26
maj
Seneste opdatering: 27/5-14 kl. 1113
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Feministisk Initiativ fik sigøjneren Soray Post valg ind i parlamentet. Hun kan blive tung kost at fordøje selv for en Margrethe Auken, som man kan høre. Det ikke just er reflektionen, der tynger hendes retorik, hun har færre strenge at pille på end en guitar har. For så vidt hun overhovedet siger noget konkret, skal hun til Bryssel for at “”Bryta den patriarkaliska dominansen i EU-parlamentet.” Måske hun hellere skulle gøre det på byens gader: Sexchikane på Bryssels gader: “Femme de la rue”.

Nogle gange ville man ønske, at ettiketteklæberne ville anbringe ordet ‘populist’ der, hvor det for alvor giver mening. Den overståede valgkamp har flere sammenlignet med et Melodi Grand Prix, meget af det er kun grader mere lødigt end Soraya Post, hvad der  også er grunden til at jeg sprang alt over, bortset fra valgaftenen i går og de nationale og konservative skribenter, jeg alligevel læser. Jeg var ikke engang sikker på jeg ville stemme.

I Sverige er der lige så mange kommunister, som der altid har været, det er prisen for uskyld. Der er Vänsterpartiet – VP uden K – der er de grønne kommunister og endelig de feministiske kommunister. Dertil alle de mindre organisationer som AFA, Allt åt alla, alle krimiforfatterne og så videre. Når man ser Expressens forside  i dag, er det lige før man tror det er salig Land og Folk eller Dagbladet Arbejderen, men den er bare svensk og  ‘liberal.’ Voksne kvinder kan være infantile og hjernedøde, der er ingen vej udenom. Her et lidt fra FI’s lille røde sangbog fremført af nogle statsligt hjernevaskede ungmøer:  ‘All you need is….hate’ :

Feministiskt Initiativs omtalade & klassiska kampsång “Jävla gubbe”, FI kongress 2005

Svenske kvinders fortængte virkelighed

Aneth blev gruppevoldtaget denne weekend af to udlændinge/indvandrere. “Detta är inte okej!”, skriver hun. Jo, det er helt OK for Gudrun Schyman og alle de andre, der har løjet om virkeligheden siden før Aneth blev født. Hun er overladt til det private initiativ, hendes skæbne er politisk upassende, så  hun har henvendt sig til sin Facebook:

”Igår natt/idag morgon hände något som jag inte trodde skulle hända, Jag blev indragen av två män in i skogen för att jag inte ville ta av mig kläderna, de slog ner mig och sparkade på mig tills jag inte kunde röra mig, sen våldtog den ena mannen mig den slog han mig medvetslös , när jag smått fick medvetandet tillbaka upptäckte jag att andra mannen våldtog mig oxå , jag började försöka krypa därifrån men fick en spark i munnen, de körde en mörk blå bil, vet dock inte märket tror de var en BMW, de var inte svenskar.

Hjälp mig o alla andra att hitta dessa två så de inte kan göra detta igen! Detta är inte okej! O snälla fråga för fan inte hur jag mår, 8 timmar på akuten med dom smärtorna, ni kan nog räkna ut hur jag mår! Men ett sånt här beteende är inte okej! Stoppa dom! Jag har redan börjat de har kollat dna under naglar o sånt o andra undersökningar så förhoppnings vis får vi reda på vem dessa två idioter är!!”

1-aneth_amundsson_valdtakt_invandrare-002

Aneth gruppvåldtogs av två invandrare under helgen . Mandag den 26 skriver hun: “Jeg stemmer ikke SD da jeg ikke er en udannet , fordomfuld, racistist.” En virkelig cadeau til den svenske indoktrineringsmaskine. Total mental afvæbning af befolkningen, man kan læse som: “Jeg vil heller gruppevoldtages, end kaldes racist.”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] at det dreier seg om mennesker med minoritetsbakgrunn. Ikke sjokkerende akkurat. Saken spres i flere medier og Amundsson liker ikke vinklingen. Det resulterer i at hun sletter bildene av datteren og […]

HH
HH
7 years ago

En handfull böcker av den svenske humoristen och konstnären Albert Engström kom i mina händer. Det han skriver om är en något fjärran tid – men jesses vilka härliga människor! Helt oförstörda a v dumheterna vi ser omkring oss nu,verkliga karaktärer män som kvinnor. Sidan upptas av en tecknad äldre herre med vitt skägg. Han ser martialisk ut och så här säger han: “Kapten Block: “Tala förstånd mä fruntimmer – järtar i mitt kölsvin om dä möjligt! Säjer en att di ä gäss, så fräser di – säjer en att di ä kobenta, så blir di blixt förbannade, fast bå´… Read more »

Victor
Victor
7 years ago

Det her bliver muntert: Polens nye MEP Janusz Korwin-Mikke, skal man nok ikke lige sætte ved siden af Soray Post. Det ville der ikke komme noget godt ud af. Her en omtale fra Guardian: “He favours a Dickensian-era style of capitalism in which there would be no labour laws and market forces could operate unhindered. He calls the EU a “communist project” which is run by “Maoists like Barroso” and has said he would like to put the European commission building to better use by “turning it into a brothel”. He has said that “women are dumber than men and… Read more »

JensH
JensH
7 years ago
Olav
Olav
7 years ago

Hvilken realpolitiker, i raden av svenske realister.
Meget overbevisende.
Hun elsker oss, tenk..

Prudentius
7 years ago

Og mens de vestlige magteliter fortsat deler billetter ud til det statsproducerede mega-show “Historiens afslutning og det sidste menneske”, æder samfundsopløsningen sig vej igennem tilskuerpladserne og kulisserne.

For midt i sidste akt (lige før Utopia syngende udråbes), at indtage scenen og skråle “Brand, Braaaaand, teatret Brænder!!!”.

Alle der i nogen tid har lugtet røg og sagt det højt er blevet tysset ned eller låst inde på toiletterne.

Vild panik følger og blodige kampe ved udgangene.

(Personligt gider jeg ikke se dårlige forestillinger jeg allerede kender slutningen på, men den her har multikulturalisterne gjort os alle til tvungne deltagere i)

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Åh! jeg blev så vred og rasende, da jeg så billedet – Simpelthen. Stakkels pige. De forbandede politiske landsforrædere skal fandeme på et eller andet tidspunkt for en folkedomstol-lige som Mussolini. Tænk alle de ulykker og drab landsforræderne har forårsagt.

Vagn Henning
Vagn Henning
7 years ago
Reply to  Machiavelli

Der er ingen grund til at have ondt af hende http://www.uriasposten.net/archives/57006

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago
Reply to  Vagn Henning

Det vidste jeg ikke,men så alle de andre ulykkelige da.

LarsS
LarsS
7 years ago

Stakkels Sverige!

Man kan jo ikke engang kommentere på Soraya Post´s absurde og vanvittige tale/udtalelser, så forrykt(e) er de(n).

Eneste der falder mig på hjerte, skulle være at recitere Billy Madison´s ord, sagt på disse 27 sekunder:

https://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

“What you just said is one of the most insanely, idiotic things I´ve ever heard. At no point in your rambling, incoherent response were you even close to anything, that can be considered a rational thought! Everyone in this room is now dumber for having listened to it. I award you no points and may God have mercy on your soul!”.