14
maj
Seneste opdatering: 15/5-14 kl. 1911
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sommeren er knapt nok begyndt og situationen er allerede akut. EU træder vande og kan ikke beslutte sig til noget så simpelt som en forhindre potentielt 800.000 i at tage sig illegalt i land i Europa i år, dvs. en flådeblokade i Middelhavet og sende alle sikkert tilbage til Nordafrika. Frontex nuværende opgave, er at redde liv, ikke at beskytte Europas grænser. Det er direkte ulovligt, at sende både med illegale grænseoverskridere tilbage.

Det er som sagt ingen forbigående krise, det er starten på et gigantisk stormløb mod Europas grænser. Hvad siger din kandidat det kommende EU valg handler om? Hører man Cecilia Malmström siger til SVT i dag, skal millionerne have lov at løbe Europa over ende. Hun drømmer om også at fylde Polen, Portugal, Slovenien og Baltstaterne og andre, der “ikke har taget ansvar” op med kontingenter af den kommende milliard afrikanere.

Med tanke på Afrikas demografiske udvikling, skulle hele Europa kunne arabiseres og afrikaniseres på cirka tyve år. At opponere eller bare argumentere imod det, et “populisme” og “højreekstremisme.” Malmström har en af de højeste poster, man kan have i EU, og hun er enten fuldstændigt uvidende om Afrika eller bindegal.

I krige skal man gerne have en exit-strategi. Hvad er exitstrategien på EU’s nuværende holdning til en milliard flere afrikanere, og den asylstrøm det vil bevirke? Malmström har ingen, for hun er ikke klar over, hvad vi er på vej ud i. Hun melder glasklart ud, at hun agter forråde enhver europæer i et skæbnesspørgsmål, der rækker ud i al fremtid. Hele Europa skal blive som Sverige, helst værre.

Med den nuværende politik og diskurs, er Europa solgt til stanglakrids. Den vil selvfølgelig blive ændret efterhånden som forholdende bliver uforsvarlige, men hvorfor ikke agere mens der endnu er nogle år at handle i? Måske fordi politikere som flest, helst vil overlade ubehagelige beslutninger til deres efterfølgere. Det skal blive rigtig kritisk, og så dukker der måske en statsmand op. Desværre er demografi særdeles ubehaglig at skulle ændre på.

Italy, with its southern most island, Lampedusa, just 70 km off the coast of Africa, is the first port of call for many seeking a new life in Europe. So far this year more than 36,000 migrants have arrived by boat on Italy’s shores, with authorities warning the rate is even faster than the record number of 2011 during the Arab Spring.

Italian intelligence says that another 800,000 would-be migrants are on the African coastline ready to set sail.Italy’s Interior Minister Angelino Alfano said that, without more help, with sea patrols, Italy would defy EU rules obliging migrants to stay in the country where they land and allow them to travel on to northern Europe. ‘We’ll just let them go,’ he said.

‘Since migrants do not want to stay in Italy, they should have the opportunity to exercise their right of political asylum in the rest of Europe. Otherwise we transform Italy into the prison of political refugees.’ He said that Europe should intercept migrants in Libya, setting up camps and offering humanitarian aid to migrants, before they set sail for Europe. He said: ‘The humanitarian reception must start in Africa. Europe must go there, put up tents and take care of migrants there.’ Italy threatens to send migrants who arrive by sea across Europe unless it gets help to stop flow as it arrests two over boat which sunk, drowning 17 off Libyan coast, Italy threatens to release refugees into EU unless help increases, Surge in Migrants Trying to Reach EU, Border Agency Warns.

Libya To Europe: Give Us Money Or We’ll Send You Millions Of Migrants

Instead of spending its time trying to meddle in a squabble among Slavs where there are no heroes and no right side, the peoples of Europe, the members of NATO, should be setting up a permanent naval blockade in the Mediterranean.

The threat to the West is demographic. It grows and grows. And the most dangerous part, by far, is the entry into Europe of Arabs and other Muslims. That is the problem that could undo two thousand years, and more, of the civilization we should care most about. The Libyan threat made explicit here. Where are the NATO ships? Where is the blockade? When will that naval cavalry arrive?

Sverige: 1700 asylsøgere om ugen: “Krise”

Hvis det tal holdt i et år, ville det løbe op til 88.000. Danmark havde 3.768 asylansøgninger i 2013. Den anonyme medarbejder på Migrationsverket, Migga X.

3-Indspilning i fuld skærm 15-05-2014 0035481-Indspilning i fuld skærm 15-05-2014 003439 2-Indspilning i fuld skærm 15-05-2014 003518

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Neuhammer
Neuhammer
6 years ago

@ T. Snorrason, Posted: 14 May 2014 – 20:11

Med eller uden aben Gadaffi. Det sker/var sket uanset.

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago
Reply to  Neuhammer

Ikke uden Nato og CIA plus USA’s “Demokrater”.
Det var ikke til Europas fordel, Italien havde lige stoppet strømmen af økonomiske flygtninge ved at betale Daffy, som pænt sørgede for, at ingen sejlede ud derfra.
CIA har under Obama arbejdet særdeles aktivt for at få Al Kaida og det muslimske broderskab til magten i Nordafrika.
Hvorfor?
Og hvorfor samarbejder England i særdeleshed og Frankrig aktivt deri?

Anonymous
Anonymous
6 years ago
Reply to  T. Snorrason

Ricardt Riis har behandlet anliggendet i flere indlæg. Netop i dag har han det på dagsordenen. Som altid læseværdigt og yderst overbevisende: http://ricardtriis.wordpress.com/2014/05/15/kynisme/

– – –

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Anonymous

Hov! Så har jeg fumlet med tasterne. ‘Anonymous’ er bare mig 🙂

– – –

HH
HH
6 years ago

Den unga kvinna som jag refererar till och som vill ta bort nationsgränser heter Esabelle Dingizian. Hon ser trevlig ut och påstås ha irakiskt ursprung. Men namnet är väl armeniskt?

För en del år sen översatte vi en bok skriven av en armenier vars föräldrar flydde efter det turkiska massmördandet. Det var en skakande upplevelse att läsa denne författares minnen. Men faktum är att Turkiets president nu gått ut och bett om förlåtelse för det som timat. Det hedrar honom.

Tack också till Steen för klargörande rader.

HH
HH
6 years ago

Helt riktigt Morten – du förlöser mig! Jag skrev litet naivt och troskyldigt för att få ett rakt svar. Och det fick jag ju nu.

Dessutom är jag uppvuxen under en annan era, en tid av ordning och reda. Under en tid då tågen gick enligt tidtabell och vårt samhälle hade en rak och införstådd linje.

Och i TV igår såg jag en ung kvinna som menade att nationsgränser måste försvinna och med dessa varje eventuell gräns och flagga.

40 miljoner flyktingar väntar därute…

HH
HH
6 years ago

Herre du milde! Nu har jag sett reportaget från Husbykravallerna och en sak slog mig – var inte det här väntat? Man kunde talat med sociologer från England, USA, Holland, Frankrike. Alla skulle kunna berätta samma sak för våra politiker: kulturer som inte är homogena skapar snart motsättningar, skapar getton, skapar vi och dom. Jag vet uppriktigt sagt inte vad som fallerar för dessa ungdomar. De får t o m betalt för att gå i skolan. De får skolmat. De får sociala bidrag. Vad är det som inte duger? Hur kan denna ohyggliga mobb uppstå som bränner bilar och hus… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  HH

Det er nemt at forstå, HH. Det er ikke indvandrere, der gør det her, vel? Det er unge muslimske mænd. Det er ikke kinesere, og det er ikke muslimske kvinder. Så købmandsforklaringen om, at det er penge, det handler om, er umodent akademikerpladder. De unge mænds søstre skal giftes i “hjemlandet”, for dér er de mest værd. Selv er de ikke noget værd som brudgomme i samme “hjemland”, da der i det store hele ikke er nogen, der vil betale for at få deres datter til Europa. Derfor er disse mænd, som er – ikke deres broders, men – deres… Read more »

Nils Nilsson
Nils Nilsson
6 years ago

Jag har full förståelse för om Italien släpper igenom flyktingarna. Varför ska de vara solidariska med rikare länder i norr och ta hela smällen?
Dessutom tror jag det vore bra, om flyktingvågen skulle skölja över oss skulle folk inse vad det handlar om.

Prudentius
6 years ago

“…og hun er enten fuldstændigt uvidende om Afrika eller bindegal.” Og/eller meget from. En ny-jakobinsk Birgitta af Vadstena. Vestens dominerende politisk-religiøse charter “de universelle menneskerettigheder” diktere Europa at tage imod alle nødlidende medlemmer af menneskeheden, der måtte ankomme til dets grænser. Ingen må holdes ude. EU er det hellige menneskerettigheds-imperium og er således totalt forpligtiget på menneskehedens ve og vel. Alt må sættes ind på at fuldføre den hellige endeløse universelle humanitære mission. Frihed, lighed og broderskab. Ingen journalist eller politiker sætter spørgsmålstegn derved. Vi må/skal tage ansvar! Det er trods alt bedre at Europa går under i økonomisk kollaps… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago

Tja, Obama, England og Frankrig – plus Danmark – kunne vel forudse dette, da man besluttede sig for at dræbe Ghadaffi og brugte NATO dertil!
Italien var imod, men blev presset til at acceptere.
Kvalificeret dumhed eller helt bevidst for at ødelægge Europas økonomi og vestlige samfundsorden?

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  T. Snorrason

Det var let at forudse.

– – –

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago
Reply to  Morten - - -

…..og hvad konkluderer Du så på det?

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  T. Snorrason

Jeg ved det ikke … Hvis jeg havde været muslim, havde jeg set det som “opfyldelsen af profetierne”. Og det ord, at Allah vil blinde sine fjender, så de gør det forkerte og handler imod deres egne interesser. Vi gør jo stort set, hvad der står i de islamiske skrifter, at vi vil gøre, umiddelbart inden Allah giver os i muslimernes hånd. Det er forståeligt, at de er opildnede ved at se skriften “virkeliggøres”.

– – –

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  T. Snorrason

Men altså: Mere materialistisk fortolket, kører vi vel efter et multikultiparadigme, i følge hvilket alle mennesker vil det samme som nordeuropæerne, men blot er forhindret i at udleve den fælles drøm. Det er det, fantasien om Det Nye Europa – som er den væsentligste drivkraft i skabelsen af multikulti via indvandring er baseret på. Bombningerne i Libyen ligger vel i lige og logisk forlængelse heraf: Fjern diktatoren, der har konfiskeret folkets frihed – så skal I bare se! Vi hævdede det samme om Irak, og hævder det fortsat om Syrien. Det er selvsagt lige forkert dér som her. For at… Read more »