12
mar
Seneste opdatering: 13/3-14 kl. 0225
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-Indspilning i fuld skÊrm 12-03-2014 160829Det vÀlrenommerade danska förlaget Trykkefrihedsselskabets Bibliotek/The Free Speech Library ger nu ut sin första bok pÄ svenska. Detta sker i samarbete med Dispatch International. Boken innehÄller ett stort urval av författarnas bÀsta alster frÄn tidningen Dispatch International och Àmnesvalen spÀnner brett över olika samhÀllsfrÄgor.

LĂ€s om Malmö – hatets stad, det immigrations-industriella komplexet, politikerna, mainstreammedierna och kulturelitens misslyckanden och deras samarbete med vĂ€nsterextrema organisationer, om islamisering och sharia, Sveriges upplösning och urspĂ„rning, hoten frĂ„n den iranska mullokratin, totalitĂ€ra tendenser inom Svenska kyrkan, rabiat feminism och mycket, mycket mera.

MĂ€ktiga intressen har gjort allt för att stoppa Dispatch International. I ett grundligt förord beskriver Maria Celander tidningens uppseendevĂ€ckande och dramatiska historia med allt den fört med sig av rasismanklagelser, hackerangrepp, försök att kartlĂ€gga tidningens prenumeranter och förstöra betalningssystem, vĂ„ldsamma överfall och till och med mordförsök. Än har de inte lyckats – och du har nu en enastĂ„ende chans att förvĂ€rva denna banbrytande bok.

Sagt om Farliga ord

“Ord Ă€r ett mĂ€ktigt vapen. Ord kan avslöja. Ord kan ljuga och mörklĂ€gga. Ord kan frigöra eller förtrycka. SprĂ„ket, orden, Ă€r ett av den politiska maktens mest kraftfulla maktmedel. I ett totalitĂ€rt samhĂ€lle Ă€r sanna ord farliga. Sverige Ă€r till formen fortfarande en demokrati, men de sanna orden lever i ett alltmer fientligt klimat. Yttrandefrihetens fiender utgörs i dag inte bara av den politiska makten, islam och vĂ„ldsvĂ€nstern. Även journalisterna har gjort sig till de sanna ordens fiender.

’Dispatch International vĂ€grar att spela med i denna fars. I den hĂ€r tidningen ska vi skriva sanningen. Sedan fĂ„r det bĂ€ra eller brista’, skrev Lars Hedegaard i tidningens första ledare den 30 augusti 2012.

NĂ€r han och Ingrid Carlqvist bestĂ€mde sig för att starta Dispatch International visste de att de skulle möta hĂ„rt motstĂ„nd, inte minst frĂ„n sina egna kolleger. Men de visste inte att en av dem skulle utsĂ€ttas för mordförsök och att bĂ„da tvĂ„ Ă„r senare skulle bo i skyddat boende. SĂ„ farliga Ă€r de sanna orden i dag. LĂ€s dem medan vi fortfarande har tillgĂ„ng till dem.” – Julia Caesar Författare och kolumnist pĂ„ Snaphanen

”Man vet inte om man ska skratta eller grĂ„ta. Dessa ögonvittnesskildringar och reflektioner frĂ„n ett land och en demokrati i fritt fall skrĂ€mmer mig mer Ă€n science fiction. Men de ger samtidigt en kĂ€nsla av att inte alla svenskar marscherar i takt mot politisk och moralisk likriktning, inbördeskrig och katastrof. Kom inte och sĂ€g att ingen varnade dig.”– Mikael Jalving – Dansk historiker och författare till Absolut Sverige: Ett land i förĂ€ndring (2012)

Farliga ord. ISBN 978-87-92417-27-5. 168 sidor. SEK 149,00 (fram till 2 april, dĂ€refter SEK 195,00). Utkommer 7 april. Ingrid Carlqvist & Lars Hedegaard: Farliga ord Ă€r “mer skrĂ€mmande Ă€n science fiction”

“Tror ni att det har hĂ€nt?”

Jeg har fÄet tilsendt fra Hammerdal, en lille by i Nordsverige. Skribenten er bekendt, men anonymiseret:

“I byn Hammerdal hĂ€nde nĂ„got fruktansvĂ€rt natten till i söndags. En ung kvinna var pĂ„ hemvĂ€g frĂ„n en fest. Hon gick sjĂ€lv, som man alltid har kunnat göra i Hammerdal. Oftast har man fĂ„tt lift med nĂ„gon som passerat. SĂ„ inte i detta fallet. Kvinnan blev förföljd och ikappsprungen av 4-5 unga mĂ€n, av den avskyvĂ€rda sort som jagar i flock.

Strömsunds kommun har beredvilligt öppnat armarna för frÀmst muslimska uzbeker, bland annat den kÀnde imamen som utsattes för ett mordförsök i Strömsund, förmodligen pÄ order frÄn Uzbekistan. Strömsunds uzbeker tillhör frÀmst den salafistiska lÀran inom islam.

Alltnog, den hungriga vargflocken brottar ner den stackars flickan i snön vid vÀgkanten och vÄldtar henne brutalt. Alla fakta finns inte pÄ bordet Àn, men flickan Àr kvar pÄ sjukhus och det talar för sig sjÀlv. Hela Hammerdal vet att förövarna finns i invandrargruppen.

En liten lokal nĂ€ttidning,AffĂ€rsnyttnor har lyckats intervjua polischefen som faktiskt delgett oss att förövarna Ă€r 4-5 stycken 15-24 Ă„r och av utlĂ€ndsk börd! Oj, vad han kommer att fĂ„ pisk för det…

LĂ€nets tidningar Östersunds-Posten och LĂ€nstidningen har sent omsider haft en liten notis, men som snabbt, mycket snabbt förvandlats till “ickenyhet”. En av tidningarna skrev frĂ„n början den “pĂ„stĂ„dda brottsplatsen”. Kommentarer togs sjĂ€lvfallet inte in, men de lĂ€stes, för “pĂ„stĂ„dda” Ă€ndrades snabbt till “utpekade”.

TĂ€nk att det gĂ„r att skriva spaltmeter om en avskyvĂ€rd vĂ„ldtĂ€kt i Indien, lite grann om en avskyvĂ€rd vĂ„ldtĂ€kt i Mariannelund och ingenting om en avskyvĂ€rd vĂ„ldtĂ€kt hos “grannen”. I Hammerdal rĂ„der lynchstĂ€mning, och hade det varit min dotter som varit offer hade jag gĂ€rna tagit nĂ„got decennium pĂ„ statligt hotell.”

Slut citat. Jag letar upp vad Östersunds-Posten skriver och hittar det hĂ€r: Inga spĂ„r efter gruppvĂ„ldtĂ€kt. Artikeln slutar med att den kvinnliga reportern Maria Lindholm frĂ„gar polisen: “Tror ni att det har hĂ€nt?” – “Det Ă€r svĂ„rt att sĂ€ga. Men det Ă€r en redig redogörelse.”

Samme dag skriver tildligere vicestatminister Maud Olofsson en oprÞrt kronik om voldtÊgtsepedemien i Sydafrika: Skammen som fÄr fortsÀtta Hvor mange voldtÊgter af svenske kvinder er Olofsson direkte medskyldig i? 200.000? 500.000? (6000 anmeldte om Äret gange ti, mÞrketal = 60.000 om Äret x Olofssons ti Är = 600.000)

Skriv om det, Olofsson! Sydafrika klarer sig nok uden din skinhellige harme. Det ligger givetvis udenfor Olofssons forestillingsverden, at svenske ofre en dag vil gĂžre personligt op med deres politiske forbrydere. Vi fĂ„r se. SÄPO bliver en boomende branche.  Invandrare misstĂ€nkta för gruppvĂ„ldtĂ€kt

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Machiavelli
Machiavelli
6 years ago

“Det vĂ€lrenommerade danska förlaget Trykkefrihedsselskabets Bibliotek/The Free Speech Library ger nu ut sin första bok pĂ„ svenska.”

Hyklerne i Tryggefrihedsselskabet skulle hellere udgive min bog Humanismens elendighed.

Ludvig
Ludvig
6 years ago

“Kom inte och sĂ€g att ingen varnade dig” manar Mikael Jalving – men tyvĂ€rr, det Ă€r just vad miljontals svenskar kommer att göra nĂ€r de till slut brutalt vĂ€ckts ur den förnekelsens koma dĂ€r de nu befinner sig, “glatt” konsumerande lögnerna de matas med av sina medier frĂ„n Dagens Nyheter, Göteborgs Posten, Sydsvenskan till SVT, SR etc., etc. i all oĂ€ndlighet. De visste inte, de litade pĂ„ sina medier, det var ju tryggast sĂ„. De ville inte tĂ€nka sjĂ€lva, de ville tĂ€nka rĂ€tt, som makten – vare sig det var politiker eller politikernas hantlangare journalisterna – lĂ€rde dem, dag in… Read more »

Hans Und
Hans Und
6 years ago
Reply to  Ludvig

A pro pos:

Nyheder med tÄrnhÞj, men uomtalt muhammedfaktor; fra de danske skolelÊreres fagbld:

http://www.folkeskolen.dk/541761/to-ud-af-tre-laerere-overvejer-at-skifte-branche-

http://www.folkeskolen.dk/542037/i-sverige-har-tusindvis-af-laerere-stemt-med-foedderne

Den undersÞgelse der refereres til er tilsyneladende IKKE lagt pÄ nettet. Hvorfor mon?

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago

Ny YouGov-mĂ„ling 😀 – mĂ„ske nok lige lovligt positiv over for DF,
men det er nok tegn pÄ en tendens og sjov lÊsning alligevel.

http://www.b.dk/berlingskebarometer

S: 17.6 ( De 10-12 % truer nu kraftigt i horisonten 😉 )
B(R): 6.6 (!)

O(DF): 24.1
V: 27.2

BemÊrk ogsÄ, at DF + V har absolut flertal iflg. denne mÄling med 51.3% (!!!)

Santor
Santor
6 years ago

@ “Tror ni att det har hĂ€nt?”

Det er den brutale virkelighed Svenskerne mÄ leve med. Gad vide om det er ondskab eller uvidenhed?

Utflyttad svensk
Utflyttad svensk
6 years ago

Vad Àr det för mÀnniskor som styr mitt en gÄng fina hemland? Varför kan dem inte fÄ stop pÄ dessa vÄldtÀkter? Och nÀr skall svenska kvinnor och flickor lÀra sig att ni kan inte vara ute ensamma pÄ kvÀllarna lÀngre?

Marit
Marit
6 years ago

Det er alvorligere enn at svenska flickor ikke kan vĂŠre ute uten mannlig fĂžlge lengre. Svenskene kan snart ikke vĂŠre i Sverige i det heletatt, Utflyttad svensk.