27
jun
Seneste opdatering: 28/6-14 kl. 1717
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hele udsendelsen er her, fra min 5:35 – 35:02Krasnik er forbløffende uskarp. Choudhary påstår tre gange upåtalt, halalkød er blevet forbudt i Danmark. Til slut ender klovnen Choudhary, – der trækkes op med en fjeder i ryggen, så optræder han, – med at overtage interviewet og interviewe Krasnik. Choudhary er jo jurauddannet, så det er ganske svært at få ham til at inkriminere sig selv, hvad Krasnik da heller ikke lykkes med.

 Derefter kommer den svenske terrorforsker Magnus Ranstorp i studiet. I England har de fået nok af klovnen, men det er udmærket at  udsætte danske seere for den rene vare, for naturligvis er det rigtigt som han siger: “Nogle muslimer er måske ikke enige med mig, men de kan aldrig påstå, det jeg siger ikke kommmer direkte fra Koranen.”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13
Deltag i debatten...

avatar
12 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
SantorPeter AndersenEn muslismk ekstremist får taletid i DR | Hodjanernes BlogLarsMackety Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Peter Andersen
Guest

Som Pat Condell så rigtigt sagde: Thank God for Anjem Choudary..!

trackback

[…] Taget herfra […]

Lars
Guest

Vi skal jo huske på at de fleste af DRs journalister er Vestager-soldater, så dermed er det kun naturligt at Crash-pit bøjer knæ og er ganske bovlam. De radigale er jo dem der går forrest med opgaven i at afkristne Danmark og islamisere vort land, så naturligvis skal man da klappe og ae en værdig repræsentant for Fredens Religion på ryggen. Vi ser det gang på gang: Kritisk journalistik i DR anvendes kun mod de personer som de Radigale har svoret krig imod, dvs. dem der tror på nationalstaten, den kristne Gud og dansk kulturarv samt dem der forholder sig… Read more »

Mackety
Guest
Mackety

Det ville have været sjovt at se Mark Steyn lave det interview.

Martin Krasnik var blot ynkelig. I dette interview viste Krasnik, at han ikke er opgaven voksen.

Ole Burde
Guest
Ole Burde

Det hele begynder at falde på plads , når man sammenligner Krasniks høflige selvudslettenhed i dette interwiev med hans aggressive frontalangrebb mod Lars Hedegård . Choudary er LANGT fra nogen ”klovn” , han er en begavet og målbevidst manipulator , en veluddannet tryllekunstner som er istand til at trylle kujon-tåber som Krasnik ind under hans dominans . Hvem mon det EGENTLIG er Choudary mener ”frivilligt vil have hånden skåret af” ? Hvem er det som har syndet og derfor kun kan blive skyldfri ved frivilligt at underlægge sig Islaams dominans og dermed SELV blive en del af Dominans-maskinens perfekte tandhjul… Read more »

Limewoody
Guest
Limewoody

Det kan godt være, at Choudhary er en klovn. I så fald er han en farlig klovn. Hvad var det man hånligt kaldte en anden klovn: “Malersvenden”.

ny kommentator
Guest
ny kommentator

Spændende at se hvor dybt Krasnik kan synke… Der lader ikke til at være nogen bund i den sø, han har kastet sig ud i.

Machiavelli
Guest
Machiavelli

Der er kun en ting at sige om islamister: De er sindssyge.

Da Capo
Guest
Da Capo

“Med folk som ham [Choudhary], de syriske frivillige og islam i almindelighed går England en spændende fremtid i møde, for ikke at tale om resten af Europa” skriver signaturen Santor i sin kommentar och tillägger; “Jeg har købt popkorn og fadøl og venter kun på at kampen begynder.” Vi andra sitter inte opåverkade i elfenbenstorn och tittar på TV. Är Santor övertygad om att det inte blir någon kamp i DK? Finns det verklingen ingen klarsynt och analytisk realist som vågar intressera sig för verkligheten och den kommande muslimiseringen och dess följder. I Sverige gör maktetablissemanget allt den kan för… Read more »

Santor
Guest
Santor

Det er en hån der eksklusivt er rettet imod alle islamofile, kendte som ukendte, i Danmark!

Det betyder basalt set kun at jeg vil lade dem, de islamofile, selv rydde op efter deres fejltagelser, uanset hvad det måtte indebærer.

Hans01
Guest
Hans01

Må lige se hele interwievet med tossen, men mon Krasnik har efterforsket mandens tidligere udtagelser?, her retfærdiggører han mord på ikke muslimer.

https://www.youtube.com/watch?v=69cvALxgU-Q

Bjovulf
Guest
Bjovulf
Santor
Guest
Santor

Ja, det var nærmest morsomt at se Andy ( hans fødselsnavn ) trække Krasnik rundt ved næsen. En ting kan man være sikker på, Andy lyver ikke om islam og han er den bedste reklame for for en anti-islamisk indstilling.

Med folk som ham, de syriske frivillige og islam i almindelighed går England en spændende fremtid i møde, for ikke at tale om resten af Europa.

Jeg har købt popkorn og fadøl og venter kun på at kampen begynder.