31
jan
Seneste opdatering: 31/1-14 kl. 1357
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Filmen er britisk og fÞjer sig til den efterhÄnden lange rÊkke af anti-jihad film. Man skal et kvarter ind efter forskellige terrorhandlinger og politikerudtalelser, inden den egentlige film begynder. Den er grundlÊggende et koran-kursus, hvad der er vel behÞveligt i Vesten. Det har vÊret argumenteret at islam er farligere end nazismen. Jeg har lÊst Koranen og Mein Kampf, og jeg er medunderskriver pÄ, at Koranen er en langt mere voldelig og hadefuld bog. Endvidere var mÄske 1/3 del af tyskerne overbeviste nazister, resten af angst og terror, overfor hvilke langt flere af verdens 1.3 mia muslimer tager Koranen pÄ ordet. Islam er mere rabiat og har langt flere proselytter.

Vesten er altsÄ nu takket vÊret dens politikeres uvidenhed pÄ vej til at stÄ eller falde med, hvor ikke-troende muslimer i Europa er. Frem for at undersÞge islam, har disse travlt med at tillade bygningen nye moskéer. Hasard er det eneste ord som dÊkker det. Vestens amatÞrer og fjolser var tidligere indfanget af nazismen og kommunismen, nu er de fanget af og skal vride sig fri af islam, for sÄ vidt det er muligt. I processen har de gjort deres befolkninger til gidsler og mÄl for diskriminerende vold. Det skal de naturligvis bÞde for, nÄr ofrene krÊver ansvar placeret. At det endnu ikke er sket, skal de vide, er et rent tilfÊlde. Der er ofre nok at tage af, isÊr i Sverige.

Filmen plÊderer (1:49:00) for et forbud af sharia. Den krÊver en offenlig vurdering af dele af koranen: bla. sex slaver, bigami og vold mod kvinder og en undersÞgelse af etvhert vers, som kolliderer med engelsk lov og om nÞdvendigt forbyde koranen helt. Indtil det er fastlagt, mÄ muslimsk mission (dawa) forbydes. Der skal vÊre religionsfrihed i Storbrittanien, men det skal granskes, hvorvidt islam er en religion eller et politisk system og om hvor vidt den strider imod engelsk hate speech love og som sÄdan er en trussel mod den engelske konstitution. Halal skatter skal afskaffes. Anti engelsk propagande skal medfÞre udvisning. Alle skal svÊrge troskab til den engelske forfatning. Dette er krav, som har en folkelig majoritet bag sig. Politikere kan adlyde dem, eller bÊre det fulde ansvar for en borgerkrig. Dette er fra filmens konklusion.

Filmen gengiver gengiver desvĂŠrre midtvejs tal fra den udbredte video Muslim Demographics. Den er ikke trovĂŠrdig, hvad enhver kan efterprĂžve.Liberty GB skriver om filmen.

‘THE MUSLIM AGENDA’ is an NBT film production. Apparently there is a concerted effort to get the film removed from YouTube, so it would be better to watch it sooner rather than later. It is made up of six parts which together run for just under 2 hours.

It gives a comprehensive picture of Islam in the UK and would be very useful to spread the word to those who are unaware. It’s a very well made film and includes excellent, if sometimes distressing, pictures and film footage (not suitable for young children). It is dedicated to the innocent victims who have been slain in the name of Islam. At 2 hours long it might be a lot to take in, but the individual sections would be less demanding to watch and absorb.

19-Äring greps med sprÀngmedel vid kyrka

Mitt i natten sÄg tvÄ poliser pÄ vÀg hem frÄn ett arbetspass en ung man pÄ moped vid S:t Pauli kyrka. En stund senare greps en 19-Ärig kamrat till honom med en stubintrÄd med en apterad sprÀngkapsel pÄ sig.

NÀr polispatrullen sÄg den mörkklÀdde mannen pÄ moped fick de kÀnslan av att han satt startklar i vÀntan pÄ nÄgon. Poliserna cyklade fram till mannen. NÀr han fick syn pÄ dem försökte han köra ivÀg, men kom inte lÄngt. De stoppade honom och frÄgade vad han gjorde dÀr. Bensinstopp, blev förklaringen. NÀr de visiterade 19-Äringen hittade de explosiva föremÄl i hans tröjficka. Det var en 95 centimeter lÄng stubintrÄd med en tÀndkapsel runt. SkÄnskan

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Hansen
Allan Hansen
7 years ago
Allan Hansen
Allan Hansen
7 years ago

Denne nye film ” The Muslim Agenda,,
er noget af det bedste jeg lĂŠnge har set!
Jeg skal lige understrege, at jeg har set mange
af den slags film over Ă„rene og genkender
da ogsÄ mange af de klip, der anvendes.
Men det geniale ved denne film, er den
mĂ„de den er klippet sammen pĂ„ – genialt!
Tak for den!

Angela
Angela
7 years ago

Ja, politikerna har blivit inmĂ„lade i ett okunskapens hörn. I Sverige har det lĂ€nge, i decennier, varit kutym att ge invandrare grĂ€ddfil in i partierna för att fĂ„ röster nĂ€r de svenska svek alltmer. Man har försökt trixa med “mitten” vilket inte gynnade de lĂ€ngst till vĂ€nster och höger och debatten stagnerade. Invandrare röstar pĂ„ de sina. Alla röstar pĂ„ den som Ă€r mest lik. Det Ă€r ett mycket vanligt mĂ€nskligt beteende. Problemet Ă€r politikers okunskap om vad frĂ€mmande kulturer och religioner stĂ„r för. SĂ„ lĂ€nge politikerna höll sig till andra europĂ©er sĂ„ gick det bra. EuropĂ©er Ă€r inte sĂ„… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
7 years ago

Hej Steen.
Linket er “koldt,, det virker ikke.