27
maj
Seneste opdatering: 27/5-14 kl. 2137
51 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg havde historien om Aneth Amundssons datter, der blev gruppevoldtaget af indvandrere i weekenden. Da jeg ikke har Facebook, kunne jeg ikke se hendes temmelig makabre opdatering fra mandag, der mĂ„ vĂŠre kommet efter en vis diskussion pĂ„ Facebook af voldtĂŠgten. StĂžrre cadeau til den statslige indoktrineringsmaskine kan man dĂ„rligt forestille sig. Det er et komplet mentalt afrustet folk, der siger til sine ledere: “I kan gĂžre alt ved os og vores land, vi agter ikke at forsvare nogen af delene. Vi lader os voldtage og overfalde af  tilvandrede racister, bare vi slipper for selv at blive  kaldt racist.”

Deres sÞnner og dÞtre har ikke en chance i den strid, deres forÊldre har sendt dem ud i. Den kloge Fay Weldon har vÊret inde pÄ det samme, det feminiserede samfund mod skrupellÞs islam.  BT har en noget lignende historie i dag skrevet af en naiv akademiker med en raceren , hvid adresse.

Hvis man lĂŠser om forlĂžbet, indeholder voldtĂŠgten som sĂ„ ofte elementer af racistisk fornedring og mishandling af  den anstĂŠndige Aneth’s datter, altsĂ„ – en magtdemonstration.  Jeg har skrevet det fĂžr: Sverige er landet der hellere vil dĂž af  pĂŠnhed og hĂžflighed, end overleve. Forrest med det hvis flag, gĂ„r den elite der stemte 67 % pĂ„ rĂžde utopistpartier pĂ„ Södermalm forleden. Lige bag ved gĂ„r de sĂ„kaldt borgerlige, der  hellere vil af med magten end have noget at gĂžre med SD. Moderater som kan tĂŠnke, er sevet fra M lĂŠnge, og deres krise i dag er for intet at regne imod, hvad den bliver til.

Svensk debat foregĂ„r i mange etager, udlĂŠndinge ser kun den Ăžverste fint polerede facade. Ser man efter lĂŠngere nede, opdager man en meget udbredt daglig ‘racisme’ overfor svenskerne, som er total tabu i den Ăžverste etage. Ikke sĂ„ mĂŠrkeligt, da det meste af verden er mere ‘racistisk’ en europĂŠerne. At bilde folk ind, de ikke oplever det de gĂžr, er propagandaens ultimative triumf. Man begynder  i bĂžrnehaven, sĂ„ gĂ„r det smertefrit nĂ„r poderne er 20. De stoler ikke lĂŠngere pĂ„ deres egne erfaringer og Ăžjne, de er ler i magtens hĂŠnder.

Bryssel-terroristen bar videokamera

Det belgiske politi frygter at en Mohammed Merah copycat er pĂ„ spil. Morderen fra det jĂždiske museum filmede sine drab, ligesom Mohammed Merah gjorde for to Ă„r siden i Toulouse.  Morderen fra  rue des Minimes havde et Go Pro-kamera fastgjort til brystet. ” Vi frygter en ny Merah, ” siger en kilde tĂŠt pĂ„ sagen, der Ăžnskede anonymitet. Mohamed Merah myrdede imarts 2012 to soldater og tre jĂžder i Toulouse, og sĂ„rede fem.

Blodbadet i Bryssel varede kun 35 sekunder. Morderen havde to vÄben, det ene var et kort Kalashnikov stormgevÊr. Attentatet var grundigt forberedt. MÄlet var et maksimalt antal ofre. Videoerne viser en helt rolig fanatiker, blottet for empati forlade lokalerne uden at kigge ned pÄ det israelske Êgtepar Emmanuel og Myriam Riva, han lige havde skudt.

“Vore Ăžjne mĂždtes. Der var intet udtryk i dem, ” siger vidnet. Skudsalverne havde givet genlyd i hele det gamle kvarter. Vidnet passerede attentatmanden pĂ„ trapperne op til rue des Chandeliers

Han havde planlagt alt – herunder handsker og en kasket. Han var klar over museets CCTV overvĂ„gning og han havde udvalgt sig sit mĂ„l, som det fremgĂ„r af hans mangel pĂ„ tĂžven efter at han opdagede det israelske par ved indgangen til bygningen. Han vidste ogsĂ„ at museet i modsĂŠtning til synagogen i Rue Royale i nabolaget ikke var beskyttet af politiet.

En kilde tÊt pÄ efterforskningen, der vil vÊre anonym, fortÊller at angrebet passer pÄ en islamistisk terrorhandling med et antisemitisk motiv. Den offentlige anklager nÊgter at bekrÊfte oplysningerne, men ifÞlge vores kilde er det det antisemitiske motiv der ligger bag anklagerens tavshed. Efterforskningen interesserer sig sÊrligt for salafister, shiiter, der har vÊret i kamp i Syrien. Belgien har flere dusin borgere, som har vÊret i Syrien. Le tueur du Musée juif a filmé ses crimes. (Snaphanens oversÊttelse)

Kilder: Det drĂŠbte par har arbejdet for Mossad

IfÞlge kilder i gÄr, det er svÊrt at verificere, kan det drÊbte par i det jÞdiske museum kilder mÄske ikke blevet valgt tilfÊldigt. Emmanuel Riva Myriam har faktisk arbejdet for Mossad, den israelske efterretningstjeneste, kvinden aktivt, hendes mand i en mere administrativ funktion.

Mossad har sendt eksperter til Bruxelles for at deltage i undersÞgelsen. Statsanklageren ville ikke bekrÊfte det i gÄr.

Parret blev skuddrÊbt lÞrdag i museets lobby. En Êldre dame som befandt sig der, blev skÄnet. Det kan vÊre, at skytten simpelthen ikke havde set hende. Hun blev blevet grundigt afhÞrt sammen med andre vidner. Museet udlagde igÄr en kondolencebog, man kan skrive til pÄ: condoléances@mjb-jmb.org. Tuerie du Musée juif: le couple aurait travaillé pour le Mossad (Snaphanens oversÊttelse)

Den belgiske blog Rechts Actueel skriver bla.:

Vidnesbyrd er til tider vage, men vores kilde fortĂŠller os, at politiet officielt sĂžger efter en “franskmand af algerisk oprindelse” os. Om han er medlem af Hizbollah, er stadig uklart.

Tirsdag aften: Usikkerhed om anholdt mistĂŠnkt

Minister Annemie Turtleboom bekrĂŠfter anholdelsen en person der betragtes som “mistĂŠnkt nummer et” for de tre mord pĂ„ Place du Sablon. Ministeriets talsmand siger: “Vi bekrĂŠfter en anholdelse, men det er slet ikke sikker pĂ„ han er relateret til mordene.

IfĂžlge en kilde tĂŠt pĂ„ sagen, har undersĂžgelsen fokuseret pĂ„ en analyse af overvĂ„gningskameraer og profilering af personer mennesker, der kunne begĂ„ en sĂ„dan handling.En mand er blevet anholdt i dag, men man er “nĂŠsten sikker pĂ„, at det ikke er morderen.” “Le ministĂšre de la Justice dĂ©ment l’arrestation d’un “suspect n°1”

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

51 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] det dreier seg om mennesker med minoritetsbakgrunn. Ikke sjokkerende akkurat. Saken spres i flere medier og Amundsson liker ikke vinklingen. Det resulterer i at hun sletter bildene av datteren og […]

Anonymous
Anonymous
6 years ago

Til de, der ikke nÄede at se Amundssons datter pÄ Snaphanen:

http://www.uriasposten.net/archives/57006/comment-page-1#comment-2663026.

Anonymous
Anonymous
6 years ago

@ Aneth Amundsson – og hendes valgplakat

Du skal hĂžre, hvad SD SIGER, ikke hvad man SIGER OM DEM.

Ole Burde
Ole Burde
6 years ago

I fĂžlge Jerusalem post havde Emanuel Riva arbejdet for ”Nativ” som var en delvist hemmelig organisation der fĂžr 1992 hjalp jĂžder med at slippe ud af Sovjetunionen . Nativ var tilknyttet ‘the jewish agency ” , som normalt ikke har noget DIOREKTE samarbejde med Mosad . Det er muligt at vi her ser et eksempel pĂ„ hvorfor det er en god idee at holde de to ting adskilt , der er en reel mulighed for at morderen har troet at Nativ var en underafdelig af Mosad , EFTER at det er lykkedes for nogen eller noget at fĂ„ fat pĂ„… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago

Nu begynder den “festforestilling”, som vore naive, uvidende og uansvarlige politikere i Europa sĂ„ letsindigt har forberedt for os gennem 3-4 Ă„rtier, for alvor 🙁 Terrormistanke: Norsk politi anholder tre mĂŠnd http://ekstrabladet.dk/112/article2293709.ece Politiets sikkerhedstjeneste i Norge har anholdt tre mĂŠnd, der mistĂŠnkes for terror. To har kĂŠmpet i Syrien Norsk politis sikkerhedstjeneste (PST) har anholdt tre mĂŠnd i 20’erne for at deltage i eller stĂžtte en terrororganisation. To af mĂŠndene skal have kĂŠmpet i den syriske borgerkrig. De tre mĂŠnd er alle norske statsborgere. En af dem er fĂždt i Somalia, mens de to andre er fĂždt i det tidligere… Read more »

Thomas Nydahl
6 years ago

“Jag har haft tĂ„lamod med dig lĂ€nge nog.”

Ja, det Àr en underbar final. Som om vi inte redan hade tecknat den stort och lysande. Ni SD-aktivister i Malmö Àr helt enkelt smÄ kycklingar som följer era starka mÀn.

Jag skyller som du vet aldrig ifrÄn mig. I försöken att hitta en förklaring ser den enfaldige bara det som redan fanns i hennes egna ögon, i det hÀr fallet en politisk projektion.

Filippa
Filippa
6 years ago

Thomas Nydahl, man tar reda pĂ„ fakta INNAN man kastar sig pĂ„ tangenterna. Det Ă€r inte första gĂ„ngen du gör det. Och att skriva att bilderna pĂ„ offret Ă€r riggade utan minsta bevis ÄR helt enkelt LÅGT. Det finns en mĂ€nniska av kött och blod bakom historien. Ännu lĂ€gre Ă€r det att du skyller ifrĂ„n dig. Och att du, som tiggt om att fĂ„ publicera mig pĂ„ din blogg, gĂ„r ut med personangrepp mot mig, enbart pga att jag inte velat delta i din privata nedsmutsningskampanj mot Lars Hedegaard,Ă€r helt lĂ„gt. Det hĂ€r Ă€r sista kommentaren frĂ„n mig – du… Read more »

Thomas Nydahl
6 years ago

Ett litet ps bara, dÄ jag antar att det Àr denna vÄldtÀkt som Äsyftas (vilket borde föranleda bÄde Uriasposten och Steen att göra förtydliganden): http://www.vetlandaposten.se/artikel/105893/kvinna-valdtagen-i-vetlanda

Anser fortfarande att du Filippa ska skÀmmas. Din ton Àr under lÀgsta nivÄn.

Thomas Nydahl
6 years ago

Ett litet ps bara, dÄ jag antar att det Àr denna vÄldtÀkt som Äsyftas (vilket borde föranleda bÄde Uriasposten och Steen att göra förtydliganden): http://www.vetlandaposten.se/artikel/105893/kvinna-valdtagen-i-vetlanda

Anser fortfarande att du Filippa ska skÀmmas. Din ton Àr under lÀgsta nivÄn.

Thomas Nydahl
6 years ago
Reply to  steen

Tack sjÀlv Steen. Ja, det hoppas jag ocksÄ, och ber samtidigt om ursÀkt för att jag drog alltför lÄngtgÄende slutsatser utifrÄn det signaturen Bente skrev och signaturen Erling fyllde i med. Jag Àr nog inte den enda i Svea rike som lÀser nyheter med blodiga fotoillustrationer med mycket stor misstÀnksamhet. Nog har vi sett dem alltför mÄnga gÄnger sedan Facebook blev mÀnniskors mest privata sfÀr.

Thomas Nydahl
6 years ago

Filippa, eftersom du knappast gjort dig kÀnd för att kunna lÀsa kritiskt Àr det sjÀlvklart att du inte heller gör det denna gÄng. Det sÀgs flera gÄnger, ocksÄ av Steen, att det skulle ha Àgt rum i K-stad, dÄ utgick jag frÄn det. Bilderna kommenteras klokt av flera stycken. SkÀms pÄ dig för ditt lÄga angrepp!

Filippa
Filippa
6 years ago

Ibland blir jag förvĂ„nad över att vissa inte bryr sig om att lĂ€sa igenom fakta innan man kastar sig pĂ„ tangentbordet.Flickan som blev vĂ„ldtagen kan inte rĂ„ för vad hennes mamma har för Ă„sikter. (Och det dĂ„liga omdöme att lĂ€gga ut historien pĂ„ facebook). 2. SjĂ€lvklart anmĂ€ls en vĂ„ldtĂ€kt i Vetlanda till polisen till Vetlanda och inte till polisen i Kristianstad. Att Aneth Amundsson vĂ€ljer att i ett tidigare inlĂ€gg citera en Kristianstadselevs facebookinlĂ€gg innebĂ€r inte att man bor i staden sjĂ€lv. 3. Att anklaga nĂ„gon för att ljuga om en vĂ„ldtĂ€kt utan att ha minsta bevis för det Ă€r… Read more »

Bergfast
6 years ago
Reply to  Filippa

Filippa sa (till Thomas Nydahl): 
”Att anklaga nĂ„gon för att ljuga om en vĂ„ldtĂ€kt, (min kommentar: ..eller ocksĂ„ för att ljuga om att ha ha blivit utsatt för att bli krĂ€nkt, förolĂ€mpad, diskriminerad, bestulen, osv.,
) utan att ha minsta bevis för ( att) det (Ă€r en lögn), Ă€r helt enkelt avskyvĂ€rt.”…. 
.. Kanske Ă€r ett sĂ„dant – tvivel – alltid och överallt kanske helt enkelt nĂ„gonting avskyvĂ€rt… Men
 
 Finns det attraktionskrafter i en offerroll, eller i en offerstatus?…. Kanske Ă€r detta i sig sjĂ€lvt en – hemsk frĂ„ga – 
.. 
 Men
. Ex. TvĂ„ smĂ„ systrar, kanske 5 och… Read more »

JensH
JensH
6 years ago
Reply to  steen

Ja, de plejer jo ellers at bestrĂŠbe sig pĂ„ at vĂŠre sĂ„kaldt ‘anstĂŠndige borgerlige’, (lĂŠs: wannabe Radikale), som stĂ„r i skarp modsĂŠtning til den ‘ikke-stuerene pĂžbel’ i DF. Men det kan jo vĂŠre, at Lars Barfoed bliver nĂždt at trĂŠkke denne Pernille Vermund ind til ‘en kammeratlig samtale’ pĂ„ Christiansborg.

JensH
JensH
6 years ago

Christ, naiviteten hos de Danske politkere kender nĂŠsten ingen grĂŠnser:

“Politiker til indvandrer-fĂŠdre: FĂ„ styr pĂ„ jeres bĂžrn

SĂžndag aften blev en 25-Ă„rig mand stukket med kniv pĂ„ Snekkersten havn. Den lokale konservative folketingskandidat siger ‘nu er det nok’.”

http://ekstrabladet.dk/nationen/article2293254.ece

Som om fÊtter far og kusine mor kunne drÞmme om at gÞre noget som helst ved deres unge (drenge)bÞrns overfald pÄ unge af Dansk oprindelse.

Bergfast
6 years ago

Aneth Amundson: 
”Jag röstar inte pĂ„ SD eftersom jag inte Ă€r ett obildat, fördomsfullt, rasistiskt pucko, med en IQ som en frukostflinga”
 NĂ„ja, att verka vara fördomsfull, och kanske ocksĂ„ obildad, samt kanske Ă€ven visa en viss rasistiskt prĂ€glad instĂ€llning mot frĂ€mst s.k. vita mĂ€nniskor (?), (som dĂ„ verkar antas vara de enda rasistiska, puckade, obildade och fördomsfulla folk, med IQ som frukostflingor, som finns runt hela jordklotet, och dĂ€rmed det enda folk som dĂ„ över huvud taget kan tilltros om att kunna vara s.k. rasistiska, och sĂ€rskilt om de röstar pĂ„ SD?), klaras dock dĂ€rmed uppenbarligen och tydligen samtidigt… Read more »

Bernt
Bernt
6 years ago
Reply to  Bergfast

Svenskarna tror ju pĂ„ universella vĂ€rden. Etnicitet-tĂ€nkande, “vi svenskar” etc Ă€r rasistiskt och förknippat med det Onda inom oss. Ullenhag vet ju mycket vĂ€l hur lĂ€get Ă€r i vĂ„rt land. IgĂ„r la han fram Folkpartiets rapport om utanförskapsomrĂ„den i Sverige. SĂ€kert lĂ€ser han Merit Wagers blogg, han reser landet runt, men vi “Ska klara av ÂŽet” (Martin Ljung). Det Ă€r opp till oss att ta ansvar. Vi fĂ„r inte bli rasister!

Bergfast
6 years ago
Reply to  Bernt

Bernt sa:…”Svenskarna tror ju pĂ„ universella vĂ€rden.”… Nja, det Ă€r nog kanske mer nĂ„gonting som en del svenskar – tror – att svenskar tror pĂ„… I praktisk praktik, sĂ„ fungerar de flesta mĂ€nniskor, och sĂ„ Ă€ven de flesta svenskar, (oavsett vad de sĂ€ger sig tro att de tror pĂ„, eller tror att de flesta svenskar tror pĂ„…), pĂ„ sĂ„dant sĂ€tt att de kĂ€nner störst samhörighet med dem som just – liknar dem sjĂ€lva -… Det Ă€r det som av de flesta alltsĂ„ – praktiseras i praktiken – , genom val av Ă€ktenskapspartner, vĂ€nner osv…. DĂ€rmed inte sagt att svenskar enbart… Read more »

Moran ya Simba
Moran ya Simba
6 years ago

“Kilder: Det drĂŠbte par har arbejdet for Mossad” Det synes at give historien et helt nyt niveau af kompleksitet. Og, rent “kampteknisk” gĂžr det vel handlingen til et “attentat” snarere end hvad der generelt forstĂ„es som “terrorhandling” (det er det stadig moralsk). Men, hvor mange israelere der fĂžjter rundt i Europa arbejder for Mossad? Det er nok ikke mere end 1 promille, mĂ„ske et par procent i sĂŠrligt dramatiske perioder/steder? Uanset hvad tallet prĂŠcist matte vĂŠre virker det usandsynligt at Mossad-agenter faktisk blev tilfĂŠldige ofre. Hvilket rejser spĂžrgsmĂ„let om hvordan de vidste at det var Mossad agenter? Den slags ved… Read more »

Bente
Bente
6 years ago

PS: Det er selvfĂžlgelig Aneth Amundsens datter, der er offer. Aneth har sin egen dagsorden.

Bente
6 years ago

Vedr. “voldtĂŠgtsofret” Aneth. Allerede da hun blev vist fĂžrste gang pĂ„ Snaphanen, tĂŠnkte jeg, at det vist mĂ„ vĂŠre en, der gĂžr sig interessant. Se pĂ„ hendes Ăžjne, ingen skrĂŠk og gru, se pĂ„ hendes mund, den er ikke opsvulmet eller revnet. Ingen rifter eller blĂ„ mĂŠrker. Er “sagen” meldt til politiet eller er det kun en face-book ting?

En hjernetom tĂžs, der Ăžnsker sig opmĂŠrksomhed, det er min tanke.
Jeg selv vil kunne komme til at se sÄdan ud pÄ to minutter (og sÄ i min alder :-)).

Thomas Nydahl
6 years ago
Reply to  steen

Steen, jag Ă€r ju Kristianstadsbo som du vet. Jag rörde mig mycket ute under 400-Ă„rsjubilfesten. Jag har mycket intensiv bevakning av vad som hĂ€nder i staden. Och den historia som hĂ€r berĂ€ttas verkade osa katt redan frĂ„n början. Jag tvivlar i högsta grad pĂ„ att det skett. Det har i alla fall inte skett hĂ€r. Det enda anmĂ€lda brottet under jubelfesten var ett rĂ„n pĂ„ lördagen, av sĂ„ simpel karaktĂ€r att polisen genast kunde gripa de tvĂ„ tonĂ„rspojkar som rĂ„nat en mĂ„ttligt Ă€ldre man. Har det hĂ€nt, sĂ„ Ă€r det en historia som Ă€ndĂ„ verkar en smula skum eftersom Facebooksidan… Read more »

Thomas Nydahl
6 years ago
Reply to  Bente

Bente, jag tror att dina invÀndningar Àr de som trÀffar mitt i prick. UngefÀr sÄ tÀnkte jag ocksÄ nÀr jag sÄg bilden. Riggad som inför en lÄngfilmsinspelning. Och nej, nÄgot sÄdant brott finns sÄ vitt jag förstÄr inte anmÀlt i Kristianstad.

Synonymen
Synonymen
6 years ago
Reply to  steen

Hela historien kÀndes riggad första gÄngen jag lÀste den. Hennes sprÄkbruk kÀndes absolut inte Àkta. Jag tror inte en nyss vÄldtagen utrycker sig pÄ det viset.

Jag tror man hittar svaret genom att konstatera att Avpixlat inte skrivit en endaste rad om detta. Det kan vara en fĂ€lla riggad av ……?

CommonSenseNow
CommonSenseNow
6 years ago

KĂŠre Snaphanen

Hvorfor nÞjes I ikke med en historie pr. side, sÄ bliver det meget mere logisk at kommentere.

ny kommentator
ny kommentator
6 years ago

Fra dagens danmark.. Endnu en naiv kvinde, der intet fatter… Hendes ven blandede sig da 3 teenager piger blev groft chikaneret af en flok “unge”… Hvorfor hjalp ingen min ven…?????

http://www.bt.dk/danmark/annas-ven-slaaet-ned-paa-noerreport-da-han-ville-hjaelpe-teenagepiger-i-noed-nu-er

intetnavntak
intetnavntak
6 years ago
Reply to  ny kommentator

Jeg havde jo hjulpet men jeg er ogsĂ„ nationalist sĂ„…

JensH
JensH
6 years ago
Reply to  ny kommentator

“Hvorfor hjalp ingen min ven
?????” Det ville der mĂ„ske ogsĂ„ have vĂŠret, hvis vi i Danmark havde haft en “Second Amendment” til vores forfatning, som de har det i USA. Dermed ville der givetvis have vĂŠret nogen af de Ăžvrige rejsende pĂ„ perronen, som havde vĂŠret bevĂŠbnede, og dermed kunne have hjulpet Anna Vesperini’s ven pĂ„ en mĂ„de disse ‘kultur-berigere’ kunne forstĂ„ og ville have respekt for. Ja, for hvis man som ene person skal gribe ind overfor disse grupper af Sjakaler, sĂ„ skal man da vĂŠre bevĂŠbnet, med mindre man har direkte har et dĂžds-Ăžnske. Det er selvfĂžlgelig trist,… Read more »

Bergfast
6 years ago

Tycker Ă€rligt talat att kvinnan inte ser sĂ€rskilt – svensk – ut. Tycker ocksĂ„ att bilden visar upp ett slags – poserande – som kan medföra en viss skeptiskhet till att hela det beskrivna – scenariot – , verkligen har gĂ„tt till sĂ„ som vill hĂ€vdas…. 
. Detta med s.k. – false flagg – , operationer, av olika slag, sorter och dignitet, Ă€r ju nĂ„gonting som alltid har förekommit genom historiens gĂ„ng. Inte för att dĂ€rmed automatiskt vilja pĂ„stĂ„ att denna hĂ€ndelse, om den nu har hĂ€nt, skulle vara en slags – false flagg – operation, men det Ă€r lite… Read more »

Bernt
Bernt
6 years ago
Reply to  Bergfast

Scenariot Àr helt trovÀrdigt. Om en han/hon eller dottern blivit vÄldtagen av en invandrare sÄ stÀrks en egen tro pÄ antirasism och mÀnniskors lika vÀrde och Àven inför umgÀngeskretsen genom att visa att jag fortfarande hÄller mig kvar pÄ den rÀtta vÀgen.
IstĂ€llet för att sĂ€ga “jag har blivit vĂ„ldtagen av en invandrare sĂ„ nu har jag blivit rasist”.
Jag har motstÄtt frestelsen frÄn det onda inom mig att erkÀnna att jag Àr rasist.

Bergfast
6 years ago
Reply to  Bernt

Nja, förstĂ„r nog inte riktigt vad Bernt vill sĂ€ga hĂ€r
 ….. S.k. – rasism – eller att kunna se skillnader mellan mĂ€nniskor, samt att förmĂ„ kunna att sĂ„ att sĂ€ga ge – alla mĂ€nniskor ett lika vĂ€rde – , i nĂ„gon praktisk praktik, nĂ„gonstans, det Ă€r nog en fullkomlig allmĂ€nmĂ€nsklig omöjlighet i praktiken, för just alla mĂ€nniskor
 Det allra vanligaste för alla mĂ€nniskor, till och med för mycket smĂ„ barn, det Ă€r att kunna se skillnader pĂ„ olika mĂ€nniskor, samt att kunna kĂ€nna sig mest hemma med dem som dĂ„ pĂ„ olika sĂ€tt, bĂ„de sprĂ„kligt, kulturellt, etniskt och traditionellt, samt… Read more »

Bergfast
6 years ago
Reply to  Bergfast

Korr…

…”S.k. – rasism – eller att…inte… se skillnader mellan mĂ€nniskor,….”

Bernt
Bernt
6 years ago
Reply to  Bergfast

Ullenhag: “Vi har en utmaning”. AlltsĂ„ vi Ă€r utsatta för en prövning, jĂ€mför Jesus tror jag. Vi ska klara av det och hĂ„lla oss pĂ„ den smala vĂ€gen, trots vad vi blir utsatta för. Nu har vi inte Gud att tro pĂ„, nĂ„ kanske det, Hans idĂ©er Ă€r samstĂ€mmiga med tron pĂ„ mĂ€nniskors lika vĂ€rde och antirasism, sĂ„ dessa floskler ger ett vĂ€rde och mening i livet.

Bergfast
6 years ago
Reply to  Bergfast

Bernt sa:…”Nu har vi inte Gud att tro pĂ„, nĂ„ kanske det, Hans idĂ©er Ă€r samstĂ€mmiga med tron pĂ„ mĂ€nniskors lika vĂ€rde och antirasism”… Nja, det Ă€r kanske i viss mĂ„n tveksamt Ă€ndĂ„… PĂ„ flera stĂ€llen i bibeln talas det t ex om – folken av nationerna – , vilket man skulle kunna tyda pĂ„ att – Gud – Ă€ndĂ„ erkĂ€nner att det finns olika folk, som Han dĂ„ tillerkĂ€nner att just fĂ„ lov att vara – olika folk – … NĂ€r Gud talar om – kĂ€rleken – , sĂ„ Ă€r den frĂ€msta, viktigaste, och första, kĂ€rleken, den som riktas… Read more »

Bergfast
6 years ago
Reply to  Bergfast

Korr. igen (!!) (SvÄrt ibland, att fÄ det rÀtt..!)

…”
”S.k. – ANTI – rasism – eller att, (tilltro sig om att just) 
INTE
 se skillnader mellan mĂ€nniskor
.”…

(…Ă€r alltsĂ„ vad jag kritiserar i min kommentar och vill mena, eller pĂ„stĂ„, anse, Ă€r en FALSK förestĂ€llning, dĂ„ detta inte Ă€r nĂ„gon som helst möjlighet för nĂ„gra som helst mĂ€nniskor, nĂ„gon som helst stans, i nĂ„got som helst land, i nĂ„got som helst sammanhang, det Ă€r helt enkelt inte en möjlighet för nĂ„gra endaste mĂ€nniskor att i verkligheten kunna praktisera i nĂ„gon praktik…..osv….)

aneth amundsson
aneth amundsson
6 years ago

Det Àr inte jag som har blivit vÄldtagen nu fÄr nu ta mig fan ge er

Nils
Nils
6 years ago

Eh va? Hvem er det sÄ, der er blevet voldtaget?

VoD
VoD
6 years ago
Reply to  Nils

@Nils

Hennes dotter. Vilket gör saken Àn vÀrre.

intetnavntak
intetnavntak
6 years ago

Kristianstads 400 Ärs fÞdselsdag og det er sÄdan i behandler os? Hvad med de mellemÞstlige indvandrere der laver anden flest voldtÊgter i hele verden; I Sverige. Og sÄ sidder du og snakker om berigelse?

http://www.youtube.com/watch?v=rimH_ontmyg
1minut 45 sekunder inde.

VoD
VoD
6 years ago

Jo Aneth, det Ă€r Du, Jag, och övriga svenskar som blivit vĂ„ldtagna. Varje gĂ„ng en sĂ„dan hĂ€r vĂ„ldtĂ€kt sker, sĂ„ Ă€r det en vĂ„ldtĂ€kt pĂ„ hela den svenska befolkningen. VĂ„ra egna makthavare Ă€r de verkliga förövarna, medan de faktiska gĂ€rningsmĂ€nnen bara agerar utifrĂ„n ren och skĂ€r rasism riktade mot svenskarna. MĂ„ngkulturen förenar inte samhĂ€llet, utan den splittrar. Du Aneth Ă€r sĂ€kert i den Ă„ldern, att du sjĂ€lv sett Sverige förvandlas frĂ„n en gĂ€stvĂ€nlig stillsam idyll till ett kriminellt helvete. Hur kan man över huvud taget pĂ„stĂ„ att de senaste decenniernas invandring berikat Sverige? vissa typer av brottslighet har haft en… Read more »

VoD
VoD
6 years ago

Om sÄ 100% av invandrarna begick brott, sÄ skulle PK-eliten och stenkastarvÀnstern ÀndÄ bortförklara detta, och givetvis sÄ skulle det vara svenskarnas fel. DÄ som nu.

Erling
Erling
6 years ago

Du maa have mig meget undskyldt, men det virker lidt maerkeligt at din datter, efter at vaere blevet sparket bevidstloes, ikke har een eneste haevelse i ansigtet, ikke engang et blaat oeje.

Og hvorfor har hun (tilsyneladende frisk) blod i ansigtet efter at vaere kommet hjem fra skadestuen?

Norrbagge
Norrbagge
6 years ago

Du mener at alle som stemmer SD er uutdannede, rasistiske idioter med IQ som et brĂžd – men fordomsfull er du ikke…?

Machiavelli
Machiavelli
6 years ago

NÄr de fÄr fat pÄ morderen sÄ Þjeblikkelig henrettelse med en langsom virkende gift. Gerne pÄ eksperimental stadiet.