17
jul
Seneste opdatering: 19/7-14 kl. 0954
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Professor Ole Hasselbalch fra Den Danske Forening fortalte i sin tale pÄ Mosbjerg Folkefest om venstreekstremisters politisk motiverede overfald i Danmark, og om en presse, der enten fortiede eller direkte medvirkede til deres politiske kriminalitet.

Tidligere publicerede taler fra Mosbjerg: Mogens Camre: Om demografi og uduelige politikere og Morten Uhrskov: Demografi og indvandring og Hans Rustad – Tiderne skifter – og skifter hurtigt!

Frankrig forbyder anti-israelske demonstrationer

Franske myndigheder har nu draget konsekvenserne af de voldelige pro-palĂŠstinensiske demonstrationer: I flere byer bliver demonstrationer forbudt.

I de seneste dage har der i Frankrig vÊret en rÊkke pro-palÊstinensiske demonstrationer mod israelske luftangreb pÄ Gazastriben. Det er igen og igen kommet til optÞjer og angreb pÄ jÞder eller jÞdiske institutioner.

Avisen “Yediot Aharonot” beretter om de stĂŠrkeste spĂŠndinger mellem jĂžder og muslimer i Frankrig i Ă„revis. Politiet har nu bebudet at de ikke vil tillade en demonstration pĂ„ lĂžrdag i Paris. OgsĂ„ i Nice og Lille er pro-palĂŠstinensiske demonstrationer blevet aflyst. Sorge vor Gewalt: Frankreich untersagt anti-israelische Demonstrationen (Snaphanens oversĂŠttelse) Outrage as France become first country in world to ban pro-Palestine demos. “No Palestinian flags on Brussels buses or trams”.

“Jihad City”: The Hague

With Western countries as enemies, why would jihadists need friends?

In Western Europe, cultural relativism is still the norm. There is no such thing as better or worse, there is only different. One should not consider one value superior to another value, no matter what these values actually are. And it had better be different the way one thinks it should be: not “politically incorrect.”

Former Netherlands Chief of Defense Peter van Uhm says that he respects jihadist fighters in Syria because they are fighting for an ideal. That this ideal refutes every Western ideal that he himself holds dear, apparently does not affect his apparent respect for jihadists.vDutch national law, however, has now been subordinated to European Union law. Timon Dias, Gatestone

Hamas Wants to Die

The Middle East has become “How Civilizations Die: The Reality Show.”

Spengler forstĂ„r virkelig at koge sovsen ind i den reprisetragedie Hamas genopfĂžrer hvert 3-4 Ă„r. IĂžjeblikket er der ikke andet at glĂŠde sig over, at ingen liberale demokratier har nogen sympatier for Hamas – pĂ„ forskellige mĂ„der. Canadas Harper og Frankrigs Hollande spytter klart ud om terroristerne, Thorning tier og gĂ„r catwalk i Bryssel, og den evige Lykketoft dummer sig som altid. Er det to sosser bange for den muslimske gadepĂžbel i Europa og dens deltagende venstreekstremister og neo-nazister?

Hamas wants to die, obviously and visibly. That thought horrifies Westerners. As a number of Israeli commentators observe, Hamas doesn’t particularly care about having a Palestinian State. It wants to destroy the Jewish State and is willing to die in the process. It wants to die in such a way that Israel will die, too. There is something utterly surreal to Hamas crowding civilians around military targets, and Israeli pilots declining to attack them. It recalls joke about the sadist and the masochist. The masochist says, “Beat me!,” and the sadist says, No
suffer.”

Hamas, to be sure, proposes to die in an accelerated time frame and a particularly disgusting fashion, but it should be kept in mind that self-willed extinction is the norm. West of the Indus, Israel is the only survivor among the thousands of little nations that flourished between 10,000 BC and 600 AD. To be sure, there have been plenty of small tribes that wanted to live but were trampled by conquering hordes. The rule, however, is that civilizations die of their own disgust with life. Most of the industrial nations are dying, some very quickly. Most of the Muslim world would rather die than accommodate modernity (although some of it may choose to cease to be Islamic).

I do not mean to sound cruel, but the best thing you can do for victims of a dying culture is: Don’t be one of them. Hamas Wants to Die by David P. Goldman

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

36 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Moran ya Simba
Moran ya Simba
6 years ago

Bergman, det der kaldes fornĂŠgtelse. Sverige har, ligesom Frankrig og Storbritanien, allerede haft ugelange krigslignende tilstande i nogle omrĂ„der og den “problematiske” demografi vokser og vokser i andel. Det er et af de farligste lande i verden for kvinder. “Men der kommer ihvertfald ikke krig..” Nej, fald nu i sĂžvn lille pus og lad vokse se pĂ„ det her istedet for…

Bergfast
6 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Moran ya Simba tolkar vidare, och verkar dĂ€rmed inte egentligen kunna urskilja vad som menas i min kommentar? Han sa, ironiserande:
“Men der kommer ihvertfald ikke krig”..Nej, fald nu i sĂžvn lille pus og lad vokse se pĂ„ det her istedet for
.”
 
.? 
.Barn? Naiva? Okunniga? Ovetande? Omedvetna?….. SĂ„ja, sĂ„ja.Moran ya Simba verkar ha lite svĂ„rt för att lĂ€sa innantill och förstĂ„ vad det egentligen Ă€r han lĂ€ser? Det finns en skillnad mellan att sĂ€ga – det kommer krig – , och att vilja anse och förtydliga att – krig – Ă€r planerade – och dĂ€rför inte alls – kommer –… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Det er rigtigt, at Moran overser, hvad du reelt skriver, Bergfast. At du ganske vist hĂŠnger dig i samme ordvalg, som jeg gĂžr. Men at deraf ikke fĂžlger, at du drager samme konklusion som jeg. For at sandsynliggĂžre, at vi kan forvente krig, mĂ„ man altsĂ„ beskrive forlĂžbet – og det ikke i passiv agens. Hvem planlĂŠgger og gennemfĂžrer den af Moran tĂŠnkte krig? Ikke Marianne Jelved, og ikke Moran selv. NĂŠppe en eneste af de for tiden valgte politikere. Der skal altsĂ„ en omfattende proces til, fĂžr krigen bliver mulig. Ganske andre arketyper skal indvĂŠlges, hvis de overhovedet findes.… Read more »

Moran ya Simba
Moran ya Simba
6 years ago
Reply to  Moran ya Simba

I er to naive provinstosser. “Ikke flere hekseprocesser..” Selv den er ikke vandtĂŠt: “jeg skulle bankes ned, fordi jeg gik sammen med en ‘heksekvinde’”.

I aner ikke hvad der er ved at ske omkring jer. Det eneste alternativ til krig er islamisering. Jeg kunne komme med en lĂŠngere udredning om at krigen ikke bliver med stukaer og spitfires eller med store kampvognsslag foran KĂžbenhavn eller Stockholm. Men krig, det kommer… Jeg gider ikke forsĂžge at trĂŠnge igennem jeres psykologiske forsvarsmekanismer lĂŠngere…

http://www.uriasposten.net/archives/58006

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Igen: Din materialistiske analyse lider af den skavank, at den ikke medtager Ăžjet, der ser. Som hovedparten af al marxistisk, materialistisk analyse i vor tid.

– – –

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Morten - - -

Men selvfĂžlgelig … hvis du kan overbevise mig om, at DU kaster dig ud i en krig sammen med nogen du kender, sĂ„ vil jeg revurdere min ellers faste overbevisning. En del af mit billede er nemlig, at det vil heller ikke du. Dit Ăžje er ogsĂ„ forandret, og du “er ikke typen”, der “gĂžr den slags”. OgsĂ„ du gĂžr regning pĂ„ “krĂŠfter” uden for dig selv. Ligesom alle de andre, der forestiller sig, at “de andre snart har fĂ„et nok” og derfor “helt sikkert” vil “reagere”. – “Danskerne” og “folkedybet” og Holger Danske og dem alle sammen. – –… Read more »

Moran ya Simba
Moran ya Simba
6 years ago

Peter Buch, “Hvad er de opsatte primisser bag ytringen, bag dine afsluttende ord i kommentaren?” Det kan jeg svare meget enkelt pĂ„: Jeg tror der kommer krig. Rigtig, stor krig. Og den skal vindes, koste hvad det sĂ„ vil, ikke for vores skyld men for vores bĂžrns og bĂžrnebĂžrns. Tim Pallis, tak, glad for at hĂžre at en sĂ„ vidende mand som dig kan se nogle af de samme tendenser forme sig som jeg mener selv at fornemme. Ole Burde, ja, helt enig i at demokratiet er mere indskrĂŠnket for islam-kritikere men det har vĂŠret urĂžrligt at diskutere indskrĂŠnkninger i… Read more »

Bergfast
6 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Moran ya Simba sa:
”Jeg tror der kommer krig.”


Nej. Det kommer inte krig.

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Bergfast

Du har ret, Bergfast – der kommer ikke krig. Krig “kommer” slet ikke. Den “er” i sindet hos de, der udkĂŠmper den. Den er ingen luftbĂ„ren sygdom. Ej heller kan man vurdere en krigsfare pĂ„ ydre omstĂŠndigheder, for disse “krigsbegrundende omstĂŠndigheder” er naturligvis i Ăžjet, der ser. Og hvis dette Ăžje ikke er krigerisk, sĂ„ gĂ„r det, som du siger: Nej. Det kommer inte krig.

– – –

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Moran ya Simba

Jo tak, jeg formoder (ogsÄ) at sÄfremt man kunne vÊlge ville langt stÞrstedelen af mennesker nok vÊlge at leve i fredstid.

Men mit spÞrgsmÄl gik mere pÄ at nÄr man, som jeg ser det, reelt ikke kan vÊlge- hvorfor, hvad ligger bag, du da formulerer dig sÄdan.

Bergfast
6 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Krig – kommer – aldrig. Krig planeras för. Nogsamt. Steg för steg. Bit för bit. Krig planeras genom strategiska steg som tas av mĂ„nga olika aktörer och agenter, pĂ„verkare, opinionsbildare, propagandister och krigsstrateger. De tillsammans med alla deras kurirer och agenter, pĂ„verkansagenter och genom massmedier. Krig kommer inte utan krig planeras alltid. Krig önskas. Förberedelser för krig Ă€r medvetna handlingar. Majoriteter av medborgare har oftast ingen kĂ€nnedom om saken. Förberedelse för krig och beslut om krig sker oftast över medborgarmajoriteters huvuden. Dessa medborgarmajoriteter stĂ€lls istĂ€llet ofta inför faktum nĂ€r krig kanske för dem plötsligt och ovĂ€ntat, men Ă€ndĂ„ sedan lĂ€nge… Read more »

Moran ya Simba
Moran ya Simba
6 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Bergfast og Morten—, ligesom min kĂŠre sĂžster, der lige har skĂŠldt mig Ăžret fuldt for at “krĂŠnke rettighederne og vĂŠrdigheden” (eller noget i den stil) for en street hustler der forsĂžgte at snyde mig for kr. 750 og som jeg tilbageholdte mens jeg forhĂžrte mig om Kbhs Politi var interesseret i at snakke med ham (det var de ikke sĂ„ undertegnede “voldsforbryder” lod den “stakkels” hustler gĂ„, ganske uskadt…), har I typisk andedamns-mentalitet. I har (heldigvis) levet et fredeligt liv i fredelige omgivelser og kan derfor ikke forestille jer at der kommer krig i fredelige Danmark. NĂ„r unge, hanlige AEHere… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Vi misbruger stadig mennesker, men vi holder ikke mere slaver. Vi jager stadig hekse, men vi brĂŠnder dem ikke mere. Vi har stadig folk til at udfĂžre militĂŠre operationer professionelt, men vi gĂ„r ikke mere i national krig. Det er sĂ„dan udviklingen forlĂžber. DĂ„rskaberne forsvinder aldrig, men vores mĂ„de at forholde os til dem pĂ„ forandrer sig. Historiens lineĂŠre aspekt er sĂ„ledes historien om bevidsthedens udvikling. Vi er pĂ„ godt og ondt blevet professionelle. Vi ved det ikke, men vi lever i det af Marx forudsagte Proletariatets Diktatur. Et diktatur, som har afskaffet krig, indfĂžrt internationalisme (“globalisering”), og gjort arbejdet… Read more »

Moran ya Simba
Moran ya Simba
6 years ago
Reply to  Morten - - -

Morten Andedam, “Dine krigsbegrundelser er kun det sete.” Sludder og vrĂžvl. De er en konstellation af demografi, statistik (vold, kriminalitet, musliske synspunkter i Europa, europĂŠeres syn pĂ„ muslimer, Islam og demokrati osv osv) og lidt lĂŠsning af historie og islams diktater. Personlige erfaringer er langt det mindste, men stemmer iĂžvrigt fuldstĂŠndigt overens med det andet. Du aner ikke en hat om hvad der foregĂ„r i Danmark fordi du har en alt for snĂŠver livserfaring til det her. Der er psykologiske grunde til at du insisterer pĂ„ at der ikke kommer krig og dem fĂ„r du ligeud fordi jeg er ved… Read more »

Bergfast
6 years ago
Reply to  Morten - - -

Moran ya Simba skrev, bl. a.:
” Ikke bare tror jeg krigen kommer. Jeg tror desvĂŠrre den er nĂždvĂŠndig.”
 Jo. Det kan man förstĂ„ att Moran ya Simba anser. Och att det Ă€r just dĂ€rför som han bĂ„de propagerar, plĂ€derar, föresprĂ„kar, varnar och pĂ„pekar, som han gör. Men, men, som sagt
. Krig – kommer – , inte. Krig föresprĂ„kas, plĂ€deras, propageras, varnas och föresprĂ„kas ofta pĂ„ ett sĂ„dant sĂ€tt dĂ€r man verkligen vill beskriva – fiendernas – , tillkortakommanden, svagheter och brister, för att inte sĂ€ga ofullkomligheter, (och samtidigt dĂ„ indirekt vilja pĂ„stĂ„, eller mena, att den ideologi, eller kultursfĂ€r som… Read more »

Angela
Angela
6 years ago

Informationskriget har börjat om Ukraina. Skall bli intressant att se hur det utvecklas.Och vilka lögner man tar till. Och vilka sanningar som skall gÀlla och vem som vinner kriget.

Ole Burde
Ole Burde
6 years ago

”Dette kan blive husket som det Ăžjeblik det i Europa blev officiel politik at indsprĂŠnke de demokratiske rettigheder for demokratiets langt stĂžrste fjende i Europa, Islam. Derfor KAN det vĂŠre en stor nyhed. ” …Det vil jeg kalde en STÆRKT optimistisk holdning , glem ikke at de samme ”demokratiske rettigheder” for lĂŠngst er blevet indskrĂŠnket i langt hĂžjere grad for islam-kritikere , uden at disse pĂ„ nogen mĂ„de har truet hverken den private eller den offentlige sikkerhed . Men , OK , det kan selvfĂžlgelig udnyttes . Muslimer har en hĂžjtudviklet evne til at skyde sig selv i foden (som… Read more »

Charles Nielsen
Charles Nielsen
6 years ago

Er det to sosser (Tykkeloft & SkatteÄlen) bange for den muslimske gadepÞbel i Europa og dens deltagende venstreekstremister og neo-nazister?

NEJ: De stĂ„r i ledtog med dem, da begge er landsforrĂŠddere. 🙂

Den der stÄr og venter bÞr fjernes.

Angela
Angela
6 years ago

Skall jag avsluta med Godnatt VĂ€rlden. Eller Ă€r jag feminist dĂ„ enligt “halmgubbarna”?

Angela
Angela
6 years ago

infowars “On this Friday, July 18 edition of the Alex Jones Show, Alex covers the unfolding situation in Ukraine following the shoot down of a Malaysian airliner on Thursday. Alex looks into allegations of fabricated evidence connected to the incident set-up by the regime in Kiev and the possibility the flight was deliberately diverted into the war zone as the global elite prepare for war.He talks with Prison Planet.com editor and journalist Paul Joseph Watson about the situation and the prospect of a wider and more dangerous war. On today’s broadcast Alex talks radio talk show host and technology expert… Read more »

Angela
Angela
6 years ago

De som sĂ„g Aktuellt idag var med om ngt unikt. Aldrig förut mig veterligt har tittarna fĂ„tt sitta framför rutorna i ett som det meddelades muntligt “tillfĂ€lligt avbrott”. Inslaget sĂ€ndes överhuvudtaget inte. De som sĂ„g Rapport och Aktuellt igĂ„r var med om nĂ„got mycket ovanligt.

http://www.infowars.com/reminder-u-s-plotted-to-provoke-shoot-down-of-airliner-to-create-pretext-for-war/

Vad hĂ€nder? Det nedskjutna planet Ă€r en “bomb” om man kan sĂ€ga sĂ„.

Tim Pallis
Tim Pallis
6 years ago

Jeg er meget enig med dig Moran ya Simba. Det er den slags overvejelser, som er vigtige for at politikerne kan forstÄ, hvad der rÞrer sig blandt fornuftige mennesker. Ja islam er af en sÄdan karakter, at dens tilhÊngeres tro og holdninger ikke kan forenes med demokratiets menneskeskabte lovgivning.

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Tim Pallis

Men hvis man godtager, at “krig” er en helt logisk fĂžlge af “uforenelighed”, sĂ„ mener jeg, at man udsĂŠtter vore muligheder for at handle. Alle disse Ăžjne, der ser “krigen” som “et realistisk, om end ikke Ăžnskeligt, scenarie” er jo fĂŠlles om ikke selv at ville kĂŠmpe, fordi krig ikke lĂŠngere har bolig i dem. Nogle af dem er imidlertid hykleriske, og hĂ„ber lĂžnligt pĂ„ en reaktion uden for dem selv, der kan “klare ĂŠrterne”. Og denne hallucination om “opgĂžr” og “folkedybets hĂŠvn” er ren opium. Der er ingen “Ăžjne” til at kĂŠmpe, sĂ„ at sige, uanset hvor meget “det… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Morten - - -

Beklager dobbeltposteringen.

– – –

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Tim Pallis

Men hvis man godtager, at “krig” er en helt logisk fĂžlge af “uforenelighed”, sĂ„ mener jeg, at man udsĂŠtter vore muligheder for at handle. Alle disse Ăžjne, der ser “krigen” som “et realistisk, om end ikke Ăžnskeligt, scenarie” er jo fĂŠlles om ikke selv at ville kĂŠmpe, fordi krig ikke lĂŠngere har bolig i dem. Nogle af dem er imidlertid hykleriske, og hĂ„ber lĂžnligt pĂ„ en reaktion uden for dem selv, der kan “klare ĂŠrterne”. Og denne hallucination om “opgĂžr” og “folkedybets hĂŠvn” er ren opium. Der er ingen “Ăžjne” til at kĂŠmpe, sĂ„ at sige, uanset hvor meget “det… Read more »

Moran ya Simba
Moran ya Simba
6 years ago

“Frankrig forbyder anti-israelske demonstrationer” Dette kan blive husket som det Ăžjeblik det i Europa blev officiel politik at indsprĂŠnke de demokratiske rettigheder for demokratiets langt stĂžrste fjende i Europa, Islam. Derfor KAN det vĂŠre en stor nyhed. Jeg personligt mener ikke Muslimer bĂžr vĂŠre statsborgere i vestlige lande (eller i Indien hvor de har lavet ligesĂ„ meget l*rt) da de, pr definition som Muslimer, skylder troskab mod en doktrin der er aldeles uforenelig med vores vĂŠrdier (eller ethvert civiliseret samfund). Og dette kan vĂŠre fĂžrste skridt pĂ„ vejen til at sige at folk der tror Allah, og ikke “Demos”, skal… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  Moran ya Simba

…generationen der var voksne fra 1939 til 1945 havde heller ikke selv valgt at leve pĂ„ netop den tid


Er alt tilfĂŠlde, eller blot dette?
Med hvilke belĂŠg vil synspunktet om mennesker som blot en anden betegnelse for den skinbarlige uskyldighed selv, respektivt menneskets ubetydelighed da ikke kunne forsvares?
Om hypotesen skitseret – med mennesket i det ytrede af mig tolket som rubricerbart ganske uskydigt respektivt ubetydeligt ikke synes ganske uforenelig med enhver tanke om fornuft og ansvar relateret samme menneske- synes mig oplagt. Hvad er de opsatte primisser bag ytringen, bag dine afsluttende ord i kommentaren?

Thor
Thor
6 years ago

“Former Netherlands Chief of Defense Peter van Uhm says that he respects jihadist fighters in Syria because they are fighting for an ideal.”

HÀpnadsvÀckande. DÄ förmodar jag att herr van Uhm respekterar SS-soldaterna som stred för sina ideal i hans hemland för 70 Är sedan. Ganska lika ideal som jihadisterna: döda alla som Àr emot oss.

Angela
Angela
6 years ago

Godmorgon VÀrlden! :)Snart har alla i vÀst det likadant som i Sverige. Alla Àr vi svenskar.

intetnavntak
intetnavntak
6 years ago
Reply to  Angela

Jeg synes faktisk ikke det er sjovt, det er en feministisk misforstÄelse af hvordan en nationer hÊnger sammen.

Vi kan ikke blive som USA (selv om nogle kommunister ikke kan lide deres multikultur og kapitalismen baseret pÄ indkomst numre)

For vi har ikke et helt nyt kontinent, vi har ikke Engelsk som hoved sprog, vi har ikke deres historie og selv hvis vi havde. Er der ikke plads nok i denne verden for mere end 1 forbillede.

Det betyder alt sammen at det er umuligt.

Angela
Angela
6 years ago
Reply to  intetnavntak

Jag inledde med Godmorgon VĂ€rlden för sĂ€kerhets skull med en glad smiley för att betona ironin. Vad feminismens vĂ€rldsbild bestĂ„r i har jag ingen aning om. Och Ă€r inte speciellt intresserad heller. Jag har blankt vĂ€grat att utgĂ„ i frĂ„n feministiska analyser i studier vid universiteten. Är Juncker feminist? Hahaha……”…..sĂ„ fortsĂ€tter vi steg för steg tills det inte finns nĂ„gon vĂ€g tillbaka”. Det vore kanske bĂ€ttre du tog dialogen med honom Ă€n med mig. 🙂 Vad jag kan se har globalisterna kommit rĂ€tt lĂ„ngt och uppenbart fĂ„tt till ett “EU”. Du kan ju börja med dokumentationen i EU:s historia. Har… Read more »

Angela
Angela
6 years ago
Reply to  Angela

Svar till Anonymous. Du har inte förstĂ„tt ett dugg. I vanliga fall brukar jag inte besvara kommentarer frĂ„n “halmgubbar” som “intetnavntak”. Men eftersom det Ă€r val snart i Sverige sĂ„ ansĂ„g jag mig tvungen. Det kunde inte stĂ„ opĂ„talat. Kvinnor Ă€r halva valmanskĂ„ren. Folk som inte kan sĂ„ mycket om politik , samhĂ€llsvetenskap och historia kunde trott pĂ„ det som stod i kommentaren. DĂ„lig argumentationsteknik skall man aldrig bemöta. Vet du inte vad en halmgubbe Ă€r eller inte behĂ€rskar svenska sprĂ„ket sĂ„ finns “halmgubbar” beskrivna pĂ„ engelska pĂ„ nĂ€tet. FortsĂ€ttningsvis vore det bra om ni bemötte sakfrĂ„gor i stĂ€llet för… Read more »

intetnavntak
intetnavntak
6 years ago
Reply to  Angela

Du er godt nok selvdestruktiv… Jeg prĂžver at holde mine kommentar mĂŠngde nede, sĂ„ vi fĂ„r ikke meget mere debat for den 5 Ăžre.

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago
Reply to  Angela

halmgubbe = strĂ„mand (“strawman”) 😀

Angela
Angela
6 years ago
Reply to  intetnavntak

Du kan förslagsvis lĂ€sa inlĂ€gget lĂ€ngre ned:“Politiet kan ikke lĂŠngere garantere sikkerheden”
Alliansen i botten nÀr SD rusar.

Citat:
“…men det ville ikke nĂždvendigvis forhindre fortsĂŠttelsen af Sveriges nationale selvmord.”

Det finns nog fler lĂ€nder/imperier som kan göra det sjĂ€lvmordet. Och har gjort det. Varför kommenterar du inte det? Var mannen som skrev det ocksĂ„ “feminist”?

Anonymous
Anonymous
6 years ago
Reply to  Angela

“Jag inledde med Godmorgon VĂ€rlden för sĂ€kerhets skull med en glad smiley för att betona ironin.” Jeg ved det, men det gjorde ondt alligevel. “Är Juncker feminist?” Nej, Juncker er lige prĂŠcis ikke feminist, han er feminist pĂ„ det sĂŠt at han mĂ„ske er det nĂ„r han har taget verdens dominans via hans diktatur; SĂ„ ja. “dokumentationen i EU:s historia. Har du aldrig hört talas om fördragen? Ahhh, kom igen. Även kvinnor kan! Lyssna pĂ„ Farage och Le Pine. Jag tror inte de Ă€r feminister men de har situationen ganska klart för sig.” Til et vist punkt tror jeg Le… Read more »