14
jan
Seneste opdatering: 15/1-14 kl. 2259
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg havde den pÄ svensk for tre dage siden, og via Gates of Vienna og Jihad Watch har den fÄet enorm spredning. Det interessante er, at ingen main stream medier bryder sig om den historie, sÄ de gengiver ikke visse ubekvemme detaljer. Man skal ikke forstyrre det Þnskebillede af Breivik, de har skabt sig. Breivik tjener et politisk formÄl, og det skal han blive ved med fra sin tre-vÊrelses luksuscelle, som han ikke mener, han slipper ud af levende. Hvorfor skulle han ogsÄ ville det? Derude er der en masse, som har noget at snakke med ham om, som de ikke mener den norske stat varetager efter fortjeneste. Han ville ikke holde et dÞgn.

Anders Behring Breivik has sent a letter to international media that “Expo Idag” has read. He describes the letter as a first step in a “peace negotiation” with his political opponents. In the letter Anders Behring Breivik has partially changed his rhetoric from that used in his so-called “manifesto”. He says that he in the manifesto was using “the counterjihad” rhetoric to protect “ethno-nationalists” and instead prompt a media campaign against the anti-nationalistic counterjihad movement. He calls this strategy “double psychology”.

The technical term is delusional. I’m not just using that as an insult. Daniel Greenfield: Breivik Tried to Undermine CounterJihad, Admits Nazi Goals

Det var ikke sÄ godt, Mankell og Gardell

IHH, the aid organization behind the Gaza-bound flotilla in 2010, says Turkish police searched storage facility near Syria and detained employee.Turkish media said police have carried out raids in six Turkish cities, detaining several people allegedly linked to Al-Qaida, including an employee of a prominent Islamic charity.

The aid organization, IHH, confirmed Tuesday that its storage facility near the Syrian border was searched and an employee was detained. It, however, rejected any ties to Al-Qaida and denounced the police raid as an attempt to discredit the organization. The Turkish Dogan news agency said police launched anti-terrorism raids in Istanbul and five other cities. It said at least two senior Al-Qaida suspects were detained.

The IHH had organized a Gaza-bound aid flotilla which was raided by Israel in 2010. Last week, the group rejected some news reports claiming that it was involved in the shipment of arms to Syria. Group behind Gaza flotilla suspected of links to Al-Qaida, Turkish counterterrorism raids target al Islamic charity, net al Qaeda operatives

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

Ikke sĂ„ godt…:

IHH, Gardell och Co Àr nog inte sÄ oroliga för turkiska polisen. Den kör nog mest runt lite for show, lite som den pakistanska armén brukar göra nÀr amerikanarna hotar med att dra in bistÄndet, nÄgra bondeoffer hÀr och dÀr men inget verkligt viktigt.

Lisa Lundquist verkar inte sÄ imponerad:

http://www.longwarjournal.org/archives/2014/01/turkish_counterterro.php

Erdogans kopplingar till en AQ-finansiÀr borde vara mer Àn nog för att omedelbart avbryta alla förhandlingar med Turkiet om EU-medlemskap men det verkar mÀrkligt nog inte pÄverka nÄgon enda EU-kommissionÀr. Mycket mÀrkligt, pÄ min Àra! Högst kuriöst!

Nils
Nils
7 years ago

SĂ„ aser og maser de igen for at fĂ„ Anders Behring Breivik til at blive en politisk skikkelse pĂ„ hĂžjreflĂžjen, som vi skal diskutere politik med og forholde os til. Det er det, der er Expos interesse i det. Jeg er sikker pĂ„, at Breiviks brev i uredigeret form viser det indlysende: At fjolset er rablende gal. Jeg lĂŠste et sted, at han underskrev sig som reprĂŠsentant for otte forskellige hovedsageligt imaginĂŠre organisationer. Anders Behring Breivik er et eksempel pĂ„ hvad der sker, hvis en skĂžr skoleskyder fĂ„r lov til at skyde lĂžs en times tid fĂžr inkompetente myndigheder nosser… Read more »

Peter Andersen
7 years ago

Man kan vel godt tillade sig at mene, at Breiviks sortsyn sÄ ikke holdt helt stik. FRP rendte jo med regeringsmagten sammen med HÞyre, ikke sÄ forfÊrdelig langt tid efter. Anti-islamiske organisationer og partier er sÄ smÄt ved at vinde indpas i mainstream og det ovenikÞbet pÄ trods af hans terror-stunt.
MĂ„ske man alligevel bĂžr bibeholde en lille smule tiltro til de europĂŠiske befolkningers fremtid..?

SkÄning
SkÄning
7 years ago

Kommer förmodligen att vare sig röra Mankell eller Gardell i ryggen. DumvĂ€nstern kommer undan med allt, om det sĂ„ Ă€r kelande med mordiska jihadister. Det Ă€r ju för en god anti-israelisk sak…