9
maj
Seneste opdatering: 10/5-14 kl. 0823
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-Iranian-Women-Shed-Veil-021788176854

In some ways, the social police in Iran have become less suffocating in recent decades. Unmarried men and women now date, and sometimes even live together. Meanwhile, Facebook may be illegal, but the government generally ignores the 4 million Iranians who use it regularly.

But one area where the government has been unyielding is with the dress code for women. They are required to dress “modestly,” which includes always wearing a veil. If they remove their veils in public, they can receive 70 lashes or 60 days in prison.

Now some Iranian women are challenging that rule in a particularly in-your-face way. They have taken to Facebook to post photos of themselves veil-less. Iranian Women Are Ditching Their Head Scarves on Facebook Mange flere fotos på den iranske side her.

Hvem skal beskytte os mod Cecilia Malmström?

Europæerne kan ikke afsætte hende, højest genere hende lidt ved at stemme ‘forkert’ den 25. 800.000 har kurs mod Europa i skrivende stund i hovedsageligt i et Libyen i opløsning, mest ‘subsaharans’, ikke  syrere, som Malmström giver indtryk af. Høst blot denne dag: Operation Mare Nostrum Brings 4,000 Refugees to Sicily. Det er et lille lys i EU’s totalitære formørkelse, at DF står til et jordkredsvalg, men det stopper ikke denne verdens Walströmmer.  Og så kan hun forresten selv være ekstremist, nu hun introducerer den sprogbrug. Hun  repræsenterer ikke mig, ikke nogen og jeg vil ikke regeres af så uvidende og dum-idealistisk person. Wilders kalder hende misvisende ‘en hippie.’ Hun er en åndelig tremmekalv, der har tilbragt hele sit liv på diverse universiteter og i politik, heraf de sidste femten år i Bryssel, hun er en del af det gigantiske jet-set af dobbeltadministration, enhver europæer nu skal bære på sin ryg.

Utöver vårt moraliska ansvar har vi också ett egenintresse i att hålla EU öppet mot världen. Europa, med sin åldrande befolkning, får inte stänga sina dörrar för den arbetskraftsinvandring som vi behöver om vår ekonomi ska kunna stå sig stark i framtiden. På migrationspolitikens område har vi nått ett par konkreta framsteg de senaste åren. Framsteg som, trots allt, drar Europa i rätt riktning.

Och extremnationalistiska partiers inflytande gör att många EU-länder mycket hellre fokuserar på hårdare gränskontroll än hur vi ska hålla Europa öppet, välkomnande och humanistiskt.

Det gemensamma asylsystemet kommer på sikt leda till att alla länder kan ta emot flyktingar genom att de ”tvingas” upprätta ett ordentligt fungerande flyktingmottagande. Men det handlar också om viljan att förändra en djupt rotad kultur. Vi måste upprätta fler lagliga vägar till Europa, genom att till exempel tillåta flyktingar att ansöka om asyl på EU-länders ambassader eller att systematiskt utfärda humanitära visum till de allra mest utsatta. ”Stäng inte Europa” Og se om hun ikke også står bag dette ævl, der skal bilde os ind 30erne er tilbage: Hög tid att inse att nazismen återigen mobiliserar i Europa

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago

omkring tørklæder.
Jeg rejste med Bornholmerfærgen i torsdag. Der var en skoleklasse fra en eller anden ghetto. Alle pigerne havde tørklæde på.
Tanken om at spørge dem, om de kom fra Iran af, kom bare til mig. Jeg var dog for fej til at gøre det.
Men hvor mit blodtryk stiger voldsomt ved et sådant syn.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
7 years ago

Det forstår jeg sandelig godt
Hvert eneste tørklæde der er viklet på denne måde som muslimerne gør, er religiøst betinget.
Det signalierer: tvang, forbrydermanualen koranen og alt dens modbydelig indhold.

Koranen Uforenelig med grundloven. Og jeg føler mig krænket på, ikke bare min retsbevidsthed men også mine omgivelser.
Hver gang jeg bare ser Muslimer, får jeg negative vibrationer.

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Hvem skal beskytte os ? Det kan vi kun gøre selv , men HVIS det sku’ lykkes for os at komme igang med det , HVIS det sku’ lykkes at komme over det døde punkt , vil der helt automatisk ankomme sponsore på scenen . Nogen mere sympatiske end andre . Noget helt andet er så at der også vil være ”falske” sponsore …. Det minder mig om , at EU er ved at oprette sit eget hemmelige sikkerhedspoliti ..rygtet siger at det bliver bygget op omkring den forhenværende rumanske KGB-variant .