25
jun
Seneste opdatering: 26/6-14 kl. 0050
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg har rettet udtrykket ‘religi√łse ekstremister’ ¬†i T√łr ikke leie kj√¶resten av frykt for hatvold. Der er ingen grund til at bagtale sagel√łse religioner. “Nogle milj√łer” – √•h, hold da op! Jeg kan forst√•, at homoseksuelle og j√łder i starten f√łler sig pinlige p√• religi√łse fascisters vegne, og holder h√•nden over dem, men efter s√• og s√• mange t√¶sk og faktisk ogs√• mord p√• b√•de b√łsser og j√łder, synes jeg det p√• tide at spytte klart ud, n√•r nu pressen og politikerne, hvis skyld hele roderiet er, ikke vil.

Har man mistet eller f√•et leml√¶stet familiemedlemmer, skal regningen placeres der, hvor den h√łrer hjemme. I Danmark er adressen Christiansborg, ¬†1218, K√łbenhavn, K. ¬†Er vi da i krig med vores politikere? De erkl√¶rede os krig ¬†i 1983, men vi har endnu besvaret dem. Gud n√•de dem for, at vi geng√¶lder erkl√¶ringen.

Politik i dag er det fromme h√•b, at de allesammen n√•r at d√ł ligesom Svend Auken, inden svaret foreligger. “Vel d√łd er hele Sagen.” Svend Auken var en snu politiker at d√ł i tide med ridderkors og DR-dokumentar af hans s√łrgende enke. Der er mange, der stadig skal n√• at sikre sig s√• smuk en exit som Auken’s, m√•ske is√¶r¬†Hans Gammeltoft-Hansen, der aldrig har v√¶ret folkevalgt til noget som helst.

Religi√łse ekstremister uttaler at homofile er annenrangs borgere. Det legitimerer vold, mener nyvalgt leder i Sosialistisk Ungdom, Nicholas Wilkinson. Han ber religi√łse milj√łer ta ansvar. Samtidig som lesbiske, homofile, biseksuelle og transkj√łnnede samles i Oslo i forbindelse med Europride, kommer den nyvalgte SU-lederen med en brannfakkel om sikkerheten til homofile og lesbiske her i Norge. Nicholas Wilkinson forteller at han var ute og gikk sammen med kj√¶resten sin i Oslo sentrum en kveld da de m√łtte tre menn.

‚Äď De ropte homo og ropte diverse skjellsord om sex og samleie. Vi pr√łvde √• overse dem inntil jeg fikk et slag i bakhodet.

Han sier det var et sjokk √• bli sl√•tt til, bare fordi han var ute og gikk med kj√¶resten sin. Wilkinson forteller at det n√• er flere steder der han ikke t√łr √• holde kj√¶resten i h√•nda. ‚Äď “Jeg leier ikke ham p√• Gr√łnland i Oslo p√• natta, jeg frykter den volden jeg kan bli utsatt for. Religi√łse ekstremister i Norge gj√łr meg utrygg. Jeg og veldig mange homofile frykter hatvold. Vi vet at mange av v√•re venner utsettes for det. Vi er kommet langt i homokampen i dag, men det er noen milj√łer som henger etter.”

Han mener de religi√łse ekstremistmilj√łene utmerker seg. “De uttaler offentlig, gang p√• gang, at b√•de homofile, men ogs√• kvinner, er annenrangs borgere. Det legitimerer vold”, sier han. Se ogs√• Fyns Politi til kamp mod hadforbrydelser.

Moskeer er skatteyderfinansierede pengemaskiner

Et af argumenterne imod den ny stormoske i Rovsingsgade i K√łbenhavn har v√¶ret, at moskeen er finansieret af Qatar, og at udenlandsk islamistisk tankegang dermed ville f√• indflydelse p√• moskeen. At der er grund til at v√¶re bekymret i forbindelse med moskeen, er der ingen tvivl om.

Stormoskeens √•ndelige overhoved er Yusuf al-Qaradawi fra Det Muslimske Broderskab i Egypten ‚Äď en mand, der st√łtter d√łdsstraf ved frafald fra islam . De fleste danske moskeer har organiseret sig som kulturforeninger. P√• den m√•de kan de modtage st√łtte fra fritidsforvaltningen i den kommune, hvor de h√łrer hjemme. Men at en moske er finansieret af de danske skatteydere er ingen garanti for, at budskabet, der pr√¶dikes er moderat.

Ved en fredagsb√łn i 2000 i Det Islamiske Kulturcenter p√• Horsebakken i K√łbenhavn, gik moskeens √•ndelige overhoved, imamen Farouk Sultan, der har pakistansk baggrund, if√łlge BT ‚ÄĚamok i en rus af trusler om mord, b√•l og brand‚ÄĚ imod dansk-pakistaneren Mohammed Hanif Chaudry, som imamen betegnede som en “k√¶tter, en forf√łrer og Satan selv”. Det Islamiske Kulturcenter havde modtaget st√łtte fra K√łbenhavns Kommune til fritidsundervisning af b√łrn og unge, men da kommunen bad om dokumentation for undervisningen, kunne moskeen ikke dokumentere, at deltagerne eksisterede….Trykkefrihed.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Dagens gode grin ūüėÄ http://www.trykkefrihed.dk/uploads/images/Gallery/tegninger-2014/Profetskag-220514.jpg Tusinde tak for din mange fine bidrag, Steen – en fantastisk √łjen√•bner her i DK samt hos vore k√¶re br√łdre og s√łstre i Sverige & Norge – folk vi burde tale langt mere sammen med, men som vi nok snart kun kan kommunikere med p√• engelsk p√• grund af de “ansvarliges” totale fallit og vore public-service TV-stationers ligegyldighed, talentl√łshed og efterh√•nden totalt en√łjede dyrkelse af den laveste f√¶llesn√¶vner og de h√łjest mulige seertal. Gid mange flere vil begynde at v√•gne op til de barske realiteter, begynde at t√¶nke selv for alvor og s√• ellers indse… Read more »

Nordisk
Nordisk
7 years ago

Musiken är viktig.

Vilket regemente gjorde du värnplikt på nu igen ?

Vilka märken har du ?

Vilka militärsläkter från Sverige, Danmark eller Tyskland kommer du av ?

Skåning
Skåning
7 years ago
Reply to  Nordisk

Jag har inga m√§rken och jag har inte ens gjort v√§rnplikten. Sex m√•nader innan jag skulle rycka in lade de ner mitt regemente och alla fick frisedel. P√• s√§tt och vis √§r det trist, √• andra sidan hade jag precis kommit in p√• universitetet, fick en utbildning, och har d√§refter betalat enorma m√§ngder skatt f√∂r att finansiera bl a ett f√∂rsvar. Och jag st√§ller nog upp efter b√§sta f√∂rm√•ga n√§r det g√§ller. Tr√§ning eller ej. Milit√§rsl√§kt har jag delvis. Faktiskt √§r det s√• att min f√∂rfader i rakt nedstigande manligt led, var en man vid namn Jens Espersen som dubbades… Read more »

Nordisk
Nordisk
7 years ago

Homser / Bögar, dem försvarar jag, men inte fiender till Norden:

Många av oss är fortfarande utbildade i vapnens användning, vi tvekar inte en sekund att använda dem mot våra fiender..

http://www.youtube.com/watch?v=Qf8OZxVIAOE

Skåning
Skåning
7 years ago
Reply to  Nordisk

Så du hade tänkt sätta hårt mot hårt och skrämma skiten ur förortsmiliserna med trummor, tvärflöjtar och påfågeluniformer?

pk
pk
7 years ago

Om Norge ved jeg , at ligemeget hvad som sker , så elsker
folket jens Stoltenberg.
Så skal det nok gå alt sammen.

Marit
Marit
7 years ago
Reply to  pk

Nei da, Folket i Norge elsker ikke Jens Stoltenberg. Det viste da siste valgresultat. ūüôā

norje
norje
7 years ago

“nyvalgt leder i Sosialistisk Ungdom”. Opplevelsen gjorde ham med andre ord ikke noe klokere.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

DF: Stop flygtningestr√łmmen ind i landet http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2014/06/25/114957.htm Kommunernes kvaler med at finde boliger til asylmodtagere skal l√łses ved at hj√¶lpe flygtninge i deres n√¶romr√•der, mener Dansk Folkeparti. Socialdemokraterne er uenige. – Gr√¶nsen er n√•et for lang tid siden. Kommunernes problemer med at finde boliger til flygtninge, der har f√•et opholdstilladelse i Danmark, f√•r Dansk Folkeparti til at kr√¶ve en √¶ndret asylpolitik. Partiets udl√¶ndinge- og integrationsordf√łrer Martin Henriksen mener, Danmark tager imod alt for mange flygtninge og h√•ndterer de aktuelle store flygtningestr√łmme fra bl.a. Syrien helt forkert. – Det her er noget, der vil skabe integrationsproblemer 10-20 √•r frem i tiden.… Read more »

Victor
Victor
7 years ago

Jeg er s√• tr√¶t, tr√¶t, tr√¶t – TR√ÜT – af alle de ting, der ikke bliver sagt i dagens debat. I dagens jyllands-post har Henrik Gade Jensen, som jeg ellers ikke har s√•√•√•√• meget til over for, et tankev√¶kkende indl√¶g om skolereformen: “Skal vore b√łrn undervises af eftersnakkere, klak√łrer og konformister?” http://jyllands-posten.dk/blogs/henrikjensen/ECE6828758/skal-vore-boern-undervises-af-eftersnakkere-klakoerer-og-konformister/ Det her tager sit afs√¶t i en konkret sag fra Agedrup Skole p√• Fyn, hvor en l√¶rer har f√•et en advarsel. Okay. Jeg vil gerne lige forst√•, hvor Agedrups nye skoleinspekt√łr kommer fra – tror det m√•ske er en DJ√ėFer – googler, og ser s√•, at den nye… Read more »

Lightmann
Lightmann
7 years ago

Teksten under billedet der bliver linket til i artiklen “Fyns politi tilkamp imod hadforbrydelser “- Muslimer er nogle af dem der ofte bliver udsat for hadforbrydelser” Wow – Velkommen til den omvendte verden. Det skal nok blive sjovt at f√łlge fyns politi og deres opklaringsprocent i den n√¶rmeste fremtid.