30
apr
Seneste opdatering: 30/4-14 kl. 1925
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sam¬≠ta¬≠len er en stu¬≠die dob¬≠belt¬≠kom¬≠mu¬≠ni¬≠ka¬≠sjon og for¬≠vir¬≠ret tale, der nord¬≠menn ikke √łnsker √• ta den danske erfa¬≠ring inn over seg, men insis¬≠te¬≠rer p√• at ‚Äúvi er annerledes‚ÄĚ.Vebj√łrn Sel¬≠bekk for¬≠s√ł¬≠ker √• f√• Jonas Gahr St√łre til √• for¬≠st√• og erkjenne at hans h√•nd¬≠te¬≠ring av kari¬≠ka¬≠tur¬≠stri¬≠den var feil.

Gahr St√łre nek¬≠ter. Han sier at det √• gj√łre reform av islam til et nasjo¬≠nalt pro¬≠sjekt, er f√•fengt og tro¬≠lig kon¬≠tra¬≠pro¬≠duk¬≠tivt. Indi¬≠rekte sier han at han vil opp¬≠tre p√• samme m√•te ved neste kors¬≠vei; dolke Sel¬≠bekk i ryg¬≠gen som kris¬≠ten eks¬≠tre¬≠mist, hvis han skulle finne p√• √• gj√łre noe tilsvarende. Document.no

Det l√• en for¬≠vent¬≠ning om at han skulle beklage poli¬≠tik¬≠ken han sto for i kari¬≠ka¬≠tur¬≠stri¬≠den. Han gjorde ikke det. Han gikk til angrep. Det tyder p√• et emo¬≠sjo¬≠nelt under¬≠trykk som man ikke for¬≠bin¬≠der med Gahr St√łre. Sel¬≠bekk m√• ha pro¬≠vo¬≠sert ham. N√• var han i gang. Det kom mer p√• bor¬≠det: – Men det mest fam√łse var at det ble tatt kon¬≠takt med Det mus¬≠limske Bror¬≠skap via Ham¬≠dan og at dere betalte for dele¬≠ga¬≠sjons¬≠rei¬≠sen som reiste p√• canos¬≠sa¬≠gang til Yusuf Qara¬≠dawi, sa Halvor Tj√łnn, som var jour¬≠na¬≠list i Aften¬≠pos¬≠ten p√• den tiden. Han sik¬≠tet til dele¬≠ga¬≠sjo¬≠nen ledet av dom¬≠prost Olav Dag Hauge. N√•r en danske kommer til byen

Man skal h√łre Jonas Gahr St√łre med det faktum i baghovedet, at han snart skal v√¶lges som Stoltenbergs efterf√łlger som AP-leder, og ingen AP leder endnu ikke er blevet statsminister. Det kan n√• at √¶ndre sig, tr√łster jeg mine norske venner.

“Familien fatter ikke, Basil ville myrde Lars Hedegaard”

Den replik fra familier og is√¶r TV- journalister er jo helt dugfrisk og uh√łrt. Det er ikke meget medierne har skrevet om den anholdte Basil Hassan, hvis fulde navn m√• v√¶re Basil El-Cheikh Hassan eftersom hans familie, der ogs√• har forgrening efter Malm√ł-modellen, hedder det. Det f√łlger det s√¶dvanlige mediem√łnster. Han “virker velintegreret, og familie og venner er helt uforst√•ende, politiet har anholdt en forkert.” M√•ske, men hvorfor gik han under jorden i Mellem√łsten i et √•r p√• et falsk, dansk pas?

personer af mellem√łstlig herkomst, som i dag var til stede i lejligheden [d√¶kadressen i Tingbjerg] bekr√¶fter, at de kender den mist√¶nkte, BH.

– Han har ingen tilknytning til fundamentalistiske milj√łer, og derfor tror vi ikke, at han har noget med attentatet p√• Lars Hedegaard at g√łre, lyder det fra en ung mand p√• stedet, der ikke vil sige, hvad han hedder.‚ÄĚ (TV2.dk, 29. april 2014)

‚ÄĚ ‚Ķ I √łvrigt s√• var han en meget velintegreret mand, det lader det til. Vi har v√¶ret i kontakt med familie og venner, der samstemmende siger, at de har sv√¶rt ved at forst√• ‚Äď ja, det er faktisk en underdrivelse, de tror ikke deres egne √łrer, n√•r de h√łrer, at han som det lyder, skulle have str√¶bt Lars Hedegaard efter livet. Det forst√•r man simpelthen ikke.‚ÄĚ (Brian Lindhoff i TV2 Nyhederne, 29. april 2014)

Lars Hedegaard har givetvis chikaneret den fredelige, velintegrerede ¬†ingeni√łr groft og har selv bedt om at blive skudt, ville TV 2 fort√¶lle mig i aften, hvis jeg havde et TV. Et n√¶rt familiemedlem til Basil El-Cheikh Hassan pr√¶senterer sig selv p√• Facebook. Der er blandt andet medlemskab af gruppen ‚ÄėSt√łtte for vores elskede bror Said Mansour‚Äô, ogs√• kendt som ‚ÄėBoghandleren fra Br√łnsh√łj‚Äô, der i 2007 fik 3,5 √•rs f√¶ngsel for at have opildnet til terrorhandlinger. Hans netv√¶rk inkluderer al-Qaeda, og flere af de d√łmte i Glostrup-terrorsagen.


(K√¶rlighed til ‚ÄėSheikh Usama bin Laden rahimullah‚Äô, 27. december 2013)

‚ÄúWe will fight for the honour of our religion‚Ķ‚ÄĚ

Se 29 april: Mistænkte Hedegaard-attentatmand: Hassan Basil

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Frans Kr. Randlev Mikkelsen
Frans Kr. Randlev Mikkelsen
7 years ago

Undskyld jeg skifter emne (vender tilbage til det med Rusland senere) – men det f√łlgende vedr√łrer ogs√• Trykkefrihedsselskabet og dermed Lars Hedegaard. Jeg har lige oplevet at f√• f√łlgende kommentar bortcensureret fra Trykkefrihedsselskabets hjemmeside. S√• meget for deres Trykkefrihed. Det var en kommentar til en Kuzma Pavlos artikel om, hvem der var mest homofobe, h√łjre- eller venstrefl√łjen. M√• den st√• her i Snaphanen? Ellers m√• jeg vel flygte til Rusland, den sunde fornufts sidste tilholdssted i den tidligere kristne verden. Kommentaren, der ikke m√•tte trykkes for Trykkefrihedsselskabet: En bekendelse Jeg er homofob. Ligesom hele naturen. Men selvf√łlgelig tolererer jeg homofilister.… Read more »

Frans KRM
7 years ago

Jeg skal garantere ovenst√•ende svenske kommentator for, at Rusland p√• l√¶ngere sigt er en meget mere p√•lidelig allieret i kampen mod Islam/islamismen end USA og Nato. Det g√•r tilbage til de byzantinske kejseres kamp mod Islams h√¶re. Det skal man som svensker ikke v√¶re ked af at indr√łmme, selvom russerne t√¶skede svenskerne grundigt tilbage, da de pr√łvede at spille supermagt i Europa. Og heller ikke selvom Sverige har haft tendens til at alliere sig med Tyrkiet i det eurasiske magtspil. Rusland har ikke l√¶ngere nogen substantiel interessekonflikt med Sverige. Medmindre det begynder at sende islamiske krigere mod Rusland. Danmark b√łr… Read more »

Anonymous
Anonymous
7 years ago
Reply to  Frans KRM

“Danmark b√łr huske p√•, at det ikke mindst var Rusland, der s√łrgede for Danmarks overlevelse efter 1864.”
Det er vist en sandhed med modifikationer!
I 1848 krigen var det Rusland, der truede preusserne ud af Danmark, idet Rusland ellers ville tage sig af diverse revolutioner i de europæiske stater.
Men i 1864 tillod Rusland at Preussen angreb Danmark som tak for lov til at lade russiske tropper passere gennem Preussen for at knuse det Polske 1863 opr√łr. Ligeledes ankrede russiske fl√•deenheder op udenfor K√łbenhavn 1864 og hensigten blev ikke anset for venlig.

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Frans KRM

Rigtigt. En alliance mellem Skandinavien, Rusland, Canada, og USA vil v√¶re et formidabelt alternativ til “EU”, eftersom en s√•dan union aldrig kan blive indenrigspolitisk set tyrannisk. Det ser amerikanere og russere til. T√¶nk! En Union, der kun vil tr√¶kke p√• vores styrker – uden at dominere os politisk. Det er simpelthen s√• oplagt, selvom vore dovne politiske t√¶nkere endnu ikke t√łr bev√¶ge sig ind p√• det spor. De tror stadig bevidstl√łst, at Amerika og Sovjetun-, √łh, Rusland er uforligelige. Men russeres og amerikaneres interessef√¶llesskab vil forh√•bentlig st√• dem mere og mere klart, efterh√•nden som de tvende begynder at forst√• sig… Read more »

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

AP:

Den nordiska socialdemokratin har en gigantisk uppgift framför sig: Att göra upp med sig själv. Att verkligen ta ansvar för att återställa den skada som de långvariga kontakterna med KGB och Muslimska Brödraskapet har vållat våra länder och att tydligt fördöma och, i förekommande fall, utestänga de ansvariga som fortfarande är aktiva.

H√§r har vi ett MYCKET aktuellt och oerh√∂rt TYDLIGT exempel fr√•n Tyskland p√• en person som √•tminstone inte drar sig f√∂r att umg√•s med en “f.d. KGB-agent” ens idag: Gerhard Schr√∂der deklarerade s√• sent som ig√•r stolt “Je ne rrregrrrette rrrrien”

http://online.wsj.com/news/articles/SB10001424052702304163604579531301211746032?mg=reno64-wsj&url=http%3A%2F%2Fonline.wsj.com%2Farticle%2FSB10001424052702304163604579531301211746032.html

JensH
JensH
7 years ago

“Hvorn√•r opdager journalistiken det?”

Det finder den enkelte journalist f√łrst ud af, den dag han/hun sidder bagbundet p√• kn√¶, og den ‘veluddannede og vel-integerede muslim’ g√łr klar til at sk√¶re halsen over p√• ham/hende.

Frans Kr. Randlev Mikkelsen
Frans Kr. Randlev Mikkelsen
7 years ago

At det ofte er h√łjtuddannede, “velintegrerede”, stilf√¶rdige muslimer, der st√•r bag terroranslag, er endnu en indikation af, at det er selve Islam, der er problemet, ikke fundamentalismen. Men hvis man kommer op imod “en verdensreligion” og et k√¶mpe mindretals h√łjeste v√¶rdier, ikke bare imod nogle f√• kriminelle voldsm√¶nd, s√• m√• man ogs√• acceptere, at man d√•rligt selv kan blive ved med at v√¶re en acceptabel samfundsborger i “det moderne demokrati”. Hvis man insisterer p√• at sige sandheden om Islam (og f.eks. abort), m√• man regne med, at samfundet kommer efter en. For samfundet vil bare have fred og ro –… Read more »