11
jul
Seneste opdatering: 11/7-14 kl. 2053
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Morten Uhrskovs tale pÄ Mosbjerg Folkefest har vÊret optrykt i Jyllands posten.

Fördumningsindustrin & genusvansinnet

Vi tar upp genusfrĂ„gan ur olika perspektiv. Är det tabu att prata om kvinnors vĂ„ld mot mĂ€n? Har genusdebatten gĂ„tt överstyr? Medverkande journalisten Ingrid Carlqvist, psykologen Eva Rusz och matematikern Tanja Bergkvist. Mikael Jalving

Det svenske genusvanvid undgĂ„r jeg stort set undtagen de mere morsomme udtryk: Ligestillet snerydning, kvinder der vil stĂ„ op og tisse, unisex toiletter pĂ„ Stockholms RĂ„dhus og trompeter som mandlige fallossymboler. Danskere kender lykkeligvis ikke ord som “könmaktsordning” og “hĂ€rsketeknikker.” Det hele stammer fra nogle temmelig spekulative “forskere” i 70 og 80’erne, og det er politisk pseudovidenskab af vĂŠrste skuffe.

Svenske politikere har af uvisse grunde forsynet det med godt med penge og professorststillinger, og derfra har vanviddet bredt sig til hele landet. Ingen andre lande kender det med tilsvarende styrke. Jeg kender kun to danskere, der har advokeret for at indfĂžre galskaben i Danmark: Drude Dahlerup fordi hun selv lever godt af branchen, og Hanne Vibeke Holst fordi hun er en naiv politisk drĂžmmer, en kvindelig Jakob Holdt bare lidt mere soigneret.  Man kan lĂŠse nĂŠrmere om det pĂ„ den livlige og begavede matematiker Tanja Bergqvits blog.“Those whom the gods wish to destroy they first make mad”

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] taler fra Mosbjerg: Mogens Camre: Om demografi og uduelige politikere og Morten Uhrskov: Demografi og indvandring og Hans Rustad – Tiderne skifter – og skifter […]

trackback

[…] Tidligere taler: Mogens Camre: Om demografi og uduelige politikere og Morten Uhrskov: Demografi og indvandring. […]

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago

Ciceros kommentar 58 fra http://www.unz.com/isteve/genetics-of-argentina/#comments It’s perhaps worth bringing up that Juan Bautista Alberdi, the man who first proposed that Argentina should open its gates to massive European immigration, and stated that “To govern is to populate.” did not want Spaniards or Italians to be allowed into Argentina. He considered Catholic Southern Europeans nations to be backwards and dull, and thought that if the Argentine government could allow in a huge influx of British, French, and German settlers it would allow the nation to become a great power. While Alberdi managed to get the clause to allow unfettered European immigration… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

SĂ„ nĂ„ede de svenske PK-journalister og profstyckere (meningsdannere) pĂ„ Södern i Stockholm omsider grĂŠnsen for deres tilsyneladende endelĂžse tolerance af mĂ„ngkulturens (multi-) “kulturberigende” konsekvenser. Det nĂŠste bliver formentlig “gated communities” ligesom henne i USA. MĂ„ngkulturen ar tydeligvis kun rigtigt god, nĂ„r det er alle andre, der skal udsĂŠttes for den for alvor – men da endelig ikke en selv, ens egne bĂžrn og alle ens ligesindede venner og kolleger med alle de “rigtige” meninger. Der findes vist et godt ord for den indstilling – det begynder med “H” 😀 PĂ„ det seneste er der nemlig kommet flere og flere tiggere… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Tack för det. Kan bara instÀmma. Kommentarerna antyder om en vÀndning. Hoppas Stockholmarna lÀser det.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Angela

Just precis 😉

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Angela

Haha, nu er kommentarerne pĂ„ mystisk vis forsvundet –
hvordan kan det mon vére? 😉

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Bjovulf

MÄste lÀsas: Johan Westerholm om invandring. (Södermalm bl a)

http://bakom-kulisserna.webnode.se/news/johan-westerholm-om-invandring/

Hans Und
Hans Und
7 years ago
Reply to  steen

Mit bud er, at mange simpelthen er bange for at blive ofre for den heksejagt, som islamiserings fortalerne bruger som deres vÄben. Atter andre er orputunister som simpelthen ser det som en mÄde de kan stÊkke andre pÄ. Et eksempel pÄ det sidste er Magrthe(III) Pestager, der bruger heksejÊgerne som murbrÊkker i sin kamp for afskaffelse af arbejds- og syge dagpenge, samt mere europa og nationalstaternes afskaffelse.

Fortalerne/heksejÊgerne har deres baggrund i organisationer som RÞde Kors, Dansk FlygtningehjÊlp, ulandsindustrien m.v. SpÞrgsmÄlet er hvordan vi fÄr brudt fortryllelsen.

nobody
nobody
7 years ago

Är framtiden svenska motstĂ„nd att göra som eleganten ifrĂ„n vidderna?

“eddie meduza – eleganten frĂ„n vidderna”: http://www.youtube.com/watch?v=IhHrm1Gqopw

Har ni tÀnkt pÄ att dÄ kommer skatteunderlaget att försvinna? Och den som dÄ inte kan klara sig sjÀlv fÄr dÄ klara sig sjÀlv.

Angela
Angela
7 years ago

Jag vet inte om det kommer med. Verkar som min kommentar bara försvinner ut i rymden. Men det Ă€r ord som Ă€r högst relevanta i sammanhanget. En kort information om vad FN:organisationer sysslar med. De yngre generationerna har ingen aning om hur kontroversiellt hela FN en gĂ„ng varit och att deras förfĂ€der kĂ€mpat mot det. För alla begrep att de som Ă€r flest fĂ„r mest makt. Och flest kan aldrig vĂ€st bli. RĂ€tt fĂ„r ALDRIG byggas pĂ„ flertal utan pĂ„ rĂ€tt. Det rĂ€tta och sanna Ă€r i sig. Det rĂ€cker med att EN ENDA PERSON sĂ€ger vad som Ă€r rĂ€tt… Read more »

barfbag
barfbag
7 years ago

OT. NĂ„r nu muslimen Hussein Obama (som han selv har sagt i en tale!) i Det Hvide Hus i U.S.A. har fjernet enhver trovĂŠrdighed om Pax Americana – Freden i Verden garanteret af U.S.A. – forsvinder ogsĂ„ stĂžtten til et frit “PalĂŠstina” – eller rettere, man er ligeglade med krav fra terrorist-gruppen Hamas, ogsĂ„ medlems-landene i FN (Forbrydernes Nationalforsamling): http://libertyunyielding.com/2014/07/10/post-american-world-one-cares-palestine/

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  barfbag

Unesco grundades den 16 november 1945 i London dĂ„ 37 lĂ€nder skrev under organisationens konstitution. Konstitutionen trĂ€dde i kraft 4 november 1946 dĂ„ den ratificerats av 20 lĂ€nder. Unesco har under Ă„ren varit en mycket kontroversiell organisation. Under 1970- och 1980-talen ansĂ„g VĂ€stlĂ€nderna, sĂ€rskilt USA och Storbritannien, att organisationen anvĂ€ndes som ett forum för kommunister och tredje vĂ€rlden att attackera VĂ€st. Unesco utvecklade en plan kallad New World Information Order för att stoppa lögner och den felaktiga information som spreds om utvecklingslĂ€nderna. VĂ€st avvisade det som ett försök av tredje vĂ€rlden och kommunistiska diktaturer att krossa tryckfriheten; USA lĂ€mnade organisationen… Read more »

nobody
nobody
7 years ago

Har den lede FI frĂ„gat sig vad de yngre förmĂ„gorna kommer sĂ€ga och frĂ„ga, i framtiden? “The Logical Song”: http://www.youtube.com/watch?v=fBoYZqmcZuc

nobody
nobody
7 years ago

Den lede FI i ett nötskal – “Los Colorados ‘Hot & Cold'”: http://www.youtube.com/watch?v=dYNcbdwkHYg

nobody
nobody
7 years ago

Endast för den lede FI “Los Colorados – Du Hast”: http://www.youtube.com/watch?v=a5xSxGhlHfc

P.S: Vit bringa…

Angela
Angela
7 years ago

TyvĂ€rr Ă€r det sĂ„ att mĂ„nga i beslutsstĂ€llningar inte agerar objektivt och för det allmĂ€nnas bĂ€sta, i detta fall för Sveriges bĂ€sta och dess folk, utan man har sin egen livshistoria som utgĂ„ngspunkt. MĂ€nskligt, kanske men dĂ„ passar man inte till sitt uppdrag. En riksdagsman har ett uppdrag för att vĂ€rna svenska folket, Sverige, och dess vĂ€l och ve och dĂ„ fĂ„r man inte utgĂ„ frĂ„n sitt eget liv. Har man ingen skolning Ă€r det lĂ€tt att hamna i den fĂ€llan att man driver sin egen sak i mĂ„nga fall omedvetet. Det Ă€r lĂ€tt att lĂ„sa sig fast i det… Read more »

Anthony Stark
Anthony Stark
7 years ago

I en debat med en svensker, har jeg oplevet at indvandrere af afrikansk herkomst blev kaldt “afro-danskere” . Jeg har aldrig hĂžrt en dansker bruge det udtryk. Danskere og svenskere blev konsekvent kaldt ” vita”. Og sĂ„ kaldte hun mig racist, selvom det var hende, der puttede mennesker ned i racekasser. Jeg morede mig bare over vanviddet.

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Anthony Stark

Ja, det Ă€r inte riktigt klokt. Vi har aldrig haft det hĂ€r sprĂ„ket förut i Sverige. Det har kommit med invandrarna frĂ„n Mellersta Östern och Afrika. Vi har sĂ„ helt annorlunda kulturer och tankegrund som skiljer oss tusentals Ă„r. Det var vĂ€ldigt utmĂ€rkande nĂ€r Mehmet Kaplan uttalade sig om de svenskar som deltog i Finska kriget. Avgrunden som skiljer vĂ„r mentalitet Ă„t var slĂ„ende. Jag har sagt det förut att utlĂ€nningar kan aldrig företrĂ€da ett annat folk. De kĂ€nner inte historien och hur kulturen vĂ€xt fram genom sprĂ„ket och de hĂ€ndelser som varit gemensamma under historiens gĂ„ng och som skapat… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Mona Sahlin utses till extremistjĂ€gare av regeringen 😀 http://avpixlat.info/2014/07/10/mona-sahlin-utses-till-extremistjagare-av-regeringen/ Og nej, de forsĂžger faktisk ikke at tage pis pĂ„ os – Mona Sahlin, af alle uduelige, uvidende og frelste mennesker – , som endog sidder i det venstreekstreme EXPOs bestyrelse, der konstant ser racisme, nazisme, fascisme og “frĂ€mlingsfientlighet” overalt i Sverige – og Danmark! -, selv hvor det ikke findes og aldrig har eksisteret. Det er nemlig tilstrĂŠkkeligt, at man bare vover at have og udtrykker en anden mening /Ă„sikt angĂ„ende masseindvandringen, dens omfang og dens sammensĂŠtning samt manglen pĂ„ rimelige krav og skarpe grĂŠnser for vores tolereance, end dem,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Om Danmarks Röst i Dagens Nyheter – panikken er mĂ„ske sĂ„ smĂ„t ved att sprede sig i de fĂžrende svenske PK-kredse? 😀 Man ser jo nĂŠsten redaktionsmĂžderne for sig: – “Hur fan ska vi klara av att handtera detta? – det gĂ„r ju inte ens att fĂ„ tysta pĂ„ dom pĂ„ det vanliga sĂ€ttet …” – “Nej, och om vi omtalar detta fĂ€nomenet, dĂ„ kommer de ju bara att bli Ă€nnu mera interessanta, och sen sĂ„ har vi ju ocksĂ„ et riksdagsval just runt hörnat att tĂ€nka pĂ„ …” Nordiska bjĂ€lkar och grand http://www.dn.se/ledare/nordiska-bjalkar-och-grand Det Ă€r tre Ă„r sedan journa­listen… Read more »