19
mar
Seneste opdatering: 11/4-14 kl. 1704
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Italian naval vessels rescue over 2,000 migrants travelling in boats from North Africa over the past 48 hours.More than 2,000 migrants travelling in boats from North Africa were rescued by Italian naval and coastguard vessels over the past 48 hours.

The news comes a day after some 500 people forced their way into Spain’s North African enclave of Melilla, the largest number to storm the border in almost a decade. The Italian navy said 2,128 migrants had been rescued by ships operating in the Mare Nostrum taskforce

According to latest data from Frontex, the European Union’s border agency, more than 20,000 people entered Europe illegally through Lampedusa and other parts of Sicily in the third quarter of 2013 alone. They accounted for almost half of all illegal border crossings into the 28-nation EU.Italy rescues over 2,000 migrants in 48 hours, Group of 500 migrants crosses Melilla border in biggest fence jump to date

Verdens befolkning √łges med 80 millioner om √•ret svarende til Tysklands befolkning. Nu udg√łr Europa og Nordamerika kun 15 procent af verdens befolkning, og deres andel synker st√¶rkt. Afrika er den store ‘vinder’ med snart 25 % af verdens befolkning: 2.5 milliarder.¬†Europa hj√¶lper millioner til at overleve, til et liv uden anden udsigt end til at emigrere til det smuldrende Europa.

Som det ser ud nu, mens vi samler dem op af vandet, som al s√łfartsskik byder, vil de skylle de oprindelige europ√¶ere i EU – knap 7 % af verdens befolkning – ned i historiens kloak i l√łbet af de n√¶ste 25 √•r. Endnu slipper der kun 400.000 illegale ind om √•ret, men deres succes sender den besked til de kommende millioner: Det er v√¶rd at risikere livet for, i Europa regerer litteraturstudenten Cecilia Malmstr√∂m, hun har let til t√•rer, hvad man kan have, n√•r man er mangemillion√¶r. I bliver ikke sendt direkte retur, som enhver fornuft tilsiger. Det er det dummeste signal Europa kan sende til Afrika med tanke p√• de n√¶ste √•rtiers demografi. ¬† FAZ Weltbev√∂lkerung Volles Haus. Se ogs√• ¬ĽVi forbl√łder i humanisternes opslidningskrig¬ę

Jeg har tidligere beskæftiget mig med Jean Raspails bog, De helliges lejr (på fransk Le Camp des Saints). Læs også hvad Monica Papazu skrev om den: En profetisk bog, alle skal læse

Hvem har h√łrt om Jean Raspail og hans bog Le Camp des Saints? Ikke ret mange, desv√¶rre. I Frankrig er der dog en del mennesker, der kender ‚ÄĚdenne undergrunds-bog‚ÄĚ, som den sommetider kaldes, og de skatter den, for den er et ubetinget mesterv√¶rk. Det er nemlig noget af det ypperste, den litter√¶re kunst kan pr√¶stere: Sprudlende, vild, grusom, fortryllende, uafbrudt overraskende i sine billeder, skr√¶kindgydende og hylemorsom.

En rystende appel til Europas selvbesindelse. B√•de Raspails og Tjudinovas romaner er b√•ret af k√¶rlighed til det kristne Europa. De to k√¶mper med ordets magt for, at dette Europa fortsat skal eksistere. Vi befinder os mellem Konstantinopels fald (og Kosovos fald) og den fremtidsvision med dybe r√łdder i vores nutid, som de to b√łger fremmaner.Og i dette korte √łjeblik mellem fortid og fremtid ligger vores ansvar.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] EU-kommiss√¶r for indre anliggender Cecilia Malmstr√∂m forudsiger, at flygtningestr√łmmen mod Europa forts√¶tter. Det kan hun trygt g√łre, hun har ingen anelse om, hvor meget, og i det sociale lag, hun befinder sig, ¬†med 1.2 mio kr i √•rsl√łn og minimum 20 mio. i pension, kommer hun heller aldrig til at opdage det. Vejen til Helvede er brolagt med kvindelige, svenske ‘Str√łm’er og en enkelt Sahlin. Malmstr√∂m tilbyder nu ethvert EU-land 6000 Euros for hver flygtning fra Afrika, de aftager. M√•ske er det af egen lomme, hun har sagtens r√•d til den f√łrste halve million sultne sub-saharans. N√•r de ikke… Read more »

trackback

[…] er i sidste halvdel af videoen, ¬†f√łlger jeg den demografiske situation i Afrika og de ventende hundredetusinder i Nordafrika, som Schulz kalder “skills we needs for our labour […]

trackback

[…] Malmstr√∂m siger til SVT i dag, skal milionerne have lov at l√łbe Europa over ende. Med tanke p√• Afrikas demografiske udvikling, skulle det kunne klare p√• cirka tyve […]

JensH
JensH
6 years ago
Reply to  steen

Ja, al den snak om at EU borgeres adgang til de Danske velf√¶rdsydelser udg√łr en stor fare for selve den Danske velf√¶rds-model er en ren Pseudo-debat, da den d√łdbringende torpedo mod velf√¶rdsstaten allerede blev affyret med vedtagelsen af udl√¶ndingeloven i 1983. Og lad os ikke glemme, at ogs√• de ‘borgerlige’ partier (p√•n√¶r FRP) stemte for denne katastrofale udl√¶ndingelov, som de selv samme politikere stolt kaldte ‘verden mest liberale’. Vil disse politikere nogensinde blive stillet til ansvar for den ubodelige skade de har p√•f√łrt Danmark??? Jeg tror det desv√¶rre ikke. N√•r f√łrst skadens omfang st√•r fuldst√¶ndigt klart for alle, s√• vil… Read more »

Peter Andersen
6 years ago
Reply to  JensH

S√•dan er det allerede nu JensH. Arabere og afrikanere g√•r man bare en stor bue uden om og indenfor alle de brancher hvor √łsteurop√¶ere idag v√¶lter ind og overtager arbejdet, har man set skriften p√• v√¶ggen og er begyndt at arbejde sort og skide samfundet et stykke. Langt de fleste er komplet ligeglade med Christiansborg, Krim eller konkurrenceevne. Det foreg√•r alt sammen i en parallel verden. F√łrst den dag hvor det rammer de radikale eller LA’s v√¶lgersegment, g√•r det op for dem hvad for noget lort de har rodet os ind i.

JensH
JensH
6 years ago
Reply to  Peter Andersen

“F√łrst den dag hvor det rammer de radikale eller LA‚Äôs v√¶lgersegment, g√•r det op for dem hvad for noget lort de har rodet os ind i.” Ja, men den dag vil det stensikkert v√¶re for sent at rette op p√• noget som helst. Disse “Liljenhvide” Danskere bor i velbjergede bolig-omr√•der p√• behagelig afstand af alle de (ul√łselige) problemer multikultuli-projektet skaber, og de kan derfor ikke forst√• hvorfor de (knap s√• privilegerede) Danskere, som bor i de kulturberigede omr√•der, ikke bare kan udvise lidt mere ‘√•benhed og tolerance overfor vores nye medborgere’. Disse privilegerede “Liljenhvide” kan stensikkert fort√¶lle dig historier om,… Read more »

JensH
JensH
6 years ago

Hvis ikke denne massive invasion fra Afrika og Mellem√łsten bliver stoppet meget snart, s√• vil det helt sikkert v√¶re forbi med Europa som et vestligt og √łkonomisk rigt kontinent. Europa ender ganske enkelt som et spejlbillede af det dysfunktionelle omr√•der disse illegale immigranter kommer fra. Allerede med den indvandring ‘det gamle kontinent’ har taget indtil nu, s√• ser det ikke for godt ud mht. de demografiske fremskrivninger, og den dag Europ√¶erne omsider “v√•gner op” og forlanger et fuldt stop for denne ‘trafik’, s√• kan det meget vel v√¶re for sent. De kommende √•rs valg i Europa -startende med EU-valget til… Read more »

Prudentius
6 years ago
Reply to  steen

Tja, den godhedsbobbel flertallet af indf√łdte europ√¶ere stadig lever i st√•r til en bitter og pludselig punktering.

Det er historiens tilbagekomst til et Vesteuropa, der ellers havde sat sig for at afskaffe den en gang for alle.

Vi er allerede nu i de tidlige stadier af kampen for at beholde vores lande, hvilket i√łvrigt n√¶ppe kan lade sig g√łre fuldst√¶ndigt. Serbien/Kosovo tegner for mig at se meget klart det m√łnster de fleste vestlige multikulturelle stater vil f√łlge i √•rene fremover.

Mellem√łsten og de arabiserede-islamiserede nordafrikanske stater vil ogs√• lide voldsomt under den afrikanske invasion, ja g√łr det vist allerede.

JensH
JensH
6 years ago
Reply to  steen

“Dette er blot en af de m√•der europ√¶iske politikere saver den gren over, vores b√łrn skulle sidde p√•” Ja, de skal jo nok s√łrge for deres egne ‘poder’ har et (givitgt) job og fremtid i lande som Canada, Australien eller New Zeeland. USA er jo ogs√• godt igang med at “importere sig til fattigdom” med denne massive invasion fra Mellem- og Sydamerika. Men selvf√łlgelig kan man ikke uddanne folk ud over deres medf√łdte begavelse, og denne vanvittige pr√¶mis for hele dette ‘projekt’, vil ende med at blive Europa’s synken ned i fattigdom og kaos. Det ser lige nu ud som… Read more »

Sune
Sune
6 years ago
Reply to  JensH

Som supplement til Steen’s IQ liste, er her en fertilitetsliste fra CIA Factbook.

http://kortlink.dk/cia/dyqw

Korrelationen mellem IQ og fertilitet synes at være omvendt proportional.
Det er stort set de samme lande der går igen på begge lister listerne. Hvis vi ikke skal
l√łbes over ende i l√łbet af 2-3 generationer, skal der drastiske midler til
snares muligt. Sp√łrgsm√•let er blot hvad der kan g√łres..!

Machiavelli
Machiavelli
6 years ago

Ja og de radikale mener, vi skal tage vores del af b√•dflygtningene fra Italien. Og i√łvrigt mener statsministeren fortsat,at Tyrkiet og 90 millioner muslimer skal ind i EU. Alt er ved det gamle.