tt misst√§nkt f√∂r att p√• olika s√§tt ha v√•ldtagit en man tidigare i h√∂stas. Mannen har suttit h√§ktad sedan mitten av september. Den 40-√•rige mannen √•talas f√∂r att analt och oralt ha v√•ldtagit en man i b√∂rjan av september. Enligt √•klagaren ska 40-√•ringen, som f√∂r tillf√§llet √§r bosatt i N√§ssj√∂, ha h√•llit fast brottsoffret och tilltvingat sig sexuellt umg√§nge. R√§tteg√•ngen kommer att tolkas till arabiska f√∂r den √•talades skull. √Öklagaren vill ocks√• att tingsr√§tten ordnar fram ett yttrande fr√•n Migrationsverket eftersom det kan bli aktuellt med yrkande om utvisning. V√•ldt√§kt mot man ‚Äď nu √•talas N√§ssj√∂bo

Indspilning i fuld skærm 29-11-2013 163245

Angiversamfundet fungerer endnu

√Öh, sikken lettelse. I multikulturen taler vi stadig med hinanden gennem advokater. Sossen har tidligere ment, at “Ayaan Hirsi Ali ¬Ľmisbruger ytringsfriheden til at fremme islamofobi i Vesten.” Men logikken er god nok, skal Firoozeh og Hedegaard anklages for 266b, skal Hassan ogs√•.

¬ĽPerkerne konkurrerer n√¶rmest om, hvem der kan beg√• mest socialt bedrageri.¬ęDet er udtalelser som denne til Jyllands-Posten, der nu bringer den unge digter Yahya Hassan en politianmeldelse p√• halsen. Bag anmeldelsen st√•r den aarhusianske socialr√•dgiver og debatt√łr Mohamed Suleban, der mener, at digteren gentagne gange har gjort sig skyldig i at overtr√¶de straffelovens paragraf 266b, den s√•kaldte racismeparagraf.

¬ĽYahya Hassan har fremsat en r√¶kke kommentarer, der meget ekstreme og forh√•nende og nedv√¶rdigende over for bestemte gruppe af borgere i samfundet,¬ę siger Mohamed Suleban, der mener, at det er udtryk for hykleri, n√•r ¬Ľkultureliten og politikerne¬ę hylder Hassan for hans digte, der udstiller en h√•rd barndom i Gellerupparkens indvandrermilj√ł. ¬ĽHan bruger racistiske sk√¶ldsord som ¬Ľdumme perker¬ę og siger, at alle borgere med muslimsk baggrund i Gellerup og Vollsmose arbejder sort, snyder og stj√¶ler. Hvis Pia Kj√¶rsgaard eller Lars Hedegaard sagde det samme, ville det hurtigt blive stemplet som racisme og meldt til politiet,¬ę siger debatt√łren. Yahya Hassan politianmeldt for racisme

Why Is Islam Associated With Violence?

Douglas Murray on BBC Scotland discussing why Islam is so often associated with violence. He appears for the first half of the discussion and then again at 18:26.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Jungen unter 15 Jahren: 243″Die nachfolgende Grafik war im Original auf dem d√§nischen BlogSnaphanen¬†ver√∂ffentlicht worden, Islam versus Europe hat die Grafik einschlie√ülich einer √úbersetzung […]

trackback

[…] Die nachfolgende Grafik war im Original auf dem d√§nischen Blog Snaphanen¬† ver√∂ffentlicht worden, Islam versus Europe hat die Grafik einschlie√ülich einer √úbersetzung […]

Roni
Roni
7 years ago

Western and Northern Europe are subjected to the latest development of mass psychology called SOCIAL ENGINEERING. This new type of psychology encompass mass brainwashing and disinformation. Recently it had come to light that in France media polls were falsified in order to make the results more pro-Islam http://islamversuseurope.blogspot.nl/2013/11/france-muslim-admits-falsifying-media.html Head of Italian State Broadcasting admits using fiction to push multicultural Propaganda http://islamversuseurope.blogspot.nl/2013/11/head-of-italian-state-broadcasting.html#comment-form The everyday use in Western and Northern Europe of Social Engineering is bringing as much as possible multiculturalism on TV and movies: coloured news readers, leading rolls in TV-movies and bringing the Third World in a positive light: even… Read more »

Nielsen
Nielsen
7 years ago

Death begins after islam.

kurt Rosenstr√łm
kurt Rosenstr√łm
7 years ago

“De to halshuggere burde h√¶nges.” Selvf√łlgelig. Tager man kynisk et andet menneskes liv, har man mistet rettten til sit eget. Det er der ikke noget inhumant eller uciviliseret i. Om det hj√¶lper p√• retstilstanden er s√•dan set ligegyldigt. Mennesket er, som Freud sagde, et rovdyr mod medmennesket og n√¶stek√¶rlighed har intet med sagen at g√łre.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
7 years ago

De to halshuggere burde hænges (og om måske 10 år tror jeg også UK lov giver mulighed for det).

Douglas Murray er mig lidt vag i m√¶let. Islam forbindes med vold fordi det pr√¶diker vold og totalit√¶r underkastelse. Det er vi n√łdt til at sige (og sidde klar med de relevante koranvers og argumenter for hvorfor/hvorn√•r det er bestemt at de g√¶lder mere end de “bl√łde” koranvers). Islam er en voldsreligion/-ideologi. Det skal siges √•bent.