26
feb
Seneste opdatering: 26/2-14 kl. 2234
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

February 25, 2014 20:57. Herlig opvarmning til pÄ lÞrdag. Se Ezra Levant fÄr Trykkefrihedsselskabets ytringsfrihetspris og Katrine Winkel Holm skriver dagens kronik om ham i Jyllands Posten: Canadisk journalist brÞd pÊnhedens tyrani

Og Ezra Levant selv? Hans tÄrnhÞje advokatregninger blev betalt af frivillige donorer. I dag er han studievÊrt pÄ en konservativ tvkanal og den 1. marts modtager han Trykkefrihedsselskabets Sappho-pris. Er der nogen, der fortjener en ytringsfrihedspris, er det denne canadier, der med lige dele frihedskÊrlighed, integritet og skarpsindighed har vist os alle sammen, hvorfor hate speech-love ikke hÞrer hjemme i et frit samfund.

Tumult: Lee Rigby mordere dĂžmt, fuld livstid og 45 Ă„r

Violence broken out in the Old Bailey dock today after Lee Rigby’s murderers began hurling abuse at the judge and fighting with prison guards. In dramatic scenes, Michael Adebolajo, 29, and Michael Adebowale, 22, yelled ‘Allahu Akbar’ and ‘You (Britain) and America will never be safe’ as they were about to be jailed in London. Adebolajo was given a whole-life jail term and Adebowale was sentenced to 45 years in prison – meaning he could be back on the streets by the time he is aged 67. Lee Rigby murderers fight with nine security guards as judge is about to pass sentence: Killers dragged from court, Lee Rigby Murderers Fight With Guards In Court, UK: Judge tells jihad murderers of soldier that they betrayed Islam Fotoreportage: Esmerelda Weatherwax. For the term of his natural life.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
louis vuitton stores
7 years ago

What’s up, this weekend is nice designed for me, as this time i am reading this wonderful educational piece of writing Ezra Levant: Tolerancepolitiets intolerance « Snaphanen here at my home.

ny kommentator
ny kommentator
7 years ago

OFF TOPIC SĂ„ fik jeg taget mig sammen til at donere 200,- til Snaphanen via paypal… Jeg nĂžd virkelig dit skriv, “ti Ă„r til?………….” og kommer her med et forslag: Jeg har afsagt mig Licens og avis abb. i flere Ă„r, men mangler rutinen i donering til blogssfĂŠren… Derfor er mit forslag at du (steen) laver en donationstĂŠller (der tĂŠller ned) pĂ„ forsiden med Ă„rets mĂ„l fx. 25.000 drift og 20.000 til reportage ture osv… Jeg kan garanterer at pengene i mit tilfĂŠlde ville sidde lĂžsere, idet jeg gerne vil give tilskud til drift og derudover til nĂždvendige anskaffelser filmruller,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

SD nÀst störst bland arbetarmÀn>/b>

http://www.friatider.se/sd-nast-storst-bland-arbetarman

Publicerat den 26 februari 2014 kl 10:26

En av fem manliga arbetare skulle rösta pÄ Sverigedemokraterna om det vore val idag, visar siffror som Sifo tagit fram till Dagens Industri. Partiet har dÀrmed gÄtt om Moderaterna som andra största parti inom vÀljargruppen. [!!!]

Enligt Sifos undersökning frÄn februari vÀljer 20 procent av arbetarmÀnnen Sverigedemokraterna, jÀmfört med 16 procent för Moderaterna. Skillnaden mellan de tvÄ partierna Àr statistiskt sÀkerstÀlld.

….

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

UPS! – der var en html-kode, der smuttede der – beklager meget 😉

Allan Hansen
Allan Hansen
7 years ago

Naturligvis: jeg venter gerne med glĂŠde
pÄ din teknikker
. Keep smiling & jazz.

Allan Hansen
Allan Hansen
7 years ago
Reply to  steen

@ Steen du fĂ„r svar i morgen – jeg ser TV.

PBr
PBr
7 years ago
Reply to  Allan Hansen

Spam…

Allan Hansen
Allan Hansen
7 years ago

Om sikkerhed: update.’ Statetik. Nuvel, den gode Steen. Du skriver, at Snaphanen har ” 4.300 besĂžg om dagen,,. ( ikke sĂ„ ringe endda). Hvis vi nu er ca. tusind trofaste lĂŠsere rundt omkring i verden, som besĂžger Snaphanen et par gange eller tre om dagen fra Kl. 12 til 24 (blot for at fĂžlge udviklingen), sĂ„ nĂ„r vi meget hurtig til ca. 3.000 besĂžg. Hvor mange besĂžger Snaphanen uden, at efterlade sig en kommentar? (observatĂžrer eller overvĂ„gning PET etc,etc men mest af alt terrororganisationen islam). Kan du ogsĂ„ se hvem de er? Til sidst, men ikke mindst – hvilket sikkerheds… Read more »

Santor
Santor
7 years ago

Enhver der modtager Trykkefrihedsselskabets Sappho-pris efterfĂžlgende skal virkelig gĂžre sig fortjent. Prestigen er helt i top med en prismodtager som Ezra Levant.

Santor
Santor
7 years ago

Hvis de to rÞvhuller kommer til at sidde tiden ud sÄ er der moské stadig en smule retfÊrdighed til!

Allan Hansen
Allan Hansen
7 years ago

@ Steen kun et lille forslag.
Du kunne evt. flytte alle dine
links og Arkiv (som forĂžvrig er ganske imponerende),
over pÄ en sÊrskilt side. Det vil muligvis gÞre
den aktuelle side lidt letter – tror jeg nok?

Mvh. Allan Hansen

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  steen

Det ville ogsÄ vÊre rart at fÄ redigeringsfunktionen tilbage og evt.
et link til tidligere kommentarer ( inden for et passende tidsrum ),
da det ofte kan vére rigtigt svért at finde en kommentar igen 😉