6
maj
Seneste opdatering: 7/5-14 kl. 0350
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Se afsnit I Universitetet er Liverpool University. Interviewer er den canadiske blogger Vlad Tepes. En ven, jeg borger for. Jack Buckby er medlem af Liberty Great Britain.

Farage WILL form far alliance with Le Pen, claims Geert Wilders

Nigel Farage will take Ukip into an alliance with a host of extreme right wing parties, one of the EU’s most controversial politicians has claimed. Anti-EU Dutch politician Geert Wilders said Mr Farage will ditch a promise never to work with France’s National Front – led by Marine Le Pen. Mr Wilders and Miss Le Pen have joined forces to create a ‘European Freedom Alliance’. Like Ukip, both are leading in the polls ahead of the crunch May 22 European Parliament elections. The Mail

We shall remember – Ypres 1914-1915

Det er det, der slår en ved Passchendaele, Ypres og smertepunktet Verdun, hvor omstændighederne nu har taget mig nu fire gange siden jeg var dreng: venerationen, hvor sirligt de lokale passer minderne nu hundrede år efter.

Battle of Ypres

Slagsmål: ‘Fodboldholigans’ mod salafister

Der Spiegel kalder tyskerne ‘neo-nazi’

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
intetnavntak
intetnavntak
7 years ago

“Slagsmål: ‘Fodboldholigans’ mod salafister” Den video har jeg svært ved at forholde mig til, jeg mener nazismen tilhører højrefløjen. Det har været diskuteret her, et par tråde tilbage så det er ikke det. Jeg vil pointere… Men jeg mener fodbold er, en ret venstreorienteret sport muligvis mænd med venstreorienterede koner. Hvor mændene søger til fodbold som jo er en mande sport hvis der er noget om snakken og her mener jeg ‘hvis’ Så er nazismen et tegn på fortvivlelse eller kedsomhed i denne gruppe. Et løvespring/tigerspring. Jeg mener indvandringen i Tyskland er alt ødelæggende, men hvad har det med venstreorienterede… Read more »