22
jun
Seneste opdatering: 22/6-14 kl. 0332
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Idag visade TV4 ett litet inslag, dÀr ordet svensk och svenskar anvÀndes sÄ frekvent att det kan ha varit nÄgon form av rekord.Tobbe

Prognoser og prognoser

SĂ„ langt tilbage som jeg husker, og det er lĂŠnge, Migrationsverket ikke leveret Ă©n prognose for asylsĂžgere, der ikke var for lav. Nu er Ă„rets progose kun midtvejs skruet op til 70.000–80.000 asylansĂžgninger. NĂ„r vi nĂ„r januar 2015, vil den ogsĂ„ vise sig at vĂŠre 10-15 procent  for lav. For hvert Ă„r forsvinder det kendte Sverige hurtigere og hurtigere ud af historien for aldrig at vende tilbage.

Just nu ökar antalet mÀnniskor som söker skydd i Sverige kraftigt. Enbart i förra veckan ansökte 2.100 mÀnniskor om asyl.FortsÀtter ökningen kan rekordet frÄn 1992 slÄs, dÄ Bosnienkrigets fasor drev upp antalet asylsökande till 84.000.

I april bedömde Migrationsverket att antalet asylsökande i Ă„r skulle bli 61.000. Den 23 juli offentliggörs nĂ€sta prognos. Den kommer att skrivas upp kraftigt. Migrationsverket tĂ€nker sig nu att 70.000–80.000 mĂ€nniskor kommer att söka asyl i Sverige före Ă„rsskiftet. Siffran kan bli högre. Kommunernas ovillighet att ta emot flyktingar gör att Migrationsverket mĂ„ste upphandla tusentals extraplatser till en merkostnad av runt en miljard kronor i Ă„r.

Verkets generaldirektör, Anders Danielsson, riktar hĂ„rd kritik mot kommuner som vĂ€grar ta emot flyktingar.– “Vi kan kĂ€nna oss stolta över att sĂ„ mĂ„na söker sig till Sverige. HĂ€r blir man mottagen pĂ„ ett bra sĂ€tt. FN:s flyktingorgan, UNHCR, sĂ€ger att vi Ă€r bĂ€st i vĂ€rlden och det betyder nĂ„got, sĂ€ger Migrationsverkets generaldirektör Anders Danielsson till DN.Prognosen fel – tusentals fler behöver hjĂ€lp

Hvis ikke de europĂŠiske lande enten opsiger eller radikalt omfortolker ikke mindst FNs flygtningekonvention, vil menneskestrĂžmmen ikke standse i nogen overskuelig fremtid, og Europa vil derfor blive til noget helt andet, end Europa historisk har vĂŠret.Morten Uhrskov: Dramaet i Irak vil med stor sandsynlighed Ăžge antallet af flygtninge til Europa

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Norge varnas för “totalitĂ€r” svensk feminism 😀 http://www.friatider.se/norge-varnas-f-r-totalit-r-svensk-feminism Publicerad 22 juni 2014 kl 18.51 Politik.Den norska kvinnoorganisationen Ottar, en motsvarighet till svenska Roks, varnar för en radikalisering av den feministiska rörelsen [!!!] och lyfter fram Sverige som skrĂ€ckexempel pĂ„ hur illa det kan gĂ„. Bakgrunden Ă€r att svenska feminister försökte stoppa Norges jĂ€mstĂ€lldhetsminister frĂ„n att besöka feministkonferensen Nordiskt forum i Malmö. En grupp svenska vĂ€nsteraktivister och feminister frĂ„n Feministiskt initiativ och VĂ€nsterpartiet attackerade nyligen Norges jĂ€mstĂ€lldhetsminister Solveig Horne (FRP) i en debattartikel i Aftonbladet. Undertecknarna, som kallade sig “antirasistiska feminister”, var upprörda över att Nordiskt forum i Malmö bjöd in… Read more »

Angela
Angela
7 years ago

http://petterssonsblogg.se/2014/06/22/asylprognosen-fel-igen/

Utdrag: – Vi kan kĂ€nna oss stolta över att sĂ„ mĂ„na söker sig till Sverige. HĂ€r blir man mottagen pĂ„ ett bra sĂ€tt. FN:s flyktingorgan, UNHCR, sĂ€ger att vi Ă€r bĂ€st i vĂ€rlden och det betyder nĂ„got, sĂ€ger Migrationsverkets generaldirektör Anders Danielsson.

-Pettersson anser att Migrationsverkets generaldirektör Anders Danielsson Àr galen, han Àr stolt över att vi fÄr spara pÄ sjuk, ÀldrevÄrd, skola osv. och att muslimerna sÀtter vÀrlden i brand.

Angela
Angela
7 years ago

Prognoser och prognoser. http://petterssonsblogg.se/2014/06/06/italienarna-klagar-over-tre-miljoner-om-dagen/

Italienarna med sina 60 miljoner invÄnare klagar över att betala 3 miljoner om dagen för invandringen. Sverige med sina 9,5 miljoner fÄr betala 103 miljoner om dagen.

Angela
Angela
7 years ago

Ja det Ă€r mycket vanligt att svenskar strider i Syrien, Irak och Afrika. Det kommer fler. SĂ„ fort Inga har fĂ„tt hjulen pĂ„ rollatorn lagade Ă„ker hon. Hon har bott i Sverige hela sitt liv och tĂ€nker nu gör en krigsinsats för sitt land i Al Shabab i Nigeria. Sven kommer ocksĂ„ sĂ„ fort han fĂ„tt sprutt pĂ„ pace-makern. Att sitta pĂ„ ett hem dĂ€r man dör inom ett Ă„r p g a vanvĂ„rd och brist pĂ„ mat ger inga bra vibrationer om en framtid som pensionĂ€r. “DĂ€rför drar vi nu”, sĂ€ger de bĂ„da. Vi kan lika gĂ€rna dö dĂ€r… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Angela

PĂ„ Tobbes blogg har man gjort en mycket bra iakttagelse. En beteendevetenskaplig iakttagelse. Man kan uttrycka vrede över inslaget eller skĂ€mta om det men det obehagligaste med inslaget har fortfarande inte sagts. Att spratteldockorna pĂ„ TV4 inte vet till fullo vad de sysslar med Ă€r kanske inte sĂ„ konstigt men att Ranstorp inte skulle veta vad han gör Ă€r osannolikt. Inom beteendevetenskapen Ă€r det vĂ€lkĂ€nt att mĂ€nniskor som utsĂ€tts för tvĂ„ng (grupptryck) kan förneka sĂ„dant som de vet Ă€r sant, riktigt och ansluta sig till en grupps felaktiga resonemang och uppfattning fastĂ€n uppfattningen kan vara in absurdum. De mest kĂ€nda… Read more »

Angela
Angela
7 years ago

Det Ă€r otroligt hur etablissemanget helt skamlöst försöker sig pĂ„ att lura folk att svenskar för krig i Syrien och andra stater i Mellan Östern och Afrika. Det Ă€r inga SVENSKAR som för krig utan utlĂ€nningar frĂ„n respektive land i dessa regioner. All min respekt för Magnus Ranstorp försvann i ett huj nĂ€r han lĂ„ter sig utnyttjas som en idiot för globalisternas intressen. Hur lĂ„gt kan man sjunka? Fy skĂ€ms Ranstorp! Fy skĂ€ms TV 4 som nedlĂ„ter sig till lögner. I brist pĂ„ information lĂ„ter en del sig luras. De som bara har tillgĂ„ng till en dagstidning och SR och… Read more »