2
jun
Seneste opdatering: 3/6-14 kl. 2051
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“För tv-avgiften får du program som är oberoende, opartiska och sakliga,” siger Eva Hamilton, formand for SVT. Der har været megen omtale af SVT’s valgaften. Her kan man danne sig et indtryk, syv minutter skulle være tilstrækkeligt. En tsunami af politiske klicheer, men det taler alligevel for sig selv.  SVT:s EU-valvaka den mest partiska någonsin. Ingrid Carlqvist og Tobbe Svensson om EU valget. Socialdemokraten Johan Westerholm skriver:

Stigmatiseringen i det politiska samtalet börjar sakta men säkert nå nya bottennivåer och skall ses som en motreaktion på Sverigedemokraternas framgångar. Men det blir tyvärr för extremt och skulden för detta bär de två tills vidare statsbärande partierna. De har inte lyckats kommunicera någon statsbärande idé som bär över fler mandatperioder och öppnar därmed dörren för missnöjesyttringar. Det påfallande utbredda tystnaden från såväl Fredrik Reinfeldt som Stefan Löfven eldar på de mer extrema underliggande strömningarna. Du kan och får inte bo granne med en Sverigedemokrat om du är mån om din politiska framtid, än mindre ha dem som kollegor eller bekanta. Sälj! Sälj! Sälj! Där kan du inte bo! og Sömnlös


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

26
Deltag i debatten...

avatar
14 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
Dansk radio: Hjælp svenskerne « SnaphanenSkåningLudvigTim Pallisgrrr Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] Mikael Jalving vil forsøge at regissere dramaet. Katastrofer er altid de sjoveste, altså indtil de overgår i tragedier. Så er det ikke Andy’s Bar kl 03 længere, journalister går ikke gentle into that good night. Der bliver larm, bare tænk på EU valget i Sverige. […]

Skåning
Guest
Skåning

@Ludvig

Tack för de orden. Jag håller med dig om att exempelvis en översättning av valvakan (komprimerad) och stor internationell spridning hade varit en mycket bra idé. Situationen kan nog inte lösas av Sverige självt, men jag oroar mig också för att den svenska mentaliteten sprider sig till andra länder. Politiken verkar ju vädras morgonluft.

Mvh och kämpa på.

/Skåning

Ludvig
Guest
Ludvig

@ Skåningen Förlåt att jag missförstod dig. Jag förstår helt din förtvivlan och jag delar den. Den fortsatta utvecklingen i Sverige kan bli betydligt värre än det vi “vågar” föreställa oss (eller åtminstone värre än vi hittills klarat av att uttrycka). Jag ser inte längre hur vi på egen hand skulle kunna vända den psykologiska terror som “det medie-politiska komplexet” utsätter oliktänkande i vårt land för.Övriga Norden är frisk i jämförelse. Ibland drömmer man om att våra nordiska grannar kunde samlas till ett enat avståndstagande från den söndermalning av åsikts- och yttrandefriheten som pågår här. Och det skulle behövas att… Read more »

Ludvig
Guest
Ludvig

Det var intressant att läsa Johan Westerholm: en sansad, sympatisk och intelligent socialdemokrat.
Kort sagt – ett unikum. Då vill man bara utbrista: än är miraklernas tid inte helt förbi.

Bjovulf
Guest
Bjovulf

“Her skal du ikke gå tur med din hund – det er muslimsk område” http://denkorteavis.dk/2014/hunde-er-ikke-tilladt-dette-er-muslimsk-omrade Det østlige London er i dag en bydel, hvor britere er i mindretal. Der er mange forskellige grupper af indvandrere, men indvandrere med muslimsk baggrund er dominerende. I East London ligger den berømte og berygtede ”East London mosque”, som har opnået meget stor magt. Den er ikke kun en moské, men også koranskole for børn og voksne, aktivitetscenter, boghandel og foredragssal. Her gør islamister en målrettet indsats for at påvirke områdets muslimer og fastholde dem i et anti-vestligt parallelsamfund. I East London har islamister også… Read more »

HH
Guest
HH

Svensk-rumänskan Pascalidou är en “liksom”-människa. “Liksom”-människor är personer som hasplar ur sig jämförelseordet liksom i tid och otid. Ju fler liksom desto torftigare språk och en alltmer osammanhängande retorik. En som förstått alltihop långt tidigare är den svensk-finländska författarinnan som kallar sig Rosa Liksom. Skulle tro att det finns ett visst överskott av liksom-ordet även i svenskfinländskan. Men när jag tänker efter riktigt noga tror jag finländare är alldeles för kloka och demokratiskt mogna för att använda ordet i tid och otid. Albert Engström har gjort en bra parafras på allt pratande. Man ser en glad och överförfriskad man med… Read more »

Tim Pallis
Guest
Tim Pallis

Der er en dyb ridse i den svenske grammofonplade – de gentager de samme fejlvurderinger igen og igen: Racisme, fremmedfjendtlighed, højreekstremisme, højrepopulisme osv. De bliver ikke modsagt og det smitter til dansk TV. Adam Holm har på deadline brugt samme grammofonplade de sidste dage. Det er nu almindeligt, at man på venstrefløjen taler om højrefløjen. Før var det de borgerlige partier. Højreekstremisme er en radikalisering af almindelige borgerlige højrefløjspartier dvs. højreradikalisme, og det er et andet ord for nynazisme. Det er faktisk det de beskylder Dansk Folkeparti for igen og igen. Langballe og Messerschmidt blev dømt for racisme på grund… Read more »

Hans Und
Guest
Hans Und

Jeg tror du mener Peter og ikke Claus 🙂

Som jeg kommenterede andet steds:

Peter Wivels onkel var Ole Wivel som havde stærke nazi-sympatier.

Og Suzanne Brøgger skrev en lobhudlende bog om en “Fru Tone”. Tone Bonnéns far var kunstmaleren Folmer Bonnén, der et årstid var medlem af det danske naziparti og jounalist på “Fædrelandet” frem til 1945.

Det er påfaldende som visse personer i parnasset med familiær nazi bagage har travlt med, at antyde nazisme her, der og alle vegne, og ikke mindst hos andre. I særdeleshed hos DF og støtter.

Tim Pallis
Guest
Tim Pallis

Du har ret det er Peter Wivel. Undskyld og tak!

Bergfast
Guest

Ibland kan man rentav tycka att det kan verka som att både utomeuropeiska befolkningar i största allmänhet, och av dessa då även många muslimer, har mer eller mindre importerats till Sverige, (genom påtryckningar och mer eller mindre utpressningar av det svenska folkets välvillighet, aningslöshet?), och helt enkelt just enkom och enbart för att kunna, så att säga – bussas på svenskarna – ?…. Den propaganda och de anklagelser som massmedier bedriver, och även politiker, näringsliv med hjälp då av olika s.k. tankesmedjor och s.k. experter, mot just svenska folkets strukturella elakhet och ondska, (“främlingsfientlighet och rasism”), verkar ha ett utstuderat… Read more »

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Guest
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

På 60-talet hade vi Mosebacke Monarki. Nu har vi Folkrepubliken Mosebacke. (Mosebacke är en del av Södermalm i Stockholm, och Mosebacke Monarki var ett mycket uppskattat humorprogram.)

Folkrepubliken Mosebacke är tyvärr inget skämt, men som sagt en kollektiv galenskap: Är två “svenska” Al-Qaida-kompanier en högerpopulistisk hotbild eller ett verkligt hot? Är det just antisemitism och “homofobi” som främst präglar dagens “högerpopulister” eller utmärker det istället just de islamister som Folkrepubliken värnar allra mest om?

Vad Sverige och hela Europa behöver mest just nu är en fredlig och folklig orange revolution, som i Ukraina.

ny kommentator
Guest
ny kommentator

Den “intellektuelle” elite i Sverige bliver mere og mere desperate.. At de hysterisk skriger deres løgne ud på nationalt public service TV… Ændrer intet på virkeligheden… Hvis de forsætter sådan som de åbenbart gør… Så er løbet da kørt for Sverige, inden for 10 år… TILLYKKE i anstændige godshedstosser… 🙂

Børge
Guest
Børge

Kællinger – kællinger. Det er ganske enkelt en katastrofe at kvinderne fik stemmeret. Deres omsorgs gen kombineret med ringe intelligens gør dem endnu farligere end arabere med våben.

grrr
Guest
grrr

Børge.

1. Femninister er ikke kvinder. De har aflagt kønnet.
2. Der findes ikke noget omsorgsgen. Masser af mødre verden over slår egne børn ihjel.
3. Hvem vil du helst møde på en mørk gade: 10 kvinder med en lav IQ eller 10 arabere med våben.

T. Snorrason
Guest
T. Snorrason

Sverige synes ramt af kollektivt vanvid. Absurdistan. Det er ikke racisme eller fremmedfjendtlighed at være mod islamisering, hvilket diverse såkaldte “ghettoer” er, idet man der indfører egne love, sharia. “Højrepopulistiske partier”, mere New Speak. Sådanne partier findes ikke, alle partier er massebevægelser, det vil sige, at vælgerne er fra de største befolkningsgrupper, hvilket er almindelige lønmodtagere. Med andre ord er de de såkaldte “brede masser”, arbejderpartiernes tidligere vælgere, som ikke finder, at de oprindelige arbejderpartier arbejder for deres interesser, men at disse i dag ledes af personer og teoretiske ideer, de ikke kan identificere sig med. Et par valg mere… Read more »

Marit
Guest
Marit

FI’s “fru talman” :
“Ut med rasisterna og inn med feministerna !”

Ønsker de pest eller kolera ?

Demokratiet er en saga blott i Svearike. Nå er det heksejakt som er in.

Degenereringen kan ikke gå fort nok.

Hvilken tragedie for et engang så selvstendig, klokt og stolt folk ! Som hele verden så opp til…