3
feb
Seneste opdatering: 3/2-14 kl. 2024
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-February 2 2014 47417.01.2013 024

Fra Hovedbanen set mod Kalveboderne. © Snaphanen, klik f. helskærm. – Er der noget værre end Vesterbro i februar, med mindre man sidder inde på Pak Ka på Halmtorvet eller Schezan i Istedgade med et stort krus øl, måske verdens eneste hyggelige karryhus belyst af lysstofrør? Ti minutter pipper solen igennem 24 timers natten over H.C. Ørstedsværket og Kalveboderne og minder en om, at man ikke er død endnu. Courage! Nedenunder Sortedamssøen samme tid sidste år.

“That’s how global peace can be reached”

1-Indspilning i fuld skærm 02-02-2014 224707

Female defence ministers pledge to break Europe’s old boys’ network “True Power Girls – the Defence Ministers of Norway, Sweden, Netherlands and Germany ” tweetede Carl Bildt friskfyragtigt. Han glemmer kun sin verdenshistoriske rolle når han sover, han vil tweete direkte fra Bildt-Headguarters hvis Krakatoa eksploderer og jorden går under i vulkanaske og en 45 meter høj tsunami. Bildt, breaking, breaking! Jeg savner salig Kurt Lundgren til at gøre grin med hans naragtighed. Det er lidt synd, at Karin Enström næsten ikke har nogen hær, og jeg kan ikke lide, at “power-pigerne” netop er i München.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4
Deltag i debatten...

avatar
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
SebeosPeter AndersensteenPrudentius Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Sebeos
Guest

Utrolig fine bilder!

Prudentius
Guest

“Thats how global peace can be reached”

Den re-re-re-re-reinkarnerede vestlige sekulære messianisme har igen-igen-igen-igen fundet “Løsningen”.

Det lyder skønt.

Jeg er sikker på den består i at “tage ansvar” og “gøre en forskel”.

Er det mig eller kører pladen fra 1789 i evigt delirisk-dement hak??