20
jun
Seneste opdatering: 20/6-14 kl. 2243
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Undertekstet pÄ engelsk. ARD Islamistisches Mobbing nimmt zu.

OvervĂŠldende indvandringsmodstand i nyt studie

The annual British social attitudes poll revealed that 95 per cent of the population think the English language is the cornerstone of Britishness. Since 1983 the percentage of people who say that to be British you must have lived here most of your life has gone up from 69 per cent to 77 per cent. The survey also revealed that 77 per cent want immigration reduced.

Around three out of four said you must be born in Britain or have lived here for most of your life to be classified as British, and six out of ten think EU migrants should wait three years before claiming benefits. The poll of 3,000 people was carried out by the state-funded NatCen group last year. It found that politicians contributed to anti-immigrant sentiment because of a ‘growing disconnect’ between the ‘Liberal political class’ and mainstream public opinion on the issue.

The study says: ‘There is a clear and intense demand for action on the issue from one section of the electorate, a demand that politicians ignore at their peril.‘In an increasingly diverse, multi-cultural country, we might expect people to be more relaxed about what it means to be British, yet the trend is going in the opposite direction. 77 per cent of people want immigration reduced (Nat Scen Social Research: Overall attitudes to immigration: persistent concerns, deep divides.)

De tal i studiet, der kan sammenlignes, svarer nÊsten pÄ procenten til en TNS Gallup fra Danmark i juni 2012. 83 % af befolkningen var imod lempelser i fremmedpolitikken, og Þnskede den nuvÊrede bevaret eller strammet op, hvad Thorning og Vestager jo er sprunget op og faldet ned pÄ. Det interessante er, at svenskerne der bÄde i absolutte og relative tal, modtager langt flere asylsÞgere end England, ifÞlge SOM Instituttet i GÞteborg, bliver stadig mere begejstrede for indvandringen.

Det kalder pÄ en forklaring, og der kan kun vÊre én af to: Enten adskiller svenskerne sig  yderst dramatisk fra danskere og englÊndere, eller ogsÄ adskiller svensk socialforskning sig. Lad mig sige det sÄdan: Jeg tror ikke, det er det fÞrste.

Omfattende kĂžnslemlĂŠstelse i feministan

Man kan tage svenske feminister pĂ„ alt, bare ikke pĂ„ ordet. Samtlige svenske medier har – hmmm og tjah – et TT telegram pĂ„ ti linjer. Her skal brainstormes lidt pĂ„ PR burauerne og i Feministisk Initiativ. “Var Ă€r krigsrubrikerna i Expressen och Aftonblandet ?” skriver en blog:

Ett 60-tal fall av könsstympning av unga flickor har upptÀckts i Norrköping sedan i mars. I en skolklass med 30 flickor hade samtliga könsstympats. 28 av dem hade utsatts för den grövsta formen, dÄ klitoris och blygdlÀppar skÀrs bort, och underlivet sys ihop sÄnÀr som pÄ en liten öppning.

Det Àr skolhÀlsovÄrden som upptÀckt övergreppen, skriver Norrköpings Tidningar. SocialtjÀnsten har nu avsatt extra resurser för att hjÀlpa flickorna. Hel svensk skolklass könsstympad

Dalrymple: The French (Jihad) Connection

Der kommer to retssager til efterÄret, jeg vil fÞlge. Politiken vil ikke kunne lide dem, men de er fremtiden. MÄske kan flere lignende ikke  forhindres , men det er ikke grund nok til ikke at se skriften pÄ vÊggen: Sagen mod jÞdemorderen Mehdi Nemmouche og sagen mod manden, der bliver anklaget for at ville myrde Lars Hedegaard.

How a routine search for drugs turned up a terrorist

If cannabis were legal in France, Mehdi Nemmouche would be safely in Algeria, instead of under lock and key awaiting extradition to Belgium. Nemmouche was on his way to his father’s native Algeria when French customs agents in Marseille searched the bus on which he had travelled from Amsterdam. They were looking for drugs. [..]

The French president, François Hollande, with his talent for making himself look ridiculous or contemptible in the eyes of his compatriots, tried to reassure the population that the security situation was under control and that there was nothing to worry about. Nemmouche, he said, had been apprehended as soon as he set foot in France—overlooking the fact that it was quite by chance that he was apprehended, and that Marseille is about as far from the Belgian border as it is possible to get while still remaining in France.

Not long ago, the European Court of Human Rights displayed its unutterable incompetence and stupidity by ruling that imprisonment in perpetuity is against fundamental human rights. The court thinks that a crime such as Nemmouche’s is forgivable, and moreover, that it is his human right to be given a chance of rehabilitation, presumably by some kind of moral physiotherapy. City Journal

 

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JensH
JensH
7 years ago

OT

“Texas man told he can’t fly Old Glory because it’s a ‘threat to the Muslim community'”

http://www.americanthinker.com/blog/2014/06/texas_man_told_he_cant_fly_old_glory_because_its_a_threat_to_the_muslim_community.html

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Verden af i gĂ„r AF Helle Merete Brix, journalist, KĂžbenhavn | Mikael Jalving, historiker, BrĂžnshĂžj http://jyllands-posten.dk/opinion/kronik/ECE6814018/verden-af-i-gar/ De vantro dukker op fra deres smĂ„ skjulesteder efter valgene. De vantro opfatter sig gerne som ”humanister”, men ser ned pĂ„ de sĂžlle skabninger, der har sat deres kryds ud for det moralsk forkerte parti. Chok, vrede og afmagt. EU-modstandernes jordskredssejr ved det nylige valg fik fĂžlelserne i kog, ikke mindst pĂ„ de spontane, sociale medier. For befolkningerne i de europĂŠiske lande stemte ikke, som pĂŠne, rettroende og globaliseringsbegejstrede mennesker syntes, de skulle. Hverken i forhold til EU eller i forhold til de politiske… Read more »

HH
HH
7 years ago

Hörde jag rĂ€tt frĂ„n radiohögtalaren – 500 miljoner flyktingar Ă€r beredda att gĂ„ genom skĂ€rselden för att nĂ„ de vĂ€sterlĂ€ndska paradisen— Finns det nĂ„gon rimlighet i allt detta? Melilla, rakbladsvĂ€ssade hinder… Det som framförallt slĂ„r mig Ă€r hur oerhört olika vĂ„ra kulturer Ă€r. SĂ€g vilket afrikanskt land som helst och dĂ€r det finns pengar att hĂ€mta nĂ€r det gĂ€ller olja. Fördelar man dessa medel över hela landet ifrĂ„ga? Jag kĂ€nner en trevlig och hĂ„rt arbetande ung man frĂ„n Nigeria som berĂ€ttat för mig hur de som har makten i hans forna hemland helt och hĂ„llet tagit hand om de inströmmande… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  HH

Jag vet inte var du lyssnade men jag tĂ€nkte just att midsommaraftonens första nyheter pĂ„ SR Ekot var för ovanlighetens skull intressanta och beskriver lĂ€get som annars varit tabu. 1. 50 miljoner pĂ„ flykt enligt UNHCR:s Ă„rliga rapport. Inte sedan andra vĂ€rldskriget har sĂ„ mĂ„nga flytt frĂ„n sina hem. TvĂ€rtemot vad mĂ„nga möjligtvis tror sĂ„ Ă€r det förhĂ„llandevis fĂ„ flyktingar som vill och lyckas ta sig till de rikare delarna av vĂ€rlden. Flyktingarna VILL inte fly till vĂ€stvĂ€rlden utan de vill stanna i grannlĂ€nderna för att vĂ€nta tills det lugnat ner sig sĂ„ de kan Ă„tervĂ€nda hem. Fattiga har inte… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Angela

Det som sas i EKOT kostar pengar. Varje punkt. Även könsstympningen som nu mĂ„ste utredas av polis och Ă„klagare. Andra kommuner skall undersökas. Reportagen kan avlyssnas pĂ„ SR, EKOT. Sammanfattningarna Ă€r summariska och lite vinklade. Lyssnar man fĂ„r man en bĂ€ttre bild.

http://avpixlat.info/newsdesk/jimmie-kesson-sverige-bor-ta-sitt-ansvar -och-hjalpa-fler-flyktingar

VisionÀren
VisionÀren
7 years ago

/Ironi pÄ

VÀnta bara tills F! och Gudrun Schyman sÀtter tÀnderna i detta. De kommer att stÄ pÄ barrikaderna och krÀva att de skyldiga straffas hÄrt! De kommer göra slarvsylta av denna vulgÀrkultur.

Va? VÀnta nu. Inte? Visst ja, tÀnkte inte pÄ det.

/Ironi av

V

HH
HH
7 years ago

Innan jag somnade igĂ„rnatt kom tankarna – de som flyr för sina liv eller de som flyr för att fĂ„ en bĂ€ttre tillvaro har ingen som helst önskan att ta till sig svensk kultur – ursĂ€kta, enligt fru Mona Sahlin Ă€r ju vĂ„r kultur bara tönterier med midsommar och allting! Ett samtal utspann sig hĂ€romdagen. En man jag trĂ€ffade som var svensk men bodde sen flera Ă„r i Schweiz, han Ă€r INTE miljonĂ€r men klarar sig genom att vĂ€xla spĂ„r frĂ„n mekanik till ett annat omrĂ„de. I det omrĂ„de han bor Ă€r man allmĂ€nt sedan historisk tid protestantiskt troende. En… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Mörk bild av rasism i Sverige 😀 [ Det kunne jo vĂŠre interessant, hvis FN nu ogsĂ„ gad at studere visse udlĂŠndinges udbredte racisme imod den svenske vĂŠrtsbefolkning – isĂŠr jĂžder, kvinder og bĂžsser – , for sĂ„ ville man da for alvor fĂ„ sig et chok … ] http://www.svd.se/nyheter/inrikes/3661956.svd Inför en granskning som FN ska göra om mĂ€nskliga rĂ€ttigheter har Svenska FN-förbundet i en rapport till FN givit en mörk bild av ökande uttryck av rasism och fortsatt mĂ„nga hatbrott i landet. … Förbundet skriver i rapporten bland annat om att bara sex procent av hatbrotten gĂ„r till Ă„tal,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  steen

Aha, den detalje havde jeg sĂ„ ikke lige fanget i forbifarten – mange tak 😉

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Det ultimative tankeekperiment : PrĂžv at forestille jer massemediernes reaktion , hvis det var Israel som SYSTEMATISK KØNSLEMLÆSTEDE hundredtusinder af palĂŠstinensiske smĂ„piger….Mon ikke NATO’s samlede flyvevĂ„bben blev sendt ned og bombe TelAviv? …eller mere nĂžjagtigt blev sendt sydpĂ„ for at blive SKUDT NED et sted over middelhavet !

LarsS
LarsS
7 years ago

SĂ„ har et hold smĂ„ piger endnu en gang vĂŠret under tortur og fĂ„et underlivet irreversibel mishandlet, de er nu permanent frataget muligheden for anvende deres krop som det den blev fĂždt til og de er nu blevet reduceret til de objekter, som deres egen kultur forlanger de skal vĂŠre. Men bare rolig, jeg er sikker pĂ„ at den selvudnĂŠvnte skare af godhedsapostle og multikulturelle frelsere har en lĂžsning pĂ„ problemet og i Ăžjeblikket sidder rundt omkring pĂ„ redaktionerne og hĂŠndervridende klikker deres hvide, fine fingre ned tasturet for at frembringe, for os “folket”, artikler pĂ„ samlebĂ„nd, som kan relativere… Read more »

Bergfast
7 years ago

Det Ă€r verkligen en mĂ€rklig sed och tradition, detta att könsstympa smĂ„ flickor, och Ă€ven lite Ă€ldre flickor. Tydligen Ă€r det ocksĂ„ grova stympningar, med ofta mycket allvarliga komplikationer. Det Ă€r mycket svĂ„rt att förstĂ„. Man kan verkligen undra hur den har uppkommit, och varför den tydligen har uppkommit sĂ€rskilt i Afrika och bland afrikanska kvinnor? Handlar det om att afrikanska kvinnor i vuxen Ă„lder har tendenser att utveckla mycket stora blygdlĂ€ppar, eller handlar det om nĂ„gonting annat? (I den s.k. vĂ€stvĂ€rlden förekommer det tydligen att kvinnor alldeles sjĂ€lvmant gör s.k. skönhetsoperationer, dĂ€r dĂ„ blygdlĂ€ppar opereras, men förmodligen inte klitoris.… Read more »

TrĂŠt
TrĂŠt
7 years ago

Hvis et tilsvarende antal Muhammeder blev kastreret ville pengene passe

Bernt
Bernt
7 years ago

Enligt lag Àr Sverige ett mÄngkulturellt land sÄ det blir nog inga straff.

ny kommentator
ny kommentator
7 years ago

“…Mörkertalet Ă€r stort..” TRE SIDSTE ORD I ARTIKLEN… Men, mon ikke denne “ikke” nyhed hurtigt “bliver fejet under gulvtĂŠppet”…. Vi kommer heller ikke til at se denne nyhed i danske MSM… Der kommer ikke til at vĂŠre paneldiskussioner om at “dette er konsekvensen” af indvandringen fra Afrika og pladderhumanismen; der tror at om 20 Ă„r er de “ligesom os”.