20
jun
Seneste opdatering: 20/6-14 kl. 2243
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Undertekstet på engelsk. ARD Islamistisches Mobbing nimmt zu.

Overvældende indvandringsmodstand i nyt studie

The annual British social attitudes poll revealed that 95 per cent of the population think the English language is the cornerstone of Britishness. Since 1983 the percentage of people who say that to be British you must have lived here most of your life has gone up from 69 per cent to 77 per cent. The survey also revealed that 77 per cent want immigration reduced.

Around three out of four said you must be born in Britain or have lived here for most of your life to be classified as British, and six out of ten think EU migrants should wait three years before claiming benefits. The poll of 3,000 people was carried out by the state-funded NatCen group last year. It found that politicians contributed to anti-immigrant sentiment because of a ‘growing disconnect’ between the ‘Liberal political class’ and mainstream public opinion on the issue.

The study says: ‘There is a clear and intense demand for action on the issue from one section of the electorate, a demand that politicians ignore at their peril.‘In an increasingly diverse, multi-cultural country, we might expect people to be more relaxed about what it means to be British, yet the trend is going in the opposite direction. 77 per cent of people want immigration reduced (Nat Scen Social Research: Overall attitudes to immigration: persistent concerns, deep divides.)

De tal i studiet, der kan sammenlignes, svarer næsten på procenten til en TNS Gallup fra Danmark i juni 2012. 83 % af befolkningen var imod lempelser i fremmedpolitikken, og ønskede den nuværede bevaret eller strammet op, hvad Thorning og Vestager jo er sprunget op og faldet ned på. Det interessante er, at svenskerne der både i absolutte og relative tal, modtager langt flere asylsøgere end England, ifølge SOM Instituttet i Gøteborg, bliver stadig mere begejstrede for indvandringen.

Det kalder på en forklaring, og der kan kun være én af to: Enten adskiller svenskerne sig  yderst dramatisk fra danskere og englændere, eller også adskiller svensk socialforskning sig. Lad mig sige det sådan: Jeg tror ikke, det er det første.

Omfattende kønslemlæstelse i feministan

Man kan tage svenske feminister på alt, bare ikke på ordet. Samtlige svenske medier har – hmmm og tjah – et TT telegram på ti linjer. Her skal brainstormes lidt på PR burauerne og i Feministisk Initiativ. “Var är krigsrubrikerna i Expressen och Aftonblandet ?” skriver en blog:

Ett 60-tal fall av könsstympning av unga flickor har upptäckts i Norrköping sedan i mars. I en skolklass med 30 flickor hade samtliga könsstympats. 28 av dem hade utsatts för den grövsta formen, då klitoris och blygdläppar skärs bort, och underlivet sys ihop sånär som på en liten öppning.

Det är skolhälsovården som upptäckt övergreppen, skriver Norrköpings Tidningar. Socialtjänsten har nu avsatt extra resurser för att hjälpa flickorna. Hel svensk skolklass könsstympad

Dalrymple: The French (Jihad) Connection

Der kommer to retssager til efteråret, jeg vil følge. Politiken vil ikke kunne lide dem, men de er fremtiden. Måske kan flere lignende ikke  forhindres , men det er ikke grund nok til ikke at se skriften på væggen: Sagen mod jødemorderen Mehdi Nemmouche og sagen mod manden, der bliver anklaget for at ville myrde Lars Hedegaard.

How a routine search for drugs turned up a terrorist

If cannabis were legal in France, Mehdi Nemmouche would be safely in Algeria, instead of under lock and key awaiting extradition to Belgium. Nemmouche was on his way to his father’s native Algeria when French customs agents in Marseille searched the bus on which he had travelled from Amsterdam. They were looking for drugs. [..]

The French president, François Hollande, with his talent for making himself look ridiculous or contemptible in the eyes of his compatriots, tried to reassure the population that the security situation was under control and that there was nothing to worry about. Nemmouche, he said, had been apprehended as soon as he set foot in France—overlooking the fact that it was quite by chance that he was apprehended, and that Marseille is about as far from the Belgian border as it is possible to get while still remaining in France.

Not long ago, the European Court of Human Rights displayed its unutterable incompetence and stupidity by ruling that imprisonment in perpetuity is against fundamental human rights. The court thinks that a crime such as Nemmouche’s is forgivable, and moreover, that it is his human right to be given a chance of rehabilitation, presumably by some kind of moral physiotherapy. City Journal

 


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

18
Deltag i debatten...

avatar
13 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
AngelaJensHVisionärenHHsteen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
JensH
Guest
JensH

OT

“Texas man told he can’t fly Old Glory because it’s a ‘threat to the Muslim community'”

http://www.americanthinker.com/blog/2014/06/texas_man_told_he_cant_fly_old_glory_because_its_a_threat_to_the_muslim_community.html

Bjovulf
Guest
Bjovulf

Verden af i går AF Helle Merete Brix, journalist, København | Mikael Jalving, historiker, Brønshøj http://jyllands-posten.dk/opinion/kronik/ECE6814018/verden-af-i-gar/ De vantro dukker op fra deres små skjulesteder efter valgene. De vantro opfatter sig gerne som ”humanister”, men ser ned på de sølle skabninger, der har sat deres kryds ud for det moralsk forkerte parti. Chok, vrede og afmagt. EU-modstandernes jordskredssejr ved det nylige valg fik følelserne i kog, ikke mindst på de spontane, sociale medier. For befolkningerne i de europæiske lande stemte ikke, som pæne, rettroende og globaliseringsbegejstrede mennesker syntes, de skulle. Hverken i forhold til EU eller i forhold til de politiske… Read more »

HH
Guest
HH

Hörde jag rätt från radiohögtalaren – 500 miljoner flyktingar är beredda att gå genom skärselden för att nå de västerländska paradisen— Finns det någon rimlighet i allt detta? Melilla, rakbladsvässade hinder… Det som framförallt slår mig är hur oerhört olika våra kulturer är. Säg vilket afrikanskt land som helst och där det finns pengar att hämta när det gäller olja. Fördelar man dessa medel över hela landet ifråga? Jag känner en trevlig och hårt arbetande ung man från Nigeria som berättat för mig hur de som har makten i hans forna hemland helt och hållet tagit hand om de inströmmande… Read more »

Angela
Guest
Angela

Jag vet inte var du lyssnade men jag tänkte just att midsommaraftonens första nyheter på SR Ekot var för ovanlighetens skull intressanta och beskriver läget som annars varit tabu. 1. 50 miljoner på flykt enligt UNHCR:s årliga rapport. Inte sedan andra världskriget har så många flytt från sina hem. Tvärtemot vad många möjligtvis tror så är det förhållandevis få flyktingar som vill och lyckas ta sig till de rikare delarna av världen. Flyktingarna VILL inte fly till västvärlden utan de vill stanna i grannländerna för att vänta tills det lugnat ner sig så de kan återvända hem. Fattiga har inte… Read more »

Angela
Guest
Angela

Det som sas i EKOT kostar pengar. Varje punkt. Även könsstympningen som nu måste utredas av polis och åklagare. Andra kommuner skall undersökas. Reportagen kan avlyssnas på SR, EKOT. Sammanfattningarna är summariska och lite vinklade. Lyssnar man får man en bättre bild.

http://avpixlat.info/newsdesk/jimmie-kesson-sverige-bor-ta-sitt-ansvar -och-hjalpa-fler-flyktingar

Visionären
Guest
Visionären

/Ironi på

Vänta bara tills F! och Gudrun Schyman sätter tänderna i detta. De kommer att stå på barrikaderna och kräva att de skyldiga straffas hårt! De kommer göra slarvsylta av denna vulgärkultur.

Va? Vänta nu. Inte? Visst ja, tänkte inte på det.

/Ironi av

V

HH
Guest
HH

Innan jag somnade igårnatt kom tankarna – de som flyr för sina liv eller de som flyr för att få en bättre tillvaro har ingen som helst önskan att ta till sig svensk kultur – ursäkta, enligt fru Mona Sahlin är ju vår kultur bara tönterier med midsommar och allting! Ett samtal utspann sig häromdagen. En man jag träffade som var svensk men bodde sen flera år i Schweiz, han är INTE miljonär men klarar sig genom att växla spår från mekanik till ett annat område. I det område han bor är man allmänt sedan historisk tid protestantiskt troende. En… Read more »

Bjovulf
Guest
Bjovulf

Mörk bild av rasism i Sverige 😀 [ Det kunne jo være interessant, hvis FN nu også gad at studere visse udlændinges udbredte racisme imod den svenske værtsbefolkning – især jøder, kvinder og bøsser – , for så ville man da for alvor få sig et chok … ] http://www.svd.se/nyheter/inrikes/3661956.svd Inför en granskning som FN ska göra om mänskliga rättigheter har Svenska FN-förbundet i en rapport till FN givit en mörk bild av ökande uttryck av rasism och fortsatt många hatbrott i landet. … Förbundet skriver i rapporten bland annat om att bara sex procent av hatbrotten går till åtal,… Read more »

Ole Burde
Guest
Ole Burde

Det ultimative tankeekperiment : Prøv at forestille jer massemediernes reaktion , hvis det var Israel som SYSTEMATISK KØNSLEMLÆSTEDE hundredtusinder af palæstinensiske småpiger….Mon ikke NATO’s samlede flyvevåbben blev sendt ned og bombe TelAviv? …eller mere nøjagtigt blev sendt sydpå for at blive SKUDT NED et sted over middelhavet !

LarsS
Guest
LarsS

Så har et hold små piger endnu en gang været under tortur og fået underlivet irreversibel mishandlet, de er nu permanent frataget muligheden for anvende deres krop som det den blev født til og de er nu blevet reduceret til de objekter, som deres egen kultur forlanger de skal være. Men bare rolig, jeg er sikker på at den selvudnævnte skare af godhedsapostle og multikulturelle frelsere har en løsning på problemet og i øjeblikket sidder rundt omkring på redaktionerne og hændervridende klikker deres hvide, fine fingre ned tasturet for at frembringe, for os “folket”, artikler på samlebånd, som kan relativere… Read more »

Bergfast
Guest

Det är verkligen en märklig sed och tradition, detta att könsstympa små flickor, och även lite äldre flickor. Tydligen är det också grova stympningar, med ofta mycket allvarliga komplikationer. Det är mycket svårt att förstå. Man kan verkligen undra hur den har uppkommit, och varför den tydligen har uppkommit särskilt i Afrika och bland afrikanska kvinnor? Handlar det om att afrikanska kvinnor i vuxen ålder har tendenser att utveckla mycket stora blygdläppar, eller handlar det om någonting annat? (I den s.k. västvärlden förekommer det tydligen att kvinnor alldeles självmant gör s.k. skönhetsoperationer, där då blygdläppar opereras, men förmodligen inte klitoris.… Read more »

Træt
Guest
Træt

Hvis et tilsvarende antal Muhammeder blev kastreret ville pengene passe

Bernt
Guest
Bernt

Enligt lag är Sverige ett mångkulturellt land så det blir nog inga straff.

ny kommentator
Guest
ny kommentator

“…Mörkertalet är stort..” TRE SIDSTE ORD I ARTIKLEN… Men, mon ikke denne “ikke” nyhed hurtigt “bliver fejet under gulvtæppet”…. Vi kommer heller ikke til at se denne nyhed i danske MSM… Der kommer ikke til at være paneldiskussioner om at “dette er konsekvensen” af indvandringen fra Afrika og pladderhumanismen; der tror at om 20 år er de “ligesom os”.