7
maj
Seneste opdatering: 7/5-14 kl. 2013
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Her får Paul Weston god tid til at forklare sig. Det er ud til, at den røde tråd der går igennem alle dagens historier fra Condell til Brøndby er: Tabet af demokratiet. Spencer taler om sin nye bog Arab Winter Comes to America: The Truth About the War We’re In, sagen om Hirsi Ali og Brandeis University og Boston-bomberne, som Spencer mener kunne være undgået, hvis ikke FBI havde fået strøget  ‘islam’ og ‘jihad’ fra sin ordbog i 2011.

(Gå evt. bagud  i arkivet og se Video: Robert Spencer in Copenhagen, 2009 eller Robert Spencer in Brussels,2007, det mest sete og undertekstede video, jeg har optaget. Desværre er den alt andet end fuldkommen teknisk.)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.