16
maj
Seneste opdatering: 18/5-14 kl. 0131
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En fuldstændigt rystende men desværre nødvendig dokumentar. Voksne mænd voldtager 8-årige drenge rutinemæssigt  i en industriel skala. Homopraksis blandt heteromænd i muslimske samfund, der fordømmer og straffer homoseksualitet, er noget af det sygeste man kan opleve på denne planet. Man behøver ikke rejse længere end til Mellemøsten for at opleve det. På grund af skam og tabuer, dræber misbrugerne ét ud af ti børn. Mange smittes med HIV. Domumentaren blev sendt i Sverige den 6 april under titlen Pakistans förlorade pojkar, men kunne desværre ikke ses online i Danmark, og jeg har ikke  TV.

Pakistan is a strategically important Muslim nation. It’s a democracy and a nuclear power, that’s allied to the West in the war against terror. But Pakistan is also a country in denial, turning a blind eye to the sexual exploitation of tens of thousands of poor and vulnerable children.

“It’s one of the most sad and shameful aspects of our society. I have to say I’m totally embarrassed by this.” Imran Khan, politcian and former international cricketer.Four Corners tells the story of children at risk, forced through poverty to live on the streets of the country’s major cities. Streets of Shame, ABC Australia, 12 maj 2014

“Ny-nordmænd sammen med verdens farligste terrorister”

Dette er de første bevisene som knytter unge norske menn direkte til de farligste terrorgruppene i Syria. Dagbladet har informasjon som dokumenterer at omkring 70 nordmenn og personer med tilknytning til Norge har kjempet mot Assad-regimet i Syria. Minst sju norske statsborgere eller personer med lovlig opphold i Norge skal ha blitt drept i Syria, etter at opprøret mot despoten Bashar al-Assad begynte – og flere ekstreme islamistiske grupper inntok Syria. Flere av de drepte nordmennene har kjempet sammen med gruppene som Dagbladet bringer bilder av i dag. Her er bildene som dokumenterer at norske Syria-krigere kriger med noen av verdens farligste terrorister, Bildene kobler østfoldingen til beryktede, tsjetsjenske krigere i Syria

En stor EU-Vox undersøgelse viser i dag, at to tredjedele af tjekkerne frygter islam, 90 procent ser den som en trussel. EU vil nok kurerere dem for deres fobi hen ad vejen.

BBC: From Jail to Jihad

The Muslim prison population in England and Wales has doubled in the past ten years to nearly one in seven inmates. This rise is five times faster than the increase in the overall jail population. Evidence shows most Muslims are not radicalised, but the prison system is also home to the UK’s greatest concentration of Islamic terrorists and extremists. Many more are converted or radicalised behind bars.

Reporter Raphael Rowe follows one radical convert as he leaves prison, interviews some convicted terrorists and extremists about their experiences inside and asks if the authorities are doing enough to prevent the increasing threat of radical Islam inside prison. BBC Panorama, 12 maj 2014.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9
Deltag i debatten...

avatar
4 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
steengrrrrnorjeTorben Snarup Hansensteen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
grrrr
Guest
grrrr

Kommentar til Child rape in Pakistan:

Det gør ondt i vore ikke-muslimske hjerter.

norje
Guest
norje

Sikkert bare ’tilfeldig’ at den sendes i Sverige, men ikke i Danmark og Norge.

Torben Snarup Hansen
Guest
Torben Snarup Hansen

Når ganske små børn – både piger og drenge – udsættes for kønslemlæstelse, er der i de fleste tilfælde tale om intens smerte, påført af forældre og nærtstående slægtninge. Livet begynder således med et grusomt overgreb og forræderi! Desuden opmuntrer og beordrer multikriminalitetens tradition og helligskrifter aggression og voldtægt. Disse fænomener kan kun udleves under særlige omstændigheder – eksempelvis blandt fredelige vantro. Men for det store flertals vedkommende er de to køn skarpt adskilt, og underklassen er det store flertal. Mellem- og overklassen er i vidt omfang vestliggjort. Undertegnede oplevede under nogle måneders ophold i Iran, hvordan underklassens drenge og… Read more »

Machiavelli
Guest
Machiavelli

Ja derfor er det også seksuel undertrykkelse, der skaber alle overgrebene på pigerne. Det må nærmest være et psykologisk faktum i en syg seksualkultur. Tænk at blive født som kvinde – et mareridt.

norje
Guest
norje

Vel, både Danmark og Norge har pakistanske kolonier, så nordiske piker og drenge bør også være på vakt. Det er derfor jeg ikke orker se dokmentaren, det kommer for tett på. Taxisjåfører i Oslo er for det meste pakistanere, og de ønsker ikke å gå med på å installere overvåkningskameraer i taxiene av en eller annen grunn.

Machiavelli
Guest
Machiavelli

Et videnskabeligt spørgsmål. Jeg har altid haft en umættelig nysgerrighed over for naturens fænomener. Et af dem er: Gad vide hvad der foregår i hjernen på de islamiske rovdyr. Er de født som psykopater? Eller er det den ulykkelige muslimske barndom, der har smadret deres følelsesliv og gjort dem til et misfoster? Så måske kan vi her i studiet af Islam få et biologisk videnskabelig gennembrud. Hvorfor skaber religionen Islam jorden over så mange rovdyr, der er uforenelig med den kendsgerning, at næstekærlighed og medlidenhed med det levende er et særkende for mennesket. En bog- Koranen – er jo kun… Read more »