6
feb
Seneste opdatering: 7/2-14 kl. 0648
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-r - cepos 010

(kilk foto f. helsk√¶rm) – Da jeg forsinket af et m√łde kom forbi de p√¶ne Radikales partikontor i den p√¶ne gade over for Kogens Have kl 18, var facaden renset for venstreuatonom-SF-grafitti, men jeg s√•, at facaden skulle have v√¶ret r√łd. Glassk√•rene var fejet op, men det kan da ikke udelukkes, at ‘aktivister’ giver mig en ny fotolejlighed.

Jeg g√•r overhovedet ikke ind for angreb p√• personer eller ejendom, men det er jo urkomisk hykleri at se de Radikale √łmme sig hysterisk over h√¶rv√¶rk og hetz, der har ramt utallige andre med andre synspunkter. Hvorfor tror De Radikale, at Dansk Folkepartis lokalkontor ligger p√• det terrorsikrede Christiansborg, hvor det ikke kan angribes af….ah√łmmm, aktivister? Lad os n√łjes med at kalde det en ‘en poetisk retf√¶rdighed’, at nogle p√• venstrefl√łjen angriber deres partikontor i disse tider hvor Rikke Hvilsh√łj, Morten Uhrskov, Kurt Westergaard og Lars Hedegaard skal opleve politisk chikane og det, der er v√¶rre. SF og de Radikale har smagt deres egen anst√¶ndighedsmedicin, quelle horreur.

Den usvigeligt n√¶venyttige Margrete Auken er opr√łrt og forst√•r godt sin datters karrieretr√¶k. “Forf√¶rdelige svinestreger over for hende”. Det g√łr vi andre ogs√•: Hun vil ikke v√¶re pr√¶st, hun vil v√¶re professionel politiker, og hun kan ikke vente til SF bliver regeringsmodent igen om 50 √•r, for da er Ida Auken 86 √•r gammel. Lad dog barnet, Margrete! Ro p√•, hun kravler, hun er allerede EU- og erhvervsordf√łrer for Radikale.

Nu er socialdemokraterne ikke den sikre karrierevej, det var for bare 15 √•r siden, s√• det kan da ikke udelukkes at Astrid Krag og Auken junior er DF’ere om ti √•r. Socialdemokraterne har brug for revl og krat, ‘strandgods’ ville v√¶re ordet, og det har de f√•et. Ole Sohn har nok foretaget sit sidste strategiske tr√¶k, kommunisten Sohn ender som den velhavende, agtede, √¶ldre statsmand. Kan man bebrejde mig, jeg i det store hele ikke kan d√łje politikere, og surfer v√¶k s√• snart √©n dukker op p√• kanalen? Claes Kastholm har ogs√• set karrierepolitikere nok, til at genkende opportunister uden substans: Den s√łde Kl√łe:

Da Astrid Krag kandiderede til formandsposten i SF efter Villy S√łvndal, erkl√¶rede hun, at hun br√¶ndte for SF. I dag, 15 m√•neder senere, erkl√¶rer hun, at hun br√¶nder for Socialdemokratiet…. Da Ida Auken var medlem af Thorning-regeringen, erkl√¶rede hun ved enhver given lejlighed, at hendes m√•l i tilv√¶relsen var at f√łre SF-politik ud i livet. Nu, nogle d√łgn efter at SF er tr√•dt ud af regeringen, erkl√¶rer hun, at hun har v√¶rdier til f√¶lles med Det Radikale Venstre…… Astrid Krag og Ida Auken har tre ting til f√¶lles: De har en um√¶ttelig trang til at bel√¶re andre om, hvordan de b√łr leve. Den anden er en ustyrlig l√¶ngsel efter magtens s√łde kl√łen. Og den tredje er, at de har indset, at skal det nogensinde kl√ł igen, s√• m√• de finde nogle partier, der ikke er d√łdens p√łlse for magtstr√¶bere. I daglig tale hedder den slags banal opportunisme og levebr√łdspolitik. N√•r der er tale om kvinder fra den finere del af venstrefl√łjen, hedder det ny erkendelse

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Crass B√łrsting
Crass B√łrsting
7 years ago

Sl√• p√• trommen, dr√łn p√• pauken:
Farlig er familien Auken.
Vi ser dem komme, atter og atter,
med trusler om nye, blodige skatter.

LarsS
LarsS
7 years ago

KOBRA effekten i fuld flor, kan man vel sige! Et kig 100+ √•r tilbage: “Den britiske regering var bekymret over antallet af giftige kobraslanger i Dehli og tilb√łd derfor en dus√łr for hver d√łd kobraslange der blev indfanget. Umiddelbart var dette en succesfuld strategi da et stort ental slanger blev sl√•et ihjel og afleveret mod dus√łr. Entreprenante personer s√• dog dette som en fin mulighed for god indtjening og begyndte at avle kobraslanger for at skabe forretning. Da regeringen blev opm√¶rksom p√• dette problem, blev dus√łrordningen annulleret og afskaffet, hvilket i sin tur bet√łd at de driftige kobraentrepren√łrer satte de… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  LarsS

Tak for en god historie ūüėÄ

LarsS
LarsS
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Historier er altid v√¶rd at nyde, her en ganske (s√• vidt vides) sandf√¶rdig en fra Australien….. Sov Godt ūüôā Baby hos doktor med Famse! En kvinde og en lille baby sad i l√¶gens ventev√¶relse og ventede p√• at komme ind til babyens f√łrste helbredscheck. Doktoren m√łdte frem, b√łd dem ind og begyndte at unders√łge det lille barn. Tjekkede den lille baby¬īs v√¶gt og spurgte bekymret om babyen fik brystm√¶lk eller flaske. “Brystm√¶lk,” svarede kvinden. “Hmm, l√łft blusen op” bad doktoren. Hvilket hun gjorde. Og l√¶gen trykkede let p√• begge brystvorter, hev lidt i dem ogs√•, √¶ltede ganske forsigtigt rundt og… Read more »

Ludvig
Ludvig
7 years ago
Reply to  LarsS

Den var god!!!

Sune
Sune
7 years ago
Reply to  LarsS

Nja, man skal nu være varsom som læge, for ikke at rode sig ud i noget snavs :o)

Virkeligheden overgår som bekendt fantasien. Navnet Ventegodt kommer i hu!

http://www.dagens.dk/kultur/bodil-j%C3%B8rgensen-blev-mor-som-47-%C3%A5rig-folk-tror-jeg-er-mormoren

Men vitzen er go’!

Anonymous
Anonymous
7 years ago

At s√¶nke skatten og l√łnnen er selvf√łlgelig en meget vigtig del ved genopretning af national√łkonomien. Ole Sohn er klog nok til at indse det, og fr√¶k nok til at sige det. Hvis hans nye partif√¶ller vil im√łdeg√• ham, m√• de levere bedre argumenter end hvad Henrik Sass ryster op med!

Uden sammenligning i √łvrigt tr√¶der Sohn i Orwells og Burnhams spor. Det vrimler faktisk med begavede folk, der hoppede fra den morderiske utopikult: Fran√ßois Furet, Raymond Aron, Albert Camus og Arthur Koestler. L√¶s dem igen og igen!

Idioter som Sartre blev hængende. Glem dem!