10
maj
Seneste opdatering: 11/5-14 kl. 0234
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ja, jeg ved ikke, om han skal ind og afsone resten af fængselsdommen. I Danmark får man 5-8000 kr i bøde i 266b sager, der kan forvandles til fire-fem dages fængsel. Juristerne kan ikke rigtig lide den gummiparagraf, de kan lide præcision, men de er for artige til at sige det højt. Politikerne elsker den, de tror stadig de kan kompensere for social opløsning med lovgivning. I Sverige går de til vaflerne. Forleden fik en Sverigedemokrat betinget fængsel og 32.ooo kr. i bøde for at forbinde islam med voldtægt. Må Dan Park forresten overhovedet forlade landet? Har han fodbøje på?

Fire måneders fængsel og en bøde på 20.000 kr. Det var straffen, den svenske gadekunstner Dan Park fik, fordi han offentligt fremviste nogle plakater med et budskab, der provokerede venstreekstremister. Den rystende dom, der stiller spørgsmålstegn ved, om der overhovedet er kunstnerisk frihed i Sverige, har ikke trukket overskrifter i Dan Parks hjemland.

Svenskerne ser ud til at være ligeglade med, at deres ytringsfrihed trædes under fode. Men det er vi på den anden side af Sundet ikke. Derfor arrangerer Trykkefrihedsselskabet nu et debatmøde om Dan Park-sagen.Kom og hør følgende oplægsholdere:

Dan Park, kunstner, Lars Vilks, kunstner og kunstteoretiker, Mikael Jalving, historiker, ph.D. og blogger ,Ingrid Carlquist, journalist, forfatter og redaktør, Henrik Rönnquist, galleriejer fra Malmø. Solidaritetsmøde for den svenske kunstner, Dan Park

Dagens invasion: 1600 illegale immigranter 

Italian Navy rescued nearly than 1600 immigrants travelling from Africa during nightlong operations on Saturday, as migrants try to flee to the southern European country.Italian Naval Forces said the immigrants were rescued in the Mediterranean Sea off Sicily Island. The migrants were picked up from various islands and brought to the mainland, according to the navy’s statement.

Interior Minister of Italy, Angelino Alfano, said, in late April, an estimated 800.000  immigrants are waiting to move to Europe from Africa. Only this year, nearly 30 thousand migrants, seeking for a better life in Europe, arrived in Italy. Italy rescues nearly 1600 migrants,  MIGRANTS IN ITALY SEND A MESSAGE “DON’T COME”

Kvinde

1-10.05.2014 022

© Snaphanen, klik for helskærm

Schengen

2-1-10.05.2014 024

GRÖNSKA

Er både et verbum, et substantiv og et adjektiv i Svenska Akademiens ordbok – og meget mere. Jeg mener den lysegrønne farve der er overalt nu, og som kun varer i to ugers tid.

1-10.05.2014 001 2-10.05.2014 015

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bente
Bente
7 years ago

Kommentar til billede 1): Som min datter som femårig sagde til sin mormor: “Tag de øjenbryn af”.

2) Citat (oprindelse glemt): “Vi Zigøjnere arbejder ikke”. Hvad lever I da af? “Business”.

3) Du danske sommer, jeg elsker dig.

4) Fotografens hund går tur på volden (lige før) St. Bededags kvæld.

Knud E.
Knud E.
7 years ago

Tak for nogle – som altid – gode og stemningsfyldte billeder, som både rummer symboler og fortællinger, man kan tænke længe over.