2
jun
Seneste opdatering: 3/6-14 kl. 1158
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Alligevel holder masser af kristne hĂ„nden over islam, ligesom chikanerede og overfaldne homoseksuelle – og jĂžder. En engelsk muslim siger selv, hvordan der er med islam og jĂžder, sĂ„ kan vi andre vel ogsĂ„. They always come for the Jews.

‘It pains me to have to admit this but anti-Semitism isn’t just tolerated in some sections of the British Muslim community; it’s routine and commonplace. Any Muslims reading this article – if they are honest with themselves – will know instantly what I am referring to. It’s our dirty little secret.’

Invandring och mörklÀggning, II

Fördjupningar och förklaringar: Invandring och mörklÀggning del I inriktades pÄ att ge en lÀgesbeskrivning: det hÀr hÀnder med Sverige, sÄ hÀr ser massinvandringen ut i siffror och sÄ hÀr frÄnvarande Àr debatten. VÀckarklockan fungerade nog för en och annan lÀsare men de fick egentligen aldrig veta hur skeendet kunde förklaras. Varför blev det sÄ hÀr? Del II söker besvara den frÄgan: DÀrför blev det sÄ hÀr! Köp boken, Fra inledningen:

NÀr det gÀller invandringspolitiken har Sverige troligtvis Europas mest repressiva debattklimat. Man kan diskutera skolpolitik utan att betraktas som barnhatare, det gÄr att diskutera lantbrukspolitik utan att misstÀnkas för att vilja bönderna illa och sjukvÄrdspolitik utan att betraktas som patientfientlig, men om man diskuterar invandringspolitiken kritiskt, dÄ mÄste man vara beredd pÄ att bli betraktad inte bara som frÀmlingsfientlig, utan ocksÄ som rasist, nazist och fascist.

Den som börjat stÀlla för makt- och kultureliten besvÀrliga frÄgor om den extrema och extremt illa hanterade invandringspolitiken (bÄda tvÄ vÀl belagda) skylls alltsÄ för vilja göra Sverige till ett apartheidland, likt Sydafrika en gÄng var, eller kanske till ett land med slavar, av nordamerikansk typ. Man kopplas ocksÄ samman med det Tyskland som gjorde sig skyldigt till ett av de största folkmord som nÄgonsin Àgt rum och dessutom satte vÀrlden i brand. Som lök pÄ laxen refereras till fascismens Italien, dÀr ett folkligt uppror för sÀkerhets skull bÄde arkebuserade och i anklarna hÀngde upp fascismens grundare, Mussolini.

Kritiker bör ocksÄ rÀkna med att fÄ sin mentala hÀlsa ifrÄgasatt. Diagnosen blir xenofobi, islamofobi eller kanske afrofobi. Underbyggda argument omtolkas till en irrationell skrÀck hos den kritiske. Detta diagnosticerande Àr en light-version av hur dissidenter behandlades i det gamla östblocket. Taktiken Àr mycket effektiv.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ole burde
ole burde
7 years ago

ER det muligt at tilgive en befolkningsgruppe for at den har ladet sig Dhimmificere af Islaam? …Kan man feks tilgive den “progressive” post-kulturelle lejr for sin energiske selvsencur af alle generelt negative karaktertrĂŠk hos denne stenaldereligion ?…eller kan man tilgive de lokale jĂždiske mindretal for at lade sig Dimmificere af et fremstormende kolega-mindretal her i Europa,alt medens dette bringer samme lokale jĂždiske grupper en milimeter fra et direkte forrĂŠderi af Israel ? MĂ„ske HAR det vĂŠret muligt indtil nu , fordi meget fĂ„ dhimmier er blevet konfronteret med begrebet Dhimmificering, og dermed bevidsthedsgjort om eget kujonagtige adfĂŠrd . Den eneste… Read more »

Bergfast
7 years ago
Reply to  ole burde

En mÀrklig sak, angÄende dimmistatus, Àr ju att mÄnga judar lever ju faktiskt i muslimska nationer. Alldeles frivilligt.

Lever de dĂ„ dĂ€r i en frivillig dimmistatus, kan man undra…

De kan ju flytta om de vill, men gör det inte, (trots anmaningar frĂ„n israeler att flytta till t ex Israel…)..

Bergfast
7 years ago

Stay Ahead sa:…”Jo, det Ă€r inte alltid bĂ„das fel nĂ€r en trĂ€ter.”…. NĂ€r – en – trĂ€ter? För att kunna trĂ€ta krĂ€vs vĂ€l Ă€ndĂ„ minst tvĂ„… Och vilka – bĂ„da – , menar dĂ„ i sĂ„ fall Stay Ahead? OmstĂ€ndigheterna kring första v.-kriget, och Ă€ven det andra, Ă€r nog troligtvis, och förmodligen, mycket mer komplicerade Ă€n vad som vanligtvis tas upp i historiebeskrivningara. Historiska hĂ€ndelser Ă€r ju som… matematiska formler? 1, 2 och 3, leder till 4, 5 och 6, för att sedan gĂ„ vidare till 7, 8 och 9, kanske göra en avstickare tillbaka till 2,3 och 4, och… Read more »

Bergfast
7 years ago

IslamÂŽs war on Christianity – och Ă€ven dĂ„ kanske – den s.k. Kristenhetens, (eller snarare den s.k. VĂ€stvĂ€rldens?) krig mot islam
? Det Michel Coren sĂ€ger Ă€r naturligtvis bĂ„de upprörande, oroande och obehagligt. Samtidigt gĂ„r det ju inte att förneka att VĂ€stvĂ€rlden, (kristenheten, – Korsfararna – ?), ocksĂ„ har anfallit, bombat, krigat mot samt destabiliserat och förött, ocksĂ„ muslimska nationer
.(och dĂ€rmed bidragit till att skapa stora flyktingströmma och invandrarvĂ„gor till frĂ€mst Europa, (frĂ€mst Nordeuropa?)
 Är dĂ„ muslimers aggressioner mot – de kristna – , en slags kollektiv bestraffning, och ser dessa muslimer sina handlingar som – rĂ€ttmĂ€tig hĂ€mnd – , mot… Read more »

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago
Reply to  Bergfast

Jo, det Ă€r inte alltid bĂ„das fel nĂ€r en trĂ€ter. Ibland kan tvĂ„ gĂ„ ihop och ge sig pĂ„ en tredje (grupp), sĂ„ som hĂ€nde t.ex. i augusti-september 1939 nĂ€r kommunismen allierade sig med nazismen och fascismen mot vĂ€rldens demokratier och började dela upp Östeuropa mellan sig. (Fascismen skulle ta över Balkan, men det gick ju sĂ„dĂ€r. Det militaristiska och auktoritĂ€ra Japan hade, som ocksĂ„ ingick i axeln hade dessutom dessförinnan kastat sig över Kina och mördat miljoner dĂ€r.) Idag ser vi Ă„ter kommunismen bereda vĂ€gen för (islamo-)fascismens attacker mot demokratierna. HĂ€r Ă€r lite mer info om Frankrikes misslyckade hantering… Read more »

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

Jag sĂ€ger bara: “Wow!”. Just nĂ€r man trodde att alla ljus hade slĂ€ckts i Sverige, tĂ€nds ett dĂ€r man minst anade det. NĂ„ja, vi ska inte överdriva. Min förstummade förvĂ„ning handlar bara om att jag har hittat tvĂ„ sjĂ€lvklart normalförnuftiga ledarartiklar tvĂ„ dagar i följd i Dagens Nyheter, inte raketforskning pĂ„ högsta nivĂ„ direkt. Det sĂ€ger ganska mycket om tillstĂ„ndet i Folkrepubliken Mosebacke bara det, men det Ă€r gott nog pĂ„ den hĂ€r nivĂ„n.

http://www.dn.se/ledare/de-privilegierades-feminism/

http://www.dn.se/ledare/huvudledare/kriget-mot-kvinnorna/

FI, anyone?

Bergfast
7 years ago

. Om man vill varna för kommande samhĂ€llssvĂ„righeter, bĂ„de för invandrare och svenskar, och risker som kan finnas med en alltför stor invandring sĂ„ kan man fĂ„ mĂ€rkliga svar
. NĂ„gon kan sĂ€ga: 
”men att mĂ„la upp helvetesscener av detta slag Ă€r att sjĂ€lv försöka vilja bidra till en negativ utveckling .”
 Om man vĂ€ljer att i förnekelse och i en inbillning om att om bara vi sjĂ€lva inte (lĂ€ngre), Ă€r s.k. rasister, eller strukturella s.k. rasister, eller strukturellt elaka och onda, sĂ„ kommer nog andra, de invandrade, att ocksĂ„ vilja vara lika snĂ€lla som vi, det Ă€r nog att kanske… Read more »