28
jun
Seneste opdatering: 28/6-14 kl. 1637
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Via Tobbe: Frankrike rustar för algeriskt våld (undertekstet på svensk)

Reportage de la TV Danoise sur Génération Identitaire

DR’s reportage er en måneds tid gammel, men først lagt på You Tube nu. Jeg husker den som ganske seværdig. Den kommer ganske vist to år efter at jeg første gang omtalte dem, og Kasper Støvring gjorde det kristisk i Berligske 16.10.2012, men små, fattige medier rykker hurtigere end store og velhavende, især hvis de kan lidt flere sprog. Man kunne høre på SR forleden, at det kniber på DR med bare at forstå svensk.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4
Deltag i debatten...

avatar
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
PBrBjovulfLightmannJernhesten Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Bjovulf
Guest
Bjovulf

“Man kunne høre på SR forleden, at det kniber på DR med bare at forstå svensk.” Fik du indsat et forkert link her, Steen? Man ryger nemlig ind på SR-satiresiden om danske tabuer? As if! 😀 Hvad er det, du specifikt hentyder til her? DR er jo efterhånden sprogligt udfordret på både vore nabosprog og hovedsprogene. Det begynder at blive rigtigt pinligt, hvor dårligt og ufuldstændigt, der oversættes på den kanal. Selv helt simple ting som tal incl. årstal, sted- og personnavne samt helt gængse udtryk går helt galt gang på gang. Så der er åbenbart ikke bare tale om… Read more »

Lightmann
Guest
Lightmann

# Génération Identitaire – En ret så informativ artikel om dem : h t t p://www.jyllands-posten.dk/premium/indblik/International/ECE6580847/frankrigs-reaktionaere-ungdomsoproer/

Jernhesten
Guest
Jernhesten

Frankrig mod Algeriet i en VM-kvartfinale er mulig.

Det må være et skrækscenarie for den franske islamlobby, så det er præcis hvad jeg håber på!

PBr
Guest
PBr

Algeriet har suverænt VM’s dårligste tilskuere , hysteriske og usportslige ,endda med medbragt laserlys til chikane, et fint billede på en muslimsk “Mob” , kommer snart til et nabolag inærheden af dig.
(Hvis det ikke allerede er instaleret)