20
feb
Seneste opdatering: 22/2-14 kl. 2033
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er pÄ tide at markere, at Ezra Levant fra canadiske Sun News er i KÞbenhavn om otte dage. Jurist, journalist, jÞde, publicist af Muhammedtegninhgerne i 2006, og altid gnistrende veloplagt pÄ skÊrmen. Der er ting her om Obama, man bare ikke hÞrer om i Europa, hvor han stadig behandles af journalistkorpset som en halvgud fordi han er halvsort og overflade er, hvad mediehorisonten mest handler om.

De meget lange ferier han holder, antallet timer han anvender pĂ„ at spille golf og kort i arbejdstiden, hans kone der giver sine hunde menneskesmykker pĂ„ og fotograferer dem ved et stats-middagsbord i Det Hvide Hus, han flager pĂ„ halv stang for narkomanen Whitney Houstons overdosis, men ikke for fire terrormyrdede amerikanere i Benghazi. En prĂŠsident som er farligt blottet for begreb om vor tids Balkan 1914 – MellemĂžsten. Society-letvĂŠgtere og politiske rockstjerner i et TV-demokrati, hvor The Daily Show med Jon Stewart, – som DR nu ogsĂ„ elsker pĂ„ syvende Ă„r – er det dybeste nogen vĂŠlger tĂŠnker over verdens gang.

At verden ikke er i en endnu vÊrre forfatning, end den er, kan man undre sig over, men Iran kan da nÄ at gÞre den endnu vÊrre, inden Obama er fÊrdig i det Hvide Hus. Obamas MellemÞstkatastrofer fÄr en fin lille opremsning for sig selv her. NÄr man betragter denne prÊsident, er man nÊsten glad over at vi er pÄ vej ud af det amerikanske Ärhundrede, men ogsÄ kun nÊsten, for vi ved, hvem vi fÄr i stedet. Ezra Levant er glad for at vÊre canadier under Stephen Harper, og ikke amerikaner. GlÊd jer, I som skal opleve ham pÄ nÊste lÞrdag.

SVT-journalister mangfoldighedplaceres

Unionenklubben pÄ SVT anser att fokus kommer att flyttas till blÄljusnyheter och bort frÄn politik, analys och sammanhang, nÀr programföretaget utökar förortsbevakningen.Som tidigare har berÀttat planerar SVT att förÀndra sin regionstruktur. Bland annat ska 27 regionala nyhetsprogram bli 33 stycken. OmrÄden som RosengÄrd, JÀrvafÀltet och SödertÀlje ska dÀrmed fÄ egna editioner.

För att skapa mer mÄngfald i rutan startar SVT lokalavdelningar pÄ platser som RosengÄrd, Angered och SödertÀlje. Men den nya förortssatsningen möts av hÄrdnackat motstÄnd av journalisterna sjÀlva, som hellre stannar kvar i Stockholms innerstad. Totalt kommer SVT att utöka antalet regionala redaktioner frÄn 27 till 35. Unionenklubben pÄ SVT ryter ifrÄn, Ilska och oro pÄ SVT nÀr journalister flyttas ut i mÄngkulturen

Det bliver lidt som at komme i praktik, bare mere langvarigt. Det er Fandeme synd! Hele protestbrevet mod at “spejle det nye Sverige” kan lĂŠses her Det er et orgie i udenomssnak og newspeak for viderekommende. Ved ‘blĂ„ljusnyheter’ skal man tĂŠnke pĂ„ blĂ„t lys og politi, og det er jo netop hvad man forbinder det nye Sverige med. Jeg gĂŠtter at den folkelige skadeglĂŠde vil nĂ„ orkanstyrke i dag.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Andersen
7 years ago

Jeg er normalt ret enig med Ezra Levant, men lige prĂŠcis i denne video mĂ„ jeg nok med skam erkende, at jeg giver Barak Obama fuldstĂŠndig ret. SelvfĂžlgelig skal USA ikke vĂŠre hverken moralske foregangsmĂŠnd, verdenspoliti eller pĂ„ anden mĂ„de pĂ„tvinge andre lande deres, til tider ret sĂ„ forkvaklede, livssyn. Hvis araberne vil have sharia – sĂ„ lad dem fĂ„ sharia. Vil Rusland have Putin – sĂ„ lad dem fĂ„ Putin. Vesten skal overhovedet ikke blande sig i andre landes anliggender, lige sĂ„ lidt som EU skal blande sig i hvad Danmark foretager sig. Og gudskelov er det ogsĂ„ den… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Steen : Efter min fortolkning er Saga en slags forkvaklet , sygelig rollemodel for ”’ det nye mennske” i svensk udgave . TotalitĂŠre ideologier har en tenderns til at optille den slags , bĂ„de komunister og nazister gjorde sig enorme anstrengelser for at opfinde hele nye mennskedefinationer . Saga er , for kritisk tĂŠnkenede mennesker , ENORMT irriterende , det er jeg 105% ening i , men hvordan ser hun mon ud for de rettroende ? . Dette bliver mere klart nĂ„r man ser pĂ„ ”hele pakken” hvor knockoutet er , at det er HENDE som fĂ„r Martin Rohde (… Read more »

Menig 442
Menig 442
7 years ago

I Haderslev, hvor selv biskoppen vil have en moské med kuppel og minaret, indlogerede en journalist fra JV sig i ghettoen i en mÄned (ca. for 15 Är siden). SelvfÞlgelig udbasuneret sÄ alle vidste det i forvejen.
Skabelonen over det rapporterede har Hr. Naturli pÄ fortrÊffelig vis gengivet.

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Hvis der findes nogen ” kosmisk retfĂŠrdighed” , sĂ„ vil i det mindste nogen af de kĂŠre udflytterjournalister komme til at opleve den importerede filial af mellemĂžsten pĂ„ MEGET nĂŠrt hold . Det er svĂŠrt at forestille sig en berĂžringsflade mellem disse hyklere og ghettoernes hĂ„rdhudede beboere , uden at det engang imellem ender med en gevaldig masse tĂŠsk . Det store spĂžrgsmĂ„l er , om disse ideologisk programerede journalister som individder er stĂŠrke nok til at kunne holde til en sĂ„dan konfrontation , uden at deres motivation smuldrer vĂŠk ? Jeg har en ubehagelig fĂžlelse af at programeringen kan… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Nu kan vi sÄ bare hÄbe pÄ, at en tilsvarende ordning kommer til at overgÄ de
svenske “avis”-redaktioners ansatte – sĂ„ bliver det for alvor “sjovt” 😉

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

MĂ„ske findes der virkelig en form for kosmisk retfĂŠrdighed – selv i PK-Sverige? 😀

LarsS
LarsS
7 years ago

“The word nation came to English from the Old French word nacion, which in turn originates from the Latin word natio (nātĭƍ) literally meaning “that which has been born” http://en.wikipedia.org/wiki/Nation Og nu begynder problemerne for alvor at udfolde sig for vores naive politikere og deres tro og loyale fĂžlgesvende, journalisterne, som troede og tror pĂ„, at vores tid var/er ganske anderledes end de foregĂ„ende 200.000 Ă„r siden vi som Homo Sapiens dukkede op. Krig og ballade er vores historiske baggrund for bĂ„de undergang for de svage og overlevelse for de stĂŠrke. Darwin forsĂžgte at forklare det og despoter, helte og… Read more »

Angela
Angela
7 years ago

Nu vet alla att vĂ„ld lönar sig. Vilka gamla, sjuka, kvinnor, arbetslösa m fl utsatta svenska grupper fĂ„r egna TV-kanaler med uppbĂ„d journalister som skall tillvarata deras intressen? För nĂ„gra reportage som skulle missgynna de som bor i dessa omrĂ„den skulle de aldrig göra. SĂ„dan Ă€r inte den mĂ€nskliga naturen. Minns vĂ€l Uppdrag granskning dĂ€r TV-teamet tillika stadens högste politiker var rĂ€dda för slynglarna i omrĂ„det. Att journalisterna inte gillar detta Ă€r vĂ€l förutsĂ€gbart. De vill ha nĂ€ra till nöjen och bekvĂ€mlighet och hĂ„lla sig sĂ„ lĂ„ngt borta som möjligt frĂ„n “pöbeln”. Helt allmĂ€nt speglar det en helt sönderslagen nation… Read more »

Santor
Santor
7 years ago

Ha Ha, der sidder sikkert en SD-tilhĂŠnger eller to internt i SVTÂŽs ledelse der gnider sig i hĂŠnderne over sjovnalisternes hylen og skrigen og jeg mĂ„ indrĂžmme jeg kan ikke lade vĂŠre med at trĂŠkke pĂ„ smilebĂ„ndet over denne udsĂžgte form for tortur 🙂

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

Nej, SVT har vi slutat bry oss om för lĂ€nge sedan. Information Ă€r vi ju Ă€ndĂ„ tvungna att hĂ€mta pĂ„ annat hĂ„ll. Förutom denna blogg Ă€r http://www.longwarjournal.org/ en av de bĂ€sta sammanstĂ€llningarna av vad som sker dĂ€r ute med mycket bra daglig bevakning land för land av de viktigaste nyheterna pĂ„ jihadistfronten, ofta frĂ„n lokala engelsksprĂ„kiga medier. HĂ€r har man t.ex. i veckor kunnat följa den anmĂ€rkningsvĂ€rda och viktiga utveckling i Turkiet som först igĂ„r för första gĂ„ngen (?) kom upp till ytan i den Europeisk MSM, den bĂ€sta av dem: http://www.telegraph.co.uk/finance/comment/ambroseevans_pritchard/10649433/Turkey-spoils-emerging-market-story-as-politics-go-haywire.html I Turkiet har vi alltsĂ„ en premiĂ€rminister som… Read more »

Angela
Angela
7 years ago

SuverÀn information. Tack sÄ mycket för det. I allmÀnhet Àr man glad och tacksam över alla utmÀrkta bloggar. Hinner inte riktigt med att besöka alla jÀmt. Men jag gör sÄ gott jag kan.

JensH
JensH
7 years ago

SĂ„ de Svenske ‘journalister’ skal nu ud og opleve den virkeliggjorte mulitkultur??? Det bliver da uhyre interessant at se hvad der kommer ud af det mĂžde. Mon man kan forvente en mere virkelighedsnĂŠr rapportering af hvad der egentlig foregĂ„r ude i det virkelige samfund i Sverige anno 2014???

Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
7 years ago
Reply to  JensH

NÊh, det bliver ikke spor interessant. Journalisterne vil rapportere om spÊndende mad, lektiecaféer for tÞrklÊdepiger og om somaliske kvinder som forsÞger at lÊre at cykle. Det hele bliver krydret med de sÊdvanlige offerhistorier om svenskernes racisme og uvilje til at imÞdekomme de kÊre muslimer.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  JensH

“Som planerna nu ser ut kommer fokus att flyttas mot blĂ„ljusnyheter och bort frĂ„n politik, analys och sammanhang”, skriver klubben.”

Haha, har de da ikke allerede produceret virkelighedsfjerne blÄlys-nyheder i den danske betydning
( oppustet; uden reelt indhold ) i mange Ă„r? 😉

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  JensH

Man mÄ da nÊsten hÄbe for SVT, at de husker at tegne nogle gode dÊkkende forsikringer for
alt deres dyre tekniske udstyr og for personalet i de “kulturberigede” omrĂ„der – evt. kombineret
med rundhĂ„ndet kameraovervĂ„gning pĂ„ alle strategiske steder – dvs. stort set overalt 😉

JensH
JensH
7 years ago
Reply to  Bjovulf

@Bjovulf

SĂ„ skal det for personalet vĂŠre livsforsikringer. Nok er der al mulig grund til at foragte de Svenske ‘journalister’, men de har trods alt ogsĂ„ familier, der skal forsĂžrges.

PFEP
PFEP
7 years ago

Gör SVT/SR verklighet av detta, blir det förutom de redan krystade konvulsioner, en sÀkerhetsfrÄga dÀr heta duga.
BetĂ€nk att ett enda ord kan utlösa borgarkrigsliknande tillstĂ„nd, ifall nĂ„gon grupp “krĂ€nks”.
Oavsett vad, kommer detta bli ytterst spÀnnande att följe.