11
jun
Seneste opdatering: 12/6-14 kl. 0815
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Am Dienstag bestätigte der in Ägypten geborene und aufgewachsene Hamed Abdel-Samad seinen Eintrag vom Sonntag. Radio Vatikan bestreite, dass der muslimische Geistliche für den Sieg gegen die Ungläubigen gebetet habe, schreibt er. Dann zitiert er Vers 286 aus der 2. Sure des Koran, die mit den Worten endet: „Du bist unser Schutzherr, hilf uns gegen das Volk der Ungläubigen!“ Auf Anfrage bestätigte Abdel-Samad, dass er die Zeremonie im Fernsehen verfolgt habe. Er verstehe Arabisch und kenne die zitierte Stelle aus dem Koran gut. Kontroverse um muslimisches Gebet bei Vatikan-Treffen (En engelsk oversættelse er dukket op.)

Halal-slagter i Herlev  annoncerer drengeomskæring

Ved speciallæge i urologi Mowafik Yassin, Hovedvejen 154, 2600 Glostrup. Nu skal jeg ikke ud i en lang diskussion af et etisk vanskeligt spørgsmål, det blev belyst af kapaciteter på området i februar sidste år, (jeg havde forståelse både for overrabiner Lexner og dr.Morten Frisch,) blot påpege at der er eksperter på feltet såvel som voksne omskårne, der ønsker det forbudt på lige linje med omskæring af småpiger. De annoncerer dog ikke deres holdninger hos en slagter på Herlev Torv. Når man tænker på de strenge, gældende annonceregler for medicinalindustrien, forekommer kødvinduet i særklasse smagløst, hvis det ikke er direkte ulovligt. Jeg vil tro, det falder ind under det Det Lægeetiske Råd kalder Utilbørlige fremgangsmåder.

1-herlev slagter (1)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5
Deltag i debatten...

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
GoV Reveals Cover Up of Imam’s Prayer at Vatican « SnaphanenBenteKim RasmussenMachiavelliCrass Børsting Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] the past week, a Muslim imam who was invited to participate in the “prayer for peace” event at the Vatican on June 8 went off-script and asked Allah to help him gain victory over the unbelievers. The Vatican at first […]

Bente
Guest
Bente

Ligner billedet i slagtervinduet ikke en lille dansk (europæisk) babydreng ?

Kim Rasmussen
Guest
Kim Rasmussen

Sygt eller bare smagloest….og muligvis en grund til at nyde maanedens koedpakke med forsigtighed.Jeg vil forresten noedigt vide,hvilke former for “omskaering”der saa ikke averteres med…….

Machiavelli
Guest
Machiavelli

jeg ved godt verden er syg, men Gina er blevet befriet, også er jeg glad igen.

Crass Børsting
Guest
Crass Børsting

Forhudskirurg annoncerer i slagterbutikkens vindue. Den sorteste satiriker kunne ikke have fundet på noget bedre.