2
maj
Seneste opdatering: 2/5-14 kl. 2109
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Liberty GB, National and internatinoal outrage for Paul Weston’s arrest. Dutch Foreign Minister Questioned About the Paul Weston Case. Weston’s stunt har udstillet den engelske stat i dens mest ynkelige og jammerlige tilstand. Og tænk hvis Paul Weston i stedet havde sagt dette i sin megafon, var han da blevet anholdt af sit eget lands politi og muligvis straffet med op til to års fængsel, som han stadig kan blive? (PS: Jeg var ikke klar over, Peder Jensen skrev på historien ovenfor, men hvad. Jeg har Skypet med Weston, og han har travlt i disse dage, det skal være ham velundt. Han er gammel UKIP mand, og han må nok se UKIP snuppe pladserne i EU. Islam er ikke Nigel Farages yndlingsemne, men de har jo stadig kapaciteter som Lord Pearson og Gerard Batten.)

Da muhammedanerne i det 8. århundrede ville trænge frem til Mellemeuropa via Frankrig, blev de slået tilbage ved slaget ved Poitiers. Hvis de havde vundet dette slag, ville verden i dag have været muhammedansk, for de ville dermed have pånødet de germanske folk en religion, der ved sin lære: at udbrede troen med sværdet og tvinge alle folkeslag under denne tro, var som skabt for germanerne.

Som følge af erobrernes racemæssige underlegenhed ville disse ikke i længden have kunnet hævde sig mod de i landets barskere natur opvoksede og stærkere indbyggere, hvorfor til sidst ikke araberne, men muhammedaniserede germanere ville være stået i spidsen for dette islamiske verdensrige!

Vi har i det hele taget det uheld, at vi har en forkert religion. Hvorfor har vi ikke japanernes – de, der betragter offeret for fædrelandet som det højeste? Også den muhammedanske religion ville være langt bedre egnet for os end kristendommen med dennes slappe tolerance’.” Adolf Hitler ifølge Albert Speer

“Nej, det är inte Ceausescus Rumänien. Det är mitt Sverige”

Præsten Helena Edlund skriver om angsten i Sverige for at mene eller sige noget forkert om den radikale befolkningsrevolution, de er blevet påført uden at blive spurgt. Det er slemt at tabe social position og anseelse, men jeg kan forsikre de angste, pussilanime i Sverige, at det er for intet at regne imod at miste sit land til dem, der nu er ved at overtage det. Jeg mener ivørigt, at intellektuelle har en særlig pligt til at sige sandheden, samtidigt som de oftest er de mest fejge eller løgnagtige til at gøre det.

Ambition kan erstatte en hel del samvittighed, men derudover er det eneste der dulmer angst, bortset fra psykoaktive stofffer, aktiv handling og ærlighed mod sig selv. Det er 16 år siden, jeg begyndte at blive rigtig bekymret for Sverige – angst er ikke ordet. Jeg har klaret den stigende bekymring ved at skrive, først i danske aviser (over for svenske var man luft), senere her, og i dag mener jeg det er det gået så vidt med Sverige, at meget allerede er for sent.

Landet er nu i sin skæbnes vold, 15 % Sverigedemokrater i Riksdagen til september kommer ikke engang tids nok til at øve damage control. Enhver der har fulgt med i svensk demografi, ved hvorfor jeg ser så sort på det. Helena Edlunds angste kolleger kan såmænd godt fortsætte med at tie, det de ville have protesteret imod, er sket. Det åndelige terrorregimente, der skræmmer dem sådan, har fået sin vilje med Sverige og åbenbart også med dem.

Skæbner er uberegnelige, i heldigste fald, kan man lære at elske dem, i værre fald kan man gå i indre eksil eller ydre alt efter temperament, økonomi og alder. Ikke mindst præster burde have vidst, at sandheden ville have gjort dem fri, men den de søgte jo ikke bare  Gud, de søgte også embede ifølge Cand. theol.Ludvig From

Jag har talat med kollegor som på fullt allvar berättar att man inte längre talar om vad som helst i sin tjänstetelefon. Jag har fått instruktioner om att man bör ha en egen hårddisk på jobbet där allt sparas som inte är garanterat ofarligt (eller som eventuellt, kanske, hypotetiskt sett skulle kunna tolkas på ett ofördelaktigt sätt). Jag har fått höra om vikten av att sanera sin vänlista på Facebook – ett kontroversiellt namn och du kan genast antas dela den personens alla (påstådda) åsikter. Jag har hört gråtande kollegor berätta om sina erfarenheter av mobbning och härskartekniker. Jag har lyssnat till kollegor som berättat hur dåligt de mår över att följa strömmen – men att man gör det av ren självbevarelsedrift.

Jag har själv fått höra hur personer granskar allt jag skriver för att hitta något som går att anmäla till Domkapitlet. Det gör något med en människa att månad efter månad vara medveten om att man är iakttagen, att behöva vakta sin tunga, inte lita på någon.

Kollegan som ringde härom dagen berättade att personen aldrig hade vågat ta kontakt med mig om det inte visat sig att jag även var bekant med en person som kollegan litade på. Vår gemensamme vän blev garant för att att kollegan vågade ringa upp mig och berätta. Jag måste nypa mig i armen. Nej, det är inte Ceausescus Rumänien. Det är mitt Sverige. Vad är det som händer? Vad händer med oss? Med vår tillit till varandra? Vi väger allt på rädslans guldvåg. Hur kunde det bli så här? #153. Rädslans guldvåg

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ludvig
Ludvig
6 years ago

Skrev ett inlägg här för ett par timmar sedan. det kom in men har sedan försvunnit.
Vad har hänt?
Mvh
Ludvig

tant Gul
tant Gul
6 years ago
Reply to  Ludvig

@ Steen

Så gjorde ock jag – en INTRESSANT parallelltex till Bergfasts första kommentar.
Vad hände?
Varför gillade du den inte, Steen?
Mvh
tant Gul

Ludvig
Ludvig
6 years ago
Reply to  steen

Mitt inlägg om olika fascismer kom först in och togs sedan bort. Skulle vilja ha en förklaring.
Tack
Ludvig

Bergfast
6 years ago

Vill be om ursäkt till Steen och Snaphanen för mina alltför långa och alltför många insändarkommentarer som har spretat ut sig alldeles för mycket.

Snaphanen är den mest tålmodiga och generösa blogg. Jag kommer i respekt för Steen och bloggen Snaphanen att begränsa mina långa texter och utsvävningar i fortsättningen.

V.h. JB

Bergfast
6 years ago
Reply to  steen

Tack för vänligheten.
JB

trackback

[…] herfra og herfra og […]

intetnavntak
intetnavntak
6 years ago

@Robert R @Prudentius @Moran ya Simba Nazisterne tilhører højrefløjen og er ikke mest mod højre som muligt. Det ville vikingerne være enige med mig i, kig bare op på dannebrog. Fornægt ikke historien ved at prøve og skubbe nazisterne over på venstre fløjen. Ved at gøre det giver i venstrefløjen skylden for stort set alt det dårlige der er sket i moderne tid, medvidende at krig har fundet sted lige så lang tid som mennesket selv. Idéen om en moderne tid uden krig skriger ikke andet end diktatur og kommunisme i mine øre. Der findes 200 nationer i verden, usa,rusland,kina…… Read more »

intetnavntak
intetnavntak
6 years ago
Reply to  Svend Andersen

Nej. Ikke konstruktivt, men nej.

intetnavntak
intetnavntak
6 years ago
Reply to  intetnavntak

Ja socialisme er for resten totalitært(mente ikke nej ang. socialisme) det er alle partierne i det danske parlament, bortset fra DF dog også. De har glemt Danmark. Du er ikke blå hvis du ikke prioriterer nationen på et eller andet stadie.

Svend Andersen
Svend Andersen
6 years ago
Reply to  Svend Andersen

Kendsgerninger har en uhyggelig tendens til at være forbandet ubekvemme for utopiske ideologier.

Bergfast
6 years ago

Alltså Adolf Hitlers syn på kristendom tyder i viss mån att han kanske egentligen inte över huvud taget såg på kristendomen som någon begriplig religion…. Detta delar han då alltså samtidigt med också många andra – socialister -, både nationella och internationella sådana. Den synen har också ha varit starkt påverkad av de ideal som präglade det franska inbördeskriget, och även det ryska inbördeskriget. Dessa revolter och de ismer som där förespråkades, t ex kommunism, var ju båda faktiskt också starkt kritiska till just kristendom, och i princip all religion. De krigen kallades ju för att vara just revolt tillförmån… Read more »

Bergfast
6 years ago
Reply to  Bergfast

…ärofullt.

Moran ya Simba
Moran ya Simba
6 years ago

At Hitler gerne så “germanerne” som muslimer siger meget om “førerens” reelle foragt for os “kanon-føde ariere”. What an a**hole… Og at man kan blive arresteret for at citere Churchill gør det klart for enhver at vores frihed er gledet mellem vores fingre…

Prudentius
6 years ago

Ja, gamle Adolf var virkelig en ynder af islam, både ideologisk og politisk, som hans monologer og Stor-muftien af Jerusalems gæsteophold i Nazi-Tyskland vidner om. Plus de tusindtallige muslimske frivilliges indsats for den nazistiske krigsmaskine.

Et særdeles sigende sammenfald i smag og politik mellem Hitlers Tredje og eurokraternes Fjerde rige.

Robert R
Robert R
6 years ago

Det er forunderligt at se hvordan Churchill afskyr islam, medens Hitler omklamre den.
Det burde få den følgagtige danske venstrefløj og de radikale til at se sig selv i spejlet.
På den anden side har både Socialdemokratiet og i særdeleshed de radikale haft udmærkede relationer
Til Nazityskland.

Bergfast
6 years ago

Hitleruttalande:…” Vi har i det hele taget det uheld, at vi har en forkert religion. Hvorfor har vi ikke japanernes – de, der betragter offeret for fædrelandet som det højeste? Også den muhammedanske religion ville være langt bedre egnet for os end kristendommen med dennes slappe tolerance’.” …. ”kristendomen med dennes slappa tolerans”….? (Fniss…) Ett lite märkligt uttalande egentligen. Ideal inom kristendom är väl bl.a. att vara mer eller mindre – död – för allt s.k. världsligt. Kanske för att Jesus väl sade, eller ansågs ha sagt: – ”Mitt Rike är icke av Denna Världen”…. Men historiskt sett har kristendom… Read more »

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x