2
maj
Seneste opdatering: 3/5-14 kl. 0238
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

After the raid in two Prague centres of the Islamic Foundation last Friday, the police have charged the editor of a book on Islam with promoting a movement suppressing human rights and freedoms. A number of those present, including diplomats from Indonesia, have complained about the police raid. They say the police came during the main Friday prayer, when there were about 100 people there.

The police may have staged the raid over the book called The Fundamental of Tawheed by Abu Ameenah Bilal Philips, a Muslim militant who seems to justify suicide bombing as part of jihad and physical punishment of criminals, such as cutting off limbs. According to him, there is no such thing as rape in marriage under the Sharia law. Police also said the raid led to the arrest of a man suspected of distributing books inciting racism, anti-Semitism, and xenophobia. Australia, Britain and Germany banned his [Bilal Phillips] entry. Muslims protest against police raid in Prague .

Bilal Phillips har været i Danmark inviteret af Islamisk Trossamfund uden videre problemer, naturligvis. Det var til den franske journalist Mohamed Sifaoui’s skjulte kamera Islamisk Trossamfund i marts 2006 betroede: “Vi er salafister, vi er muslimske brødre.” De var så imbecile, de  ikke vidste hvem han var, de kunne antagelig ikke forstå en fransk googling på hans navn. De havde nemlig selv prøvet at myrde ham flere gange.

Det er en modig journalist, der lader sit liv afhænge af sine subjekters formodede dumhed, det er ikke en Peter Øvig Knudsen, der paraderer sin frygt i medierne i dag. Det man afstår fra at lave, giver ingen points. Det er nobelt at ville beskytte sine børn, men det er ikke journalistik eller litteratur.

Hvem infiltrerer danske moskéer i dag otte år efter? Dansk TV ligesom Channel 4 gjorde ? De har for travlt med SE & HØR. Politikerne? De bygger nye moskéer. Pårørende til de kommmende dødsofre for dette lallende idioti, skal vide i god tid, til hvem de skal send regningen.

Geert Wilders om Ukraine på Russia TV

Det er en delikat balancegang på Kanal Putin her, men Wilders klarer den og bider ikke på kanalens madding. Enhver der ser RT i disse uger, er klar over hvor propagandistisk RT er mht. Ukraine, men EU gør heller ikke den bedste figur, og de har godt af at få det at vide også nu EU står til at få tørre tæsk den 25 i denne måned.

Anden halvdel af interviewet handler om det kommende EU valg til Mickey Mouse parlamentet. Dette sagt af en, der var med til at stemme os ind i 1972. Unge har vi alle været, i dag elsker socialisterne og multikulturalisterne EU, der er ikke så meget EEC blues over dem længere, det er kun Skousen og Ingemann der er lidt bagud i perceptionen, politisk parallelforskudt skulle jeg måske skrive, for det var de også i 1972.

Dansk presse er gået totalt i Se & Hør i medierne. Qvortrup, hvem Fanden er det, siger jeg? Jeg er ikke en kunde.  Bevares, sagen er grov, men når Qvortrup har mistet job, al hæder og er blevet straffet og Se og Hør er nedlagt, lever vi videre som ingenting. Den totale overvågninsrisiko forsvinder ikke af den grund.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.