2
mar
Seneste opdatering: 4/6-14 kl. 1856
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

http://www.britainfirst.org/, BRITAIN FIRST LAUNCHES DIRECT ACTION CAMPAIGN AGAINST MUSLIM GROOMING GANGS IN BLACKBURN + VIDEO. Her p√• bloggen anerkendes udtrykket ‘islamofobi’ som bekendt overhovedet ikke, uanset hvilken mullah der har opfundet det. England k√¶mper netop nu med en ny b√łlge af indvandreres (l√¶s: muslimers) sexovergreb (l√¶s: krigshandlinger) mod de indf√łdte mindre√•rige af hunk√łn. Bare i februar i √•r i England:

¬†Shocking toll of child victims in biggest UK sex grooming ring reaches 80. Teenage girl victim of grooming gang ‘raped by 30 men in just six hours including father and schoolboy son’, Middlesbrough grooming: Trio jailed for child sex offences,Shocking report claims young Asian girls are being groomed for rape in Birmingham, Detectives investigating 50 ‘very serious’ child grooming sex cases in London.

Der er kort sagt ikke tale om en ‘fobi,’ men om en ganske almindelig krigserkl√¶ring. Jeg bekriger dig via din datter eller din s√łster, du g√łr enten noget alvorligt ¬†ved det eller ingenting. Det h√¶nger og dingler lidt bortset fra de selvt√¶gtsmord der har v√¶ret i Sverige, fordi retsstaten delvist har kapituleret over for det politikerst√łttede anarki.

Vi forst√•r det ikke rent officielt. De er i krig med os, men vi er ikke i krig med dem. Ligegyldigt hvad, skal erkl√¶ringen havne p√• politikernes bord, den skal helst ikke afhandles p√• gadeplan. Politikerne lader som om, de ikke forst√•r den, for hvis de gjorde, var aben deres, og hvem vil v√¶re skyld i en krig? Islam er fuld af kn√¶vr og bulshitt, og de kan jo ikke g√łre for det. Muslimsk vold er desv√¶rre helt naturligt, selvom det dev√¶rre smitter af p√• en stor del h√¶derlige muslimer, der er uden skyld i at islam generelt er forhadt i Europa af rent erfaringsbaserede grunde, ikke som visse muslimer bilder sig selv ind, fordi islam har en d√•rlig og uretf√¶rdig presse. Den er slet ikke retf√¶rdigt beskrivende nok. Islam har noget til gode.

Sagt med andre ord: Skal befolkningen opfatte sig som erkl√¶ret krig af visse indvandrere, eller skal de opfatte sig som krigserkl√¶rede af deres egne politikere? Sp√łrgsm√•let bl√¶ser endnu i vinden, og ingen √łnsker et ligeud svar. Europ√¶iske politikere kommer til at besvare sp√łrgsm√•let, eller d√ł en hurtig, naturlig d√łd.

Den engelske og den svenske retsstat, og i en vis udstrækning også mange andre europæiske, har i årevis foregivet, at de har kontrol med situationen. Den kontrol har de mistet for længst. Den svenske og engelske stat kan ikke længere beskytte sine borgere. Enhver som orker,  kan verificere det på svensk hver eneste dag.

¬†Det er den erkendelse, som er ved at bundf√¶lde sig i befolkningerne: Vi s√łrger selv for vores sikkerhed, og foragt for retsstaten og ikke mindst dens politikere f√łlger med. Aner de selv dybden af, at deres v√¶lgere r√¶sonnerer, at de har opsagt samfundskontrakten med dem? Ser de ned i afgrunden, som ogs√• er deres egen, eller lukrerer de p√•, at det endnu ¬†tidligt?

Hvis man voldtager i Sverige, er der cirka 98 % chance for at slippe afsted med det. Hvis man myrder, er der omkring 60 % chance. Hvad vil en borger mon konkludere af det, hvad angår statsmagtens pålidelighed?

EDL, DF, FRP, PVV, FN, SD og UKIP er kun en overgang. L√łser disse ikke indvandringens (islams) problemer i deres ‘window of opportunity’, eller forhindrer andre partier ¬†dem i at l√łse dem, ¬†overg√•r mandatet helt selvf√łlgeligt til andre kr√¶fter, vi vil bryde os mindre om. Det er ikke i nogens interesse.

De ‘anst√¶ndige’ modstanderne mod disse partier og folkebev√¶gelser, er samtidigt den st√łrste garant for en forv√¶rring af konfliktsituationen i Europa. Har de gjort sig det klart, eller vil de ogs√• betvinge naturlovene? En rigtig¬†, voldelig, h√łjreb√łlge, er den temmelig up√•agtede fare, der lurer p√• Europa nu. Sl√•r den igennem, kan politikerne glemme alt om at styre noget som helst, men de vil stadig b√¶re skylden for resultatet, og de skal naturligvis drages personligt til ansvar. Kan man overhovedet skrive noget pr√¶ventivt? Nej, min erfaring er, at man ikke kan sk√•ne nogen for noget, man kan lige s√• godt tage p√• uendelig badeferie, som tro at man kan p√•virke politikere med erfaringer.

Enoch Powell satte sig i 1977  ind i, hvordan politikerne tænker, de af dem, der tænker, og som kun lyver for andre, som det ligger i jobbeskrivelsen,  men ikke sig for selv:

My prospect is that politicians of all parties will say: ‚ÄúWell, Enoch Powell is right. We don’t say that in public, but we know it in private, and it will no doubt develop as, he says. But it’s better for us, to do nothing now, and let it happen, perhaps after our time, than to seize the many poisinous nettles, which we would have to seize, if we were at this stage going to attempt to overt the outcome. So let it go on, until a third of central London, a third of Birmingham and Wolverhampton are coloured, until the civil war comes. Let it go on. We won’t be blamed. We will either have gone, ¬†or we will slip out from under somehow.‚ÄĚ

K√łln: Islamkritisk kardinal g√•r af

The Vatican on Friday said the Archbishop of Cologne Cardinal Joachim Meisner, who has made controversial comments about Muslims, was stepping down from his duties as archbishop after reaching retirement age. In comments that were widely condemned, the 80-year-old Meisner last month told members of the conservative Neocatechumenal Way Catholic group: “Each of your families is easily worth three Muslim families for me”. Meisner has been archbishop of Cologne since 1989. German cardinal criticised for Muslim comments resigns, ‚ÄúEn katolsk familie erstatter tre muslimske familier‚ÄĚ, Kardinal Meisner: Streitbarer Kirchenmann geht, Umstrittener Kardinal Meisner nach 25 Jahren im Ruhestand

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PFEP
PFEP
6 years ago

När kommer korståget?
När är nog nog?

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
6 years ago

Boris Johnson om att låta socialtjänsten omhänderta barn som utsätts för radikalisering av islamistiska föräldrar:

http://www.telegraph.co.uk/news/politics/10671841/The-children-taught-at-home-about-murder-and-bombings.html

En passant f√•r vi besked om att antalet radikala islamister i London som √§r “av intresse f√∂r s√§kerhetstj√§nsten” kan r√§knas i “the low thousands”. Det m√•ste verkligen lugna alla britter.

Victor
Victor
6 years ago

EB har en historie om, at Langk√¶r Gymnasium har fungeret som kadreskoling for √•rhusianske islamister og syriensfrivillige…

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article2228933.ece

Ved l√¶sningen af den, slog det mig, at disse unge, efter alt at d√łmme, gik p√• gr√łn stue eller Mejsebedet, da politikerne f√łrste gang meldte ud, at radikaliseringen af muslimer m√•tte bremses….

H√¶dersmanden Thorkild Simonsen fors√łgte allerede at r√•be Borgen op i midten af 9oerne.

Siden er der ikke sket en skid.

Peter Andersen
6 years ago

Voldt√¶gt af b√łrn er den mest modbydelige handling mennesker overhovedet kan beg√•! Hvis ikke det kan f√• befolkningerne op p√• barrikaderne, s√• er slaget sgu tabt..!