18
dec
Seneste opdatering: 18/12-13 kl. 1153
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De findes selsvfĂžlgelig ogsĂ„ i Sverige – Ingen mĂ€nniska Ă€r illegal: För en vĂ€rld utan grĂ€nser – men Ă„benbart ikke i Danmark. Den svenske forening er selvfĂžlgelig et rĂŠverĂždt, miljĂžpartistisk foretagende, med begge ben solidt plantet i den blĂ„-gule luft:

Jorden tillhör alla. Alla mĂ€nniskor har rĂ€tt att röra sig fritt och bosĂ€tta sig var som helst i vĂ€rlden. Enligt principen “av var och en efter förmĂ„ga, Ă„t var och en efter behov” har vi rĂ€tt att med omsorg och respekt ta del av jordens och samhĂ€llets resurser pĂ„ lika villkor.

NĂ€tverket Ingen mĂ€nniska Ă€r illegal erkĂ€nner inga nationsgrĂ€nser annat Ă€n som politiska konstruktioner som vi saknar bĂ„de moralisk skyldighet och intresse av att acceptera och upprĂ€tthĂ„lla. En mĂ€nniska som Ă€r född pĂ„ en plats har inte större rĂ€tt till den Ă€n nĂ„gon annan. Detta fĂ„r inte stanna vid att vara en vision, utan mĂ„ste efterlevas i praktiken. Vi erkĂ€nner inte nĂ„gon stats, organisations eller individs rĂ€tt att pĂ„ nĂ„got sĂ€tt begrĂ€nsa mĂ€nniskors rörelser över grĂ€nser eller stĂ€mpla detta sĂ„som “illegal” migration.

Hatespeech er tilladt – for hadprĂŠdikanter

Hvor langt ude i tovene England er, kan man se af fĂžlgende liste. NĂ„r Tommy Robinson uafladeligt taler om et two-tier system i lovgivningen, er det en mild underdrivelse af det vanvid, englĂŠnderne finder sig i. Anjem Choudary er aldrig rĂžget i fĂŠngsel, men de fĂžlgende tretten er:

So why isn’t Choudary ever banged up for racism, or incitement to racial and religious hatred? Because, as Assistant Met Commissioner Cressida Dick informed MPs, just after the Rigby murder, “offences under the hatred laws” are “difficult to prosecute” and it seems he never crosses the line. And that’s true, isn’t it? Hardly anyone is jailed for racial or religious hatred, because it is so “difficult to prosecute”.

I mean, off the top of my head, I can only think of 52-year-old Keith Hurdle, just given four months in prison for a racist rant on a Tube train, and Swansea student Liam Stacey, who got 54 days in prison for some racist tweets, and 42-year-old Jacqueline Woodhouse, given 21 weeks for a racist rant on another train, and six Charlton fans, jailed for 18 months for singing racist songs, and 62-year-old David Rowley, locked up for eight months after sending four racist texts, and Anthony Buck given four months for posting Islamophobic remarks on Facebook, and electrician Darren Tosh, who got 16 weeks inside for some more racist texts, and Grimsby man Terence Baker, who got prison time for being Islamophobic on the Internet, and Glaswegian Stephen Birrell, who got eight months for inciting hatred of Catholics on Facebook, and Gareth Hemingway, of Bognor Regis, who got 15 months for uploading racist clips to Youtube, and 34-year-old Emma West, who spent two weeks in jail for shouting at some foreign people on a tram, and Martin Smith, slammed in a cell for having a potentially racist ringtone, and fortysomething Ronnie Hutton, who spent days behind bars after revving his car in a racist manner, and 19-year-old Celtic fan Sean Smith, who got three months in prison for impersonating a monkey in the direction of a Senegalese footballer. Laws against inciting hatred: funny how an Islamist hate preacher is never prosecuted

Hvad Choudhary har opfordret til bare for nylig, kan man se her.

HĂŠngt ud af Expressen, udsat for bombeattentat
Expressen er selvfĂžlgelig ikke sĂ„ dum, at den ikke kunne forudse det. Tillykke med succes’en, Expressen. FĂžrst kĂžber smudsredaktĂžr Mattson personlige oplysninger af dĂžmte venstreradikale, sĂ„ publicerer hans kulĂžrte sprĂžjte, og derefter bomber venstreradikale de udhĂŠngtes hjem, og endelig skriver Expressens egen oversylte: Politiskt vĂ„ld Ă€r förkastligt. Cirklen er sluttet. Det er svensk agendajournalistik, der vil frem i verden.

Anders Dahlberg Ă€r av de sverigedemokrater som skrivit pĂ„ hatsajten Avpixlat. Politikern ville “bevĂ€pna etniska svenskar ” och anvĂ€nde ord som “avelskossor”.Klockan 17.31 pĂ„ tisdagskvĂ€llen fick polisen ett larmsamtal om att det detonerat nĂ„gon form av sprĂ€ngladdning hemma hos Anders Dahlberg (SD). – Det har varit en kraftig detonation. Man har anvĂ€nt sig av en form av sprĂ€ngladdning, slĂ€ngt in den genom brevinkastet. Delar av dörren har flugit in genom bostaden. Bombattentat hos SD-politiker i Arlöv, ”VĂ„ld Ă€r sĂ„ jĂ€vla roligt” – möt mĂ€nnen bakom Researchgruppen

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morani ya Simba
Morani ya Simba
7 years ago

IĂžvrigt glemte jeg helt at tĂŠnke pĂ„ det mere generelle. Ja, England er virkeligt “foran” hele resten af Europa nĂ„r det gĂŠlder politistatsmetoder overfor anti-multikultier. Det er helt utroligt at den moderne friheds hjemland er skredet sĂ„ langt. Forestil jer at Churchill var blevet smidt i fĂŠngsel i 1938 for at vĂŠre uenig i Munchen-aftalen. Det er nĂŠrmest noget sĂ„dan vi er vidne til idag…

Morani ya Simba
Morani ya Simba
7 years ago

Re: Choudhary: En lov fra “When Britain had stones…”
http://en.wikipedia.org/wiki/Treachery_Act_1940

Noget sĂ„dant kommer tilbage…

Maja Dacke
Maja Dacke
7 years ago

HundĂ€garen placerar ett par nygrillade kycklingar pĂ„ bordet. SĂ€ger: VĂ€nta! VĂ€nta …

Hundarna vÀntar ty de Àr vÀldresserade och vet att en belöning vÀntar pÄ dem.

SĂ„ kommer kommandot: Hugg!

Och … …

Julia Caesar skriver och skriver … och vi andra vĂ€ntar andaktsfullt men ganska otĂ„ligt.

I Sverige vÀntar en grupp i flera falanger pÄ nya order: Vem blir det hÀrnÀst?

Peter Andersen
7 years ago

At Mattsson fĂžler sig kaldet til at skrive den leder, gĂžr jo bare situationen endnu mere absurd. Mon ikke han sidder og tĂŠnker “Det hĂ©r var sgu nok ikke sĂŠrligt smart”…
Hvis der sidder nogle journalister pÄ Expressen, med bare en lille smule integritet, mÄ de sgu da ogsÄ kunne se hvilket dybt vand deres stupide redaktÞr nu befinder sig pÄ! Det her fÄr jo ingen ende.
Og sĂ„ skriver han gudhjĂŠlpemig om polariseringen! Den har han sgu da selv stĂ„et for – big time. Hvad gĂžr han nĂ„r der kommer lig pĂ„ bordet?!!!

kurt RosenstrĂžm
kurt RosenstrĂžm
7 years ago

SprÊngladning kastet ind i ad brevsprÊkken mod en svensk politiker. De indviede ved selvfÞlgelig godt hvilket parti han er fra. Men det sjove er, at politiet udtaler, at de ser med stor alvor pÄ sagen. Det mÄ vÊre fordi dÞren blev Þdelagt.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Politiskt vĂ„ld Ă€r förkastligt [ Mattssons hykleri er nu totalt 😀 ] http://bloggar.expressen.se/thomasmattsson/2013/12/bomber-hor-inte-hemma-i-politiken/ 18 december, 2013 Av Thomas Mattsson Kategori: Övrigt SĂ€kerhetspolisen kallar det för ”otillĂ„ten pĂ„verkan”. Expressen beskrev det nyligen i en artikelserie som ”demokratihotet”. Vi talar om samma oacceptabla sak – nĂ€mligen ”vĂ„ld, hot och trakasserier mot exempelvis vĂ„ra förtroendevalda”. Det Ă€r en skandal att politiker drabbas, att samhĂ€llet inte kan skydda dem som vi valt. [ !!! – men du synes altsĂ„ samtidigt, at det er helt OK at finde ofrene og udpege dem for voldmsĂŠndene? ]. Nyheten i kvĂ€ll om att en sverigedemokrat, Anders Dahlberg, utsatts… Read more »

Victor
Victor
7 years ago

Nyt studie af det amerikanske CDC – sĂ„ bliver det ikke meget bedre (for medicinere) – kigger pĂ„ somalier i Minneapolis:

Resultatet:

” one Somali child in 32 and one white child in 36 in Minneapolis were on the autism spectrum.”

“somali children were less likely than the whites to be “high-functioning” and more likely to have I.Q.s below 70.”

WAt onetime, 25 percent of the children in local special education classes were Somali, while Somalis represented only 6 percent of the student body. ”

http://www.nytimes.com/2013/12/17/health/study-links-autism-and-somalis-in-minneapolis.html?ref=us&_r=0

Santor
Santor
7 years ago

SĂ„ fik Expressen jo hvad de ville!

Santor
Santor
7 years ago
Reply to  Santor

Moské skylder du, steen, at sige at Arlöv ligger ca. 35 Km. fra KÞbenhavns centrum!

Santor
Santor
7 years ago
Reply to  steen

Nej Nej, slet ikke 🙂

Blot det faktum at det er pÄ den anden side af sundet.