13
maj
Seneste opdatering: 13/5-14 kl. 0655
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(A racaille is a French thug, usually of Arab origins, who is distinguishable by his clothes: a Lacoste cap, a collared t-shirt, bright coloured shell suit bottoms preferably tucked into nike socks, and a phone hanging from his neck.)

Efter Lille og Lyon, kom Paris’ tur til at blive “sikret” af Generation Identitaire. Som det fremgik af Le Parisien var næsten tyve unge aktivister Bloc identitaire på patrulje i hovedstadens i metro tidligt fredag ​​aften. Generation Identitaire udelukker ikke at de gentager dette initiativ i metroen i de kommende uger,” ifølge deres talsmand citeret af Le Parisien, han vil sandsynligvis bede om myndighedernes tilladelse næste gang .

Generation Identitaire har allerede gjort sig bemærket for med sine aktioner i Lille og Lyon metro i marts måned. Lille’s Menneskerettighedsorganisation har fordømt aktionerne i en pressemeddelelse, kaldt dem ‘højreektremister” og krævet dem forbudt og straffet. Paris : la “patrouille anti-racaille” de Génération identitaire dans le métro. (Snaphanens oversættelse)

På den 2. side i Europa har en halv time om Génération identitaire, 15 minutters reportage og femten minutters debat, relativt fornuftigt men udglattende og psykologiserende navnlig af historikeren Ulla Tofte sammenlignet med virkeligheden, som den er udtryk i f.eks. Laurent Obertone’s bog Frankrig – A Clockwork Orange anmeldt her i Frankrigs voldshelvede eller de talrige mord indvandrere har begået på franskmænd blandt andet i Paris’ Metro. Dagens depeche af Guy Millière fra Frankrig er mindre beroligende: 70% of French believe France will submit altogether to Islam. Anti-Islamist NGOs damned;Jew-hatred rampant.

Politikerne kan virkelig ikke lide vigilantes/medborgergarder, som man også så småtilløb til under opstanden i tredive svenske forstæder sidste forår. Til det, er der kun at sige: “I har selv skabt dem. Væn jer til dem og vær glad, hvis det er det værste, I kommer til at opleve.”


New migrant boat disaster off Lampedusa. ‘EU not helping us’

Katastrofen i Middelhavet og Nordafrika svulmer op som en svamp i et badekar nøjagtigt som forudset i vinter og foråret, alle de gange jeg har skrevet om det. Jeg skal følge det over sommeren og lægge mærke til, og det bliver nævnt med ét ord i EU valgkampagnen, som kører nu.

The Libyan government today said it was struggling to cope with the number of sub-Saharan Africans arriving in the country, and threatened to help them enter into Europe themselves if EU countries do not ‘assume their responsibilities’ and offer the country more aid.

The announcement comes as hundreds of migrants are feared dead after a boat carrying a reported 400 people sank off the coast off the coast of southern Italy. The accident happened around 100 miles south of the Italian island of Lampedusa where more than 300 Eritreans perished last autumn, according to reports in the Italian media. The boat was around 50 miles north of Libya.

The ones that were left behind: Libya says it is swamped by immigrants trying to get to Europe and will have to HELP them unless it gets more aid as hundreds more are feared drowned off Italy. The Mail, Ansamed.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4
Deltag i debatten...

avatar
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Hans UndOle BurdeBjovulfPBr Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Ole Burde
Guest
Ole Burde

Generation Identitaire har fat i den rigtige ende . Det er nødvendigt at vise de rygradsløse politikere at der er andre end muslimer og venstrefacister som ikke er bange for vold . Kun herved kan hegnspælene omkring deres berøringsangst flyttes mod højre .

Bjovulf
Guest
Bjovulf

Både på DR og TV2-News blev disse havarerede flygtninge adskillige gange
i går beskrevet som “indvandrere” [?!?!]

Hvilken planet lever disse såkaldte “journalister” egentlig på? Er det mon
en ny intern politik på begge stationer, at flygtninge / asylsøgere nu skal
omtales som indvandrere? Måske ligefrem et nyt EU-direktiv?

Hans Und
Guest
Hans Und

Bjovulf det er helt rigtigt at lægge mærke til de små ord. Når MSM begynder at tale om invandrer så er det selvfølgelig fordi, MSM i næste uge vil snakke om indvandre uden gyldig indrejse tilladelse, hvorfor de omgående vil tilbagesendes med henblik på, at de kan søge indrejse tilladelse på diverse konsulater i hjemlandene.

I sandhed et glædens øjeblik.

PBr
Guest
PBr

Den kommende metro cityring i København vil sandsynligvis også blive “spændende” at benytte på visse strækninger og tidspunkter.