5
dec
Seneste opdatering: 8/12-13 kl. 1654
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 05-12-2013 125531 Indspilning i fuld skærm 05-12-2013 125634

N√•r tilst√łmningen af over 300.000 mennesker til Europa hvert √•r best√•r af mennesker fra verdens mest korrupte kulturer og lande, s√• skal man jo ikke, som Fredrik Reinfeldt s√• rigtigt siger, undre sig over at man ser europ√¶iske byer i social opl√łsning og med tillid i frit fald, ikke mindst i Sverige, der med fork√¶rlighed importerer fra de allermest korrupte lande i verden, Afghanistan og Somalia, og tror disse personer bliver retlinede, samvittighedsfulde protestanter, fordi de f√•r et svensk pas. Nej, man skal sandelig ikke undre sig over at Malm√ł, Landskrona, G√∂teborg, S√∂dert√§lje, Borl√§nge, J√∂nk√∂ping, V√§xj√∂ og Stockholm er kommet til at se ud, som de g√łr. Man skal undre sig over et samfund, som er handlingslammet og uden vilje til at standse √łdel√¶ggelsen. (klik grafik for helsk√¶rm)

German-based NGO Transparency International released its annual Corruption Perceptions Index on Tuesday. The index, which ranks corruption of countries on a 0 to 100 scale, with the lowest scores indicating the most corruption, based on perceptions of experts and analysts, found 8 Arab countries were among the 10 most corrupt nations.

Of the 10 most corrupt nations, all of which scored under 20 on the index, 8 (Afghanistan, Syria, Iraq, Libya, Somalia, Sudan, Uzbekistan, Turkmenistan in alphabetical order) have a Muslim majority. Five are Arab. Somalia, North Korea and Afghanistan were ranked the most corrupt states in the world, each scoring a mere 8 on the index.

The list was topped by Denmark and New Zealand, although no country received a perfect score, with the two leaders rated 91. The US was ranked 19th on the list. Transparency International stated “more than two-thirds of the 177 countries in the 2013 index score below 50,” noting that widespread corruption is a large global problem. Index: 8 Muslim-Majority Nations Among 10 Most Corrupt

Transparency International Corruption Perceptions Index, pdf Kun et forsvindende mindretal af verdens befolkning lever i lavkorrupte h√łjtillidssamfund, og “globaliseringen” og masseindvandringen gavner ikke deres overlevelseschancer:

Indspilning i fuld skærm 05-12-2013 130952

 

Video: World’s most corrupt countries

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Martin
Martin
7 years ago

Der foreg√•r udbredt korruption i Sverige, hvor politiet i mange sammenh√¶nge tipper de kriminelle mod betaling eller af frygt. Bare s√łg p√• det, det har v√¶ret fremme i aviserne, men intet bliver gjort fra officielt hold. Og det bliver v√¶rre, nu hvor man har sl√¶kket kravene for indvandrere der vil ind i politiet, fordi de skal udg√łre 15 procent. Selv svenske dommere og anklagere er i lommen p√• banderne eller bliver presset af dem, der var anklageren i Malm√∂ der fik sit hus br√¶ndt af.

Hans Und
Hans Und
7 years ago

Sidst jeg kiggede p√• en TI rapport, noterede jeg mig metode problemer, bl.a. at de hviler p√• indberetninger fra frivillige og is√¶r pba af presse rapporter. Og danskere vil ikke v√¶re tilb√łjelige til, at indberette noget som helst; dels afd√¶kkes egentlig korruption ikke, det sker f√łrst n√•r der er taget af kassen og n√•r der er betalt “rigtig” bestikkelse. Ting vi i Danmark opfatter som “naturlige” s√•som privatiseringen af tele, el firmaer, “dagpenge sagen” og k√łbenhavns kommunes salg af sin portef√łlje af beboelses ejendomme ville andre steder, bl.a.filippinerne tr√¶kke korruptions overskrifter i √•rtier efter de var gennemf√łrt. Men bortset fra… Read more »

Prudentius
7 years ago

“Kun et forsvindende mindretal af verdens befolkning lever i lavkorrupte h√łjtillidssamfund, og “globaliseringen” og masseindvandringen gavner ikke deres overlevelseschancer.” Nej, masseindvandringen og den f√łlgende multikulturelle-multietniske tilstand er st√¶rk og hurtig-opl√łsende syre for de vesteurop√¶iske stater og samfund. Langt st√łrstedelen af de mennesker der tager ophold i Vesten flygter fra en r√¶kke dysfunktionelle stater, der i h√łj grad skylder deres ustabilitet, vold, undertrykkelse, fattigdom og korruption til det faktum, at de netop er multikulturelle-multietniske konstruktioner. (Islam-faktoren ikke n√¶vnt, men ikke glemt) Jeg n√¶vner i fl√¶ng: Nigeria, Irak, Syrien, Libyen, Somalia, Afghanistan, Pakistan, Sudan, Iran, Mali, Kenya, Yemen,…etc. Alligevel regner meget store… Read more »

kurt Rosenstr√łm
kurt Rosenstr√łm
7 years ago

ja man mangler ord, for det der vil ske er naturligvis, at alle de forbrydelser vore unge venner g√•r i gang med betyder, at de ikke kan udvises. S√• hvad er det, de politiske psykopater er i gang med. Man kan selvf√łlgelig atter undre sig over, hvorfor de vil √łdelagge deres eget samfund og deres egen kultur. Tror de da p√• fremtiden? Tror de virkelig p√•, at de millioner som valter in i Europa fra Nordafrika og Mellem√łsten intet betyder for landenes stabilitet og sociale orden? Hvis de g√łr det, er de sindssyge og b√łr s√łge psykiatrisk hjalp. Det eneste… Read more »

Ludvig
Ludvig
7 years ago

Jag gillar ditt f√∂rslag till l√∂sning och har sj√§lv funderat i samma banor med tanke p√• Sverige. Sverige har Nordens s√§msta skola, s√§msta sjukv√•rd, galnaste invandringspolitik osv., osv. Kunde vi som f√∂ljd h√§rav bli √∂verens om att Sverige ocks√• har Nordens mest f√∂rryckta politiker? Vi skulle v√§l d√• kunna ta itu med dem f√∂rst? Vad s√§gs om en Russell-tribunal i K√∂penhamn som fastst√§ller 7-kl√∂verpolitikernas og√§rningar och som sedan – hoppas jag – f√∂rordar en Nurnberg-r√§tteg√•ng mot dem p√• l√§mplig plats. Ortens l√§ge spelar mindre roll, bara vidr√§kningen f√•r sitt r√§tta namn: “Nurnberg 2.” N√§r v√§l det √§r avklarat kan vi… Read more »