2
jun
Seneste opdatering: 3/6-14 kl. 2317
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fire i Frankrig en en franskmand, Cédric Vuillemin, i Belgien. Hollande har brug for at vise handlekraft. Det ville være rart, hvis man kunne føle sig overbeist om, at der en kontrol over Syrienjihadisterne, men i de samme dage som Bryssel terroren ser vi en terrorcelle i Melilla og et attentatplot mod Geert Wilders af Syrien-jihadister. Myndighederne benægter dog det sidste.

I Danmark er der tavshed, hvad man i den nuværende situation må tolke som, at myndighederne ikke har kontrol over situationen. Nu følger kritikken efter arrestationen.  Terrorists and Europe’s “Newspeak”, Europe’s Trojan horse strikes again og The Brussels Shooting and Why Europe Won’t Confront Islamic Jew-Hatred. Mehdi Nemmouche sidder fem år i fængsel og bliver radikaliseret, rejser til Syrien, kommer hjem og kan frit rejse rundt i hele EU, han har bla. været i London. Hvordan er det muligt?

Hvis man vil se forvrøvlet, europæisk fortrænging, skal man læse Peter Wivel. Jeg håber ikke, han selv tror på den tekst, men den illustrerer fint, at store dele af Europa stadig er eller gør sig blinde for truslen. Flere vil komme til at dø, kan vi roligt regne med.

French police have arrested four people allegedly involved in a jihadist recruiting network days after they held a 29-year-old Islamist extremist over the deadly shooting at the Jewish Museum of Belgium in Brussels.

French Interior Minister Bernard Cazeneuve said the new arrests were made by security forces carrying out an operation against “people who recruits jihadists” in the Paris region and the south of France. “We will not give terrorists a chance,” Cazeneuve told Europe 1 radio, without providing further details.

French President Francois Hollande pledged to fight home-grown radicals after Mehdi Nemmouche, a 29-year-old alleged Frenchman who spent time in Syria, was detained on suspicion of shooting four people dead at Jewish Museum in Brussels last month. “The whole government is mobilized to follow the jihadists, and prevent them from being able to cause harm,” Hollande said. French Jihadist Recruiters Arrested after Belgium Jewish Museum Shooting Suspect Mehdi Nemmouche Held. VIDEOS. Jihad en Syrie : quatre arrestations en France, une en Belgique.

Report: Birmingham state schools are imposing Islamic practices

Teachers are to be sent on training programmes to help them stop extremism entering the classroom, as damning reports show that some state schools have been imposing Islamic practices and attitudes. The reports are due to be published by the education watchdog Ofsted next week, after inspectors carried out emergency checks in 21 schools in Birmingham following complaints of homophobia, the segregation of boys and girls in some lessons, refusal to teach sex education, bullying and invitations to extremists to speak at assemblies.

It is understood six schools, including Park View Academy, have been placed in special measures after inspectors found worrying evidence of religious interference in the classroom. According to The Sunday Times, Sir Michael Wilshaw, the head of Ofsted, will claim next week that children in Birmingham are being denied a “rounded education” to prepare them for life as British citizens. Damning reports will show state schools in Birmingham are imposing Islamic practices, Six schools in Islam Trojan Horse plot in Birmingham face closure after inquiry finds they did too little too protect children from extremism.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14
Deltag i debatten...

avatar
3 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Hans UndSkåningsteenLudvigSantor Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Ludvig
Guest
Ludvig

Efter att ha läst Peter Wivels artikel drabbades jag av en vakenmardröm:

Wivel inbjuds till SVT:s valvaka efter valet till Riksdagen i september – som enda kommentator till SD:s framgångar, då Jimmie Åkesson befunnits vara alltför kontroversiell för Statstelevisionens tittare.

JensH
Guest
JensH

Med denne virkelighedsfjerne kronik i Politiken, så kunne Peter Wivel vel blive SVT’s Danmarks-korrespondent???

Ludvig
Guest
Ludvig

Utan svårighet! Och varför inte med sidoackreditering i Paris och London?

JensH
Guest
JensH

Hvorfor dog begrænse det til nogle enkelte lande. Peter Wivel kunne få en job-titel som SVT’s “Europæiske mångfald-korrespondent”. Det ville han da i høj grad være ‘kvalificeret’ til, eller hur???

JensH
Guest
JensH

Det er ikke meget man læser om denne sag i de Danske MSM efter er kommet frem, at gerningsmanden var en Syrien-jihadist med Arabisk baggrund. Havde det været en hvid neo-nazitisk Franskmand havde de glemt alt om Løkke og hans bilag, og denne sag havde været top-historie i månedsvis, (og de havde selvfølgelig hæmmingsløst linket udåden til DF’s valgsucces ved det nyligt overståede EP valg).