27
maj
Seneste opdatering: 28/5-14 kl. 2120
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Interessant dokumentar og Tysklands unge, første euroskeptiske parti i 40 år. Det fik 7 af Tysklands 91 pladser stemmernei EU parlamentet. Om UKIP kunne danske journalister sige, at det “er meget, meget ekstremt,” hvilket tyder på, de ikke engang har læst en Wikipedia om UKIP. I Sverige hedder de naturligvis de “Högerextrema, EU- och främlingsfientliga Ukip.”

Jeg har kendt UKIP længe inden Nigel Farage blev formand, og jeg har taget mig til hovedet over dansk og svensk journalistik. Det er, bortset fra at det vil en udmelding af EU, det mest moderate af alle de “højreekstreme” partier, der blev indvalgt forleden. (Farage vil helst ikke ind på den varme kartoffel, den øgende trussel fra politisk islam. Andre begavede UKIP folk som Gerard Batten vil. For et par dage siden havde islamiske besættere fysisk overtaget en skole i Birmingham, bare et eksempel på den trojanske hest, islam er, og som englænderne kalder deres forsøg på omvæltning af skoler i Bradford og Birmingham.)

Alternative für Deutschland er Euro-mostandere, men vil blive i EU. Begge dele rammer ned i den store diskussion, om EU kan slankes og rulles tilbage, eller om det må opløses. Jeg hælder til det sidste. Ritt Bjerregaard har lignet Unionen med en cykel: Hvis man ikke tramper i pedalerne, vælter den. Andre imperier og bureaukratier har haft den samme indbyggede inerti. Udvide eller gå under.

På en svensk avisredaktion

Nogle gange skal billeder have lov at tale for sig selv. “Transseksualitet, transkønnethed eller kønsidentitetsforstyrrelse er en psykoseksuel identitet, hvor der er uoverensstemmelse mellem det kropslige og subjektivt oplevede køn.” Der er uenighed om forekomsten, men 1:100.000 er det almindelige skøn. Vi er altså ude i yderkanten af promillerne, hvad man også roligt kan sige om svenske journalisters særlige interessesfære: Minoritetsdyrkelse som karneval frem for virkelighedsbeskrivelse. Corren utklädda till transor för en dag.

1-Indspilning i fuld skærm 27-05-2014 182018

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
7 years ago

Life of Brian har jag alltid tyckt om. Särskilt personen längst till vänster som oavbrutet infogar “And the woman” i diskussionen om olika upprorsgrupper. Kunde varit ett klipp idag gällande ´muselmanerne´. Nej den härligaste varianten är när de utklädda transorna med Clease i spetsen går omkring på Londons gator och slår till alla karlar med sina stora handväskor. Engelsk humor när den är som bäst och når suveränt in i vår egen skandinaviska självbild. Tack ändå för publicerat minne!

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Min første tanke var, før hjernen blev slået til: Sikke dog en idiot at se på. Nu da hjernen er slået til blev tanken: Hvor i opdragelsen gik det galt?

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago
Reply to  Machiavelli

Kønsidentitet forstyrrelse eller homoseksualitet eller hvad man nu vil kalde det er naturligvis en kultursygdom, hvad skulle det ellers være.

Prudentius
7 years ago

“Udvide eller gå under.”

Eller som det ofte bliver til: Udvide og gå under!

Victor
Victor
7 years ago

Pas lige på med begejstringen over AfD. Et af de toneangivende høveder i foreningen er juristen Beatrix von Storch – i virkeligheden Herzogin Beatrix von Oldenburg.

Man behøver ikke at have læst meget historie for at vide, at lige netop dette hus har bragt død og ødelæggelse over Danmark og altid har været tyskernes spydspids i dusinvis af forsøg på at gøre os til en tysk koloni.

Helt ærligt: Kvinden kunne være den nye moder Teresa. Jeg ville stadig ikke give hende hånden.

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  Victor

Eksempler kunne ønskes på hvornår og hvordan oldenborgerne søgte gøre Danmark til tysk koloni. Håndfæstninger fra 1441 til og med Frederik d.3, det formelle grundlag for styret er vel en side, noget andet virkeligheden. Når både enevælde og en form for demokrati indføres under oldenborgerne hvad tænker du da på som specifikt oldenborgsk/tysk koloniserings forsøg?

Victor
Victor
7 years ago
Reply to  Peter Buch

Du kunne jo starte med at læse historie. Hvis du er doven, kunne du evt begynde med Wikipedia.

Det her er almen viden.

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  Victor

Jeg har læst historie, været indskrevet på historie på KU fra 1984 til 2003. Exam.art.1991, mangler (stadig) en lille opgave og et speciale for at være hovedfagskandidat i historie. I min korte tolkning eksisterer Tyskland dårligt nok før Bismarck og Hitler, der fandtes et utal af småstater og nogle byer hvis interesser sjældent gik i samme retning. Men ønsker du ikke at give eksempler på den almene viden er det da også fint. Et vist belæg for at enevælden var det oldenborgske dynastis forsøg på endeligt at gøre op med alle andre personer og grupper i magtkampen i Danmark er… Read more »

Nils
Nils
7 years ago

Det er Correns måde at finde ud af, hvem der skal fyres i næste runde: Dem, der ikke fornedrede sig, eller ikke smilede bredt nok. Forklædt magtudøvelse tager mange veje.

Bergfast
7 years ago
Reply to  Nils

Nils sa:…”Forklædt magtudøvelse tager mange veje.”… Förmodligen är det en stegvis process i ökat(önskat)galenskap…. En galenskap där då allt som kan anses vara just ett gränsöverskridande tillstånd då ses som ett befriat, ett hämningslöst och ett modernt tillstånd. Något nytt, trendbrytande, någonting som inbillas vara ett psykologiskt befriat tillstånd vill då anammas av dem som inbillar sig själva vara progressiva och moderna trendsättare. Ju mer absurt, ju bättre. Ju mer uppseendeväckande, desto bättre. Ju mer galet, desto mer (inbillat) frigjort, ju värre desto mer modernt…. Och alla som kan tänkas vilja associera sig själva till sans, vett, normalitet, balans, riskerar… Read more »

HH
HH
7 years ago

Jag tycker bättre om Monte Pythons “transor”, ni vet där hela gänget var utklädda till gamla tanter som gick omkring och såg arga ut och slogs med stora handväskor mot alla kaaaarlar! Det var humor i god engelsk stil. Men det här är väl rena påhittet, va? Karneval eller nåt? Jag orkar faktiskt inte ta del av svenska massmedia längre. Jag blir så förb-nnad att jag helt enkelt inte kan sova om natten. Vilket land jag bor i! Det är inte bara politikerna som är tramsiga och obildade – jag vet inte vad som hänt egentligen. Måste jag bo här?… Read more »

JensH
JensH
7 years ago

Sverige er virkelig blevet et galehus.

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago
Reply to  JensH

“Sverige er virkelig blevet et galehus.”

Ja det er det virkeligt!! Man fatter det jo simpelthen ikke. Jeg kan ikke lade være med at grine selvom det er tragisk…

Peter Andersen
7 years ago

Øhh..?

Kan i øvrigt bemærke, at de fleste transkønnede ikke kunne drømme om at skilte med det. Så den minoritetsdyrkelse kunne de sikkert godt være foruden…