24
apr
Seneste opdatering: 24/4-14 kl. 1936
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Caught on camera: Moment brazen cashpoint thieves swarm around middle-aged tourist near Notre Dame cathedral in Paris and take his money. NĂ„r man har rejst i Europa i Ă„rtier med bil, tog, fly eller skib, ved man hvor ubetydelig en gene det er, at skulle vise sit pas. Skrot Schengen! Schengen er ogsĂ„ grunden til, at tusinder risikerer livet pĂ„ Middelhavet: En fod pĂ„ Lampedusa, og du er i London, Stockholm eller Hamborg. Frankrig vil deportere samtlige sigĂžjnere: Paris police order ‘systematic eviction’ of Roma gypsies

‘Eliten’ ved alt om farsbrĂžd, men intet om islam

Man har jo ogsÄ den kedelige fornemmelse, at borgmester Allerslev og hendes parti, tror det muslimske broderskab er noget i retning af Frimurerorden. Kan man forlange at en hÞjtlÞnnet politiker bruger ti minutter pÄ en Wikipedia?

De to hĂžjprofilerede politiske kommentatorer, Peter Mogensen og Michael Kristiansen, ved mere om forloren hare end om islam, viste en TV-quiz for nylig. Det er de nĂŠppe ene om, men den enorme uvidenhed om de allermest elementĂŠre ting om islam er afslĂžrende for Overdanmark, mener Trykkefriheds klummist.

De vidste, hvilket band der har spillet flest gange pĂ„ GrĂžn Koncert, og at forloren hare er lavet af farsbrĂžd. Derimod havde de ingen som helst ide om, hvad det arabiske ord ”haram” betyder. Slet ikke. Det var helt blindt, som de sagde.Peter Mogensen og Mikael Kristiansen, der er tidligere spindoktorer for henholdsvis Poul Nyrup Rasmussen og Anders Fogh Rasmussen deltog mandag i TV2ÂŽs populĂŠre quizprogram, Hvem vil vĂŠre MillionĂŠr?

Det var lidt af en gyser. Men ikke fordi de to herrer gik glip af topgevinsten pÄ én million kr. og mÄtte gÄ derfra med sÞlle 75.000 kr. Uvidenhed i toppen

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
Angela
7 years ago

SĂ„ kom det som pĂ„ bestĂ€llning! http://www.svt.se/dokument-inifran/politiker-utan-mal Dokument inifrĂ„n: Politiker utan mĂ„l. Se den inte bara en gĂ„ng utan flera. SĂ„ kom det som bloggare och kommentatorer i de sociala medierna lĂ€nge sagt. Tillbaka till nationalstaten! Tillbaka till framtiden! För att fĂ„ tillbaka ditt liv och bestĂ€mmanderĂ€tt över dig sjĂ€lv. Det var bedrövligt att se de tvĂ„ politikerna Reinfeldt och Löwen se riktigt skrĂ€mda ut nĂ€r reportern frĂ„gade var pengarna tar vĂ€gen. Vilka planer de har för framtiden. Man sĂ„g hur Ă„dern i pannan pĂ„ Reinfeldt svĂ€llde och hans blinkningar. Löwen sĂ„g lika skrĂ€md ut. SĂ„ kom floden, svammelfloden. En… Read more »

Prudentius
7 years ago

Ha, ha 🙂 Ja, men har vesterlĂŠndinge ikke de politikere/magteliter de fortjener?? Troen pĂ„ muligheden af fuldstĂŠndig grĂŠnselĂžshed (kulturelt, politisk, socialt, etnisk) er desvĂŠrre ret udbredt iblandt folk, som de er flest. Vi kan navngive det den “vestlige syge”, eller som grĂŠkerne kaldte det “hybris”. Savlende blindt hovmod! I Vesten har man besluttet sig for at det samlede kosmos skal inviteres til GrĂžn Koncert, for alt andet ville jo vĂŠre diskrimination og racisme, og et klart brud pĂ„ de universelle menneskerettigheder. Det Ă„bne samfunds kulmination = den TOTALE Ă„benhed. Det er nemlig menneskets blodige historie og begrĂŠnsede stamme-natur, der i… Read more »

Angela
Angela
7 years ago

Angela
Angela
7 years ago

Ja, man vet inte vad man skall sĂ€ga. 🙂 Samma jĂ€mförelse har gjorts i Sverige. Och förmodligen i övriga vĂ€stvĂ€rlden ocksĂ„. Vad det beror pĂ„ kan man undra? Och det har naturligtvis mĂ„nga förklaringar. GenerationsövergĂ„ngar dĂ€r de nya bara “hĂ€nger med”. Det Ă€r en “vetenskaplig sanning” att unga och lĂ„gutbildade Ă€r eftertraktade av arbetsgivare och etablissemanget för de Ă€r lĂ€ttmanövrerade eftersom de har dĂ„lig kunskap av förklarliga skĂ€l.Jag gĂ„r inte in pĂ„ det nĂ€rmare. Det Ă€r alltsĂ„ ingen slump att arbetsgivare och makteliten gĂ€rna vill ha yngre förmĂ„gor. De unga upplever det som om historien börjar med deras intrĂ€de pĂ„… Read more »