1
maj
Seneste opdatering: 2/5-14 kl. 2125
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Denne ene dag: 150 migrants cross into Melilla in latest mass border jumpÖver 1 000 flyktingar till Italien, Italie: 690 migrants arrivés en Sicile, 400 autres en route, Italian ship delivers 1,200 migrants to Sicily as officials sound alarm over jump in arrivals.

Det er selvfølgelig foruden alle konventionerne Schengen, der opmuntrer dette. Når de er i Melilla, er de ikke bare i Spanien, de er i hele Europa fra Sicilien til Nordkap. Befolkningstilvæksten vil i dele af Afrika være op til 1200 procent frem til 2050. Til den tid er der en milliard flere Afrikanere.

Europæerne har krav på et klart svar fra deres politikere om deres og deres børns fremtidige skæbne, og det haster. Vil de forsvare vores lande, eller vil de ikke, hvilket betyder fortsætte som nu?

Vil de ikke forsvare os, må de imødese, at dele af deres befolkninger vil gå fysisk løs på dem. De har set passivt eller i det mindste demokratisk til i 40 år, men det er usandsynligt, det vil fortsætte. Det vil altså blive en helt anden type mennesker end Lars Hedegaard og Lars Vilks, der skal skifte bopæl og kigge sig over skulderen.

Hvor længe kan en statsform, der hidtil har nydt tillid overleve det? Vores nuværende kurs er imod en delegitimering og opløsning af demokratierne og mod hypervoldelige politistater. De små symptomer er tilstede, fængslingen af Dan Park, anholdelsen af Paul Weston og mængder af andre tilfælde af angreb på hidtil selvfølgelige, demokratiske rettigheder. EU’s talrige, hidtil ikke vedtagne forslag om internetcensur, er i den tungere ende.

Politikerne har, efter de opstande vi allerede har set massevis af i EU,  højst to årtier til at beslutte sig, og lande som Sverige, Holland, Frankrig og England har ikke fred i hele tyve år endnu, de har mere travlt med at redde, hvad reddes kan, men medier og politikere snorksover. Der er bevægelser i folkehavet, men det er spagfærdigt og sent, og de er oppe imod et magtfuldt EU, der ikke vil løfte en finger for nationerne og demokratierne.

Walter Laquer skrev The Last Days of Europe: Epitaph for an Old Continent, og det er den sindstilstand man er henvist til at leve disse år i. Fortvivlelsen er hele tiden nær ved hånden, men det at jeg personligt ikke tror, Europa når at redde sig selv, har hidtil ikke fået mig til at holde op med at dokumentere dets fald ned i kaos og barbari, og forhåbentlig er jeg ikke ung nok til at nå at opleve det, når det sker. Mange er allerede døde af den, men mange, mange flere vil dø.  En jævnaldrende, min ven historikeren siger: “Vi har været heldige, vi fik den bedste tid i Europa, nogen nogensinde får.”  – Se også 800,000 migrants coming to Europe this summer, Italian Interior Ministry warns

”Invandring och mörkläggning” nu frisläppt til alla

Här hittar du en gratis specialutgåva av fjärde och senaste upplagan av ”Invandring och mörkläggning.En saklig rapport från en förryckt tid.”

Som PDF här, som ePub, för Kindle läsplatta, E-bokläsare för gratis nedladdning, PC/Mac, iphone/ipad, Kindle. Arnstberg og Sandelins bog, der kom i januar 2013, fik adskillige anmeldelser i Danmark, (Jyllands Posten, Weekendavisen, Den Korte Avis),  ingen overhovedet  i Sverige (Aftonbladets “anmeldelse” var ikke en anmeldelse, men den mest primitive, politisk hetz.)

Jan Tullberg finns inte

Visse bøger har det med at forsvinde i Sverige, det har jeg set i årtier, på mine reoler står de første 20 ikke-bøger, og det bliver værre og værre. Afgrunden mellem over- og underdebatten bliver dybere og dybere, som revnerne i det svenske samfund. Der er ingen måde, det kan ende godt på:

Under påskhelgen läste jag Jan Tullbergs bok “Låsningen”, och skrev sedan en krönika om boken. För en dryg vecka sedan sände Svenska Nyhetsbyrån (SNB) ut krönikan till sina kundtidningar, som själva väljer vilka ledare, krönikor och debattartiklar från SNB de publicerar.

Vad jag har kunnat se har ingen av SNB:s cirka 30 kundtidningar valt att publicera min krönika (om jag har fel och någon har sett en publicering får ni gärna mejla mig på marika.formgren[snabela]gmail.com). Eftersom jag skriver för läsare och inte för byrålådan återger jag krönikan sist i detta blogginlägg.

Det paradoxala är att icke-publiceringarna av krönikan bekräftar det den handlar om: Att migrationsdebatten i Sverige i dag har delats upp i två helt olika debatter ‒ en offentlig debatt i etablerade medier som bara handlar om det “tillåtna”, och en alternativdebatt på nätet där frågorna som ligger utanför åsiktskorridoren dryftas.

Tullbergs bok är ett djärvt försök att spränga åsiktskorridoren och föra in några av de tabubelagda frågeställningarna i den etablerade debatten. Det borde rent logiskt ha lyckats, eftersom Jan Tullberg åtminstone fram till utgivningen av denna bok har setts som en “rumsren” debattör ‒ till exempel fick han för ett år sedan publicera en artikelserie i sex delar på Smålandspostens ledarsida.

Men nu misstänker jag att Tullberg har blivit “persona non grata”. Jag har nämligen inte sett någon text i etablerad media som behandlar hans bok, vare sig positiva eller negativa omdömen. Och då talar vi ändå om en bok som förra veckan låg på Bokus topplista över sålda böcker, och som diskuteras i långa Flashbacktrådar. Marika Formgren

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] burde være et tema for det kommende EU valg, er det den igangværende og navnlig snart kommede masseinvasion af Europa. Det er på tide, EU spytter klart, men læg mærke til, om I hører det nævnt med et […]

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

De spanske grænsevagter har fuldstændig opgivet at gøre noget ved det . Selv uden at bruge skydevåben er der utallige metoder og strategier som de kunne have brugt til at forhindre invasionen . Vandkanoner , tåregas , gruskanoner , gummikugler , statisk elektrificering af hegnet ,altsammen suplementeret med brug af knipler . En fysiske barrierre er intet værd uden nogen til at forsvare den , men HVEM kan gøre det , når politi og militær ledes og kontrolleres af kujoner som ikke er villige til at risikere et atom i deres levestandard for at redde situationen ? Et muligt svar… Read more »

PFEP
PFEP
7 years ago
Reply to  Ole Burde

Det är inte enbart Spanien där har kapitulerat inför anstormningen, det har det ganska Europa!
Egentligen rör det nig inte i ryggen att Europa står inför en apokalyps där heta duga, européerna har de politiker de själva har vald och lär få svälja förtreten vad det lider
Jag kan bara säga; farväl Europa och det lär inte bli barntillåtet.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago

Det er så forstemmende.
Jeg tror bare ikke folk i Europa virkelig fatter, hvad det er, der sker. Det er simpelthen for ondt og for stort og uhyggeligt til virkelig at fatte!
Måske tænker de, at politikkerne til sidst kommer og redder dem og lukker af for invasionen, hvorefter de fortrænger de ubehagelige tanker og går videre til dagens gøremål.
Måske er jeg naiv!

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Ja,ja men jeg mente ikke de store krige, da romerne hårdt praksiserede del og hersk politikken.

tant Gul
tant Gul
7 years ago

TULLBERGS BOG LÅSNINGEN

I nya mappen ‘Böcker mm’ på flygbladssidan:

http://www.korta.nu/lasningen

finns nu Tullbergs nya bok ‘Låsningen’ att ladda ned helt lagligt
både i pdf- och ePub-format.

– Högerklicka boktiteln och välj ‘Download’.

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Steen skriver:
“Vores nuværende kurs er imod en delegitimering og opløsning af demokratierne og mod hypervoldelige politistater” Ja! sådan er det bare. Og det er faktisk uhyggeligt at politikerne fortsætter med at lade lillehjernen styre samfundet.

En ven skriver: “Vi har været heldige, vi fik den bedste tid i Europa, nogen nogensinde får.”
Faktisk var der fred i 150 år i Europa, da Romerriget var på sit højeste.

nobody
nobody
7 years ago

Så här inför valet.

“Deilig er jorden,
prektig er EUs himmel,
Skjønn er politikers pilgrimsgang!
Gjennom de fagre
riker på jorden
Går vi til paradis med sang.

Tider skal komme,
tider skal henrulle,
slekt skal følge slekters gang,
aldri forstummer
tonen fra EU
i politikers glade pilgrimssang.

Politruker sang den
først for markens hyrder;
skjønt fra sjel til sjel det lød:
Fred over jorden,
menneske, fryd deg!
Oss er en evig frelser født (EU)!”: http://www.youtube.com/watch?v=U8fPN7EiXAE

Prudentius
7 years ago

Nej, ny-jakobinerne har ikke tænkt sig at røre en finger for at redde Europa fra den tredje verdens invasion og okkupation. Det strider direkte imod deres ideal om globaliseret “frihed, lighed og broderskab”, at gøre det.

De europæiske nationer er nu intet andet end instrumenter til at opnå ideologiske-utopiske mål.

Og er således i den humanitære imperialismes hellige navn forvandlet til hjemlande for “menneskeheden”, det vil sige internationale flygtningelejre, dedikeret alene til de universelle menneskerettigheders opfyldelse.