16
dec
Seneste opdatering: 17/12-13 kl. 1908
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Wilders, Malmoe, 27.10.2012, II 124

Wilders blandt veninder i Malm√ł og der var mange flere, men jeg skal spare p√• pladsen. Der er flere fotos fra lejligheden (more photos) her. Det er en hollandsk TV kanal, med et seertal p√• lidt over en million.

This evening, the Dutch public television channel 1 announced that the Dutch public has chosen Geert Wilders MP, chairman of the Party for Freedom (PVV), as Politician of the Year 2013.

For many months, the PVV has been the largest party in the Dutch polls. The party is an outspoken opponent of the tax and austerity policies of the Dutch government. Mr Wilders and his party are also indomitable defenders of Western freedoms, such as freedom of speech. These freedoms are threatened by the process of islamization that is currently going on in the Netherlands and other nations. Wilders.nl,Wilders door publiek verkozen tot politicus van het jaar. Geert Wilders politicus van het jaar.

Danmark sender asyl-aben videre til Sverige
Politiet i Kastrup Lufthavn er pragmatikere. De ved, svenske politikere hellere end gerne vil have asyls√łgere fra Kastrup, s√• de lader som om de aldrig har set dem og lemper dem derover. Det skal de ikke have utak for, selvom l√łsningen ikke er langsigtet. Det overordnede problem, er politikernes, og de vil ikke tage det, eller de h√•ber at v√¶re ude af vagten, n√•r det bliver rigtig akut. En dag tager EU det, og s√• bliver hele Europa lavet om til et Sverige. Danske og europ√¶iske politikere er over en bank en samling hyklere og virkelighedsforn√¶gtere. Cecilia Malmstr√∂m lobbyer for “lettere adgang ind i Europa”, men alle lader som om de ikke har h√łrt, hvad hun siger. Europ√¶iske lande kaster asylaben rundt imellem sig s√• l√¶nge det g√•r, men det f√•r en slutning.

Om 30 √•r er Afrikas befolkning fordoblet til tre milliarder, og det f√•r vi at m√¶rke i Europa l√¶nge inden da og meget tydeligere end de sm√• forpostf√¶gtninger ved Lampedusa i disse √•r. Vil Europa opretholde sig selv som selvst√¶ndigt kulturomr√•de, skal en r√¶kke konventioner opsiges – f√łrst og fremmest asylkonventionen af 1951 -, og det kan kun g√• for langsomt. Indtil at da skal vi h√łre p√• ridderne af de kvarte l√łsninger p√• evig bagkant af problemerne, Peter Skaarup og Karsten Lauritzen. Europ√¶ernes smertegr√¶nse er ved at v√¶re n√•et. Hvor g√•r politikernes? Ved en million flere af U- landenes overskudsbefolkning? 10 millioner? 100, 500 millioner? Spyt ud, V og DF.

Asylans√łgere har kunnet s√łge videre til andre lande, fordi politiet ikke har taget fingeraftryk som kr√¶vet. Vores nabolande h√¶nger p√• en stor gruppe asylans√łgere, som Danmark ellers skulle have taget sig af, fordi politiet i K√łbenhavns Lufthavn gennem et √•r i n√¶sten alle sager ikke registrerede asylans√łgere med foto og fingeraftryk, som det ellers kr√¶ves, skriver BT.

¬ĽDet er meget d√•rlig stil, at vi pga rod i K√łbenhavns Politi har t√łrret et problem af p√• vores nabolande. Det kl√¶der bestemt ikke Danmark, og hvis nogen skulle v√¶re glade for det, fordi vi s√• ikke ‚Äôh√¶nger’ p√• personerne, bider det jo bare sig selv i halen. En del af personerne vil formentlig bos√¶tte i Malm√ł-omr√•det og kan frit tage √ėresundsbroen til K√łbenhavn, og s√• ‚Äôh√¶nger’ vi alligevel med problemet¬ę, siger Dansk Folkepartis retsordf√łrer, Peter Skaarup.

Venstres retsordf√łrer, Karsten Lauritzen, er enig: ¬ĽDet er ikke i orden, at andre lande nu ‚Äôh√¶nger’ p√• nogle personer, fordi K√łbenhavns Politi ikke har haft styr p√• registreringen. Danmark er et af de lande, der har st√•et meget fast p√• Dublin-aftalen, og derfor er det ekstra pinligt og problematisk, at politiet har lavet disse fejl.¬ę Berlingske

De ‘fordomsfulde danske for√¶ldre i Odense’

Man hukser nok skoleklassen fra Odense, som deres for√¶ldre ikke ville lade rejse til Malm√ł. Der foresv√¶vede dem vagt noget med en storghetto, Rosengaard. Det nye skyderikort over Malm√ł viser, at set gennem et pistolsigtekorn, er hele Malm√ł en ghetto. Antallet af skyderier er nu lige s√• slemt som det var omkring √•rsskfitet 2010-2011, da byen var i en n√łdsituation og fik bevilliget ekstra politi for at bringe myrderierne ned.

Nu er politistyrken tilbage til normal, og det er skyderierne selvf√łlgelig ogs√•, for hvis man vil af med skyderier, skal man skaffe sig af med dem der parout vil skyde, og det er der ingen i det beskyttede socialp√¶dagogiske projekt Malm√ł R√•dhus, der kunne finde p√•. Nogle kan alts√• godt reservere plads p√• Malm√ł Morgue allerede, hvis der er noget der hedder s√•dan.

Den eneste forskel mellem sidst og nu, er at ingen har v√¶ret s√• heldige at f√• et dr√¶bende skud ind i √•r. Derfor har presseomtalen kunne holdes p√• et for Malm√ł gunstigt niveau. Det er alts√• den eneste tr√łst, at Malm√łs amat√łrmafiosoer ikke kan finde ud af at ramme noget, hvilket jo netop bringer uskyldige ind i billedet som m√•ltavler. Men jeg ville ikke sende mine poder til Malm√ł, det er stensikkert. (Rosengaard er indrammet med en r√łd cirkel) H√§r √§r alla 109 skott- lossningar i Malm√∂

Indspilning i fuld skærm 17-12-2013 020943

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] more information, see¬†Snaphanen¬†(Danish),¬†Geert Wilders‚Äô website,¬†NRC¬†(Dutch), andBlik op […]

Peter Andersen
7 years ago

Holland var engang, i mange sammenhænge, Europas mest tolerante land. Det har de måtte betale prisen for og derfor har de fået en Gert Wilders. Sådan vil det også gå alle andre steder. Men lande som Frankrig og England har en mere uhomogen og splittet befolkning end f.eks. Holland Рog for den sags skyld Danmark eller Schweiz Рog derfor kom diskussionen om islam lidt senere.
I Tyskland og Sverige skal vi ikke forvente noget s√¶rligt forel√łbig…

trackback

[…] Source Snaphanen […]

Balder
7 years ago

Jeg har en kommentar hængende i spamfiltret Рcomment-208878 Р04:44 17-12-2013

Rita
7 years ago

Bravo!! Better late than never. Holland should be grateful to have such a hero, and not only Holland, but the West.

Greetings from Australia where Geert Wilders is respected and admired by DECENT people, which does not include the main press or many politicians (mainly from the Left).

trackback

[…] more information, see Snaphanen (Danish), Geert Wilders‚Äô website, NRC (Dutch), and Blik op Nieuws […]

trackback

[…] 2. Netherlands TV 1 picks Geert Wilders as politician of the year.¬† […]

fitz
fitz
7 years ago

The Left Wing goes crazy in Europe haha…

Prudentius
7 years ago

“Europ√¶ernes smertegr√¶nse er ved at v√¶re n√•et. Hvor g√•r politikernes?” Ved europ√¶ernes. Og europ√¶erne har endnu ikke besluttet sig for at udskifte euro-kartellet. Venstre er en del af euro-kartellet. Og s√•ledes en del af problemet, ikke af l√łsningen. De er sammen med socialdemokratiet det ene af to euro-fj√¶s p√• det samme Janushoved. Dit tweet ude til h√łjre om DFs nej tak til islamiserende befolkningsudskiftning og Venstres dybe forargelse, er et vidunderligt eksempel p√• partiets ideologiske hubris og skr√¶kindjagende mangel p√• bare et gram bondsk snusfornuft. Som et absolut minimum burde det st√• de borgerlige partier sole klart, at de importerede… Read more »

Prudentius
7 years ago
Reply to  Prudentius

“De er sammen med socialdemokratiet det ene af to regeringsb√¶rende euro-fj√¶s p√• det samme Janushoved.”

Skal der stå.

dariusz
dariusz
7 years ago

Hope,we will have a German Geert Wilders soon.

Congratulations Geert.
Be strong

NielsC
NielsC
7 years ago

Nu kan man jo ogs√• se s√•dan p√• det, at de hellere vil til Sverige, s√• hvorfor forhindre dem. S√• vidt jeg kan regne ud s√• er en stor del af de her somaliere; de er sikkert kommet med fly fra Mogadishu til Istanbul og s√• videre til Milano og s√• til Kastrup. N√•r de slipper igennem ‘uden papirer’, s√• g√łr de det nok ikke. For en stor dels vedkommende har de allerede ‘pas’ fra Sverige, idet svenske pas jo sendes til Somalia. Her finder en s√• en ‘n√¶sten match’. Inden flyet lander i Kastrup indsamles passene, s√• de kan… Read more »

shanghaikid
shanghaikid
7 years ago

Phantastic! There are not many who would have deserved it be called politician of the year as Geert Wilders does!

Geertu Akbar!!

Greets from Germany

trackback

[…] Geplaatst door: E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com) (h/t Snaphanen) […]

LarsS
LarsS
7 years ago

Fantastisk!

Europa er ved at forandre sig, folk er ved at vågne op!

Marit
Marit
7 years ago
Reply to  LarsS

Og så er Gert Wilders så handsome !