7
jun
Seneste opdatering: 8/6-14 kl. 0430
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er ikke nemt, at komme på tværs af Ezra Levant. Den slags journalister er der mangel på i Europa. Se også Freedom award, off to Copenhagen, in court monday og Ezra Levant: Tale i Trykkefrihedsselskabet, 1.3.2014.

3-Ezra Levant, TFS, 2014, I 141

Ned med nationen

Foujan Rouzbeh er iransk indvandrer og medlem af Gudrun Schymans feministiske, kommunistiske nutcracker-foretagende. Nedlæg Sverige? Det klarer de da fint uden hendes hjælp, langt ind liberalistiske, såkaldt borgerlige kredse, er der en stemning for at Avskaffa Sverige. Det er helt main-stream ortodoksi og efter enhver beregning, er Sverige afskaffet i 2050. Hvorfor ikke bare sætte sig ned og vente? Hvorfor udsætte sig for mordtrusler for noget, der er helt ukontroversielt?

Skulle hun ikke nedlægge Iran først, hvis hun altså tør? Mark Steyn sagde for en måneds tid siden, i en interessant og morsom tale. Den varer i en time, men jeg anbefaler den.

Verden har slet ikke brug for at blive reddet, red jeres familie, jeres by, red jeres kommune først, det er overkommeligt og der kan være udsigt til succes, som kan måles umiddelbart.

Foujan Rouzbeh förnekar att hon med sin tweet skulle ha uppmanat till flaggskändning. Hon säger att inlägget inte ska tolkas bokstavligt.– Vi måste prata om det som anses vara heligt när det som anses vara heligt för många kan vara exkluderande. Allting bottnar i min syn på nationalstaten och hur nationalstaten sätter upp gränser och murar. Jag tror på en gränslös värld och tänker att vi måste röra oss mot avskaffandet av gränser.

Hon menar att tweeten var menad som en referens till Carl Johan De Geers konstverk Skända flaggan. – Det är en referens till De Geers konstverk att skända flaggan. Det är en referens som tydligt pekar åt samma håll, vi måste våga ifrågasätta nationalstaten. Politiker mordhotad efter tweet om flaggskändning

1-Indspilning i fuld skærm 07-06-2014 193427


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3
Deltag i debatten...

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
ErlingPeter BuchBergfast Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Erling
Guest
Erling

Morsom Sun-video og en aldeles fremragende tale.

Bergfast
Guest

Ezra Levant: – ”That´s what we do”… – ”In a free country like Canada”…

……

Är det alltså kännetecknet på modernism?

Föraktfullhet? Respektlöshet? Vulgaritet? Råhet? Burdushet?

Det är modernism?

Att vara rå, hånfull, vulgär, respektlös, oartig och stillös?

Det är alltså kännetecknet?

Det är moderna samhällens essens?

Det kanske då inte skulle skada om moderna samhällen innehållande all denna vulgaritet, stillöshet, oartighet, hånfullhet, burdushet och respektlöshet, klev tillbaka några århundraden i tiden…?

Och blev lite mer artiga, stilfulla och respektfulla igen?…

Vem vet….

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Jeg formoder, der menes- benytter ytringsfriheden.

At programredaktionen ikke har sat fuldførsel af sætninger respektivt argumenter, før den anden deltager replicerer, som betingelse for debatdeltagelse kan vist kun beklages.
Det væsentligste bør være argumenterne, ikke afbrydelser der i den grad sænker niveauet i indslaget.