26
mar
Seneste opdatering: 27/3-14 kl. 1447
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Peder Jensen skriver blandt andet i NATO’s Next Secretary General: Jens Stoltenberg?

My opinion as a Norwegian is that Mr. Stoltenberg is personally unsuited for the task of being the Secretary General of NATO. Assigning him the job will further weaken the organization. Yes, this is mainly a symbolic position with limited power. However, the world is full of symbols because we realize that symbols can be important in real life. Elevating Jens Stoltenberg to such a position would send out the wrong signals.

For instance, it is a documented fact that Jens Stoltenberg was one of quite a few left-wing politicians in Western Europe who had a file with the KGB because they considered him to be a friendly contact. There are no indications that he did anything that was outright illegal with these friendly talks, but they were certainly unwise and reflect poorly on his character. The KGB was the secret police of the totalitarian entity known as the Soviet Union. Back then it was NATO’s primary enemy and a very real military threat. It would look strange if a man who was classified as a friendly contact by NATO’s primary enemy a generation ago were to become head of NATO today. Moreover, as Norwegian Prime Minister, Jens Stoltenberg has in recent years been very weak in dealing with Islamic aggression.

Se ogs√•: Jens Stoltenberg: Inspireret af Che Guevara og Fidel Castro ‚Äď kommende generalsekret√¶r for NATO

¬ĽEn krigsf√∂rklaring mot hela det svenska folket¬ę

I Sverige beg√•s enligt BR√Ö minst 36.000 v√•ldt√§kter per √•r. √Ėver 100 om dagen! Det √§r en √∂kning med 1000% p√• 20 √•r. M√∂rkertalet, 80-90%, v√•gar man knappt t√§nka p√•. Detta kan inte f√∂rklaras av att lagen 2005 √§ndrades s√• att fler brott betraktas som v√•ldt√§kt. Internationell forskning ger heller inget bel√§gg f√∂r att det skulle skett n√•gon √∂kning av anm√§lningar just i samband med lag√§ndringen.

Enligt FN:s statistik begås i Sverige 53,2 våldtäkter per 100.000 invånare. I Norge är siffran 19,8, i Finland 17,2, i Danmark 7,3, i Japan 1,2. I Norge är man som bekant mer ärlig i debatten. Den norska polisen meddelar att ALLA överfallsvåldtäkter i Oslo begicks av invandrare under den senaste perioden. Liknande uppgifter finns i Danmark. Det är svårt att tro att det skulle vara annorlunda i Sverige.

Kvinnor levde tryggare i Sverige på 1200-talet än i dagens samhälle. Birger Jarls kvinnofridslag utkrävde mycket stränga straff för våldtäkt. Gärningsmän dömdes till förlust av egendom, vanära och fredlöshet. Bara att kalla någon för hora kunde leda till dödsstraff på den tiden.

Som far och morfar blir jag rasande n√§r detta g√•r upp f√∂r mig. Att v√•ldta svenska kvinnor f√∂r att demonstrera sin kulturella √∂verl√§gsenhet √§r ju en skaml√∂shet utan motstycke. L√§gre kan man inte falla. Det √§r ju inte bara en fruktansv√§rd f√∂rbrytelse mot svenska kvinnor. Det √§r en krigsf√∂rklaring mot hela det svenska folket och ett utstuderat h√•n mot svenska m√§n som inte kan f√∂rsvara sina kvinnor i ett samh√§lle d√§r sj√§lva problemet f√∂rnekas och d√§rmed i stor utstr√§ckning tolereras ‚Äď ja t.o.m. uppmuntras genom denna ofattbara flathet och godtrogna bortf√∂rklararanda.Kalla mig rasist men‚Ķ h√§r g√•r gr√§nsen f√∂r t√•lamodet!

I Sverige er der en ekstrem m√łrkl√¶gning af, hvem der beg√•r voldt√¶gterne. I ubem√¶rkede delstudier er sandheden dog sluppet ud, 80 % er tilvandrede. ¬†I Norge og Danmark er der ¬†mere √•benhed, sk√łnt ikke helt. Man er ikke en politiker med r√łde √łrer, uden at man laver et cover up, der m√•ske holder ens tid ud.

I Danmark blev 67 % af voldt√¶gterne p√• landsplan og 75 % i K√łbenhavn beg√•et af indvandrere i 2004. Dav√¶rende justitsminister Lene Espersen lovede en etnificeret kriminal- og voldt√¶gtsstatistik, men det blev hurtigt ‘glemt’, og ingen konservativ top-kvinde er mig bekendt blevet voldtaget siden da, hvad der kan skyldes glemsomheden.

Det er en barok tanke, at de Radikale og Politikens feminismeparadis er landet, hvor man g√łr alt for at m√łrkl√¶gge rekordstore voldt√¶gtstal og hvor man ikke kan beskytte kvinder imod det mest element√¶re af alle overgreb og krigserkl√¶ringer: Voldt√¶gt.

Det er vigtigere, at der er k√łnsligestilling i virksomhedsbestyrelser og at m√¶nd bliver d√łmt h√•rdt for at betale en prostitueret, end at ¬†svenske kvinder kan bev√¶ge i det offentlige rum uden at skulle frygte overgreb. Et lille eksempel p√• kendt viden: N√§ra 40 procent av kvinnorna i √Ėrebro l√§n v√•gar inte g√• ut ensamma.¬†Snak om signalpolitisk idioti.

I Sverige blev der i 2013 anmeldt 5887 voldt√¶gter. Alene i Stockholm blev der p√• syv m√•neder i 2013 anmeldt 1000 voldt√¶gter¬†= ¬†cirka 14,000 inkl. m√łrketal p√• et √•r. ¬†M√łrketallet sk√łnnes stabilt af uafh√¶ngige kilder til at v√¶re x 10, dvs. 60.000 voldt√¶gter om √•ret = 600.000 p√• ti √•r.

At det samlede antal anmeldelser er g√•et lidt ned siden 2012, skyldes formentlig at mange har opgivet at anmelde, da ganske f√• procent af tiltalte voldt√¶gtsm√¶nd overhovedet opn√•r f√¶ldende dom. En d√łmt og straffet voldt√¶gtsforbryder i Sverige, er en meget sj√¶lden ting, voldt√¶gt er i praksis gratis i feminismens elysium. Tyg lidt p√• det, n√¶ste gang du h√łrer noget svensk, universit√¶rt √łregas.

Svenske kvinder er i praksis massivt retsl√łse k√łnspolitisk, fordi multikultur trumfer genuspolitik. Diskussionen af de svenske tal, er naturligvis lang: falske anmeldelser, anden juridisk definition osv., men den bortforklarer ikke Sveriges voldsomme √łgning og overrepr√¶sentation, blandt andet fordi svenske politikere holder kortene t√¶t til kroppen. De vil ikke unders√łge det videnskabeligt. Naturligvis vil de ikke det.

Drude Dahlerup er m√•ske en ping p√• Stockholms Universitet, men hun er en sekund√¶r ping, og hun har ikke begrebet det. Hun h√¶ver en komfortabel l√łn fra h√¶derlige svenskeres arbejde p√• ren, varm luft. Hendes j√¶vnaldrende pensionister skal efter et helt liv i arbejde leve for mellem 5 og 8.000 kroner om m√•neden,¬†og de skal oveni p√• grund af hendes forskruede ideologi uds√¶ttes for voldt√¶gt, mord og r√łveri.

Man kan formulere det s√•ledes: Der findes ingen st√łrre trussel mod svenske kvinders fysiske sikkerhed, end svensk feminisme. Kvinderne selv kan desv√¶rre ikke finde ud af at flytte deres kryds p√• stemmesedlen, deres m√¶nd kan ikke finde ud af at forsvare dem, og deres egne politikere har erkl√¶ret dem krig. Tableau for svenske kvinder, som ikke har bev√¶bnet sig selv. Deres s√•kaldte m√¶nd har, men de skyder indtil videre kun elg, r√•dyr og vildsvin med deres voldsomt mange v√•ben.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
Angela
6 years ago

Nu är det bara 33 000 kr kvar som saknas i insamlingen för enskilt åtal mot Expressen. Och snart löning! Förhoppningsvis kan åtalet påbörjas nästa månad.

Angela
Angela
6 years ago

“F√∂rsvinner aldrig s√•dana h√§r personer fr√•n massmedia?”. ūüôā Nej, huvudet p√• spiken. De har en tendens att klamra sig fast d√§r makten och pengarna finns. Historien genomsyras av alla dessa psykopater och sociopater med sin id√©er och visioner den ena galnare √§n den andra. Och folk har fullt sj√• att freda sig emot dem. Protesterar de f√∂r mycket hamnar de om inte i f√§ngelse s√• p√• d√•rhus eller mister liv och lem. (Lyssna p√• radiof√∂ljetongen. “Det tomma rummet”, kap 7-8 passar v√§ldigt bra in i samtiden. L√§nken finns ovan. Och alla b√∂rjar med en resum√©. √Ąr ung en kvart. )Men… Read more »

HH
HH
6 years ago

Aprop√• Stoltenberg – radions p1 hade ringt upp en v√§lk√§nd herre vid namn Pierre Schori, eller Peter Schorre som en svensk boende i Schweiz kallade honom. Hur som helst, detta intets√§gande samtal fick mig att b√∂rja undra. Varf√∂r skulle Schori ha n√•gon √•sikt om Stoltenberg och Nato? N√§r jag gr√§ver i Schoris f√∂rflutna ser jag att han inte gillar USA s√§rskilt mycket – jo, det kom en syrlig kommentar d√§r betr Nato! Undrar om de baltiska l√§nderna tycker detsamma? Hur som helst, hr Schori eller Schorre var p√• sin tid andreman hos Palme. Gillade Fidel och andra p√• v√§nsterkanten, Pol… Read more »

Angela
Angela
6 years ago

http://www.friatider.se/48000-saknas-for-enskilt-atal-mot-expressen Det fattas 48 000 kr nu i insamlingen. Du som har r√•d att sk√§nka en tjuga eller en 50 -lapp g√∂r det f√∂r demokratins och frihetens skull. Det √§r bekl√§mmande att se hur vanligt folk behandlas hur de f√•r ta ur redan tunna pl√•nb√∂cker f√∂r att kunna v√§cka √•tal mot etablissemanget, mot Expressen och journalister som har miljoninkomster. Sverige √§r inget r√§ttssamh√§lle. Lagarna √§r bara till f√∂r att de redan v√§lb√§rgade skall f√• r√§tt. Den vanliga m√§nniskan, √§ven h√∂gre medelklass och f√∂retagare har oftast inte ekonomiska resurser att kunna driva sin sak i domstol hur r√§tt de √§n har.… Read more »

HH
HH
6 years ago

Tack Angela f√∂r det du skriver. Denne Aschberg, blev han inte lurad p√• en massa pengar? Det √§r vad jag h√∂rde i radion i morse. Men tydligen har han lomman fylld s√• han kan k√∂ra raserib√•tar (Kardemumma-ben√§mning) fr√•n Pite√• till V√§stkusten. I rasande fart g√•r det – och naturen har som vi alla vet ingen egen √•sikt i det fallet. Vad g√∂r denne Aschberg, vad sysslar han med? F√∂rst√• mig r√§tt, jag tycker visst det √§r bra att folk engagerar sig och som kristen betraktar jag alla m√§nniskor p√• jorden som likar. Likheten best√•r i att vi alla √§r m√§nniskor.… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago

Shhh … vi er svenskere!

http://www.jyllands-posten.dk/premium/international/ECE6580868/shhh-vi-er-svenskere/

Indvandrerdebat: Svenskerne synes, at den danske debat er generaliserende og indvandrerfjendsk. Men svenskerne er selv pr√¶get af en politisk korrekthed, der betyder, at de ikke t√łr kalde en spade for en spade og en ghetto for en ghetto, lyder det fra Danmark. Der er kun en 16 km lang bro mellem de to lande, men flere lys√•r mellem debatformen.

AF ORLA BORG | MARTIN JOHANSEN, Jyllands-Postens udsendte medarbejdere

Bergfast
6 years ago

F. √∂. : ang. Aschberg, m.fl‚Ķ‚Ķ. MITT i alltsammans av det som sker oftast √∂ver gemene mans huvud, (B√ÖDE √∂ver invandrade m√§nniskors huvuden, OCH ursprungsinv√•nares huvuden, i de f.d. europeiska nationalstaterna), s√• beh√∂ver man nog kanske √§nd√• f√∂rs√∂ka komma ih√•g, att det verkar finnas en VILJA att faktiskt f√∂rs√∂ka √•stadkomma mots√§ttningar, frustrationer, ilskor, avund, vrede osv. osv.hos B√ÖDE de invandrade bofolkningsgrupperingarna OCH ursprungsinv√•narna i Europas nationalstater?…. Detta helt enkelt genom att f√∂rs√∂ka retas‚Ķ? Genom olika slag av f√∂rol√§mpningar gentemot ursprungsinv√•narna? T ex genom gratis tandv√•rd, genom extra jobbstimulansbidrag, genom f√∂rm√•nliga retroaktiva barnbidrag osv. osv.? Man, (inom makthavande politisk administration, inom… Read more »

Angela
Angela
6 years ago
Reply to  Bergfast

Efter ett l√•ngt anf√∂rande av sj√§lvskryt, egen f√∂rtr√§fflighet och uppdiktat gott upps√•t, ren propaganda som programledaren Johar Bendjelloul inte ifr√•gas√§tter, det √§r hans mediekompis privilegium i mediernas Agenda och programledarens som l√§ngre ner i hierarkin m√•ste fj√§ska f√∂r och smickrande kalla Aschberg f√∂r “extrem intellektuell” man positionerar sig och bekr√§ftar sina v√§nskapliga band eftersom lite kritik m√•ste framkomma f√∂r att bevara SR:s trov√§rdighet som objektiv och ge sken av granskning av makten fast√§n det √§r tv√§rtom, s√• kastar sig Aschberg √∂ver sina offer och demoniserar dem. Dessa feodalherrar med sina fogdar och bev√§pnade styrkor √§r inget nytt i historien. De… Read more »

Angela
Angela
6 years ago
Reply to  Angela

Det tar inte slut h√§r. Ig√•r fredag (och idag reprisen)s√•g sig Sissela Kyle i Spanarna tvungen att √§nnu en g√•ng pudla f√∂r sitt misstag vid Guldbaggegalan. Etablissemanget retar man inte ostraffat. I Spanarna propagerade hon f√∂r Trollj√§garna och Aschberg. Snart r√§cker inte svansen till f√∂r Kyle att vifta med f√∂r att f√• beh√•lla sitt l√∂nsamma k√§ndisskap i Stockholms k√§ndisklubb f√∂r inb√∂rdes beundran. Hur skall det g√• n√§r paradigmet skiftar…men som m√§nniskor√§ttsaktivisten al Sadaawi sa i Kobra vid det egyptiska upproret i arabiska v√•ren n√§r den 90-√•riga damen bes√∂kte Sverige och intervjuades om journalister och det ruttna etablissemanget “…att d√• v√§nder… Read more »

Bernt
Bernt
6 years ago
Reply to  Bergfast

Zygmunt Bauman har kallat det du beskriver “Collateral damage”, allts√• som n√•got oavsiktligt. N√•, jag tror det √§r r√§tt att t√§nka sig att det √§r s√• det g√•r till. Dom skiter i oss.

Angela
Angela
6 years ago

http://kvinnatillkvinna.se/blog/2012/05/31/tv-rs-kamp-mot-sexuellt-v-ld-ver-f-r-margot-wallstr-m/ Som FNS s√§rskilda s√§ndebud fick vi f√∂lja hennes arbete i Afrika och Bosnien mot det sexuella v√•ld som sedan tidernas begynnelse varit ett inslag i krig eller kolonisering. Wallstr√∂m gr√§t tillsammans med Hillary Clinton i Afrika och fick tillslut igenom en resolution i FN. H√∂rs Wallstr√∂m i den svenska v√•ldt√§ktsdebatten? Borde hon inte gr√•ta √∂ver de svenska v√•ldtagna kvinnorna? Eller var t√•rarna i Bosnien och Afrika bara krokodilt√•rar f√∂r att bli ih√•g kommen i FN? Eller √§r det inte politiskt korrekt att se detsamma i Sverige? √Ąr det skammens rodnad p√• kinderna att detsamma f√∂rekommer i Sverige och att… Read more »

trackback

[…] har man tagit ifr√•n oss den fysiska tryggheten genom en galopperande v√•ldsbrottslighet. M√•nga f√∂rortsomr√•den f√•r/v√•gar vanliga svenskar inte bes√∂ka. Inte ens ambulans och brandk√•r […]

Nemo
Nemo
6 years ago

Oh, please. God made man, Samuel Colt made them equal, som √©n eller anden sagde. Kvinder, der ejer kampvilje, kan godt forsvare sig selv. Hvis danske kvinder skal eskorteres rundt, er vi ikke bedre end muslimer. Jeg mangler faktisk stadig en forklaring p√•, at indvandringen IKKE har f√łrt til nogen som helst stigning i antallet af voldt√¶gter i Danmark. Hvad er det, vi g√łr anderledes?

Bergfast
6 years ago

Ang√•ende en krigsf√∂rklaring mot hela det svenska folket‚Ķ. Det √§r trots allt √§nd√• lite m√§rkligt att man i den s.k. fria, s.k. upplysta v√§rlden, med s.k. fri sexualitet, tillsammans med all s.k. fri sexualupplysning osv., osv., √§nd√• inte verkar vilja pussla ihop tv√• och tv√• n√§r det g√§ller antalet v√•ldt√§kter i t ex Norden, fr√§mst kanske Sverige? Man verkar inte g√∂ra n√•gra kopplingar alls till de f√∂rebilder som ges till unga flickor och unga kvinnor? I form t ex av Next Top Model, eller Sex and the city, Trinity and Susannah stylar om‚Ķ, m.fl., m.fl.? Allts√• s.k. underh√•llningsprogram, d√§r en… Read more »

Angela
Angela
6 years ago
Reply to  Bergfast

Ja, synpunkter som √§r vetenskapliga men inte f√•r n√§mnas i Sverige och snart inte i hela v√§stv√§rlden. De som anm√§rkte p√• f√∂rfallet, hj√§rntv√§tten och vilseledandet av barn ungdomar i f√∂rskola och skola blev som vanligt kallade f√∂r rasister. Erich Fichtelius propagandafilm som visas i skolan blev polisanm√§ld. Propaganda f√∂r sex och framf√∂r allt HBTQ f√•r inte kritiseras av barnens v√•rdnadshavare och landets inv√•nare. √Ąr det konstigt att barnen sen r√•kar illa ut. Men de konsekvenserna beh√∂ver inte makteliten ta. Det f√•r barnen , kvinnorna och landets inv√•nare sj√§lva g√∂ra medan makteliten smiter. Ungdomar framf√∂r allt kvinnor och flickor m√•r v√§ldigt… Read more »

Peter Andersen
6 years ago

“Stoltenberg er en s√¶rdeles illustrativ repr√¶sentant for den herskende vestlige magtelite og dens idealer.” Rigtigt godt sagt og skrevet. Lige p√• kornet Prudentius! I √łvrigt er det en yndet svensk sport at fifle med statistik og tal. I forbindelse med Stokholms k√łbenhavner-kompleks fandt man en dag frem til, at K√łbenhavn vist nok var meget st√łrre end “storebrors” hovedstad. Og den gik jo ikke, s√• vips, s√• lagde man lige et omr√•de p√• st√łrrelse med Sj√¶lland, med et indbyggertal noget lavere, ind under begrebet Stokholm. S√• var den klaret! Pludselig g√•r det s√• op for dem, at landet er ved, at… Read more »

JensH
JensH
6 years ago

Kunne man have forestillet sig en type som Jens Stoltenberg som NATO-chef tilbage i 1980’erne, hvor Reagan sad i Det Hvide Hus og Thatcher I Downing Street no. 10??? Jeg tvivler, men det var selvf√łlgelig ogs√• i en epoke, hvor vestens politiske ledere rent faktisk troede p√• de vestlige v√¶rdier som noget unikt godt i denne verden. Idag lider de vist alle mere eller mindre af kulturelt selvhad, og derfor kan en naiv venstre-orienteret type som Stoltenberg blive NATO’s generalsekret√¶r. Hans v√¶sentligste ‘kvalifikation’ er vel set med NATO regeringsledernes √łjne, at han vil v√¶re god til at ‘skabe dialog’ med… Read more »

Prudentius
6 years ago

“…Jens Stoltenberg has in recent years been very weak in responding to islamic aggression.”

Med andre ord, han er som skabt til jobbet! Da man m√• g√• udfra det ikke g√•r an med en eller anden latent islamofob, n√•r nu det muslimske broderskab, AKP-regimet i Tyrkiet og huset Saud er Vestens mest betroede partnere udi “fred”, “rettigheder” og “udvikling”.

Vis mig dine venner og jeg skal sige dig hvem du er.

Stoltenberg er en særdeles illustrativ repræsentant for den herskende vestlige magtelite og dens idealer.

Ole Burde
Ole Burde
6 years ago

Svenske feminister opf√łrer sig stort set som om det ikke ville r√łre dem en pind at blive gruppe-voldtaget .
En mulig del-forklaring er , at de nettop ER totalt ligeglade med hjem deres sex-partnere er. En anden mulig del-forklaring på dette paradoks er , at de tiltrækkes af tanken om gruppevoldtægt ,og at de er schizofrene nok til specielt at blive tiltrukket af tanken om at blive brutalt domineret af lige akkurat den slags mænd som ellers er deres erklærede fjende-billede .

HH
HH
6 years ago

Alice Lyttkens har skrivit om den svenska kvinnans st√§llning i det samh√§lle som Birger Jarl styrde √∂ver. Hon har faktiskt skrivit flera b√∂cker om kvinnans st√§llning fordom och det p√• ett mycket historiskt och intressant s√§tt. En man som man visste hade v√•ldtagit en kvinna dekapiterades efter r√§tteg√•ng! Och en kvinna som uppenbarligen blivit trakasserad och med synligt orediga kl√§der kunde peka ut f√∂r√∂varen f√∂r n√§pst. Jo, jag h√∂rde denne Aschberg som s√§kert skulle passat mkt bra i det gamla tyska nazi-riket. Det som slog mig var denne mans HELT sj√§lvp√•tagna r√§tt att agera domare och – b√∂del. Faktiskt blev… Read more »

HH
HH
6 years ago

Alice Lyttkens har skrivit om den svenska kvinnans st√§llning i det samh√§lle om Birger Jarl styrde √∂ver. Hon har faktiskt skrivit flera b√∂cker om kvinnans st√§llning fordom och det p√• ett mycket historiskt och intressant s√§tt. En man som man visste hade v√•ldtagit en kvinna dekapiterades efter r√§tteg√•ng! Och en kvinna som uppenbarligen blivit trakasserad och med synligt orediga kl√§der kunde peka ut f√∂r√∂varen f√∂r n√§pst. Jo, jag h√∂rde denne Aschberg som s√§kert skulle passat mkt bra i det gamla tyska nazi-riket. Det som slog mig var denne mans HELT sj√§lvp√•tagna r√§tt att agera domare och – b√∂del. Faktiskt blev… Read more »

Olav
Olav
6 years ago

Det h√łrer med til den norske historien om dette, at den kvinnelige politilederen som uttalte seg s√• direkte om realitetene rundt overfallsvoldtektene, kort etterp√• ble sykemeldt, for siden √• forlate sin stilling.

JensH
JensH
6 years ago

“Deres s√•kaldte m√¶nd har, men de skyder indtil videre kun elg og vildsvin med deres voldsomt mange v√•ben.” Nu er det vel f√łrs tog fremmest kvinderne i de pludrende klasser, der har v√¶ret bannerf√łrere for denne feminisering af Sverige, og s√• kan disse selvsamme kvinder da ikke forvente, at de ‘feminiserede’ Svenske m√¶nd lige pludselig skal indatge ‘mande-rollen’ og forsvare dem mod disse tilvandrede voldsm√¶nd. I√łvrigt, ‘Feminiseringen’ af af det Svenske samfund er vel ogs√• den som i h√łj grad har b√•ret denne naive og s√•kaldt ‘humanistiske’ udl√¶ndingepolitik, som de f√łrer hinsidan, eller hur??? Nej, jeg mener ikke, at man… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

Omringet af k√łbenhavnere lokalt, svenskere og tyskere nationalt:
Hessens Justizminister Wagner fordert erleichterte Abschiebung krimineller Straftäter in ihr Heimatland. Ausländeranteil in U-Haft bis zu 60 Prozent

http://www.welt.de/print-wams/article601647/Auslaender-in-deutschen-Gefaengnissen-kosten-jaehrlich-600-Mio-Euro.html
facebook.com/photo.php?v=1407622856168977&set=vb.1383570001907596&type=2&theater
via pi-news.net

Angela
Angela
6 years ago

Bra jag skall titta p√• detta senare. Av en slump r√•kade jag h√∂ra ett inslag p√• P1Morgon om Trollj√§garna som jag hoppas du tar upp. Har n√•gon gett trollet ett ansikte s√• √§r det nog denne mannen som utg√∂t sitt hat mot den vanliga m√§nniskan som uppt√§ckt att man inte l√§ngre beh√∂ver finna sig i maktens arrogans och trakasserier utan att m√§nniskorna sj√§lva √§ger sina liv och r√§tten till sig sj√§lva. Det √§r det som √§r alla m√§nniskors lika v√§rde. Varje m√§nniska har en unik r√§tt till sitt liv och sin framtid. √Ąnnu s√• l√§nge har inte folk f√•tt den… Read more »

Olav
Olav
6 years ago
Reply to  Angela

Vel talt, Angela!
Viktig å få folk til å begripe deres viktige rolle, for å slå vakt om egen trygghet i hverdagen.

Utlandssvensk
Utlandssvensk
6 years ago
Reply to  Angela

@Angela, Var det Robert Aschberg som pratade i P1? Den mannen och hans sl√§kt har en l√•ng och MYCKET otrevlig historia. Du kan sj√§lv googla men v√§rt att notera √§r att hans farfar var k√§nd som Lenins bankir och mycket aktivt bidrog till utplundingen av Ryssland efter kommunisternas makt√∂vertagande. Det har skrivits flera internationellt erk√§nda b√∂cker om detta men sj√§lvklart pratar man inte om saken i Sverige. Robert sj√§lv √§r gammal maoist om jag minns r√§tt och han har l√§nge varit aktiv inom olkia totalit√§ra v√§sterr√∂relser och har √§ven starka kopplingar till v√•ldsv√§nstern. F√∂r n√•got √•r sen var det en… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
6 years ago
Reply to  Angela

Farfar Olof,mer känd som den Röde Bankiren a k a Lenins bankir, var med om att starta den ryska revolutionen på bolsjevikernas sida. Han blev rik på stulet guld som smältes ned i Stockholm och på stulen rysk konst. Trolljägaren Robert kastar således sten i glashus minst sagt.

http://corruptiosweden.blogspot.se/2012/05/massmordaren-olof-aschberg-far-till.html

Angela
Angela
6 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Det som uppr√∂r √§r R Aschbergs totala f√∂rakt f√∂r den vanliga m√§nniskan som han beskriver i ringaktande, f√∂rklenande och f√∂rl√∂jligande ton. “De sitter p√• sin kammare, k√§llare och lever p√• bidrag och skriver hela dagarna. De √§r misslyckade m√§nniskor, loosers, haverister osv osv….” Hur vet han det? Aschbergs f√∂rdomar √§r pinsamma och elaka. Hans uppfattning om samh√§llets olycksbarn, den vanliga m√§nniskan som f√∂rs√∂rjer Ascberg och hans gelikar √§r s√• gemen. Han drar sig inte f√∂r att ge sig p√• dem som av livet redan hamnat i underl√§ge om de skulle hota hans lyxposition i samh√§llet. Vem betalar Aschberg? Skattebetalarna? Licensbetalarna?… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
6 years ago

“Kvinnor levde tryggare i Sverige p√• 1200-talet √§n i dagens samh√§lle” Et meget godt utsagn. Vi m√• innse det m√łrke vi faktisk lever i. En m√łrkere tid enn den “m√łrke middelalder”. Liten bemerkning: det er et minus √• trekke fram 1200-tallet- For √• finne den virkelige “m√łrke” middelalder m√• man se p√• senmiddelalderen og tider og steder i tidlig nytid, eksempelvis med hekseprosesser. Faktisk representerer dette 12 √•rhundret, iallfall i Europa generelt, et av middelalderens absolutte h√łydepunkt. Se gode b√łker av Heer, Friedrich. En bok om middelalderen er oversatt til svensk, tror jeg. P√• originalen, tysk, har man “Aufgang Europas”.… Read more »