20
maj
Seneste opdatering: 22/5-14 kl. 2222
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er desværre nok, hvad der kommer til at ske. De fleste nationale politikere vil hellere end gerne af med den varme kartoffel, meget hellere end de vil risikere deres internationale anseelse ved at drive en politik, der ikke ser køn og human ud.

De drømmer om at kunne slå ud med hænderne og sige: “Desværre, det er uden for vores indflydelse.” Når det sker, kan denne blog godt lukke og slukke, denne dag hvor Aftenposten skriver, at endnu ung norsk kvinde, der blev Voldtaget af to afrikanere i Oslo begik selvmord.  Det vil være sidste salgsdato for enhver forebyggende indsats. “Après Schulz, le déluge.” Der findes et antal definitioner på folkemord (genocide), og europæernes kommende skæbne, vil være dækket af de fleste af dem.

Indtil boghandler Schulz får sin vilje, den er i sidste halvdel af videoen,  følger jeg den demografiske situation i Afrika og de ventende hundredetusinder i Nordafrika, som Schulz kalder “skills we needs for our labour market.” Der bliver en milliard flere inden 2050, det dobbelte af EU’s befolkning. 2.4 milliarder i alt, fem gange EU’s befolkning.

EU er end ikke nået frem til at henstille til dem, at få nogle færre børn. Ingen ber’ dem ligefrem om at bygge fungerende stater. Schulz forklaring på, hvem der lokker dem i druknedøden og støtter smuglerbander, er så eksotisk og virkelighedsbefriet, man kan forestille sig. Det er  idioter som Martin Schulz og Cecilia Malmström, der sender besked til hundredetusinderne, at det kan betale sig at vove livet.

Han siger,  hele EU skal have en ‘lovpligtig, reguleret indvandring’, og det er altså det der sker på Middelhavet hver sommer. Bare i år er 42,925 landet i EU, og det vil stige drastisk for hvert år der går. Schulz’ ‘regulering’ er udbud og efterspørgsel på strandene i Nordafrika. Det nytter ikke at spørge ham, om hans grænse går ved 50 eller 150 millioner afrikanere, for han har ligesom svenske politikere ingen.

Denne mand kan meget let blive Europas mægtigste person, og der er intet valg nogen europæer kan deltage i, som kan forhindre det. Den dag Folketinget ikke længere tør lægge navn til, at de giver dit fædreland væk uden at have fået lov, vil Martin Schulz gøre det for dem. Det bliver et mindre personligt anliggende på den måde, tror de vel.

Addressing a Labour Party activity in Paola [Valetta, Malta] he said he wanted to put Europe back on its feet to manage migration as best as it could, in line with its ideals and values.“Those arriving on our shores must find a place… We must strive to uphold human life and dignity. Every life lost off our shores is a stain on our civilisation,” he said. He reiterated what he had said during a news conference earlier today that Europe was a continent without a migration policy “and the sooner we face this the better”.

A rule-based approach to migration, he said, was needed to avoid driving people into the hands of criminal people. “Those who tell us we do not need a legal migration system serve to the interests of criminal gangs, winning money from the poorest people of the world. Migration needs a long term vision and political commitment to make sure that the EU attracts the skills it needs for its labour market.” Martin Schulz promises EU-migration policy, EU Presidential candidate Martin Schulz vows to make migration policy a priority.

 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
7 years ago

Der er ikke noget galt i at “botanisere” i politiske fænomener – herunder tæskehold og røverbander. Men – som en eller anden engang skrev – “halvdelen af at være klog er at kende sin uvidenhed” (vistnok en omskrivning af et citat fra Sokrates). Udforskningen af det 20. århundredes morderiske totalitære bevægelser er kun lige begyndt. Er de hidtil benyttede begreber og parametre tilstrækkelige? Nej. Er kildegrundlaget stadig mangelfuldt? Ja. Men i hvert fald er det nyttigt at tage afsæt i en forståelse af holdninger til moderniteten. Opportunister som Carl Schmidt og Martin Heidegger prøvede at intellektualisere deres opfattelse af nazismen.… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago

Martin Schultz – The KAPO of EU!
En usædvanlig usympatisk og undermålig personage, hvis han bliver EU-formand efter Barroso, går vi muntre tider i møde.

Hans Und
Hans Und
7 years ago
Reply to  T. Snorrason

Jeg tror A. Fog er et bedre gæt på en ny formand. Fordi, efter valget, vil de borgerlige vil formentlig have flertal i pavalamentet sammen med de ekstremistiske højreorienterede (dvs folk der blot er velorienterede). Det peger på en socialist af borgerlig observans og den profil passer Fog på. Plus han allerede har haft et par top jobs i træk, hvor han trods alt ikke har fucket noget op (der er kommet frem til den brede offentlighed). Der er i det mindste éen ting jeg kan glæde mig over hvis det bliver tilfældet. Han har arbejdet sammen med en tykisk… Read more »

Hans Und
Hans Und
7 years ago
Reply to  T. Snorrason

Desforuden så er Schulz vidst mest venstrefløjens kandidat, hvilket selvfølgelig tricker MSM medierne, jvf. deres princip om leder tilbedelse, til at fremstille det som en fuldbyrdet kendsgerning at han allerede er valgt.

JensH
JensH
7 years ago

@Prudentius

“EU kan ikke styre en snigende prut.”

Det er jeg helt enig i. Men jeg er overbevist om, at Eurokraterne SELV tror på de kan styre udviklingen i retning af deres vanvittige utopia. Det er jo netop denne tro på egne evner, der gør dem så ekstremt farlige for Europa’s fremtid.

Prudentius
7 years ago
Reply to  JensH

Ja, lige præcis.

Hans Und
Hans Und
7 years ago

Såvidt jeg husker er den almindelige metode, at inden kommissionen iværksætter en politik, så udarbejdes der hvidbøger, hvor konsekvenser m.v. belyses og analyseres. Ikke at jeg forestiller mig, at det holde folk som nazisten Martin Schulz tilbage, men det bliver spændende at se hvordan de vil kringle den.

JensH
JensH
7 years ago
Reply to  Hans Und

“men det bliver spændende at se hvordan de vil kringle den”

Med det sædvanlige argument om, at Europæerne får for få børn, og at vi derfor ‘desperat’ har behov for masse-indvandring af ‘arbejdskraft’. At man i stedet kunne reformere velfærdsstaterne, (eks. højere pensions-alder), og at det altid er et svagheds-tegn at gøre sig afhængig af indvandring falder dem naturligvis ikke ind.

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
7 years ago
Reply to  Hans Und

Martin Schultz – nazist og kapo?

Hvorfor bruges de ord her? Er der mere end retorik? Han er en arrogant, socialistisk klatremus, og det er vel galt nok som det er!

Hans Und
Hans Und
7 years ago

Enig, den var malplaceret her (omend kapo havde været en passende mulighed at falde ned på) Hovedpunkterne for nazisme i den praktiske udformning er: – Had mod jøder – Beundring for muhammedanere og deres “særlige evner” – En tro på at stort set et hvilket som helst problem kan løses gennem et statsligt initiativ. – At den der bære ovenstående gør det med en vis religiøsitet, dvs argumentere pba føelser – Den organisation der bærer (organisere) disse har karakter af en sekt med leder dyrkelse Så er der den mere akademiske tilgang, hvor man gerne vil have det “hele med”… Read more »

Bergfast
Bergfast
7 years ago
Reply to  Hans Und

Hans Und sa: ”Hovedpunkterne for nazisme i den praktiske udformning er: – Had mod jøder – Beundring for muhammedanere og deres “særlige evner” – En tro på at stort set et hvilket som helst problem kan løses gennem et statsligt initiativ. – At den der bære ovenstående gør det med en vis religiøsitet, dvs argumentere pba føelser – Den organisation der bærer (organisere) disse har karakter af en sekt med leder dyrkelse.” 1. – Hat mot judar. Jag tror nog att Hans Und delvis gör en generaliserande felbedömning här. Tror mer på att detta avståndstagande mot – judar -, mest… Read more »

Hans Und
Hans Und
7 years ago
Reply to  Hans Und

Bergfast

Jeg ville gerne svare, men det bliver mere omfattende end jeg kan overskue nu og her.

Bergfast
Bergfast
7 years ago
Reply to  Hans Und

Måste erkänna att jag förut inte riktigt och noggrant läste igenom Hans Unds första kommentar, utan blev konfunderad och fundersam av inledningens uppradning och beskrivning, som resulterade i min något förhastade, och för långa, samt onödiga, kommentar.

mb
mb
7 years ago

Hvis ikke 30% af alle de stemmeberettigede danskere stemmer nej til patenthalløjet, så bliver det automatisk et ja, også selvom flertallet af dem der stemte, stemte nej. Demokratisk?
Det kunne i hvert fald være en grund til at stemme.

mb
mb
7 years ago
Reply to  mb

mb
Posted: 20 May 2014 – 16:52

Nå den kommentar røg i gal tråd; den skulle have været i den forríge ‘mødretråd’ hvor du skriver “Jeg har ikke besluttet mig for, om jeg vil medvirke til dets ubetydelige legitimitet ved at gå hen og stemme.”

JensH
JensH
7 years ago

Hvis boghandler Schulz får sin vilje, så er det slut med Europa som et vestligt kontinent. De demografiske fremskrivninger i flere vest-Europæiske lande ser i forvejen ikke for godt ud, men hvis Martin Schulz og hans EU-kolos først får magt over dette ekstremt vigtige område vil der de facto blive indført fri indvandring til Europa. Men EU eliten når selvfølgelig sit mål om at ‘de-homogenisere’ de Europæiske national-stater, og de “nationale” politikere kan jo altid sikre sig et godt ‘ben’ i Bruxelles (til dem selv og deres poder), såfremt den ‘hjemlige’ vælger-gunst skulle svigte. Et godt ben i EU-systemet har… Read more »

Prudentius
7 years ago
Reply to  JensH

Mon ikke nærmere vi har fat i den fatale fejltagelse der sænker EU-skuden. Eurokraternes totale overreach og deres legitimitets Stalingrad.

Jeg har på fornemmelsen at netop masseindvandringen bliver imperialisternes isbjerg. Den fuldstændige grænseløshed de forestiller sig at kunne realisere vil endeligt klargøre for det store flertal, at projektet og dets tilknyttede magtklike simpelthen ikke er normale/tilregnelige aktører.

Vi lever i sandhed i spændende tider!

Tim Pallis
Tim Pallis
7 years ago
Reply to  Prudentius

Jeg tror du har ret i at “netop masseindvandringen bliver imperialisternes isbjerg”. Der er tale om to ting. Asylstrømmen fra Mellemøsten og de illegale indvandrere fra Afrika. Især kan vi vente os en flodbølge fra Afrika. Presset på Ceuta, Melissa, Lampedusa, Malta, Grækenland og Secilien er enormt. EU vil åbne ladeporten. Det er galimatias. Jeg tror ikke de kan forestille sig konsekvenserne. Deres ukendskab til radar og søkort vil medføre et sammenstød, som får Titanic til at gå ned.

JensH
JensH
7 years ago
Reply to  Tim Pallis

Jeg håber i får ret i, at EU-elitens vanvid mht. indvandring vil blive det der får læsset til at vælte for dette babelstårn i Bruxelles. Men jeg er uenig i, at de “ikke kan forestille sig konsekvenserne”. Det tror jeg sagtens disse Eurokrater kan, men de ser det kaos der vil opstå som følge af deres de facto fri indvandrings-politik, som en god mulighed for at ‘stramme grebet’ om Europæerne yderligere, eksempelvis ved at indføre undtagelsestilstand. Det kan jo være, at de forestiller sig, at mere magt EU-systemet i dette kaos vil fremstå som den eneste mulighed for lov og… Read more »

Prudentius
7 years ago
Reply to  Tim Pallis

EU kan ikke styre en snigende prut.

Masseindvandringen, der tydeligvis er tænkt som systematisk nedbrydning af nationalstaterne, vil skabe et så voldsomt kaos gennem kriminalitet, bande-dannelse og flygtninge-opstande at borgerne ender med at skulle stå for deres egen sikkerhed selv.

Euro-imperiets åbne grænser og fri bevægelighed er en betonstøbt garant for grasserende anarki.

Allerede nu har vores myndigheder meget svært ved at følge med.

Svend Andersen
Svend Andersen
7 years ago
Reply to  Tim Pallis

Hvis EU er Titanic, så er nationalstaterne redningsbådene.

Nogle af redningsbådene vil overleve forliset, andre vil samle så mange op fra havet, at de tilsidst går ned fordi er overfyldte.

Det er på høje tid at gå i redningsbådene og forlade den synkende skude.