26
maj
Seneste opdatering: 27/5-14 kl. 1402
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-opera-neger-Ad10659714St1Sz170Sq106164482V0Id1

s√• skal du se afro….hvad det nu hedder lige for tiden. Reklame for Den Kongelige ¬†Opera i Stockholm p√• den amerikanske business side Bloomberg med et slagsargument, der n√¶ppe specielt lokker amerikanere en tur over Atlanten. Eliten er underligt provinsiel, eller som J√łrgen Leth skrev p√• valgaftenen: “Der er noget element√¶rt fjollet over Bendt Bendtsen.”

Fortsatt ökning av utanförskap 2006-2012

“Utanf√∂rskap” er s√•dan et neutrum-ord, vi ikke har i Danmark. Det er som sm√łr p√• tungen. Det betegner en tilstand, der bare har indfundet sig ligesom en tordenbyge i august, halvvejs i stil med at kalde en forbryder for “kriminalitetsbelastet.” ¬†Det er ogs√• noget, der bare overg√•r √©n. Vil man forsigtigt antyde en √•rsagssammenh√¶ng, kunne det hedde Segregeringes Kort Over Sverige.

Vil man ligefrem give konkrete personer og partier en skyld for “utanf√∂rskapet” samfundsopl√łsningen, kunne man for min skyld gerne kalde det “Kort Over Atomiseringen/Pulveriseringen af et Land.” Det er nu blevet opdateret af √łkonomen Tino Sanandaji, og tilstanden, – hvad man end v√¶lger at kalde den -, har n√•et et skr√¶mmende omfang, men det er tegn p√• et ‘brunt, facistisk’ sindelag at ville forhindre, det bliver dobbelt s√• slemt, s√• det bliver det naturligvis.

År 2004 gav Folkpartiet ut ett uppmärksammade rapport med titeln Utanförskapets Karta. Rapporten använde SCBs geografiska mått för att dela in landet i ca fem tusen bostadsområden och undersökte hur många av dessa som var drabbade av djupa sociala problem. Kriterierna för att definieras som utanförskapsområde var att färre än 60 procent av de boende i arbetsför ålder förvärvsarbetade samt att färre än 70 procent går ut grundskolan med fullständiga betyg eller att färre än 70 procent röstande i senaste kommunalvalet.

Folkpartiets rapport visade att antalet utanförskapsområden ökade från 3 stycken år 1990 till 128 stycken år 2002. Folkpartiet uppdaterade rapportserien flera gånger. Folkpartiets sista rapport visade att antal utanförskapsområden fortsatte öka till 156 år 2006, och fick undertiteln Arvet efter Mona Sahlin. Eftersom utanförskapets karta inte har uppdaterats sedan har det inte gått att utvärdera huruvida alliansregeringen lyckades vända utvecklingen.

P√• uppdrag av tankesmedjan Den Nya V√§lf√§rden har jag nu uppdaterat utanf√∂rskapets karta fram till √•r 2012. Min rapport om utanf√∂rskapets karta √•r 2006 till 2012 finns nu att laddas ned……Mauricio Rojas var v√§nlig nog att skriva f√∂rorden till min rapport om utanf√∂rskap.

Utanf√∂rskapsomr√•dena fortsatte att v√§xa mellan 2006 och 2012, d√• det fanns 186 utanf√∂rskapsomr√•den spridda runt om i Sverige. Samma √•r bodde 566 000 personer i dessa omr√•den, en √∂kning med 16 procent i j√§mf√∂relse med siffran f√∂r 2006!¬†Nyhet: Jag uppdaterar ‚ÄúUtanf√∂rskapets Karta‚ÄĚ och hittar fortsatt √∂kning av utanf√∂rskap 2006-2012

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Only in Sweden ūüėÄ I Danmark havde de allerfleste bare grinet h√łjt, og kun nogle ganske f√• ligegyldige “intellektuelle” og de s√¶dvanlige snerpede kvindesagskvinder havde rynket p√• n√¶sen eller v√¶ret forargede over SDs valgreklame – hvilket naturligvis bare havde forh√łjet underholdningsv√¶rdien yderligere, n√•r de efterf√łlgende skulle f√łre sig frem i diverse TV-debatter uden nogen egentlig substans i deres budskab. Hvordan kan nogen i Sverige dog tage alle disse frelste, selvgode og humorforladte PK-t√•ber, selvbestaltede meningsdannere (profstyckare) og s√•kaldte “eksperter” seri√łst? Barmfager valgvideo skaber debat i Sverige: ¬ĽEr det en joke?¬ę http://www.b.dk/globalt/barmfager-valgvideo-skaber-debat-i-sverige-er-det-en-joke Af Eva Jung 25. maj 2014, 14:57 Dansk Folkepartis… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  steen

Ja, kanske √§r det s√• ūüėÄ