20
jun
Seneste opdatering: 21/6-14 kl. 1727
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-alby

Man föreslĂ„r Ă€ven en byggstandard för skolor, som Ă€r anpassade för ett mĂ„ngkulturellt och nytt Sverige. I Stockholm byggdes en ny förskola som ersĂ€ttning för en nedbrĂ€nd skola enligt denna modell. Skolan, som liknar en bunker, har metallfasader och metalltak, höga stĂ€ngsel med kraschsĂ€ker grind, kameror och strĂ„lkastare runt byggnaden. LekomrĂ„det byggdes som en liten uteplats i mitten sĂ„ barn inte utsĂ€tts för skottlossning. Man beskriver den hĂ€r “bunkern” som ett typexempel pĂ„ hur nya förskolor bör byggas för att möta de utmaningar som följer av att Sverige blir allt rikare pĂ„ mĂ„ngfald. Skolor i stĂ„lplĂ„t för att klara mĂ„ngfalden

Sammenlign realiteterne med arkitektens mumbo-jumbo om Förskolan Ugglan i denne video. NĂ„r almindelige bĂžrnehaver er beklĂŠdt med aluminium, sĂ„ de ĂŠdle vilde ikke kan futte dem af, og ligner hĂžjsikkerhedsfĂŠngsler, da har samfundsingeniĂžrerne drevet det rigtig vidt i ingeniĂžrkunsten, men de vil stadig sĂŠlge det som guld, der er en stinkende  latrin blot at redde deres eget elendige skind lidt endnu. Lad mig skyde pĂ„, at svenske politikere holder ti Ă„r til, inden de kollektivt mĂ„ sĂžge asyl som forfulgte af deres egen befolkning i et “brunt , fascistisk, monokulturelt” demokrati pĂ„ den anden side af jorden. Skal vi sige Japan?

Forskning: Breivik var en skoleskyder

Der er en del forskning navnlig indenfor humaniora, der fortÊller én det man vidste i forvejen pÄ en lÊngere, mere dokumenteret mÄde og med flere fremmeord. At ABB mest af alt mindede om den traditionelle skoleskyder, sagde allerede to af mine venner i begyndelsen af 2012 da det endnu var svÊrt at se klart for mediesandstormen og alle de, der skulle hÞste politiske points pÄ ABB. Den ene var norske Peder (Fjordman) Jensen, der havde sine egne, personlige grunde til at lide sig igennem hele det sÄkaldte manifest.

Jeg er sikker pÄ, han vil hilse denne videnskabelige rapport velkommen, nu vi nÊrmer os tre-Ärs dagen for hans ufrivillige flugt fra Norge den 7 august 2011, og jeg er ogsÄ sikker pÄ at det der med tiden vil stÄ tilbage som det mest prÊgnante ved hele affÊren (bortset fra for de pÄrÞrende, naturligvis), er i hvilken grad norske og sandelig ogsÄ svenske politikere og medier gik amok i politiske excesser. I Danmark misbruger prof. Garbi Schmidt sÄ sent som i dag ABB i Politiken.

Vi har ikke hÞrt de sidste ord om den politiske udnyttelse af  77 unge dÞde, men Breivik selv trÊder tydeligere og tydeligere frem, ingen Stoltenberg, ingen professor, ingen redaktÞr, intet teaterstykke kan forhindre det.

»Den historie, som en forbrydelse fortĂŠller, er ikke altid den samme, som den gerningsmanden gerne vil have, vi hĂžrer. Og i forhold til UtĂžya vil Breivik have os til at se den politiske aktivisme og ikke, at angrebet pĂ„ nogle punkter minder om et skoleskyderi – i det 1500 sider lange manifest er skoleskyderier ikke nĂŠvnt en eneste gang,« siger Sveinung Sandberg.

Det er meget typisk for skoleskyderier, at der er fokus pĂ„ den, der udĂžver volden, og at man Ăžnsker en masse medieopmĂŠrksomhed,« siger Sveinung Sandberg. Han og kollegerne er nĂ„et frem til, at Breiviks terrorangreb ogsĂ„ minder om et skoleskyderi, fordi han valgte at gĂ„ efter unge mennesker, der var sammen i en uddannelsesmĂŠssig kontekst – nemlig sommermĂždet for Arbeiderpartiets ungdomsorganisation.

De peger pĂ„, at bĂ„de for skolemordere og terrorister er det afgĂžrende at drĂŠbe sĂ„ mange som muligt, men det er bemĂŠrkelsesvĂŠrdigt, at Breivik pĂ„ UtĂžya valgte at skyde hver enkelt selv. »Der er ogsĂ„ terrorangreb, der bliver udfĂžrt pĂ„ den mĂ„de – for eksempel terrorangrebene i Mumbai i 2008 – men det er mere karakteristisk for et skoleskyderi,« siger Sveinung Sandberg og fortsĂŠtter: »Samtidig minder Breiviks manifest og forberedelsen af angrebene pĂ„ flere mĂ„der om det, der ligger forud for skoleskyderier.

Sveinung Sandberg, Atte Oksanen, Lars Erik Berntzen and Tomi Kiilakoski: »Stories in action: the cultural influences of school shootings on the terrorist attacks in Norway«, Critical Study on Terrorism, May 2014.Fra Columbine til UtÞya, Weekendavisen,20.06.2014. (ikke online)

Trussel mod sikkerheden i resten af verden – fik visum i Sverige

Fra Fagbladet Dansk Politi:

En afghansk mand bliver taget til side under en kriminalitetskontrol af et fly fra Istanbul. I hans taske ligger papirer, der viser, at hans visumansÞgning er afvist af de danske myndigheder, da andre landes myndigheder anser ham som en mulig trussel mod sikkerheden. Til gengÊld har han fÄet svensk visum, og er nu pÄ vej mod sin danske kone, der har en nyoprettet c/o-adresse i Sverige. Det fÄr personalet i lufthavnens Doku-center til at stille fÞlgende spÞrgsmÄl:

– Hvorfor har svenskerne givet manden visum, hvis de danske oplysninger viser, at han bliver vurderet til at vĂŠre en trussel?

– Hvorfor er hans danske kone flyttet til Sverige pĂ„ en c/o-adresse efter afslaget pĂ„ dansk visum?

– Kan ĂŠgteskabet vĂŠre arrangeret for at fremskaffe et visum til manden?

 

Politiet i lufthavnen kontakter mandens danske kone. Forinden har man skaffet oplysninger om den c/o-adresse, han har opgivet, hvor konen efter sigende bor. Hun kan dog ikke svare pÄ hverken husnummer, etage, eller hvordan omgivelserne ser ud.

– Hvis hun ikke bor i Sverige i virkeligheden, har man skaffet sit visum pĂ„ et falsk grundlag. Den her slags sager tager det mĂ„ske to politifolk en hel dag at komme til bunds i. Og fordi svenskerne har givet visum, er muligheden for, at vi i sidste ende mĂ„ sende ham videre til Sverige stor – ogsĂ„ selvom vi vurderer, at han og konen inden lĂŠnge flytter til Danmark, og han nok ikke rejser ud, nĂ„r de tre mĂ„neder, visummet gĂŠlder, er gĂ„et, fortĂŠller Johnny Robin JĂžrgesen fra lufthavnens Doku-center.

Det gĂ„r som spĂ„et. De svenske myndigheder vil ikke annullere det udstedte visum, og inden dagen er gĂ„et, er den afghanske mand indrejst i Schengen…. fortsĂŠttes En trussel mod sikkerheden i resten af verden

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] skrev den 2o.6 om forskerne Sveinung Sandberg, Atte Oksanen, Lars Erik Berntzen og Tomi Kiilakoski rapport […]

Polka Charlie
Polka Charlie
7 years ago

De ‘ny-svenske’ familier krĂŠver stĂžrre boliger, betalt af den ‘gammel-svenske’ skatteyder. BĂžrnene fĂ„r nemlig stress af smĂ„ lejligheder. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19090289.ab

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago

Siden 1500 tallet kunne naboen mod Ăžst fra dansk side vĂŠre anset som yderst farlig, det er intet nyt fĂŠnomen:
http://avpixlat.info/2014/06/21/i-vara-grannlander-borjar-sverige-ses-som-en-sakerhetsrisk/

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  steen

Retssager kan blive dyre og besvĂŠrlige.

Er det trods alt ikke bedre ytringerne, perspektiverne bliver spredt end at forvente tak eller Þkonomisk tilskud, nÄr Snaphanens koncept i udgangspunktet ikke er baseret pÄ betaling, respektivt er et fantasiforestillet sted kun for sympatisÞrer med upÄklagelig opfÞrsel?

JĂŠvnlige opfordringer om donationers nĂždvendighed og nogle moralske anekdoter kan vel opveje lidt, og dermed lade det sure glide lettere ned med det sĂžde…

Ludvig
Ludvig
7 years ago
Reply to  steen

Eftersom Avpixlat lÀser Snaphanen och jag lÀser Avpixlats artiklar med stor behÄllning, vill jag vÀdja till deras redaktion hÀr:

NĂ€r ni pĂ„ Avpixlat hittar en nyhet pĂ„ Snaphanen som sedan lĂ€nkar vidare till sin egen primĂ€rkĂ€lla – var dĂ„ anstĂ€ndiga och lĂ€nka alltid och i första hand till Snaphanen dĂ€r ni hittat nyheten.
Snaphanens egen kÀlla Àr i de fallen en andrahandskÀlla för er.

Tack

norje
norje
7 years ago

Morsomt at man mĂ„ til andre lands aviser for Ă„ bli kjent med en slik rapport fra norske forskere. Her er mer fra samme folk: ABB er en «ensom ulv» blir det sagt. Berntzen og Sandberg velger Ă„ bruke begrepet «soloterrorist» om ABB fordi en ensom ulv er i tradisjonell forstand en ulv som er utstĂžtt fra flokken sin. Dette er jo ikke tilfellet for ABB som aldri har tilhĂžrt en «flokk». Han har operert alene og har skapt sin egen ideologi ved Ă„ plukke ideologi fra anti-jihadisme og hĂžyreekstremisme. Er bare en mĂ„ned siden en schizofren og frustrert Elliot… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Avpixlats ansvarige utgivare lÄngintervjuad i SR P3

http://avpixlat.info/2014/06/19/avpixlats-ansvarige-utgivare-langintervjuad-i-sveriges-radio-p3/

INTERVJU SR P3 Nyheter gör just nu en programserie dĂ€r man intervjuar “alternativa makthavare” [!!!] och pĂ„ torsdagen hade turen kommit till Avpixlat. Ansvarige utgivare Mats Dagerlind intervjuas och svarar pĂ„ ett antal frĂ„gor om Avpixlats roll i det svenska opinionsbildande och nyhetsförmedlande medielandskapet.

——————————————————

Helt utroligt, at han overhovedet kan fĂ„ taletid i SR nu –
den var ikke gÄet for bare fÄ Är siden. MÄske er der trods
alt smĂ„ ĂŠndringer pĂ„ vej i Sverige? 😉

Det bliver rigtigt interessant at SE PK-elitens hysteriske reaktioner pĂ„ det 😉

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  steen

Ja, cool – alle P3-journalistens mĂžjsommeligt forberedte insinuationer og kritiske spĂžrgsmĂ„l faldt jo helt til jorden. Tja, det er et fremskridt, at Daqerlind nu overhovedet kan komme til orde pĂ„ SR – og at et “frĂ€mlingsfientligt” site som Avpixlat kan nĂŠvnes som et indlydelsesrigt medie. Nu mangler de sĂ„ bare lige at stille lige sĂ„ skrappe og dybdeborende spĂžrgsmĂ„l til de frelste PK-mediers redaktĂžrer og journalister og alle de transintellektuelle ( 😉 ) “eksperter” samt at skyde dem dunkle motiver i skoene angĂ„ende deres helt ukritiske indvandringsbegejstring og endelĂžse islamlefleri ved den mindste lejlighed. Ja, medierne desperation og rĂ„dvildhed fremstĂ„r… Read more »

Tommy
Tommy
7 years ago
Reply to  steen

hej Steen

Jeg har lige set pĂ„ Alexa, at avpixlat nu er nr. 80 pĂ„ deres liste – det er et gevaldigt spring fremad pĂ„ et Ă„r. Jeg vil ogsĂ„ benytte lejligheden til at sige rigtig mange tak for din store indsats og dejlige fotografier.