1
jun
Seneste opdatering: 6/6-14 kl. 1813
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-Indspilning i fuld skærm 01-06-2014 142529

JTA skriver, at han menes at have deltaget i borgerkrigen i Syrien i 2013. RTBF skriver, han blev anholdt med to skydev√•ben mage til dem, der blev brugt i Bryssel. Han havde ogs√• et Go Pro kamera p√• sig og t√łj der svarer til det, man kan se p√• CCTV optagelserne fra det j√łdiske museum i Bryssel.¬†Han blev anholdt p√• en busterminal i Marseille i fredags. Det er n√¶rliggende at tro, han var ved at forlade Europa.

Alle bange anelser ser ud til at holde stik og mere til: Syrien! Hvis han har k√¶mpet i Syrien, har han givetvis v√¶ret kendt af det franske efterretningsv√¶sen, hvad fotografiet ogs√• antyder. Fotografiet har flere ligheder med CCTV videoen, det er et mugshot fra fem √•rs f√¶ngsel.¬†Alligevel har han kunnet indehave et Kalashnikov stormgev√¶r, en pistol og gennemf√łre sit terrorangreb og g√łre to mindre√•rige b√łrn for√¶ldrel√łse.

Det varsler ilde for Europa og for den danske “vi forebygger og overv√•ger-strategi”, is√¶r for europ√¶iske j√łder. Det sp√łrgsm√•l der rejser sig, er om europ√¶iske sikkerhedstjenester overhovedet kan overkomme at overv√•ge de jihadister, europ√¶iske politikere l√łbende h√¶lder ind p√• europ√¶isk omr√•de. Klager politiets ledere sig til politikerne og hvis ikke, hvorfor ikke’? Hvad prioriterer PET mere ?

Det er nok p√• tide, at Europa’s j√łder spytter klart ud og tager ansvar, inden Syrien ogs√• kr√¶ver menneskeliv i Danmark, Norge og Sverige. Noget tyder p√•, de er overladt til at s√łrge for deres egen overlevelse.

Norge, Danmark, Belgien og √ėstrig har procentuelt flest Syrienjihadister i Europa. Hvis der var nogen retf√¶rdighed til, ville Tariq Ramadan ¬†f√• r√łven p√• komedie i Oxford, hans udtalelser faldt samme dag som Mehdi Nemmouche blev anholdt, men jeg er ikke optimist.

The alleged culprit, 29-year-old French citizen Mehdi Nemmouche from the northern French town of Roubaix, was captured Friday in Marseilles. When Nemmouche was arrested in southern France on Friday, he was in possession of firearms, a large quantity of ammunition and a video claiming responsibility for the May 24 attack, a Belgian prosecutor said.

Belgium investigators are probing a possible terrorist link, noting Nemmouche is believed to have links to Syrian jihadists. Nemmouche last visited Syria in 2013. While Belgian authorities have officially said that the attack on the museum was most likely a racially motivated hate crime, the authorities began earlier last week to probe possible terror connections.Suspect arrested for Brussels Jewish Museum shooting, Passenger from Brussels arrested with rifle in Marseille. Frenchman ‘admits’ Brussels shooting in video.

1-bryssel j√łdisk1-victime-mus√©e

Også i dag er to hjemvendte, hollandske Syrienjihadister arresteret for et terrorplot mod Geert Wilders.

Dagens svenske skolebrand

Sverige har fler skolbr√§nder √§n andra europeiska l√§nder. Antalet skolbr√§nder b√∂rjade stiga vid milleniumskiftet. Kostnaderna har ber√§knats till en miljard kronor f√∂r √•ret 2009. Malm√∂ ligger i topp i Sverige. De skolor som brinner ligger oftast i omr√•den som ocks√• har m√•nga andra br√§nder. Detta kan tyda p√• att normerna har √§ndrats i en grupp s√• att anlagda br√§nder ses som acceptabelt. Det har f√∂reslagits att √∂kningen av skolbr√§nder √§r relaterade till √∂kad invandring och utanf√∂rskap men man har samtidigt angett att rikst√§ckande statistik betr√§ffande vilka som ligger bakom saknas. Invandrare har i unders√∂kningar varit √∂verrepresenterade bland personer d√∂mda f√∂r mordbrand (anlagd brand som inneb√§r fara f√∂r annans liv eller h√§lsa eller f√∂r omfattande f√∂rst√∂relse av annans egendom) och bland personer som genomg√•tt en r√§ttspsykiatrisk unders√∂kning p.g.a. av mordbrand. Anlagda br√§nder., Skolbr√§nder 2000‚Äď2010. Stockholm: Tv√• st√∂rre br√§nder under natten kan ha varit anlagda.

I ghettoen Rinkeby i det nordlige Stockholm. Det er en “f√∂rskola”, en b√łrnehave p√• mit sprog. Der er mellem 471 og 571¬†skolebrande om √•ret, det vil sige, der nogle √•r er op til halvanden skolebrand om dagen, og de koster skattebetalerne mellem en halv og en hel milliard kroner. Brandskyddsf√∂reningen mener, at 90 procent er p√•satte brande. Man taler ikke s√• meget om det. Det br√¶nder bare, det g√łr det jo nu for tiden.

Det er ligesom med mord i Sverige. I dette d√łgn er der to, et og to, ¬†normalt er der cirka et pr. d√łgn. Hvordan det h√¶nger sammen med, at BR√Ö h√¶vder der kun er 90 mord i Sverige om √•ret, har jeg pr√łvet at rede ud i Det er sv√¶rt at d√ł i Sverige. Is√¶r er det sv√¶rt, n√•r statistikken mere m√łrkl√¶gger, end den opklarer.

Form√•let med svensk statistik er helt √•benbart at danne grundlag for gode og rigtige meninger, og de d√łde kan ikke brokke sig over at v√¶re faset over i en anden, statistisk kategori, hvor de enten ikke er d√łde alligevel, er faldet ned fra et h√łjt sted, eller har beg√•et selvmord.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Victor
Victor
7 years ago

Jeg synes lige I skal holde det, vi allerede nu ved om Mehdi Nemmouche, f.eks. at han er radikaliseret kriminel og syriensfrivillig op mod Peter Wivels kommentar til sagen i Politiken.

http://politiken.dk/debat/ECE2305041/europas-populistiske-partier-har-vind-i-sejlene/

Her formår han på faktisk at give UKIP, Front National og Morten Messerschmidt ansvaret for dette attentat.

Nu har jeg læst den kommentar et par gange og forstår stadig ikke, hvordan, han, intelllektuelt ærligt, kan nå frem til den analyse. Det er ikke en gang godt lavet.

Victor
Victor
7 years ago
Reply to  steen

Steen

Jeg forundres over denne form for diskurs, hvor der ingen Рabsolut ingen Рsammenhæng er mellem Faktuelle Fakta og meningerne. Det er helt tydeligt her.

Det irriterer mig gr√¶nsel√łst – som n√•r borgerlige nu sk√¶lder venstrefl√łjen ud for, at Danmark kom med i EU…

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago
Reply to  Victor

Rent Goebbelsk er det er lidt spændende strategi. Nu er islam-skeptikerne (som naturligt nok også er skeptiske overfor det stærkt islam-fremmende EU) så blevet identiske med vores modstandere.

Wivel kan jo godt have ret i, som Steen fremh√¶ver, at mordere finder inspiration p√• blogge. MEN, folk der skyder j√łder, l√¶ser nok ikke snaphanen, uriasposten eller jihadwatch… Og, fraset Breivik, hvorn√•r har anti-islamister grebet til vold?? Den sammenblanding er exceptionelt forn√¶rmende. Efterh√•nden som konflikterne vokser vil die-hards angribe os h√•rdere og h√•rdere indtil handling afl√łser ord. Europa er p√• vej tilbage ind i centrum af historien…

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago

At f√• bremset s√•danne “enkeltst√•ende” terror-mord er nok sv√¶rt. Gerningsmanden er antageligvis komplet ligeglad, om han ryger i spj√¶ldet. Og for fej til at gribe chancen for martyriet og alle rosinerne ved at vente p√• specialpoliti kommer frem. Eneste effektive l√łsning er nok kollektiv afstraffelse af det lokale muslimske samfund. Nu kan man m√•ske ikke, som tyskerne under WWII, henrette 50 vilk√•rlige, blot der var en s√•ret tysker. Det virkede ellers effektivt. Den danske modstandsbev√¶gelse var fuldt klar over, hvad “tyske tilstande” bet√łd i feks. Polen og Norge og undlod derfor klogeligt angreb p√• tyske tropper i Danmark. Man kunne… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
7 years ago
Reply to  T. Snorrason

General Pershing l√§t avr√§tta muslimer p√• Filippinerna f√∂r drygt 100 √•r sedan n√§r han tr√∂ttnade p√• deras terror. Soldaterna i exekutionsplutonerna beordrades att sm√∂rja in kulorna i grisfett. Bara en muslim skonades f√∂r att kunna vittna inf√∂r sina egna om vad som v√§ntade om inte terrorn upph√∂rde. Det l√§r ha varit v√§ldigt effektivt och dom h√∂ll sig i skinnet flera decennier efter√•t. Vad vi b√∂r g√∂ra √§r att s√§ga upp alla idiotiska FN-konventioner s√• att v√•ra h√§nder ej l√§ngre √§r bakbundna som nu. Tyv√§rr √§r det n√∂dv√§ndigt att ta i med h√•rdhandskarna. Ju l√§ngre vi tvekar och v√§ntar, desto blodigare… Read more »

Axel
Axel
7 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Sardiniens korsflag viser stadig de afhuggede hoveder af fire muslimer …

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago
Reply to  Axel

Afhuggede “negerhoveder” (maurere) er et fransk? heraldisk symbol, og betyder at den p√•g√¶ldende adelsfamilie har deltaget i korstog.

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
7 years ago
Reply to  Robin Shadowes

“Se non √® vero, √® ben’ trovato!” – Hvis det ikke er sandt, er det i hvertfald godt fundet p√•! Jeg har s√łgt dokumentation for historien men fandt intet. Har du fundet noget?

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Egentlig kan man benytte de nugældende krigslove, hvor man ved standret kan henrette enhver, der kæmper u-uniformeret.
En ting er sikkert, der skal skarpt lud til for at f√• bragt diverse terrorhandlinger til oph√łr.

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago

“kendt af det franske efterretningsv√¶sen, hvad fotografiet ogs√• antyder.”

Ja, nogen klassisk selfie ligner det jo ikke. Vi er vist mere ovre i mug-genren. Men hvad laver sådan et udyr i Europa??

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Ja, man har jo lov at h√•be ūüėČ – det var en gigantisk og helt uforst√•elig “fejl” og fuldst√¶ndigt ansvarsl√łst lige fra starten at give VM i 2022 til et islamisk √łrkendiktatur som Qatar, hvor man behandler og udnytter de “vantro” udenlandske arbejdere som slaver og kvinder som kv√¶g, hvor der er alt for varmt til fodbold, uanset hvilke teknologiske fixfaxerier man s√• hitter p√•, hvor man overhovedet ikke har nogen egentlig tradition for fodbold p√• et bare nogenlunde rimeligt niveau, og hvor man helt uden nogen videre international kritik √•benlyst giver financiel st√łtte i lange baner til kontroversielle og… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

L√¶g godt m√¶rke til at det sandsynligvis kun var ved rent HELD at ”Mehdi Nemouche” blev fanget . Det var toldv√¶senet som var p√• en routine operation som n√¶ppe havde noget direkte at g√łre med en kalashnikov bev√¶bnet terrorist . Den eneste grund til at han blev fanget , var den n√¶sten ufattelige dumhed hvormed han sl√¶ber rundt med sin 5kg tunge angrebsriffel i h√•ndbagagen! …..det bliver interressant at se om riflen kan spores , og hvorhen …

Voldposten
7 years ago
Reply to  steen

Fjordman har givetvis ret i, at muslimerne er for svagt begavede til at vinde den af vore politkere planlagte borgerkrig. Men uanset hvor mange de er, er de mere til fare for sig selv end os andre, n√•r de har et skydev√•ben inden for r√¶kkevidde. Muslimerne kan man lade S√łnder Bavelse Pigespejderkor tage sig af med venstre h√•nd. Det interessante bliver, hvor mange fra P√łlletiken-segmentet – bladsm√łrere, socialp√¶dagoger, skolefr√łkener, LGBT-personer o.s.v. – der melder sig under islams fane, n√•r ballonen g√•r op, ghettoerne er br√¶ndt ned til grunden og de hellige krigere derfor m√• g√łre udfald? – N√¶vnte segment udm√¶rker… Read more »

Christian
Christian
7 years ago
Reply to  steen

Steen, Du taler om krig og om Hamas, der kan tage magten i Sverige. Men kan det t√¶nkes, at du undervurderer styrken i de vestlige demokratier, og at befolkningerne rent faktisk er ved at stemme sig til en ny politisk dagsorden, der vil tage problemerne mere alvorligt? Og kan vi i det hele taget afvise, at demokratiet af den √•rsag fungerer, og at problemerne med indvandringen til Europa s√•ledes kan l√łses ved integration og inklusion. Vist skal der handling til. Vi skal nok skubbe p√• for at f√• en mere progressiv l√¶sning af koranen i muslimske kredse, vi skal stille… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Christian

Christian Problemet med masseindvandringen af muslimer l√łses ikke bare ved udbredelse af en mere progressiv koran-fortolkning og hjemsendelse af de mest umedg√łrlige. Islam er et globalt f√¶nomen og muslimerne udg√łr 1/5 af verdens befolkning. Hvad der sker i Syrien, Libyen, Egypten og alle de andre krudtt√łnder, har ogs√• stor indflydelse p√• muslimer i resten af verden. I de muslimske lande g√•r alt i den gale retning og ingen synes at kunne s√¶tte en stopper for det. Derfor vil sp√¶ndinger og konflikter mellem dem og os komme til at fremst√• mere og mere tydelige i de kommende √•r. Ogs√• i Europa… Read more »

Christian
Christian
7 years ago
Reply to  Christian

Hvis Islam er eet stort broderskab forst√•r jeg ikke, hvorfor s√• mange muslimer er i indbyrdes krig i fx Syren og mange andre steder. Jeg har fulgt debatten her p√• siden i nogle m√•neder og Snaphanen er god til at g√łre opm√¶rksom p√• de mange problemer, som er afstedkommet af indvandringen. Men jeg synes ogs√•, at man b√łr anerkende, at verden har √¶ndret sig siden 1950’erne, og at omend den nuv√¶rende situation er et resultat af en r√¶kke svigt fra politisk hold, m√• vi ogs√• erkende situationen, hvor beklageligt det end m√•tte v√¶re, er irreversibel: vi kan ikke hjemsende hundredetusinder… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Ole Burde

Ja, det er jo også lidt svært, når man nu i månedsvis nede i Syrien og omegn er blevet
v√¶nnet til, at en kalashnikov da er en helt selvf√łlgelig del af ens p√•kl√¶dning eller
h√•ndbagage, ikke sandt? ūüėČ

Bare “synd”, at koranen ikke n√¶vner den slags v√•ben, for i modsat fald ville man vel ogs√•
bare kunne komme og kr√¶ve tilladelse til dem, bed√łmt ud fra vore naive, uvidende og dybt
uansvarlige politikeres hidtidige l√¶ggen-sig-p√•-maven-over-for-vanvittige-muslimske-s√¶rkrav-tempo ūüėÄ

JensH
JensH
7 years ago

“Kender jeg Thorning og Vestager ret, er der nok nogle, der skal d√ł f√łrst.”

Hvis jeg kender Thorning og Vestager ret, s√• vil ‘lig p√• bordet’ udelukkende f√• den konsekvens, at der vil blive bevilliget yderligere milliarder af skatteborgernes penge til nyttesl√łse ‘integrations-projekter’.

Tommy
Tommy
7 years ago

Angående skolebranner.
Dette må jo være Sveriges svar på Boko Haram- Nei til vestlig utdanning!
Kanskje bevegelsen oppstod i Sverige?….

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Tommy

Ja, den heter Bok Haram i Sverige ūüôā

Her raserade de ett bibliotek för ungefär en månad sen:

http://snaphanen.dk/2014/04/14/muhammedkrisen-var-kun-et-komma/

Kim Rasmussen
Kim Rasmussen
7 years ago
Reply to  Tommy

Taenk sig,at beaucoup harem kan have laert det/noget i sverige,hmmmnnn,
kunne det vaere,at det er svenskerne selv,det er galt med……saadan bare at have skoler
liggende i omraader,hvor brandvaesenet moeder flyvende sten?!
Naaaeeh forresten,ironi kan forekomme….

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Kim Rasmussen

Man er √•benbart – af uransagelige √•rsager – i Skandinavien begyndt at bygge skoler, b√łrnehaver, vuggestuer og lignende institutioner af langt mere br√¶ndbare materialer
gennem de seneste 3-4 √•rtier. F√łrhen br√¶ndte de mig bekendt ikke spontant “helt af sig
selv” hver anden dag eller oftere.

Det er altsammen meget mystisk ūüėČ

Christian
Christian
7 years ago

Jeg anser ikke mig selv for at v√¶re konspiratorisk, men nedtones denne historie ikke i de √łvrige medier, der ogs√• (som i andre sager) ikke l√¶ngere n√¶vner mist√¶nktes etniske oprindelse selvom dette forekommer at v√¶re relevant. Er vi p√• vej mod svenske tilstande?

Historyman
Historyman
7 years ago

Damm,… you fast ūüėČ
mvh.
Historyman

Morten Dreyer
Morten Dreyer
7 years ago

Hvordan g√•r det med den sigtede for drabsfors√łget p√• Hedegaard ?
Sidder han stadig i Tyrkiet ?