10
feb
Seneste opdatering: 11/2-14 kl. 0033
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ta inn hele skjermen 10.02.2014 224210

Hvad ser man pĂ„ billedet, bortset fra de to oplagte motiver til hĂžjre, der fĂ„r soldaten til at glemme, han er fotograf? Jo, et Kodak Brownie Starmite 4×4 rullefilm kamera, 1960, mit fĂžrste kamera. Fra dengang der var sĂ„ fĂ„ bileder i verden, at man mĂ„tte lave dem selv. Et par Ă„r inden vi fik TV, der ĂŠndrede bĂžrns barndom i al fremtid. Blot en detalje fra dengang kameras var interessantere end kvinder. An American serviceman makes the most of his leave, 1962. By Paul Schutzer

For kontroversiel inden valgene: “Godheten”

Stefan Jarl er for betydelig en filmskaber til blot at ettikere som ‘rĂžd’. Hans seneste dokumentar med Thommy Berggren, “Godheten”, vil SVT ikke vise inden EU og Riksdagvalget i Ă„r, selvom de indkĂžbte den sommeren 2013. Det er kras samfundskritik fra venstre af ting i Sverige, man bĂžr kritisere, omend jeg til dels ville gĂžre det af andre grunde. Jarl ser f.eks. kun det nye, hyper-voldelige Sverige som et resultat af stigende, Ăžkonomisk ulighed i samfundet, ikke den Ă„rsag der falder mig fĂžrst ind. Den kritiserer ogsĂ„ den strĂžm af ledende politikere, der er vandret videre til astronomiske lĂžnninger i det private erhversliv: Göran Persson, Tomas Östros og Per Nuder, Sveriges superrige der lever psykisk pĂ„ en anden planet end andre.

Ta inn hele skjermen 10.02.2014 143849

SVT mener dokumentaren er for “ensidig og partipolitisk”, som man kan hĂžre i Studio Ett fra minut 1:14:00. Jeg ved ikke, om Jarl ville bifalde, at jeg henviser til den, men det hĂžrer under oplagt blogstof at underlĂžbe medierne, isĂŠr de svenske, sĂ„ derfor vil jeg gĂžre opmĂŠrksom pĂ„, at man kan se dokumentaren her og her – sĂ„ lĂŠnge det varer. Vel er dette ikke SVT, men nu er den altsĂ„ ude i det fri.

P 1 Orientering om MSM’s udeladte fakta i Breiviks brev

Endnu engang bringer P 1’s Tom Carstensen nogle ubekvemme fakta ind blandt mediernes foretrukne mytologier, som han f.eks. gjorde i sin mini-dokumentar om English Defence League.

Denne historie interesserer mig af flere grunde. Ikke bare fordi jeg kender Spencer, Geller, Edward May og Fjordman, som omtales, men ogsĂ„ fordi jeg fandt nĂ„len i hĂžstakken: Expos historie om Breiviks brev der fĂžrte videre til Gates of Vienna formidling pĂ„ engelsk – og derfra til Spencer, Greenfield og Frontpage Magazine. SĂ„ vidt jeg har talt, er P 1 kun det andet main stream medie efter en finsk avis, der har haft historien – takket vĂŠret Carstensen, som jeg ville give en pris, hvis jeg havde nogen at uddele. Min eneste indvending: Hvorfor interviewe Anders Gravers frem for den helt centrale person, Peder Jensen, som ogsĂ„ er langt bedst inde i detaljerne og som N.Y. Times i et par mĂ„neder pĂ„stĂ„r er Breivik i samme person? P 1 Orientering fra 1:08:48 (sendt kl. 17:18)

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hans
Hans
7 years ago

LÊg mÊrke til skiltet. Det ligner skiltet i det billede, Kim MÞller viste inde fra KÞbenhavn, hvori en fotograf med et kamera ogsÄ forekommer. Derudover kvindens hat ligner en UFO. Hun har gode hormoner. Det viser hendes timeglasfigur, mens soldaten i forgrunden har hofter. Navnet John optrÊder, ligesom John Hurt i filmen med en hvid kassevogn. USA har netop tilfangetaget en Al-Qaida mand i Tripoli og bruger utroligt nok en hvid kassevogn.

Sune
Sune
7 years ago

Et elevatorblik pĂ„ den forbipasserende frodighed – La Croissette, Cannes?

Godt billede. Sort-hvide billeder kan noget farvebilleder ikke kan.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  steen

Tak – den havde jeg helt overset 😉

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

“Jeg ved ikke, om Jarl ville bifalde, at jeg henviser til den, men det hĂžrer under oplagt blogstof at underlĂžbe medierne, isĂŠr de svenske, sĂ„ derfor vil jeg gĂžre opmĂŠrksom pĂ„, at man kan se dokumentaren her og her – sĂ„ lĂŠnge det varer.”

Den er hermed reddet for eftertiden, hvis det skulle blive nþdvendigt 😉

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Fraud in student visa system exposed http://www.bbc.co.uk/news/uk-26113986 10 February 2014 The Home Office has suspended English language tests run by a major firm after BBC Panorama uncovered systematic fraud in the student visa system. Researchers secretly filmed a range of abuses including cheating in government-approved English exams, with entire rooms of candidates having their tests faked for them. [ Why am I not surprised? 😀 ] … Panorama: Immigration Undercover – The Student Visa Scandal will be broadcast on BBC One [!!!] at 8.30pm on 10 February [!!!] [ Interessant, at BB nu overhovedet tĂžr at beskĂŠftige sig med den… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

BBC naturligvis 😉

Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Denne “nyhed” har vĂŠret bragt tidligere. Efter min hukommelse er det mindst to Ă„r siden. Men ingen initiativer er blevet taget. Det er ligesom Anna Mee Allerslevs initiativ imod hadforbrydelser rettet mod jĂžder … og homoer. Hun havde dog vilje til at gĂžre noget. SĂ„dan lĂžd det ihvertfald, for en person hvis realitetssans overgĂ„r en paranoid skizofren PMS-ramt sociologistuderendes (med speciale i interkulturel anerkendelsesdialog). … eller bare en smĂ„dum “vild med dans”-danskers. SidstnĂŠvnte er iĂžvrigt ikke helt sikker pĂ„, hvad det dĂ©r EU egentlig er for noget. Og sĂ„ er der alle dem, midt i mellem, som bare holder deres… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Hr. Naturli'

Aha – ja, der lyder svagt bekendt. Men vel sĂ„ ikke af BBC trods alt?

Det er vel sÄ den oprindelige histore, der har fÄet dem til at lave
dette undercover program?

Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
7 years ago

Jeg hĂžrte det meste af Carstensens indslag i Orientering. Han levede op til sin sĂŠdvanlige standard – meget bedre kan man ikke fĂ„ det fra DR. “Hvorfor interviewe Anders Gravers frem for den helt centrale person, Peder Jensen, som ogsĂ„ er langt bedst inde i detaljerne?” Enig. Og hvorfor ikke nĂŠvne de danske blogs, som ogsĂ„ har behandlet sagen? MĂ„ske en aftale med redaktionen om at der godt kan Ă„bnes lidt for virkeligheden, men kun nĂ„r det handler om noget, der ligger uden for landets grĂŠnser. Som en parallel kan jeg nĂŠvne Rasmus Tantholt, der for nylig stod i Syrien… Read more »

Angela
Angela
7 years ago

Ja det var riktigt komiskt att höra debatten mellan Jarl och SVT. Först valet och sedan valdebatten! SVT lanserar en ny taktik.

Ludvig
Ludvig
7 years ago
Reply to  Ludvig

SVT:s grötmyndiga översittarmentalitet gentemot tittarna framtrĂ€der klart i Studio Ett programmet som Steen lĂ€nkar till. SVT:s kommunikationsdirektör Sabina Rasiwala Ă€r vĂ€l vĂ€rd att lyssna till. HĂ€r avklĂ€der Sveriges Förmyndartelevision sig sjĂ€lv in pĂ„ bara kroppen Rasiwala behandlar en framstĂ„ende dokumentĂ€rfilmare som hon och företaget behandlar svenskarna i gemen – med tomma floskler och bortförklaringar. Representativt för nivĂ„n pĂ„ hennes von oben attityd Ă€r följande: “Vi Ă€r inte You Tube, vi Ă€r SVT”. “Vi har vĂ„rt uppdrag, vĂ„rt redaktörskap”. Stefan Jarls inlĂ€gg leder till en svĂ„r frĂ„ga: Hur ska anstĂ€ndigheten ta sig an sin motsats? SVT tĂ€nker alltsĂ„ hĂ„lla pĂ„ dokumentĂ€ren… Read more »