14
dec
Seneste opdatering: 15/12-13 kl. 1042
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 

Choudhary har erkl√¶ret engl√¶nderne krig for l√¶nge siden. Man sp√łrger sig hvorn√•r, der er nogen, der viser ham s√• meget ‘respekt’ – noget han jo g√•r meget op i, – at de erkl√¶rer ham krig tilbage. Engelske politikere kommer ikke til at g√łre det. Winston Churchill sagde i The Times (7 November 1938) om noget √•benbart evigt i den politiske psykologi:

Britain and France had to choose between war and dishonour. They chose dishonour. They will have war.

Cameron og Clegg er ingen Churchills, den ubetydelige Milliband slet ikke. Det engelske folk vil nedefra udfylde det magttomrum, engelske politikere har ladet st√• piv√•bent. Det samme vil ulykkeligvis ske i andre europ√¶iske lande, Tyskland, Frankrig og Sverige. Udeladelsessynderne er ofte de st√łrste, og kommende konflikter vil derfor udelukkende v√¶re p√• deres kappe. Det bliver meget lidt sjovt at v√¶re politiker i Tyskland, Frankrig og Sverige, noget dagens unge aspiranter, der vil ‘forandre verden med deres visioner’, m√•ske skulle skrive sig bag √łret, inden de kaster sig ud i en karriere. Den allerede givne verden, kan √¶ndre dem p√• en m√•de, de ikke vil bryde sig om. Uden at vide det, tror jeg den begavede Tommy Robinson har indstillet sig p√• onde tider, der kun delvist er ankommet, men som han har set. Tider, der endnu kun har kr√¶vet et begr√¶nset antal menneskeliv, men allerede i hundredetusindvis af voldsofre alene i Sverige.

Dozens of Muslim protestors gathered to demand that businesses stop selling alcohol in a popular East London area yesterday.The group, led by former Al-Muhajiroun leader Anjem Choudary, warned restaurants and shops in the Brick Lane area that they face 40 lashes if they continue to sell the product, which is banned under Sharia Law.Around 60 men and women in burkhas handed over warning letters to Muslim-owned businesses in the area after the protest was initially delayed by a small number of English Defence League members staging a counter-protest. Muslim protestors demand restaurants and shops stop selling ‘evil’ alcohol warning them they face 40 lashes if they carry on

Se også Police Close down Shops Selling Alcohol in Run Up to Brick Lane Demonstration on 13/12/13

¬ĽHvorfor jeg takker nej til svenske journalister¬ę

S√łren Espersen og Pia Kj√¶rsgaard taler ikke med svenske journalister, og det baserer sig p√• √•rs d√•rlige erfaringer. Dagens Nyheter ‘interviewede’ f.eks.Pia Kj√¶rsgaard den 29 juni 2002. (Nu v√¶k fra DN’s hjemmeside). Jeg talte ordene op: Under 15 % af ordene i ‘interviewet’ var Pia Kj√¶rsgaards egne, resten var avisens egne uforgribelige meninger. Det var naturligvis ren, journalistisk svindel, DN kalder det eufemistisk ‘agendajournalistik’, jeg kalder det politisk aktivitet under d√¶kke af faglighed. Kj√¶rsgaard sagde iv√łrigt ved den lejlighed:

‚ÄúSvenska journalister √§r absolut i s√§rklass n√§r det g√§ller f√∂rd√∂melsen av Dansk folkeparti. √Ąven n√§r de intervjuar mig kan de knappt d√∂lja sin personliga f√∂rargelse √∂ver att i tj√§nsten tvingas st√• ansikte mot ansikte med en s√• f√∂rf√§rlig m√§nniska. L√∂jligt ‚Äď men s√• svenskt, s√• svenskt.‚ÄĚ – Ofta kommer de resande hit bara f√∂r att bekr√§fta den bild som de har p√• f√∂rhand.

Jeg har aldrig haft forn√łjelsen selv, men jeg ville ikke et sekund overveje at takke ja. Simen S√¶tre misbrugte Fjordmans tillid. Han br√łd l√łfter og fejlciterede stedvis Jensen til ukendelighed, s√• nu kan det vare mange √•r, inden en ny journalist f√•r chancen, hvis nogensinde. Jeg vil anbefale en minimumsforholdregel: Optag altid samtalen p√• en diktafon eller smarthpone. Du kan f√• brug for den. De f√• journalister jeg har talt med, har dog v√¶ret korrekte og ordholdende, det skal de have, men de var heller ikke svenske.

Jeg har – s√•vel som pressechef som folketingsmand givet et HAV af interviews til udenlandske journalister. Jeg har altid taget mig tiden til det, idet jeg har fundet det vigtigt, at kunne fort√¶lle omverdenen om Danmark – set med vore √łjne.

Så, altså: Det er mangt en kop kaffe, jeg har drukket i selskab med udenlandske journalister Рtyske, franske, britiske, norske, iranske, spanske, tyrkiske, arabiske, japanske, kinesiske, amerikanske… og jeg ved snart ikke hvad….

Og tidligere alts√• ogs√• svenske. Indtil jeg s√• ikke orkede det l√¶ngere. Det var da, jeg forstod, at de slet ikke er journalister, men propagandister – ‚Äúi den gode sags tjeneste‚Ķ‚ÄĚ. Af og til bliver man alts√• n√łdt til at generalisere – og i denne sag er det mig √•benlyst, at den svenske journalist-stand i udl√¶ndingedebatten har meldt sig ind som medlem og parthaver i ‚ÄúSystemet Sverige‚ÄĚ. Dette system har for √•r tilbage dekreteret, at alle og enhver, der – uanset √•rsagen – vender sig imod indvandringen, er af det onde, og skal som f√łlge heraf bek√¶mpes. Svensk presse har i dette forbr√łdret sig med Sveriges kulturinstitutioner, med fagforeningerne, med arbejdsgiverne, med Svenska Kyrkan og med samtlige politiske partier. Bortset, naturligvis, med Sverigedemokraterna, som pr. definition er onde.

‚ÄúDen svenske journalist‚Ķ.‚ÄĚ Ak, ja‚Ķ efterh√•nden er det blevet et neds√¶ttende begreb i international presse. Og √•rsagen er jo, at der rundt om sp√łrges, om svenske journalister i det hele taget er journalister – eller om de i virkeligheden blot er velbetalte propagandister for ‚ÄúSystemet Sverige‚ÄĚ. Jeg har s√• mange m√łder og render til s√• mange ting, men vil altid gerne g√łre alt for at kunne st√• til r√•dighed for journalister fra ind,- og udland – og det g√łr jeg s√•. Alts√• rigtige journalister‚Ķ! Med venlig hilsen S√łren Espersen

Mikale Jalving skriver i√łvrigt ogs√• i dag temmelig rystet om svensk journalistik: Journalistik p√• svensk. Erik Meir Carlsen sagde i forg√•rs, at Sverige er Danmark for ti-femten √•r siden. Principielt m√•ske, men s√• forgiftet har klimaet mellem en stor del af befolkningen og den mediepolitiske elite i Danmark heldigvis aldrig v√¶ret. Det er grimt nu, folk er bange over den enede front politikere og medier g√łr imod dem. Erik Meier Carlsen er for venlig.

Jeg har idag m√•ttet slette et glimrende debatindl√¶g og 15 kommentarer fra en skribent her, som er under p√•virkning af det modbydelige klima Expressen og Reinfeldt har skabt. Det havde langt h√łjere klasse, end s√• mange andre kommentarer. Jeg g√łr det gerne, jeg har den st√łrste forst√•else for folk, der frygter for deres br√łd og for politisk vold, og ingen skal komme i fedtefadet over at kommentere her.

De skulle fandeme skamme sig, skulle de skyldige. De s√¶tter noget igang i Sverige, de dumt tror, de kan kontrollere. De tror, at deres metoder kun rammer dem, de ikke kan lide, men de vil ramme alle, ikke mindst dem selv. Jeg henviser til Arthur Millers Heksejagt, jeg skrev om nedenfor. “Skrupell√łse mennesker trykker p√• panikknappen, n√•r der ingen grund er, og de kan v√¶re skyldige i tab af menneskeliv.” Det er den uansvarlige, svenske presse, intellektuelt prostituerede, magtens meddelerkorps og luderkarle. Der er mange, men den v√¶rste pt hedder Thomas Mattsson. Over 6000 navne ligger han inde med, og ingen af dem ved, hvorn√•r han v√¶lger at √łdel√¶gge deres liv. 29 millioner onlinekommentarer. F√łj for Satan, v√¶rnemager Mattson.

Ytrin¬≠ger m√• sees i kon¬≠tekst. Men hoved¬≠str√łm¬≠men i Dan¬≠mark gikk mot¬≠satt vei: det som sies av den ene m√• ogs√• kunne sies av den andre. Det kan ikke v√¶re avsen¬≠der som bestem¬≠mer lov¬≠lig¬≠he¬≠ten av et utsagn.Det er en libe¬≠ral hold¬≠ning. Der¬≠for er det fort¬≠satt h√•p for Dan¬≠mark,. men ikke for Sve¬≠rige. I Norge p√•g√•r kampen. Et liberalt samfunn kan ikke t√•le vigilanter, heller ikke med pressekort

Mere til svenske internetdissidenter

Nordisk mytologi: TOR. ‚ÄúDu gamla, Du ofria, Du h√§sliga nord‚ÄĚ

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
joe visser
joe visser
7 years ago

It seems that Sweden is turning into the modern-day East-German republic.
These are Stasi methods and a sign of complete and despicable political correctness.
Sweden is going to be the first islamistic country in Europe, that is for sure, and will sell their freedom to sharia laws. In the end the population will suffer endlessly.
Does every Swede tolerate these horrendous measures taken by a criminal government?
I can hardly imagine, fight for your freedom.

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
7 years ago

M√¶nd som Churchill leverede en fond af kloge ord, som ogs√• passer p√• den aktuelle situation. Som bekendt advarede Winston i √•revis mod nazismens fare, men datidens politisk korrekte ville ikke h√łre efter. Om tyskerne sagde han: “If they are not at your feet, they are at your throat!” Dette er s√• en vurdering, der ikke g√¶lder i dag – om Tyskland. Nu er den relevant ved forst√•elsen af en anden gruppe aktivister.

ny kommentator
ny kommentator
7 years ago

Det der sker i Sverige er skr√¶mmende… Journalister, PKer, kultur/meningsdannerne og SVT, har sl√•et sig sammen med den yderst fascistiske Venstrefl√łj og udr√•bt sig selv til LOVGIVENDE, UD√ėVENDE og D√ėMMENDE MAGT.. At svenskerne generelt ikke ser ud til at bekymre sig om dette er Uhyggeligt. Jeg har fulgt debatten p√• Avpixlat, friatider og exponerat… Og kan ikke erindre at have st√łdt p√• “HAD”… De eksempler som Expressen og SVT er kommet frem med, er direkte pinligt.. Alts√• i den forstand at det er “enkelte” sure opst√łd og hvad s√•???? Dem har vi alle… Ellers ville vi ikke v√¶re mennesker… Sandheden… Read more »

Nielsen
Nielsen
7 years ago

Nielsen: Slettet. Jeg forstår dig , men jeg ikke have sådanne opfordringer her. I Danmark hæfter jeg for dem.

Voldposten
7 years ago

At kalde Thomas Mattson for ‘v√¶rnemager’ er mere venligt over for ham, end Erik Meier Carlsen er overfor de svenske luderkarle. En v√¶rnemager s√¶tter kun gr√•dighed over alt andet, hvor Mattson er drevet af ganske andre instinkter. Skulle man stadig gribe til metaforer fra den tid, ville jeg betegne Expressen som nabolandets svar p√• Der St√ľrmer og alts√• Mattson som svaret p√• Julius Streicher. Ligheden er i hvert fald sl√•ende.

Ejegod
Ejegod
7 years ago

Meget enig i at Expressen er p√• en meget farlig mission med deres “STOP for ytringsfrihed” Tror svenske medier virkelig at sandheden kan ties ihjel. Mange svenskere m√• v√¶re t√¶t p√• at oprette en modstandsbev√¶gelse eller at g√• under jorden for at beskytte sig mod magthaverne. Der er efterh√•nden mange eksempler p√• at deres skandinaviske demokratiske samfund er i begyndende opl√łsning, s√łrgeligt.

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Ejegod

Det kommer i den grad til at give bagslag!

De aner tilsyneladende ikke hvilken pandora-æske de har åbnet for!

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago

Ja, et √łjeblik lytten til andet, der er mere af- det samme:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Rzdw1XBisMs

Visionären
Visionären
7 years ago

Bra slutledning och korrekt analys Sören. Tack för den.

Till alla bloggläsare, lita ej på vad svenska journalister skriver längre. Som Sören skriver är de propagandister, och ännu värre, tankepoliser helt i klass med Orwells dystopi. Det senaste bottennappet kom idag från Robert Ashberg som inte ens drar sig från att hota hela befolkningen, de som skrivit kommentarer och de som ännu inte gjort det: http://www.mynewsdesk.com/se/tvnu/news/robert-aschberg-soeker-upp-naethatare-i-trolljaegarna-73111

V