8
maj
Seneste opdatering: 8/5-14 kl. 2229
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Snart i et parlament nær dig. Mon ikke Riksdagen i Stockholm kommer først? Jordanian TV guests destroy studio in on-air brawl Psykologen Nicolai Sennels har flere gange beskrevet hvor forskelligt vi betragter vold i Norden og i Mellemøsten, her i Jo, det har med islam at gøre

Som man kan læse i min bog Blandt kriminelle muslimer, har jeg som psykolog for flere end hundrede muslimer observeret især fire psykologiske faktorer, som fremmer kriminel adfærd. Den første er vrede, der er den primære følelsesmæssige drivkraft bag især meget straffelovskriminalitet, og som jo i vores samfund betragtes som en svaghed. “Kun små hunde gør, store hunde behøver ikke – de ved, de er store” passer godt på vores syn på aggressiv adfærd. Det er et tegn på manglende personlig modenhed til at styre barnlige og egoistiske tendenser og et synligt vredesudbrud i sociale sammenhænge er vel den hurtigste måde at tabe ansigt på i vores kultur. Omvendt er det i den muslimske kultur, hvor vrede og trusler i højere grad anerkendes socialt og ses som et tegn på styrke.

Kinesisk politi skal patruljere i Paris

Snak om et barokt Frankrig, der er udstillet og kompromitteret. Et superkapitalistisk diktatur, der kalder sig kommunistisk, skal sørge for orden og sikkerhed i et liberalt demokrati, der er gået multikulti-agurk.  1-0 til diktaturet Kina over EU og Schengen.

Chinese police are set to arrive in Paris to protect their tourists from attacks by Roma gangs. The development follows a huge increase in aggressive begging and stealing in and around world famous tourist sites.British visitors, who make up the biggest visitor group to the French capital, are among those regularly targeted.

But it is the Chinese who are now taking firm measures to protect their citizens from the attacks, which are often carried out by teenagers. A French Interior Ministry security plan ‘anticipates that Chinese patrols will take place around the sites’, a governmental source told news agency AFP.The source said that the patrols from Bejing would concentrate on a ‘prevention mission’, hoping that their presence would dissuade the Roma from harassing Chinese tourists.

More than a million Chinese a year visit Paris, the most popular tourist destination in the world, and the numbers swell during the summer months. They are seen as particularly easy pickings by the Roma, because of their polite and easy-going behaviour. Earlier this year, 23 Chinese nationals were all robbed at once in a restaurant soon after they arrived to start their holiday. China sends its own police to Paris to protect its tourists from Roma gangs targeting wealthy tourists

Kunstnere og blogs gør grin med  navneforbud i Hedegaard-sagen

Københavns Politi har fået nedlagt navneforbud i sagen vedrørende den formodede gerningsmand til attentatet på Trykkefrihedsselskabets mangeårige formand Lars Hedegaard i februar 2013.

Det er derfor ikke tilladt offentligt “at gengive den mistænktes navn, stilling eller bopæl. Et navneforbud er et egentlig identifikationsforbud, og det betyder, at det heller ikke er tilladt at bringe andre oplysninger om den mistænkte eller fotografier af den mistænkte, der er egnet til at identificere ham”, og “såfremt offentliggørelse af sådanne oplysninger allerede er sket på internetbaserede medier, bedes de fjernet omgående, idet de pågældende medier i modsat fald risikerer retsforfølgelse for overtrædelse af navneforbuddet.” [..]

Billedkunstneren Firoozeh Bazrafkan har malet et billede, der simpelthen bærer den formodede gerningsmands navn, og hun har postet et fotografi af maleriet på sin Facebook profil ledsaget af følgende tekst: “Den Europæiske Menneskerettighedskonvention – Artikel 10. EMRK giver dig ret i at søge og modtage informationer fx. fra Google.dk, som alene er beskyttet af EMRK og gælder hermed ikke den danske grundlov.” Kunstnere og blogs gør tykt grin med politiets navneforbud i Hedegaard-sagen

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bergfast
6 years ago

Debattfrågan: “Turning the table!…

Fniss, skratt…

Machiavelli
Machiavelli
6 years ago

“Kinesisk politi skal patruljere i Paris”. Det gør fransk politi allerede i Tyskland.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
6 years ago

Ukraina som lackmus-test (olika utfall):

http://www.aftonbladet.se/kultur/article18837085.ab

http://www.bbc.com/news/world-europe-27275383

Vi kan se att de medier och opinionsbildare som konsekvent följer Putins och KGBs manipulationer också konsekvent stämplar alla som har invändningar mot “flyktingpolitiken” som nazister. Sambandet är övertydligt.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x