13
apr
Seneste opdatering: 13/4-14 kl. 2007
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jisses! En svensk sosse, der kan tĂŠnke politisk. Gad vist hvorfor han stadig er sosse. Johan Westerholm i Sahlinismens pris:

[..] Jimmie Åkessons bas ligger inte lĂ€ngre i de fem procenten rasbiologiskt övertygade – de Ă€r bara stödtrupper. De har spelat sin roll nu och han har en Ă€nnu större bas som vi andra hade, om vi insett det, kunnat möta om vi hade tillĂ„tits att ta debatten om invandringen utan att bli stigmatiserade av Mona Sahlin och Aftonbladets Ledarredaktion hela tiden.

Om vi ser över ”Sundet” kan Sentio Research konstatera att de danska socialdemokraterna halverat sitt stöd sedan valet för tvĂ„ Ă„r sedan och ”DFP” dubblerat sitt. Vore jag Stefan Löfven skulle jag sannolikt börja vĂ€lja sĂ„vĂ€l stabsmedlemmar som rĂ„dgivare med lite större omsorg dĂ„ dagens, skolade av det alltigenom akademikerföraktande klimat som rĂ„tt sedan Ingvar Carlssons avgick, tryckt bort mycket kunskap frĂ„n ett parti som sĂ€ger sig hylla just kunskapen.

Den gryende frĂ€mlingsfientligheten borde, precis som Leif ”Blomman” Blomberg sade, att rasism och frĂ€mlingsfientlighet möts aldrig med motargument utan mĂ„ste mötas med reell politik som möter vĂ€ljarnas oro stĂ€mmer. Den kunskapen försvann med hans död och ersattes med bland annat begĂ„vade partitaktiska uttalanden som dagens tweet gav uttryck för.

Vi Ă€r, om den personen som varje dag i sin yrkesroll förser socialdemokraternas partistyrelse med sina ”kloka” rĂ„d men i praktiken faller rĂ€tt platt, i allt vĂ€sentligt Bommersviksskolad, analys fĂ„r rĂ„da, i sĂ„dana fall dömda. Dömda att se hur SD kommer nĂ„ samma stöd för sin syn som vad Dansk Folkepari har för sin. Senast vid valet 2018. NĂ„gon stans runt 27 procent.

Jag kommer inte nÀmna vad vÄrat systerparit ligger pÄ idag, det blir alltför depressivt. Men. Detta Àr Sahlinsimens pris. Detta Àr det pris som socialdemokratin nu kommer att behöva betala för sitt förakt för vad akademin och forskningen varnat för sedan lÄng tid. Och för att inte ha ett tillÄtande debattklimat dÀr oro möts med politik. Detta Àr Sahlinsimens pris. Kom inte och grina nu nÀr det priset börjar bli vÀl högt. Det Àr bara att betala nu.

UK: Broderskabet flygter fra annonceret granskning

Det burde nĂŠsten interessere KĂžbenhavns RĂ„dshus, der lige har bygget en fin ny moskĂ© til dem, og det siger hvad man behĂžver vide om deres egen formening om at kunne holde til en nĂŠrmere gransking. Broderskabet er forbudt talrige steder i MellemĂžsten og siden 2003 ogsĂ„ i Rusland. Det er ekstra pikant i sammenhĂŠngen, at David Cameron’s religious adviser is descended from founders of the ‘terrorist’ Muslim Brotherhood, nemlig Tariq Ramadan. Han benĂŠgter at have nogle bĂ„nd til dem.

Controversial Islamist group the Muslim Brotherhood is moving its headquarters from London to Austria in an apparent attempt to avoid an inquiry into its activities set up by the Prime Minister. The alleged terrorist outfit was expelled from Egypt following last year’s coup there.

But this weekend, sources said it had decided to transfer its base to Graz, Austria’s second city, after David Cameron announced a joint MI5 and MI6 investigation into its membership. The group is regarded as a terrorist organisation by Egypt and Saudi Arabia. Muslim Brotherhood moves headquarters from London to Austria after Cameron announces terror investigation, Tony Blair’s religious charity’s ‘links to extremism’: Advisers claimed to be tied to the Muslim Brotherhood which is being investigated by British spies

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bergfast
6 years ago

Han beskyller – partistrateger – , (!), som har bĂ„de penningar och lyssnande öron, frĂ„n partiet, att – dribbla med – , och för deras makt att dĂ€rmed pĂ„verka politiska uttalanden och – paroller -
, som visat sig vara felaktiga – strategier – 
 Intressant.. Och den s.k. – Salinismen – , (!), som dĂ„, i enlighet med partistrategerna, blev sĂ„ ivrig och sĂ„ villig att stĂ€mpla alla mĂ€nniskor med funderingar, invĂ€ndningar, reflektioner som innehöll minsta kritisk synpunkt, och ifrĂ„gasĂ€ttande om invandringspolitiken. Om den verkligen kanske Ă€ndĂ„ var alltför stor, ja, mycket för stor, och om verkligen, verkligen detta ENBART… Read more »

Bergfast
6 years ago
Reply to  Bergfast

Ps.

Eller om inte mĂ€nniskofientligt, sĂ„ i alla fall inte sĂ„ sĂ€rskilt mĂ€nniskovĂ€nligt….

Det tyder pĂ„ en fokusering kring ekonomi, vinst, rationalisering, och ett ganska sĂ„ – fyrkantigt – , stelt och insiktslöst tĂ€nkande. Ett tĂ€nkande som vill förneka mĂ€nniskan, – den mĂ€nskliga varelsen – , att just fĂ„ lov vara just – mĂ€nniska -…

Inte sĂ„ snĂ€llt…

Ds.

intetnavntak
intetnavntak
6 years ago

“Kom inte och grina nu nĂ€r det priset börjar bli vĂ€l högt. Det Ă€r bara att betala nu.”

Alle de dĂžde svenskere… Tabet af demokrati…… Intet tegn pĂ„ forbedring i Sverige…

CommonSenseNow
CommonSenseNow
6 years ago

Norway’s to Open First ‘Muslim Only’ School, Replacing Ethics Classes with Islam ..Breitbart ConservativeBlog
http://www.breitbart.com/Breitbart-London/2014/04/13/norways-first-muslim-school-causes-disruptions